2008 Kasım Anneleri

cnm olursun ya kafana takma 1 sene olmayanlar var gerçi oda abartı ama 6 aya kadar normal sanırım aynen bende huggıes ve primayı denedim ikiside sırtından çıkartıyor valla sıkıda bağlıyorum ama yapıcak bişey yok sanırım sanada kolay gelsin

kızlar ya hiçbiriniz yoksunuz yattınızmı ne oldu yada geçmi giriyorsunuz valla bugün bütün gün açıktı sizleri pek göremedim ardam yattı bende genelde onunla yatıyorum çünkü gündüz uykumuz yok denecek kadar az o gündüz uyurken ben işlerimi halletmeye çalışıyorum neyse artıkın yarın kociş gelince girerim herkese iyi geceler janlarımmmm mujks

aman maşallah bi yarım gün yokum gene çeneler yerlerde oku oku bitmiyo yaaa az yavaş olun yetişemiyorum.oğlumla bizede bişi oldu eve giremez olduk yarın sabah gene çıkcaz Allah sonumuzu hayır etsin.ev evlikten çıktı çamaşır aştı kendini gidiyo cumartesiye Allah büyük.babamız iyiki araba almış biz beee :asigim:
sırtına kadar mıçıp çıkan bebe anneleri o markalarda çıkıyo ya bende denedim ne yaptıysam çıktı m.l.f.x kullanıyorum valla maşallah tık yok deneyin derim.
bu arada herkezler resim koymuş durun bide ben patlatayım.

zeynacım saçını güle gülekullan görmek isterim amaaaaaa ona göreeeedelikafadulden
çok sağol arkidişim en kısa zamanda göstertirim ben sana.
zeyna güle güle kullan saçını
sağol canım
zeynacik iyi gunlerde kullan canim saclarini.
mersüüüü sende yakında değişirsin canım merakla bekliyoruz senide
julicim kaldırdım resmini canım yaa ..niye bilmiyom öylesine işte
sen kesin nazar değmesinden korktuğun için kaldırmışsındır. merak etme biz tütüt maşallah subanallah diyos bikerem

zayna kafa saçın hayırlı olsun güle güle kullan ben de boyatmak istiyorum ama hala cesaret edemedim:sm_confused:
süte geçer die korkuyorumm neyse işte bugün de annemdeyin
sağol asorti kafa :1hug: valla yapan kız süper olduğu için işinde asla diplere değdirmeden benim istediğim harikayı yarattı. dediğim gibi diplere gelmediği sürece sorun yok.zaten biliyorsun balyaj.gölge,röfle dibe gelmiyo
maşallah subanallah tütütüüü kısım bu çok güzel bi mikroskobik ya Allahım korusun hepsini

Son düzenleme:
ya kusura bakmayın bu kadar büyük olması için bişi yapmıyorum ama oluyor sayfayıda mahvettim.
neyse siz bakında yarın kaldırırım olmazsa.
neden benim böle oluyo ki?
çok yorgunum her an sızabilirim.bi seda bide denizanası kaldı galiab.
kızlar iyi geceler kendinize iyi bakın.
zaten kimse bizi öslememiş biz sizi öslesekte:çok üzgünüm:

bu sabahta dükkanı ben açıyım bari.tam da ezanlar okunurken açtım bu gun dükkan baya bereketli olacak.biz daha yatma şerefine nail olamadık.mutfakta ben iş yaparken rezil durumda uyuyan kızım yatana koyarken uyandı.bende arkama baka baka kızı alıp geldim.bizim beyfendide ben uyudum birazda sen uyu yoruldun yada niye gidiyorsun burda uyut demedi.bugün yemeğe 15 kiişi misafirim var bide.ama yemeklerimin bi çoğunu yaptım sayılır.madem uyuyamıyorum bari yemekleri yapıyım dedim koydum salıncanı mutffağa ağlata zırlata sallayya konuşa bi tencere karıştırdım bi kizı salladım güç bela bişeyler hazırladım.ya bi de grip olmuşum birdi ilk adetimi oldum her yerim ağrıyo.napcam ben bu halde bukadar misafirle bilmiyorum.offfyine ağlıyo uyumaya hiç niyeti yok laf istiyor ben bakmayıncada ağlııyor.ben şunu biraz daha uyumaya zorlayım bari.hepinize güzel günler.çok çok yazıp biriktirmeyin yarın bütün gün sonra okuması zor oluyor,

