- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.561
sedacım senin arda beyede maşallah subhanallah baldır köftelerinden ısır benimyerime
mmm27 ,maaşallah bebegine allah nazarlardan saklasın çokkkkk yakışıklı:)))
herkese merhaba hatunlara.s. nasılsınız bakalım artık günde bir kere girebiliyorum
zayna kafa saçın hayırlı olsun güle güle kullan ben de boyatmak istiyorum ama hala cesaret edemedim:sm_confused:
süte geçer die korkuyorumm neyse işte bugün de annemdeyin daha doğrusu dün burada kaldım iyi alıştım hee bende rahata
eylül 3. ayınız kutlu olsun biz zeyna kafayla kutlayacağız ama sevgililer gününe denk gelio hemde bizim ki:asigim:
bu arada tahin helvası deli kilo aldırıyor söleyen arkadaşların sayesinde 1 kilo aldımm artık yemiorumyasakkelime
neyse yarın avm ye gidicez giremem ertesi günde belki giremem yani 2 gün yokum anlayacağınız
ama çok yazıyorsunuz okumak çok yoruyor ben bişey yazamadan çıkıyorum
çenenizi ben sahalara dönünceye saklayın tamam mı öptük sizi kızımla bir de resim patlatalım
:asigim::asigim::asigim:
ben bir kere denedim canım.zey.kamil hastenesinde bir dr tavsiye etmişti.anne sutune en yakın besin diye .bende geldım hatunlar
maasallah ne cok sey konusmussunuz yaa
yetısemedım valla
dun ıslerım coktu ısyerınde kafayı sıyıracaktım ısler yuzunden
ben ızındeyken banka hesaplarında yanlıslık yapmıslar ve hıc haber bıle vermedıler bana
dun ısım dusunce cok ugrastırdı benı
zaten oglumda gece 2,5 da uyumustu yanı pılım bıtıktı
dun gece oglum yıne 1 de yatmayı basardı
11,30 da basladım uyutmaya calısmaya ama pasam 1 de uyudu
cılek oglusun cok cok tatlı olmus maasallah
kocaman delıkanlı olmus yaahuuu
allah sıze bagıslasın canım
mevlut ısını de ben kırkımız cıkmadan hallettım
bayram gırecektı araya bayram gırmeden hallettım
kımselere mınnet etmedım ben dısarıda yer tuttum
100 kısılık davetlı lıstem vardı zaten cok kalabalık olacagı ıcın ugrasamazdım
yemeklı bır mevlut yaptım aksamına geldık evımıze temız temız oldu bıttı
kım ne derse desın onemlı olan sızın durumunuz belkı temızlık yapılamıyor canım allahalla
kurban ısını de dogdugunda 3.gunu kestırmıstık
sagolsunsun benım kocıs bu ıslerın hepsınde benı hıc ugrastırmadı
darkcık benım arkadasımda bana arzumun katı meyve sıkacagını getırdı ama
bence acele etme almak ıcın
sonucta zaten cocuklar 6.ayda pure seklınde yıyecekler meyvelerı ve sebzelerı
blendır ıle halledebılırsın bunu
sadece 6.aya kadar meyvenın suyunu cıkarmak ıcın bence cam rende yeterlı
hem ben katı meyve sıkacagını sterıl bulmuyorum sonucta ıcındekı bıcakları falan cam gıbı daha garantı sterıl olmuyor
yıne de sen bılırsın ama cam rendeden vazgecmem ben
benım arkadasım bana sutun yetmezse eger prıncı kaynat suyunu temız tulbentten gecır cocuga ver cok faydasını goreceksın dedı
bu yontemı kullanan var mı aranızda
ben de kabızlık yapmasından korktum bidaha vermedim.kalimerocumben büyük oğlumda kullanmıştım acaipkabızlık yapmıştı kabus dolu bikaç gün geçirmiştik bence deneme derim evet çok besleyici bişey ama yinede sen bilirsin az az verip tepkisiniölçebilirsin
3. ayınızı kutlarım canım.mutlu sağlıklı nice aylar geçirmenizi dileris.:teytey::teytey: 3.ayımız bugün bitti..:teytey::teytey:
bende gece uyutmanın formulunu mumkunse.çok yorucu bir gece geçirirlerse gündüz akşama kadar uyuyor benimki.mesela buğun.ama gece sadece uyumazsa ağrısı sızısı olmayıp kendini ağlamaktan yormassa günduz de uyumuyor.11 /12 saate sen şukret bence canım.ya kızlar benim oğluş gündüzleri hep ilgi istiyor uykusu yok denecek kadar az normalde 15 saat uyumaları gerekirken bizimki 11 -12 saat anca uyuyor ne yemek yapabiliyorum nede başka bişey şimdi oda da oyuncaklarına bakıp dururuyo homurdanıyo bende buarada kaçamak yapıp nete bakıyom gündüz uyutmanın formülleri bekliyorum :)))
jülicim ben doğru dürüst eldiven takmadım ama benimkide uzanmıyor bişeylere.bende hergün eline birşeyler tutturmaya çalışıyorum ama oda yok henuz:çok üzgünüm:Mmf ben de Deniz oğlandan kıskandım da öyle koydum zaten :))) Senin mikroskobiği de çok merak ediyorum merakla bekliyoruz sarı kafayı
kızlar siz anlattıkça ben de hevesleniyorum kızım uzanmıyor bişeylere cünkü. Ellikleri gec cıkardım heralde o yüzden diyorum ben.
