2008 Kasım Anneleri

juliannem çok tatlı maşallah yaa.öpüyoruz banusunu.
deneme konusuna gelince bence o zaman geldiğinde dene ve gör..şöyle bir söz var ya:
ZAFERE GÜDEN HER YOL MÜBAHTIR derler..

sedacım bu sana hihoyyyt
kurdela da takacaktım ama burada yok.yapmışsın takvimi bravoo

selam cikcikler nabersiniz bakalım melis ecemiöpüyorum ve 3.ayını kutluyorum bizde 5 gün sonra 4.ayımızı kutlucaz törenlerlehihoyyyt
banuyumuda öpüyorum pek bi büyümüşçok şeker olmuşannesi maşallah subhanallah kıskandım bende yakın zamanda bende koyucam lokumumu teyzeleri çoooook büyüdü abi oldu bizim mikroskobik:lepi:dünkarnını gıdıklıyodum kahkahalarla karşılık verdi bana Allahım dedim sana çoookkk şükür bugünleri bana gösterdiğin için:Saruboceq:
zeynacım saçını güle gülekullan görmek isterim amaaaaaa ona göreeeedelikafadulden

abim oruçluymuş karısıda yok iftara çağırdım onu şimdi mama yapmakla meşgulüm ufaklıklarda müzik dinliyo oynaşıyolar beraber...
:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kızın isminide zor söylüyolar randdevu almak için hastaneyi aradığımda 2 saat ismini tekrarlıyorum,bide dr umuzum yanındaki kız her seferinde hira deyilde hiiira diyo i ' yi uzatıyo sinir ediyo beni:jeyyar:

mmmf kolay gelsin canım şu oğluna seslenme şekillerine hayranım haberin olsun, çok yaratıcı buluyorum:))

juli dediğin gibi pazar günleri kalabalık olmuyorsa bir dene, olmadı vazgeçersiniz, bizde eşim sık sık oğlumu okula getirecek beni almak için falan, boğazda deniz havası alsın diye erken gelecekler bende dersten sonra katılacam onlara

zeyna güle güle kullan saçını

lelal son duruma sevindim canım allah bir daha bozmasın tadınızı

diloks bende değişiklik istiyorum saçlarımda, doğumdan sonra kestirmiştim ama yine şekli bozuldu, bonus kafa olduğum için kesim bozolunca zor oluyor

dilokscum güzel bi tesadüf eylül melis gerçekten..
bu arada pirayecim bende eeeee eeeee eeeee eeeee diye bi kaset doldurcam :)) ben söylemessem kendi söylüyo uyuyamıyo doğal olarak..
üçüncü ayımızı kutlayan mmmf hanımada teşekkürü bir borç biliriz..

öhöm öhömmmm ben geldim..

su banusu zillisini yavas yavas yemek istiyorum ben,masallah julicim Allahim korusun onu
kötü gözlerden insl.

benim lokum uyuyor nasil olsa az uyur diye yukariyada yatirmamistim
simdide cikamiyorum yalniz kalmasin diye.keske yatagina koysaydim
bende valizimi hazirlardim neyse artik babamiz gelsinde ona satayim.
iki gündür herseyi eline aliyor yakalamaya calisiyor görseniz hali cok seker
saskin saskin bakiyor ellerine bunu nasil tutuyorum der gibi:)))))))))))))))))))))))
melis hanimin 3.ayini kutlarim eylülcüm.
bende mmf gacisinin hamaratligina hayranim masallhhhh ona:)mikroskobikte ayri olay tabi:)
zeynacik iyi gunlerde kullan canim saclarini.
pirayecim bizde uyurken eee eee senfonisi altinda uyuyoruz ki beyfendinin kendiside tempo tutuyor bana.
denizanacim senin lokum napiyor afiyettemi kendileri? :)
dilokscum dogumdan sonra illaki degisim istiyor insan dimi?bende gidimde yapicam bisile..

uyaniyoruz galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çilekcim sağol iyiyiz, sabah erken uyandı bizde 12 gibi dışarı çıktık hava çok güzel burada, gezdik, alışveriş yaptık babamıza gittik bizi eve bırak diye:))

geldik uyuyor şimdi,

senin paşa nasıl alnı düzeldimi biraz? cumartesimiydi yolculuk bu arada

Kızlar bende saçlarıma röfle yaptırırdım hep şimdi süte geçip geçmediği konusunda kesin birşey yok o yüzden yaptırmayın diyorlar (

hehe sonunda başardımmmm bende hava güzel diye ardayı bi dışarı çıkarttım şimdi girdik içeri ağlıo içerde bi bakiiim durmuyo veletkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

seyracım güle güle kullan saçlarını cnm bende yeni kestirdim ama röfle için bekliyorum hala acaba yaza doğrumu yaptırsam yoksa şimdi ona karar veremedim kendimde açık kumral olduğum için röflelerim balyaj gibi duruyo hatta gittiğim kuaför balyajların harika olmuş dedi :)))

ya kızlar benim oğluş gündüzleri hep ilgi istiyor uykusu yok denecek kadar az normalde 15 saat uyumaları gerekirken bizimki 11 -12 saat anca uyuyor ne yemek yapabiliyorum nede başka bişey şimdi oda da oyuncaklarına bakıp dururuyo homurdanıyo bende buarada kaçamak yapıp nete bakıyom gündüz uyutmanın formülleri bekliyorum :)))

oh oh ne iyi etmisin burasi karli cikartamadim ben.

duzeliyor canim ama sinirlenince hep eli yuzunde olmusu yarim metre ama

sinirine diycek yok:)

cumartesi insl.canim.hayirlisiyla ulasicaz annanemize.

oh oh ne iyi etmisin burasi karli cikartamadim ben.

duzeliyor canim ama sinirlenince hep eli yuzunde olmusu yarim metre ama

sinirine diycek yok:)

cumartesi insl.canim.hayirlisiyla ulasicaz annanemize.

ne mutlu size, şimdiden iyi yolculuklar canım,

sinirini yerim onun
o yarım metre paşanın tırnaklarımı uzun yoksa? benimkininde acayip çabuk uzuyor

karlımıııı ne güzel, biz kar görmedik bu sene, yağsada oğlumu çıkartsam diye hevesleniyorum ama yok (

al benden de o kadar..maşallah gece uyuyor fakat gündüzleri hep oyunlar istiyo ve tabiki memeeee:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…