2008 Kasım Anneleri

çilekkk yerim, ısırırım o lokumu ben, çok tatlı olmuş maşallah paşaya
deniz nede olsa dimi

yalnız uyarayım denizler çok yaramaz ama aynı zamanda zeki olurmuş haberin olsun, bizim babamızda deniz düz duvara tırmanırmış küçükken

yaramazlık başlamış zaten alından belli oluyor:))

lelal bende senin yolunu bekliyordum, hava düzelmeye başladı meydana ne zaman gidiyoruz, izinlerimiz bitmeden gidelim

Canım maşallah aynı babasına benziyor Deniz kocaman adam olmuş. Boyu uzun değil mi bayağı.

ilk defa sen benzettin juli babasina:)herkez bana benzetiyor bunu soyleyimde sevincim kocacim.boyumuz biraz uzun canim dün doktorta söyledi hatta boyu bari babaya benzemis dedi.

çok tatlı olmuş çilekçim.maşalllah subhanallah deniz paşaya[/B]

tsk,ederim canim hepsine masallhhh kuzularin.

maşallah subhanallah deniz beye hakkatende bey olmuş baksana çilekkafa senide tebrük ediyim haa

tsk,ediyiiimmmm teyzesiiiii dahada büyüyelim insl.

aman çok tatlı bu erkek maşallah çilek

saol tatlimmmm lokum bu lokummm

ayyyy denizanasii herkez diyorki niye adi deniz cok afacan olurlar:) sunu dedim önce duysaydim keske koymazdim bu ismi:) bari zeki olsunda rahatlatsin beni cocukta potansiyel bi sinir var iki dakka gec doysun karni suratini parcaliyor.

senin deniz pasayada ben bitiyorum yaaa cok tatluuu bunlar.

herkese merhaba hatunlar nasılsınız bakiim herşey yolundadır inşallah
artıkın eskisi g,b, g,rem,yorum yaa nedense acep sanırım bu böcük beni çok
uğraştırıyor ahtun yattığı yerden kafayı kaldırmaya çalışıyor
oto koltuğundan da aşağı doğru kaymayı öğrendi bir de puff napcaksam ben
neyse bu arada hala regl olmadım sanırım böyle gecikmeler olabiliyormuş
ama ben hala acabalardayım takmayım diyorum yine gelio aklıma

VALLA CANIM BİZ KIRKI ÇIKTIĞI GÜNÜN ERTESİ GÜN OKUTTUK
çok meraklıysa gelsin kendisi yapsı be ne ya bir de karışmazlar mıı:mymeka:
ben kayınvalide mi gidip öpeyimŞeniz

inşallah dediğin gibi olur canım bakalım
kızlar siz bebeklerinize yastık kullanmaya başladınızmı?ben yavaş yavaş koysammı diyorum..acaba nezaman yastıkla yatırmak uygun
ben başladım canım 2 aylık olduğundan beri kullanıyorum ve daha uzun uyuyor
daha rahat uyuyor ben yün yastıkta yatırıyorum

1 aylıktan beri yastık kullanıyorum büyük oğlumayaptırmıştım pamukince yastık onu yastıksız asla rahat edemezbence ben hep yan yatırıyorumbu arada yastık olmasa boynu boşta kalır

ewt canım san akatılıyorum daha rahat yatmaya başladı çünkü keşke daha önceden yapsaydım

çilekk tam paşa olmuş seninki maşallah valla :))
denizanası yarın geçmeyi planlıyorum eve iki gündür kocişle tartışmalıyız hatta bugün beni annemde bıraktı ve gitti heyheyleri üzerinde beyfendinin bende üstüne gitmiyorum .. görünürde şimdilik beni terketti yarın gelir heralde :)) ayy ne rahat kadın oldum ben ya ,adam gitti umrumda değil eskiden olsa oturur ağlardım :)))
sen ne zaman iş başı yapıyorsun canım bu arada

üzüldüm canım, deme öyle terketti falan, umarım hemen barışırsınız,

16 şubatta başlıyacam ama birgün çalışıp 10 gün rapor alıcam, sen işleri yoluna koy görüşürüz tüm günler bizim nasılsa

Naber kızlar pc yi açtım amaa bi başına oturamadım saatlerdir.cerenleydim yine.
Bugün dışarı çıktım katı meyve sıkacağı ve blendır için ama fiyatlar el yakıyor.
napsam acaba katı meyve sıkacağı illede lazım oluyo mu ki?
sadece cam rendeyle işimizi halledemezmiyiz?

