2008 Kasım Anneleri

hoohooyyttt ben geldimm
bugün maşallah kızımla güzel bi uyku çekmişiz bi kalktım saat 10.30 olmuş.
alt değiştirme ve mama takviyelerinden sonra oynaştık biraz fındık kurdumla .. ya hergeçen gün çok fena oluyorlar ya şimdi oyuncaklarını tutup ağzına götürmeye başladı bizim hatun.. hatta sadece oyuncaklar değil ne buluyorsa çekip tadına bakmak istiyor :))) bi de bu sabah çok komik bi şekilde çığlık atıp kendi çığlığına sesli gülmelere başladı :)) bunları da gördüm ya inşallah ilklerini yakalarım ..

Selam hekese...

Geçmişi okumaktan kaç gündür bişeyler yazmaya fırsat bulamadım. Maşallah ne çok kaynatmışsınız. Ben de 3 gündür misafir ağırlamaktan helak oldum. Kızım da yavaş yavaş iyileşti sayılır teyzeleri... Hava çok güzel ama tekrar kapar diye dışarı çıkarmaya korkuyorum...

Katı meyve presinden bahstmişsiniz. Ben Tefal EleaDuo kullanıyorum. Narenciye ve katı meyve sıkacağı bir arada. Temizlemesi falan pratik. Memnunum yani...

Bu arada kasım bebeklerinin hepsi birbirinden güzel, ısırıyorum hepsini popişlerinden :) Bu arada Bengisu da teyzelerinin ellerinden öper...

canlarim ben yarin gidiyorum cok yogunum gecmisi okuyamadim belki daha sonra giremem diye yazayim istedim.

herkezi kuzulariyla beraber cok cok opuyorum iyi kalin hepiniz.

annanemizdende gireriz nete vaktimiz oldugunda,arkamdan az konusun patlamasin kulaklarim:)

hakkinizi helal edin gibi ic acitici bi cumle ile son satirlarimi yaziyorum mutlu kalin esen kalin hö hö hö..

çilkecim hazır buradayken hemen cevap vereyim
bol bol geezzzzzz ve ailenle hasret gider canımm :)))
inşallah senin deniz oğlan yollarda üzmez seni ve kuş gibi uçarsınız bi çırpıda canım.
vakit buldukça gel özletme kendünü

Hoş geldin Lelal...
Oyuncakları benimki de ağzına götürmeye başladı ama oyuncak hijyenini nasıl sağlıyacaz bilmiyorum. Hatta bugün eline verdim bi oyuncağını, sonra ağzına götürüyo diye elinden aldım... Emzik gibi oyuncağı kaynatmak da mümkün değil, napcaz bilmiyorum...

ben iki günde bir yıkıyorum artık oyuncakları da .. akşam hanfendi uyuduğunda yıkayıp kaloriferin üzerinde sabaha kadar kurutuyorum .. şuanda hepzi bezden oyuncak malum ben plastikleri vermeye çekiniyorum şimdi olurda ters hareket yapar bi tarafına batar çarpar diye korkuyorum.

slm kısslar
piroşu yıkadım uyuttum temizliğimi yaptım geldim ama uyanır birazdan bayadır uyuyo
seda,mmf,zeyna,asortie,elmalı turta,lelal bebişler süperrr çok tatlı olmuş hepsi maşallah
çilekçim sanada hayırlı yolculuklar,iyi uçuşlar cnm

slm kızlar nasılsınız kızlar bız yarın denızımı sunnet ettırecez canım acıyor benım sımdıden ama ne yapalım elınde sonunda onacak ınsallah canı çok yanmaz:Saruboceq: bakalım yarın sabah sunneti olacak alıleler gelecek ufak bır eylence olacak sunnetten sonra tabı denızım aglamazsa ( senağlama
bugun evı temızledım yarın için .

çilekçim çok özletme kendini canım öpüyoruz sizi

elmalı turta, lelal maşallah bebişlerinize çok güzeller allah nazarlardan korusun onları

nehirson sünnetiniz hayırlı olsun, vakit bulduğunda bana anlatırmısın nasıl yapıldığını, bizde denizi yazın yaptıracaz inşallah ben tatile çıktıktan sonra,
bu arada sende denizanasıymışsın:))))

Ben de dışarı çıkmak istiyorum ama bebişi tekrar iüşütmekten korkuyorum... Yarın da güzel olacakmış inşallah yarın çıkıcaz...
Bu arada Lelal'cim, oyuncakları makinede mi elde mi yıkıyorsun?

ben dün çıkarmıştım iki saat kadar yürüdük, bugünde çıkarmak istiyordum ama hiç halim yok nedense
yarında havanın iyi olacağına sevindim yarın babamızla çıkarız artık, dışarı çıkıp gelince oğlum öyle güzel uyuyorki , hem temiz hava ve güneştende faydalansın istiyorum

asortie bittim eylül hanımın saç bantlı hallerine çok tatlı maşallah...
mmf senin oğlan mikroskopiklikten çıkmış çoktan,maşallah pek bi yakışıklı...
sedacım arda bey çok yakışıklı,maşallah
elmalı turtacım bengisu hanım da çok şeker ,
lelalcim çok değişmiş kızımız yerim onun kilotlu çoraplarını...
zeyna yiğit bey de pek ağır abi....ya bu bebişlerin hepsi birbirinden yakışıklı birbirinden güzel
ALLAHIM ESİRGESİN HEPSİNİ:Saruboceq::Saruboceq:

ilk öncelikle hepimizin bebişlerine 41 kere maşallah diyerekten söze girer slmlar ederimmmm :) bizde dün gece ardayı yıkadık babasıyla bugünde kaltık görümcem bizdeydi havada güzel eşimin babanesine gittik hemde çocuk biraz hava alsın dedim hazır havalar güzelken değerlendirmek lazım dünde çıktık bakalım yarında güzelmiş babasıda evde belki yine çıkartırız buarada inşallah hasta etmeyiz
çilekçim burda konular akıp gidiyor 4 saatte ne çok şey yazılmış kaçırma derim :) sana iyi yolculuklar

ya bu sünnet olayı için daha erken değilmi cnm sana da allah dayanma gücü versin ben düşünemiyorum oğluşumu şimdi sünnet ettirmeyi en ufacık ağlamasına dayanamazken onu o halde görmek yok daha erken derim ben gerçi en iyisi buymuş ama napan

kızlar bide bişey sorucam bebişlerin altlarını kaka yapmadıkları sürece ne kadar zamanda bir değiştiriyorsunuz merak ettim

selm miillet
canım ben 9 gibi değiştiriyotrum 3-4 gibideğitiriyorum bide 11 de falan değiştiriyorum kaka yapmıyo artık bizimki 6-7 günde bir ben dürtüyorum da yapıyo 10 günekadr normalmiş aslında erkek bebeklerde ama dayanamıyorum ben 2 gün çıkmasam perişen oluyorum ondan dürtüklüyorum çocuğu

Canım, ben oğlumu 2.5 aylık sünnet ettirdim.2 gün mızmızlandı.Zaten gazlı olduğu için mızmızdı.Dedim ki nasıl olsa ağlıyo.Doktorunda tavsiyesiyle yaptırdım.1 haftada tamamen düzeldi.Ayrıca sünnet oln çacuklarda idrar yolu enfeksiyonu görülme olasılığı daha az. Çocuk rahatlar.İlerde kimse onu pipini kesecem diye de tehdit edemez.Üzülme, bebeşin bu acıyı hiç hatırlamayacak.Sadece 2 gün çekeceksin.Sıkma canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…