2008 Kasım Anneleri

Mmf ben de Deniz oğlandan kıskandım da öyle koydum zaten :))) Senin mikroskobiği de çok merak ediyorum merakla bekliyoruz sarı kafayı

kızlar siz anlattıkça ben de hevesleniyorum kızım uzanmıyor bişeylere cünkü. Ellikleri gec cıkardım heralde o yüzden diyorum ben.

Ben gündüz ekstra bir şey yapmıyorum emdikten sonra uyuyor. Ama bu apartmanı bir gün bombalayacağım. Küüüt diye kapı kapatanlar defalarca uyarmama rağmen müziğin sesini kısmayanlar bir de yan komşumun babası gelmiş ya adam tam bir ayı. Resmen ayı bir gülüyo hohohoho sesi bizim evde. Kızımı uyutmuyorlar böyle olunca da. Normal bir yer olsa 2 saat uyur ama şimdi her defasında 45 dk anca uyuyo

kiskanccc julinin güzel kuzusuuunu yerim ben:)

denizanacim tirnaklari kisa ve cok dikkat ediyorum hemen kesip

törpülüyorum ama o kadar siddetli yapiyorki anlamiyorum nasil beceriyor

cizmeyi.sinirli böcügüm bu ya bazen memeyide cekiyor canimi yakiyor:)¨

tsk,ler canim iyi dileklerin icin.

Eylül melis in fotoları nerede? Dikkatimi çekti de yok.

Bir de eğer kızım gündüz uyumazsa akşamüstü ve akşam minik bir canavara dönüyor :)) Hulk diyorum ben ona, gözaltları kızarıyor, suratı ekşiyor, elleriyle bam bam kulağına vurup duruyor, olmadı bana vuruyor :))) O yüzden gündüz uykusu çok önemli bizim için.

benimkide ben pişş pişş eee ee dedikçe bana bakıp sırıtıyo çok fingirdek olcak benimkikaydirigubbakcemile3

juli elin değmişken bi bombada bizim apartmana at zor zahmet uyuttuğum kızı hemen uyandırıyolar

Ya kızlar gerçekten bebekleriniz bu kadar uyuyor mu?Benimki geceleri 5-6 saat , gündüzleri ise toplasan 3-4 saat ancak uyuyordur.Tabi yarım yarım.Çok özendim size.Nazar değmesin bebişlerinize.Maaşallah...

herkese merhaba hatunlara.s. nasılsınız bakalım artık günde bir kere girebiliyorum
zayna kafa saçın hayırlı olsun güle güle kullan ben de boyatmak istiyorum ama hala cesaret edemedim:sm_confused:
süte geçer die korkuyorumm neyse işte bugün de annemdeyin daha doğrusu dün burada kaldım iyi alıştım hee bende rahata
eylül 3. ayınız kutlu olsun biz zeyna kafayla kutlayacağız ama sevgililer gününe denk gelio hemde bizim ki:asigim:
bu arada tahin helvası deli kilo aldırıyor söleyen arkadaşların sayesinde 1 kilo aldımm artık yemiorumyasakkelime
neyse yarın avm ye gidicez giremem ertesi günde belki giremem yani 2 gün yokum anlayacağınız
ama çok yazıyorsunuz okumak çok yoruyor ben bişey yazamadan çıkıyorum
çenenizi ben sahalara dönünceye saklayın tamam mı öptük sizi kızımla bir de resim patlatalım

:asigim::asigim::asigim:

valla süslemeyi ben yapmadım kızlar birine yaptırdım bana gönderdi o da
benim gibi yapmak için seda imageshackten altta ki forum 1 yazan yeri kopyalıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…