Eylülcüm kahkahanız hayırlı olsun canım.

Çilekcim bizde okutmadık mevlüt.Artık bu saatten sonrada okutmam.
ben dua okuyorum her zaman zaten :)))

bizimde bu ay adak kesme niyetimiz var
Ben 3 tane adamıştım da ikisi kesildi.3. doğumdan sonraydı keseceğiz inşallah.

İyi geceler kızlar Dark gene bir sen bir ben düşmüşüz :) Kızımı yıkadım bugün dediğin gibi yapladım ama hakiki zeytinyağıyla bu kez vazelin sürmedim bir de taradım. Allahım hiç hoşlanmadı taranmaktan :)
Sabahtan beri de yapmadığım iş kalmadı. Annem buradayken işe başlamama az kalmışken yapayım dedim. Tüller, perdeler, camlar. Yarın da mutfak halısı ile banyo mutfağa gireceğim ama yoruldum çok. Artık 6 ay gider heralde ne dersiniz :)))

resminiz çok tatlı bu arada deniz bey büyümüş Maşallah lokuma.

julicim sütüm dün gece 40 çıktı.
sabahda geç kalktık cerenle.beraber yattık sabahdan öğlene kadar :))Memede çti durdu maşallah.
Sonra mama verdim mama yerken ben süt sağdım bi 10 çıktı.

ben dışarıdayken annem atıştırmalık olarak Cerene vermiş

iyi geceler canım DD gece kuşu olduk ikimiz galiba D
Çalışana kadar Nasıl tararken çıktı dimi konaklar sarı sarı.geçmiştir inşallah.
Zaten bizim kuzulara dokunma yeterki dokununca sevmiyolar nednse.
benimkide beni giydirme çıplak kalayım diyo :) Giydirirkenönlük takarken canım çıkıyo.
Bugün 5 tane daha önlük aldım çok güzeller.hepsi farklı model.Üstü daha az ıslanacak artık.

Ohhh evini temizlemişsin ne güzel.Güle güle kullan canım.baya gider sana artık bu :)
ben gider gitmez göreve başlicam temizlikde yapamam artık ya
Napim amaaaaaan zaten pek gelecek misafirimiz kalmadı.

Annem olcak ya yavaş yavaş yaparım haftasonları

Oooohhh maşallah Ceren'e de sütlere de buna da şükür ben de her gün 100 cc stok yapıyordum iki gündür çıkmıyor süt stok falan yapamıyorum. Gittiği yere kadar kafama takmıycam.

Sen gene yüklenip gideceksin Aksaray'a. Ya katı meyve sıkacağını biz de araştırdık geçende. En iyi Sinbo'nunkini bulduk yine. Meyvayı bütün olarak atıyorsun içine. Ama bir arkadaşımız Tefal almış ve çok kullanmamış ben size vereyim dedi. Çok yakınız o yüzden de kabul ettim.

ne güzel sen hallettin katı meyve sıkacağını inşallah bende hallederim.

Bugün bende deneyimli arkadaşımı aradım sorayım diye meşgule düşürdü canım sıkıldı.Sanırım bana misilleme yaptı.

geçen aradığında cerenin altını tam açıyordum telefon çldı ama alıp bakamadım.cereninde altını b.k götüryo yani öle böle deil D neyse annem su koyayım yıkayalım deyince bezi geri bantladım açmadan.o sırada beklerken baktım teleona.birazdan arayayım die mesaj attım.eşimle görüşmüşler zaten.Bize gelceklermiş dark burda deil demiş eşim.bende banyo yaptır yedir uyut derken unuttum
aramayı.Bi gün sonra aradım açmadı.bugünde meşgule düşürdü kızdımı acaba diye canım sıkıldı:
o bende deneyimli ben her şeyi ona sorarım genelde.Blendır sinbo aldıda katı meyve sıkacağını aldımı hatırayamadım.

İşte böle Julicim.Bende bakcam olmazsa kalsın oda napim:eskiden meyve sıkacağımı varmış DD Züğürt tesellisi D Buda
napim çok harcadım ya kendime cerenne Eşime derken bbama kardeşime felan.

cam rendede yapsam olmazmı.Tülbentle süzüyorlarmış rendeledikten sonra.Zor olur ama.

bende kafama takmıyorum artık yettiği kadar.
Bide eski insanlar hormonsuz sağlıklı beslendiklerinden daha bolmuş sanırım sütleri.şimdilerde arttı bu süt yetmeme az olma olmamama durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…