2008 Kasım Anneleri

geçen i proğram yazılmıştı hani buraya diloks yazdı sanırım onda da böle resimler yapılıyormuydu

ben bir kere denedim canım.zey.kamil hastenesinde bir dr tavsiye etmişti.anne sutune en yakın besin diye .

ben de kabızlık yapmasından korktum bidaha vermedim.

:teytey::teytey: 3.ayımız bugün bitti..:teytey::teytey:
3. ayınızı kutlarım canım.mutlu sağlıklı nice aylar geçirmenizi dileris.

bende gece uyutmanın formulunu mumkunse.çok yorucu bir gece geçirirlerse gündüz akşama kadar uyuyor benimki.mesela buğun.ama gece sadece uyumazsa ağrısı sızısı olmayıp kendini ağlamaktan yormassa günduz de uyumuyor.11 /12 saate sen şukret bence canım.

jülicim ben doğru dürüst eldiven takmadım ama benimkide uzanmıyor bişeylere.bende hergün eline birşeyler tutturmaya çalışıyorum ama oda yok henuz:çok üzgünüm:

valla bizim apartmanda 10 tane erkek çoçuk var hep yaşları birbirine yakın bir aşağı bir yıkarı merdivenleri 3 er 5 er iniyorlar atlaya atlaya gürültüden durulmuyor.okullar açılsa da rahatlasak.bir iki kızdım bağırdım baktım beni takan yok.yapacak da birşey yok kızı sesli ortamda uyumaya alışsın bari diye bıraktım çoçukların yakasını.hos bırakmasam nolcak beni kale almıyorlarkiklava:

Ya kızlar gerçekten bebekleriniz bu kadar uyuyor mu?Benimki geceleri 5-6 saat , gündüzleri ise toplasan 3-4 saat ancak uyuyordur.Tabi yarım yarım.Çok özendim size.Nazar değmesin bebişlerinize.Maaşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bir kere denedim canım.zey.kamil hastenesinde bir dr tavsiye etmişti.anne sutune en yakın besin diye .

ben de kabızlık yapmasından korktum bidaha vermedim.

:teytey::teytey: 3.ayımız bugün bitti..:teytey::teytey:
3. ayınızı kutlarım canım.mutlu sağlıklı nice aylar geçirmenizi dileris.

bende gece uyutmanın formulunu mumkunse.çok yorucu bir gece geçirirlerse gündüz akşama kadar uyuyor benimki.mesela buğun.ama gece sadece uyumazsa ağrısı sızısı olmayıp kendini ağlamaktan yormassa günduz de uyumuyor.11 /12 saate sen şukret bence canım.

jülicim ben doğru dürüst eldiven takmadım ama benimkide uzanmıyor bişeylere.bende hergün eline birşeyler tutturmaya çalışıyorum ama oda yok henuz:çok üzgünüm:

valla bizim apartmanda 10 tane erkek çoçuk var hep yaşları birbirine yakın bir aşağı bir yıkarı merdivenleri 3 er 5 er iniyorlar atlaya atlaya gürültüden durulmuyor.okullar açılsa da rahatlasak.bir iki kızdım bağırdım baktım beni takan yok.yapacak da birşey yok kızı sesli ortamda uyumaya alışsın bari diye bıraktım çoçukların yakasını.hos bırakmasam nolcak beni kale almıyorlarkiklava:

ya benim için enzor iş bukızın tırnaklarını kesmek uyanıkken kesemiyorum.uyurkende uyanıyor hemen napcam bilmem

Ya kızlar gerçekten bebekleriniz bu kadar uyuyor mu?Benimki geceleri 5-6 saat , gündüzleri ise toplasan 3-4 saat ancak uyuyordur.Tabi yarım yarım.Çok özendim size.Nazar değmesin bebişlerinize.Maaşallah...
valla canım benimki seninki gibi olsa razıyım.benimki bugunde 7 buçukta uyudu.

maşallah bebişine artık mikroskobik likten çıkmış

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar mmmf senle ben varız galiba :) ayyy kocişle ilk defa yıkadık bebişi amma zor ya mahvolduk hep annemlerle yıkıoduk bu sefer iş bize düştü ayyy tam kurulayamadım galiba acayip huysuzlandı üşütmesin die giydirdim ama sanırım biraz nemli kaldı şimdide uyudu inşallah hasta olmaz yaaa

ayy canım çok fena incir istedi neyse ben kaçar kızlar daha kociş gelecek eve gidicez hanımı uyutcam
çamaşır makinasını çalıştırcam ki yıkansın asayım kurusun sabah erkenden gezmeye gidicez çünkü
kızımın giyecek bişeyi kalmadı kalleş bez sırtından çıkarıyor taaaaa
bu arada hala regl olmadım allah sonumuzu hayretsin öptümm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…