2008 Kasım Anneleri

bu siteden 1 numaralı yerden istediğin takvimi seçip
2 Step Two: Select your Slider. yazan yere tıkla takvimlerin hemen altında
oradan da istediğini seç altta ki 3 e tıklaStep Three: Input Text yazan yere

sedacım asortidaha önce anlatmıştı ben de buradan yapmıştım.istersen birdebu basamakları izle

sonra create tıcker yazan yere bas sonra adresler çıkıyor e alttaki adresi kopyala

Selam kızlaaaar. Mmmmf bizim böcükte 6 da kalktı tam uyuyacaktı anneannesi geldi aman da kızım uyanmış diye 7 ye kadar oturduk el mecbur. Sonra acısını çıkardık ama 11 buçuğa kadar koyniş koyniş uyuduk kızımla. Babası yok ya koyun koyuna yatıyoruz. Ama alıştı gibi sanki çünkü gözünü açıyor bakıyor ben oradayım yine uyuyor ama yoksam hemen ağlıyor.

Elifcim süper besiye cekmişsin kendini maşallah. Bu inat ve sabırla sütün artacak eminim. Benimki de bugünlerde eskisi gibi değil ama hiç dillendirmek bile istemiyorum

selam kızlar
biz bugün erkenden kalktık yatakta biraz oynaştık mamamızı yedik bugün keyfimiz yerinde çok şükür
akşam kociş aradı konuştuk epey telde ortam biraz yumuşadı ama akşam ayrıydık yinede bugün bizi almaya gelecek bakalım artık.
eve geçince son durumları bildiririm.

heyyyytt ben geldim -tatlicadiarzu-
naasıınız hanumlar.valla çok geçmişe bakamadım sadece sabah beri olan yazılarınızı okuyabildim anenmdeyim çünki malum her anne gibi benimkide bunun başında beni pek sevmiyor.
eylülcüm ve tüm 3. ayını dolduranlar tebrik ediyorum sizi.
dün arkadaştan kavlatıdan bildirdim sonra hava çok güeldi akşama kadar gezdik.akşamda saçlarımı yaptırdım ve tam süper oldum istediğim oldu.
jülicim kızına tütü 41 kere maşallah.çok gzel Allahım korusun.
benden bu kadar.umarım birileri ösler bizi. annane kızmazsa geliriz gene

ay ay havaya bakarmısın.Maşallah na diyeyim

tabi bunu eşi duysaydı kızardı gibime geliyor.klava:

Ay öpmez miyim lamba cinim o benim. Fotoğraftan bakınca gerçekten ne kadar büyümüş diyorum. Uyuyordu uyanıd hemen aldım Allahım diyorum ne kadar özlemişim halbuki uyuyalı 1 saat olmuştu işe gidince ne yapacaksam.

Ben işe başlayınca cuma cumartesi izinli olacağım. Pazar da babamız öğlene iş yerine getirir bebişi akşama kadar orada beraber durarız diyoruz ama nasıl olur bilmiyorum. Pazarları sakin oluyor bizim orası ama yine de bebeği duyan gelirse halim yaman olur. Ben de istiyorum ki annesinden ve sütten sadece 4 gün ayrı kalsın ama bu düşünce de ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Bir deneyeceğim ama bence değer. Siz ne dersiniz.

3. ayımızı kutlayan herkese teşekkürler ..minik kuşum melisim hepinizi öpüyor
banusu yu da öpüyoruz çooookk tatlı maşşallah maviş maviş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…