2008 Kasım Anneleri

ayyy father geçmiş olsun tatlım yavrukuşa çokkorkmuşundur ayy Allah bidaha göstermesin .
bende işimi hallettim çok şükür mıkırdanınca abisi emziğini vermiş sağolsun:)) paşa yaa nazar değdi galiba abdesaim varken gidiim okiim bari yavrumu Allah hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun

sağol mmmf cim evet cidden çok korktum

pirayecim benimkide başlarda sadece poposunu kaldırarak aşağıya kayıyordu
ama dün öyle buldum yaramazı
ay dur gidim bi bakayım aklıma takıldı
koltuğa yatırmıştım siper gibi her tarafını yastıkla doldurdum korkudan

ay benim kuşumda geçenlerde poposunu attıra attıra kaymış gitmiş ana kucağından düşmemiş de ayakları koltuğa deyiyo kendi yamulmuş oturuyo çok komikti..ama allah korusun koltuğa yan değilde düz koysam yere düşecekmiş..bende o gün bu gün koruma kemerini takıyorum..dikkat etmek lazım..

fatercim cok gecmis olsun eminim cok korkutmustur yaramaz seni.

hepsi hareketlendi artik kipir kipir durmuyorlarki hic.bende yatiyriyorum hemen yer degisiyor

cok dikkatli olmak lazim birde dönüyor artik o daha tehlikeli.

emir beyin 3.ayi kutlu olsun canim.

tünaydın kızlarr
anca gelebildim buralara..

Lelal kahvaltınız amma uzun sürmüş. Ama sen yedekli gittin heralde ne yaptın kızın kıyafetleri falan yoksa gene kepçe kazan misali alışverişe mi çıktın?

julicim valla öle bi kaç gün sürdü kahvaltı kaydirigubbakcemile3 biz zaten normalde dışarıçıktığımızda epey bi yedekli çıkıyorduk.duru ben işe başlayacağım zaman annemde kalacağı için burayada kıyafet ,bez mama stoğu yapıldı o yüzden sıkıntı yaşanmıyor burada çok şükür .yok artık bişey almam yeter bunlar bi süre ona almaktan kendime bakınamıyorum hala işe başlıcam ne halt edicem bilmiyorum.

şu kaynanalar için bi kazan kaynatalımmı ne dersiniz dibinede benimkini atalım:))

mmf cim kazanda bir kişilik daha boş kontenjan varmı? ne olur benimkini de alın oraya sırnaşık şey

fater benimkiside dün ana kucağından kaydırmış kendini düşmüyo ama ayaklarından güç alıp poposunu kaldıra kaldıra iniyo aşağıya yaramaz bunlar yaa
geçen hafta aynı şeyi bende yaşadım iki dakika mutfaga hanımın mamasını hazırlamak için gittim bi geldim hanfendü ayakları ile güç alıp yarı beline kadar ana kucağından inmiş aşağı bi de şımarık şımarık bana gülüyor bak ben ne yaptım der gibi.artık bende yalnız bıraktığımda bağlıyorum gerçi öle çok yalnızda kalmıyor ama olsun ne olur ne olmaz allah korusun.fisfisfis

ben şimdilik kaçtım akşama gelmeye çalışıcam
biraz benim cadıyla koklaşayım yakında bu saatlerde bunları yapamayacağım için daha çok birlikte olmak istiyorum. öpüyoruz hepinizi güzel kasım anneleri :)

Ya kızlar bebek arabası ile ilgili açılmış bir topik varmıydı?ARIYORUM BULAMIYORUM..bEBEK Aarabası alıcam ne alsam ne tavsiye ediyorsunuz..?

merhabalar kızlar..
sabahtan beri tam yazacağım çığlık atıyor gidiyorum.
şuan da kucağımda kolum koptu vallahi:))
umarım herkes iyidir..
çitosçum vardı öyle bir konu ben de hatırlıyorum..
ben de alacağım.eşim şubat sonu gelecek alacağım inş.
doktoruma dün oğlumu dışarı çıkarabilirmiyim dedim.biraz daha bekle dedi.şu dönemler salgın çok olur dedi.bir de buralara kar yağmadı tam olarak.temizlenmedi yani hava.ama her yer burası gibi değildir tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…