E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.441
Canım maşallah aynı babasına benziyor Deniz kocaman adam olmuş. Boyu uzun değil mi bayağı.
çok tatlı olmuş çilekçim.maşalllah subhanallah deniz paşaya[/B]
maşallah subhanallah deniz beye hakkatende bey olmuş baksana çilekkafa senide tebrük ediyim haa
aman çok tatlı bu erkek maşallah çilek
çilekkk yerim, ısırırım o lokumu ben, çok tatlı olmuş maşallah paşaya
deniz nede olsa dimi
yalnız uyarayım denizler çok yaramaz ama aynı zamanda zeki olurmuş haberin olsun, bizim babamızda deniz düz duvara tırmanırmış küçükken
maşşallah denize çok yakışıklı ve çok uzun boylu ..yakacak ortalığı
VALLA CANIM BİZ KIRKI ÇIKTIĞI GÜNÜN ERTESİ GÜN OKUTTUKGünaydın herkese.Kızlar hepinizden bişey rica edebilir miyim?Kayınvalidemle birbirimize girdik mevlüt yüzünden.Resmen kin kaptı banaçSalı günü mevlüt var.Bana doğumdan hemen sonraki 10 gün içinde mevlüt okutturmalıydık, artık ben karışmıyorum dedi.Ben 14 kasımda sezeryanla doğum yaptım.Bebeğim halen çok gazlı.Cesaret edemedim ve zaten ameliyatlıydım.Eşim de bu konuda annesini destekliyo.Mevlütlerinizi ne zaman okutturdunuz?
çok meraklıysa gelsin kendisi yapsı be ne ya bir de karışmazlar mıı:mymeka:Sağolun kızlar.Kayınvalideme danışmak için söylediğimde tersledi.Anne nasıl yapalım dedim.Geçmiş olsun dedi.O günden sonra da kin kapmış, karışmıyorum diyor.Az öncede gelmiş kendi titiz ya, bana dağınıksın diyo.Bu evde 3 ay nasıl geçti bilen yok.Ooooof kızlar, kafayı yiyecem.
inşallah dediğin gibi olur canım bakalımcnm valla beklemedeyim ben,ya şimdi düzensiz olabilirmişya ona güveniyorum inş.bu arada 2-3 aylık hamile olduğumu öğrenmemsırnaşık şey ama sen telaşlandıkça bende telaşlanıyom biraz daha olmazsak test yaparız artık napalımCADIARZU
kız zeyna öyle deyip korkutmasana anaaaammm hamile olsak seneye bu zaman şuanki durumumuzla aynı oluruz bi fazlaylananiknanik
ben başladım canım 2 aylık olduğundan beri kullanıyorum ve daha uzun uyuyorkızlar siz bebeklerinize yastık kullanmaya başladınızmı?ben yavaş yavaş koysammı diyorum..acaba nezaman yastıkla yatırmak uygun
1 aylıktan beri yastık kullanıyorum büyük oğlumayaptırmıştım pamukince yastık onu yastıksız asla rahat edemezbence ben hep yan yatırıyorumbu arada yastık olmasa boynu boşta kalır
çilekk tam paşa olmuş seninki maşallah valla :))
denizanası yarın geçmeyi planlıyorum eve iki gündür kocişle tartışmalıyız hatta bugün beni annemde bıraktı ve gitti heyheyleri üzerinde beyfendinin bende üstüne gitmiyorum .. görünürde şimdilik beni terketti yarın gelir heralde :)) ayy ne rahat kadın oldum ben ya ,adam gitti umrumda değil eskiden olsa oturur ağlardım :)))
sen ne zaman iş başı yapıyorsun canım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?