2008 Kasım Anneleri

tahin helvası vardı bitmiş alayım bari yeniden o da cok kilo yapıyo yaa.
piraye inanırmısın dün tavuk almıştım akşama corba olsun diye koydum ocakta haşlanıyo.
pek temiz kalpliymişsin, inşaallah fayda eder sütüme.

eylül hayırlı olsun 3. ayınız..

eylulcum 3.ayımız hayırlı olsun

ben eve ogluma gıttım geldım
bankaya da ugradım pek bır sevındırık oldum
sureklı calıstıgımız bankada kredı sefı formumu eye borclu oldugumu sordu bana şakkıdı
yurumeye ve cocuk ıcın kosturmaya oldugunu soyledım sengözlerimebaksanab
8 ay once esını dogum yaptıgını eve zayıflayabılmesı ıcın yurume bandı bıle aldıgını, ıse de gıdıyor olmasına ragmen zayıflayamadıgını soyledı
sız hemen eskı halınıze dondunuz tebrık ederım dedı :sm_cool:
pek bır sevındırık oldum ben yaaaaa :sm_cool:
hemen cantamdan oglumun bebek sekerlerınden vardı bır tane cıkarıp verdım kendısıne
hala agzım bır karıs gezıyorum hee delikafadulden

gercekten pek bır tuhaf oldum ben sankı dogum yapan kadın eskı halıne gelemezmıs gıbı bır psıkolojımı olustusmus sanırım bende farkında olmadan

sedacım
kendi adını üstüne tıkladığında acılan profilin var ya
oradaki hakkımda bölümünün en sonunda kilo-doğum takip diye bir yer var.
elindeki adresi oraya yapıştır

sedacım taptığın cetveli kopyala diyorsun ya sonra kullanıcı paneli var bu sayfanın üzerinde tıkla orayı.
hemen solda profil düzenle var tıkla.
o sayfada en alta gel kişisel bilgiler diyor.
orada uzun bir çubuk var içi boş.değilse içini sil ve oraya yapıştır.
umarım olur bu sefer
görelim biz de şeker

kızlarrrrrrrrrr imza nerde ya kör mü oldum yaaaaaaa darkçım anlatmış ama ayrıca imza kısmınada mı yapıştırmak gerekiyor bebişte uyandı en fazla bi saat sonra dikilio siz nasıl girebiliosunuz uyuyormu sizinkiler

sedacım ben kucağımda sızarken giriyorum
çünkü yatırıncaklakıyor.bilgisayarı da konsolun üzerine koydum.gidip gelip bakıyorum.
ama buna rağmen çok yazamıyorum!!!!!!

EYLÜL hanım melisinin 3. ayını kutlarım.çok ilginç akadaşım 20 gün önce doğumyaptı kızının adı eylül melis.

ok cnmcım deniyorum sizin bebişler uyuyormu birde bu kablosuz ağ zararlı değilmi bebişe ya biz aynı odadayız tv internet o yüzdende akşama kadar açık bırakmıyorum neti

he he he kalbimiz birmiş öyle derler yahihoyyyt dene bakalım cnm inş.işe yarar sendede bol bol sütün olur cnmmm

elifdem cnm ben de dün ıspanak yedim..sabaha kadar sütüm taştı.acaba az mı emdiyoksa ıspanakmı yaradı bilmiyorum.ama sızdı ve ağlamıyor.demekki ıspanak yaradı.aklında olsun

tahin helvasını da ben günde 2-3 sefer küçük parçalar şeklinde atıyorum ağzıma

MENEKŞECİM İMAGE URL YAZIYOR YA ORDAKİNİ Mİ KOPYALIYORUZ babyage.tickershack.com/tickers/deodtklteuir9r7t.png EN SONUNCU YANLIŞMI KOPYALIYORUM ACABA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…