- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.461
ne güzel sen hallettin katı meyve sıkacağını inşallah bende hallederim.
Bugün bende deneyimli arkadaşımı aradım sorayım diye meşgule düşürdü canım sıkıldı.Sanırım bana misilleme yaptı.
geçen aradığında cerenin altını tam açıyordum telefon çldı ama alıp bakamadım.cereninde altını b.k götüryo yani öle böle deilD neyse annem su koyayım yıkayalım deyince bezi geri bantladım açmadan.o sırada beklerken baktım teleona.birazdan arayayım die mesaj attım.eşimle görüşmüşler zaten.Bize gelceklermiş dark burda deil demiş eşim.bende banyo yaptır yedir uyut derken unuttum
aramayı.Bi gün sonra aradım açmadı.bugünde meşgule düşürdü kızdımı acaba diye canım sıkıldı:
o bende deneyimli ben her şeyi ona sorarım genelde.Blendır sinbo aldıda katı meyve sıkacağını aldımı hatırayamadım.
İşte böle Julicim.Bende bakcam olmazsa kalsın oda napim:eskiden meyve sıkacağımı varmışDD Züğürt tesellisi D Buda
napim çok harcadım ya kendime cerenne Eşime derken bbama kardeşime felan.
cam rendede yapsam olmazmı.Tülbentle süzüyorlarmış rendeledikten sonra.Zor olur ama.
benım arkadasım bana sutun yetmezse eger prıncı kaynat suyunu temız tulbentten gecır cocuga ver cok faydasını goreceksın dedı
bu yontemı kullanan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?