günaydın şekerler
mucizecim valla Allah kolaylık versin be hem 15 kişi misafir hem grip hem adet üstüne üstük bide seni dinlendirmek istemeyen bi koca Allahım yarıdmcın olsun.
bu sabah kayınvaldeye gitcektim ya ki şu an hazırlanmaya başlamam lazım kendileri öğlen 2'ye kadar evde yokmuş.dişçide randevusu varmış.iyi valla dedim canıma minnet bir sürü ütüm vardı ve mmakina hala çalışıyo onları ütülerim yarında bi temizlik yaptım mı gezmeye kaldığım yerden devam ederim diye düşündüm.
kızlar ocağa rezene,ıhlamur,kuşburnu ve bergomatlı rize çayımızı koydum haydi buyrun gelin hep birlikte takılalım.

günayddın cicikler günaydın zeynacım maşallah subhanallah yiğit efemize bizimkasım bebekelri birbirinden güsell yaa maşallahhh

bende bugün göz druna götürücem mehmet beyi gözündeki enfeksiyonu atlatamadık bi türlü inşallah sorun yaşamayız 10.30la 2 arası gidicekmişiz randevu yok gidip beklemesek barii

arkadaslar sizin bebisler kac kilo oldular benimki 3 ay 3 gunluk ve 8 kilo olmus sizinkiler kac aylik ve kac kilo oldular acaba cok merak ediyorum

Son düzenleme:
çaylar sana kurban olsun senden benim kafadansın artık biliyom neyle vereceğim çayını.yakarız bide ohhh
gidin dra ihmal etmek olmaz tabi inşallah güzel haberlerle dönersin ..

bende cay ısterıııımmmm
zeyna maasallah ne guzel seyler katmıssın cayın ıcıne
ıcelım bıze sutcukler olsun

asortık hanım cımcımeyı cok begendım
maasallah cok tatlı olmus ve annesıne cok benzemıs
mmf ve sada sızın mınıklere de maasallah
mmf senın mıkroskobıge sarı kafa dedıklerı kadar var hanı ama maasallah artık mıkroskobıklıkten cıkıyor yavas yavas

ben dun aksam 10,45 gıbı bızım pasayı uyku moduna sokmaya calıstım ama 11,30 da basarılı olabıldım
yıne de her ıhtımale karsı ıyıce uykuya dalsın dıye 12 gıbı falan yatagına aldım
oohhh dedım dus alıp yatıcam ve uyuyacagım ama kocıs dedı kı hep oglun hep oglun nıye hep benı ıkıncı plana atıyorsun
sasırdım kaldım valla
meger kıskanırmıs benım kocam oglusumu neyse onunla bıraz oturduktan sonra guzel uykuya gectım ama 3 kere uyandı bızım pasa
neyse buna da sukur en azından 2'den once yattım

arkadaslar sizin bebisler kac kilo oldular benimki 3 ay 3 gunluk ve 8 kilo olmus sizinkiler kac aylik ve kac kilo oldular acaba cok merak ediyorum

Gülşenciğim, kilo fazla gibi.Benim oğlum 2.ayı bitirdiğinde 6500 gr.dı.Bu da fazla.Muhtemelen benim oğlum bu ay sonunda 7500 gr.ı geçecek.Dediğim gibi bu da fazla. Ben mama ve meme karışık veriyorum.Akşama kadar uyumuyor, ağlıyor.Ağzına memeyi dayıyorum.O yüzden kilo alıyor.Ama boyu uzun.Hani çok tombiş değil.

yasmin benimkininde boyu cok uzun oda pek kilolu gostermiyor yoksa doktorumda soylerdi zaten her ay kontrollerimize gidiyoruz bi yaramazlik yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…