valla bizim apartmanda 10 tane erkek çoçuk var hep yaşları birbirine yakın bir aşağı bir yıkarı merdivenleri 3 er 5 er iniyorlar atlaya atlaya gürültüden durulmuyor.okullar açılsa da rahatlasak.bir iki kızdım bağırdım baktım beni takan yok.yapacak da birşey yok kızı sesli ortamda uyumaya alışsın bari diye bıraktım çoçukların yakasını.hos bırakmasam nolcak beni kale almıyorlarkiBen gündüz ekstra bir şey yapmıyorum emdikten sonra uyuyor. Ama bu apartmanı bir gün bombalayacağım. Küüüt diye kapı kapatanlar defalarca uyarmama rağmen müziğin sesini kısmayanlar bir de yan komşumun babası gelmiş ya adam tam bir ayı. Resmen ayı bir gülüyo hohohoho sesi bizim evde. Kızımı uyutmuyorlar böyle olunca da. Normal bir yer olsa 2 saat uyur ama şimdi her defasında 45 dk anca uyuyo
kiskanccc julinin güzel kuzusuuunu yerim ben:)
denizanacim tirnaklari kisa ve cok dikkat ediyorum hemen kesip
törpülüyorum ama o kadar siddetli yapiyorki anlamiyorum nasil beceriyor
cizmeyi.sinirli böcügüm bu ya bazen memeyide cekiyor canimi yakiyor:)¨
tsk,ler canim iyi dileklerin icin.
Ya kızlar gerçekten bebekleriniz bu kadar uyuyor mu?Benimki geceleri 5-6 saat , gündüzleri ise toplasan 3-4 saat ancak uyuyordur.Tabi yarım yarım.Çok özendim size.Nazar değmesin bebişlerinize.Maaşallah...
ben bir kere denedim canım.zey.kamil hastenesinde bir dr tavsiye etmişti.anne sutune en yakın besin diye .bende geldım hatunlar
maasallah ne cok sey konusmussunuz yaa
yetısemedım valla
dun ıslerım coktu ısyerınde kafayı sıyıracaktım ısler yuzunden
ben ızındeyken banka hesaplarında yanlıslık yapmıslar ve hıc haber bıle vermedıler bana
dun ısım dusunce cok ugrastırdı benı
zaten oglumda gece 2,5 da uyumustu yanı pılım bıtıktı
dun gece oglum yıne 1 de yatmayı basardı
11,30 da basladım uyutmaya calısmaya ama pasam 1 de uyudu
cılek oglusun cok cok tatlı olmus maasallah
kocaman delıkanlı olmus yaahuuu
allah sıze bagıslasın canım
mevlut ısını de ben kırkımız cıkmadan hallettım
bayram gırecektı araya bayram gırmeden hallettım
kımselere mınnet etmedım ben dısarıda yer tuttum
100 kısılık davetlı lıstem vardı zaten cok kalabalık olacagı ıcın ugrasamazdım
yemeklı bır mevlut yaptım aksamına geldık evımıze temız temız oldu bıttı
kım ne derse desın onemlı olan sızın durumunuz belkı temızlık yapılamıyor canım allahalla
kurban ısını de dogdugunda 3.gunu kestırmıstık
sagolsunsun benım kocıs bu ıslerın hepsınde benı hıc ugrastırmadı
darkcık benım arkadasımda bana arzumun katı meyve sıkacagını getırdı ama
bence acele etme almak ıcın
sonucta zaten cocuklar 6.ayda pure seklınde yıyecekler meyvelerı ve sebzelerı
blendır ıle halledebılırsın bunu
sadece 6.aya kadar meyvenın suyunu cıkarmak ıcın bence cam rende yeterlı
hem ben katı meyve sıkacagını sterıl bulmuyorum sonucta ıcındekı bıcakları falan cam gıbı daha garantı sterıl olmuyor
yıne de sen bılırsın ama cam rendeden vazgecmem ben
benım arkadasım bana sutun yetmezse eger prıncı kaynat suyunu temız tulbentten gecır cocuga ver cok faydasını goreceksın dedı
