2008 Kasım Anneleri

uyudunuzmu milletttttt???????? aksam son ihtiyaclar tamamlansin diye disariya ciktik

ama sagolsun lokum tüm centeri kucakta gezdi yine cocuk habire millete bakip bakip

güldü koyunca arabasinada basti cigligi.arabasinin önunde oyuncagi vardi ve benim lokum pasam

ilk defa ona uzanip kendine cekti aman allahim agliycaktim nerdeyse.off camasirlarim asilcak

ama kocaya satcam o isi hic canim istemiyor cunku.

merhaba canım ben buralardayım daha geziniyorum.
Ohh deniz beyin keyfine değmeyin.

ne güzel maşallah uzanmayada başladı demek yramaz.
benim kıza da dans eden tavuk aldım geçen,seyyar satıcıdada kedi gördüm miyavlayan.onuda aldım.

kızım pahalı oyuncağa değilde ucuzuna bitti bitti:))) Ona agular gülücükler uzanmalar.Bugün eline verdim oynadı.

günaydın kızlar;
darkcım tecrübeli bir anne olarak sana cam rendeyi tavsiye ederim hatta katı meyve sıkcağı için bekle ihtiyacınolursa alırsın derim.çeyrek elmadan camrendeyle alacağın meyvesuyunu katı meyve sıkacağıyla 1 benki 1.5 elmadan alacaksın hemde meyve püresini nasıl yapıcaksınki onun en iyi yolu cam rende normal rendeyle bile orandımanı alamıyosun.benim var katımeyve sıkacağım hamileyken taze meyve suyu içmek için almıştım amapekkullanamadım aldıktan 5 gün sonra doğurdum:çok üzgünüm:

günaydın herkese..
denizannecim mmmf erkencilerbugün.
bend e arken kalktım ama anca gelebildim.ve yine gideceğim:))

oğlumpek uyutmadı bu gece beni.çok inliyor ,ıkınıyor,ufakufak çığlıklar,bunlar gazınmızın devam ettiğini gösteriyor sanırım..allahtan iyiyim.kendimi iyihissediyorum...pozitifim yani:))
:lepi:

selam millet
bende uğrayamadım işten geldikten sonra kızımla ilgilenmek istiyor canım sadece dün akşam nasıl gülücükler attı kuzum ya kızlar evlat çok başka şeymiş ya allahıma çok şükür nasip etti bize bu güzelliği.allahım olmayanlara da nasip etsin inşallah.....

bende geldım hatunlar
maasallah ne cok sey konusmussunuz yaa
yetısemedım valla

dun ıslerım coktu ısyerınde kafayı sıyıracaktım ısler yuzunden
ben ızındeyken banka hesaplarında yanlıslık yapmıslar ve hıc haber bıle vermedıler bana
dun ısım dusunce cok ugrastırdı benı
zaten oglumda gece 2,5 da uyumustu yanı pılım bıtıktı

dun gece oglum yıne 1 de yatmayı basardı
11,30 da basladım uyutmaya calısmaya ama pasam 1 de uyudu

cılek oglusun cok cok tatlı olmus maasallah
kocaman delıkanlı olmus yaahuuu
allah sıze bagıslasın canım

mevlut ısını de ben kırkımız cıkmadan hallettım
bayram gırecektı araya bayram gırmeden hallettım
kımselere mınnet etmedım ben dısarıda yer tuttum
100 kısılık davetlı lıstem vardı zaten cok kalabalık olacagı ıcın ugrasamazdım
yemeklı bır mevlut yaptım aksamına geldık evımıze temız temız oldu bıttı
kım ne derse desın onemlı olan sızın durumunuz belkı temızlık yapılamıyor canım allahalla
kurban ısını de dogdugunda 3.gunu kestırmıstık
sagolsunsun benım kocıs bu ıslerın hepsınde benı hıc ugrastırmadı

darkcık benım arkadasımda bana arzumun katı meyve sıkacagını getırdı ama
bence acele etme almak ıcın
sonucta zaten cocuklar 6.ayda pure seklınde yıyecekler meyvelerı ve sebzelerı
blendır ıle halledebılırsın bunu
sadece 6.aya kadar meyvenın suyunu cıkarmak ıcın bence cam rende yeterlı
hem ben katı meyve sıkacagını sterıl bulmuyorum sonucta ıcındekı bıcakları falan cam gıbı daha garantı sterıl olmuyor
yıne de sen bılırsın ama cam rendeden vazgecmem ben

benım arkadasım bana sutun yetmezse eger prıncı kaynat suyunu temız tulbentten gecır cocuga ver cok faydasını goreceksın dedı
bu yontemı kullanan var mı aranızda

benim kabakta sabah 6da ayıldı beni dikti ayağa kendi uyuyo şimdi üfffff yaa gözlerinide biaçmışkiimkansız uyumaz hadii kalktım emzirdim altını değiştim yatırdım uyusun diye ama bıdı bıdı bıdı hiç durmadı gün daha ışımamaştı hoşuna gitti loşloş etrafı seyretmek nefes alışları falan benimde uykum açıldı kalktım

benım arkadasım bana sutun yetmezse eger prıncı kaynat suyunu temız tulbentten gecır cocuga ver cok faydasını goreceksın dedı
bu yontemı kullanan var mı aranızda

kalimerocumben büyük oğlumda kullanmıştım acaipkabızlık yapmıştı kabus dolu bikaç gün geçirmiştik bence deneme derim evet çok besleyici bişey ama yinede sen bilirsin az az verip tepkisiniölçebilirsin

anca gelebildim bea.
bi selam verip öyle okuyayım dedim gecmişi
sabahtan beri kızla uğraş ütü, yemek bulaşık
anca gelebildim
yemeği hallettim akşama kadar rahatım anlicanız
rahatım dediysem de bi gayret süt sağıcam
artsın diye uğraşıyorum 8 şise su içtim dün 500lt liklerden. bugünde 3. şişedeyim
arada humana salep falan bugün daha ii gibi sanki süt miktarı
sürekli de sağıyorum boşalsın yenisi üretilsin diye
öff zormuş bu işler yaa.

menekşecim tşk ederim bakalım olmuşmu buarada kızlar bune hız bizimki gündüzleri fazla uyumadığı için pek giremiyorum asorticim bizde aynı senin gibiyiz çilekçim maşallah seninkide tosuncuk olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…