- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.581
çok sağol arkidişim en kısa zamanda göstertirim ben sana.
zeynacım saçını güle gülekullan görmek isterim amaaaaaa ona göreeeedelikafadulden
sağol canımzeyna güle güle kullan saçını
mersüüüü sende yakında değişirsin canım merakla bekliyoruz senidezeynacik iyi gunlerde kullan canim saclarini.
sen kesin nazar değmesinden korktuğun için kaldırmışsındır. merak etme biz tütüt maşallah subanallah diyos bikeremjulicim kaldırdım resmini canım yaa ..niye bilmiyom öylesine işte
sağol asorti kafa :1hug: valla yapan kız süper olduğu için işinde asla diplere değdirmeden benim istediğim harikayı yarattı. dediğim gibi diplere gelmediği sürece sorun yok.zaten biliyorsun balyaj.gölge,röfle dibe gelmiyo
zayna kafa saçın hayırlı olsun güle güle kullan ben de boyatmak istiyorum ama hala cesaret edemedim:sm_confused:
süte geçer die korkuyorumm neyse işte bugün de annemdeyin
maşallah subanallah tütütüüü kısım bu çok güzel bi mikroskobik ya Allahım korusun hepsini[/URL]
canım valla 3 aylık bi bebek için o kilo fazla geliyo bana drumda öle demişti.sen yinede bi drunla görüş bencearkadaslar sizin bebisler kac kilo oldular benimki 3 ay 5 gunluk ve 8 kilo olmus sizinkiler kac aylik ve kac kilo oldular acaba cok merak ediyorum
arkadaslar sizin bebisler kac kilo oldular benimki 3 ay 3 gunluk ve 8 kilo olmus sizinkiler kac aylik ve kac kilo oldular acaba cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?