bu yontemı kullanan var mı aranızda
ben de kabızlık yapmasından korktum bidaha vermedim.kalimerocumben büyük oğlumda kullanmıştım acaipkabızlık yapmıştı kabus dolu bikaç gün geçirmiştik bence deneme derim evet çok besleyici bişey ama yinede sen bilirsin az az verip tepkisiniölçebilirsin
3. ayınızı kutlarım canım.mutlu sağlıklı nice aylar geçirmenizi dileris.:teytey::teytey: 3.ayımız bugün bitti..:teytey::teytey:
bende gece uyutmanın formulunu mumkunse.çok yorucu bir gece geçirirlerse gündüz akşama kadar uyuyor benimki.mesela buğun.ama gece sadece uyumazsa ağrısı sızısı olmayıp kendini ağlamaktan yormassa günduz de uyumuyor.11 /12 saate sen şukret bence canım.ya kızlar benim oğluş gündüzleri hep ilgi istiyor uykusu yok denecek kadar az normalde 15 saat uyumaları gerekirken bizimki 11 -12 saat anca uyuyor ne yemek yapabiliyorum nede başka bişey şimdi oda da oyuncaklarına bakıp dururuyo homurdanıyo bende buarada kaçamak yapıp nete bakıyom gündüz uyutmanın formülleri bekliyorum :)))
jülicim ben doğru dürüst eldiven takmadım ama benimkide uzanmıyor bişeylere.bende hergün eline birşeyler tutturmaya çalışıyorum ama oda yok henuz:çok üzgünüm:Mmf ben de Deniz oğlandan kıskandım da öyle koydum zaten :))) Senin mikroskobiği de çok merak ediyorum merakla bekliyoruz sarı kafayı
kızlar siz anlattıkça ben de hevesleniyorum kızım uzanmıyor bişeylere cünkü. Ellikleri gec cıkardım heralde o yüzden diyorum ben.
valla bizim apartmanda 10 tane erkek çoçuk var hep yaşları birbirine yakın bir aşağı bir yıkarı merdivenleri 3 er 5 er iniyorlar atlaya atlaya gürültüden durulmuyor.okullar açılsa da rahatlasak.bir iki kızdım bağırdım baktım beni takan yok.yapacak da birşey yok kızı sesli ortamda uyumaya alışsın bari diye bıraktım çoçukların yakasını.hos bırakmasam nolcak beni kale almıyorlarkiBen gündüz ekstra bir şey yapmıyorum emdikten sonra uyuyor. Ama bu apartmanı bir gün bombalayacağım. Küüüt diye kapı kapatanlar defalarca uyarmama rağmen müziğin sesini kısmayanlar bir de yan komşumun babası gelmiş ya adam tam bir ayı. Resmen ayı bir gülüyo hohohoho sesi bizim evde. Kızımı uyutmuyorlar böyle olunca da. Normal bir yer olsa 2 saat uyur ama şimdi her defasında 45 dk anca uyuyo
ya benim için enzor iş bukızın tırnaklarını kesmek uyanıkken kesemiyorum.uyurkende uyanıyor hemen napcam bilmemkiskanccc julinin güzel kuzusuuunu yerim ben:)
denizanacim tirnaklari kisa ve cok dikkat ediyorum hemen kesip
törpülüyorum ama o kadar siddetli yapiyorki anlamiyorum nasil beceriyor
cizmeyi.sinirli böcügüm bu ya bazen memeyide cekiyor canimi yakiyor:)¨
tsk,ler canim iyi dileklerin icin.
valla canım benimki seninki gibi olsa razıyım.benimki bugunde 7 buçukta uyudu.Ya kızlar gerçekten bebekleriniz bu kadar uyuyor mu?Benimki geceleri 5-6 saat , gündüzleri ise toplasan 3-4 saat ancak uyuyordur.Tabi yarım yarım.Çok özendim size.Nazar değmesin bebişlerinize.Maaşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?