- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.621
Canım, ben oğlumu 2.5 aylık sünnet ettirdim.2 gün mızmızlandı.Zaten gazlı olduğu için mızmızdı.Dedim ki nasıl olsa ağlıyo.Doktorunda tavsiyesiyle yaptırdım.1 haftada tamamen düzeldi.Ayrıca sünnet oln çacuklarda idrar yolu enfeksiyonu görülme olasılığı daha az. Çocuk rahatlar.İlerde kimse onu pipini kesecem diye de tehdit edemez.Üzülme, bebeşin bu acıyı hiç hatırlamayacak.Sadece 2 gün çekeceksin.Sıkma canını...
kızlar bide bişey sorucam bebişlerin altlarını kaka yapmadıkları sürece ne kadar zamanda bir değiştiriyorsunuz merak ettim
nehirson sünnetiniz hayırlı olsun, vakit bulduğunda bana anlatırmısın nasıl yapıldığını, bizde denizi yazın yaptıracaz inşallah ben tatile çıktıktan sonra,
bu arada sende denizanasıymışsın:))))
maşallah canım senin ki tosun olmuşarkadaslar sizin bebisler kac kilo oldular benimki 3 ay 3 gunluk ve 8 kilo olmus sizinkiler kac aylik ve kac kilo oldular acaba cok merak ediyorum
cnm teşekür ederiza.s.asortık hanım cımcımeyı cok begendım
cnm güle güle git gel bol bol eğlenin hayırlı yolculuklarsositosositocanlarim ben yarin gidiyorum cok yogunum gecmisi okuyamadim belki daha sonra giremem diye yazayim istedim.
herkezi kuzulariyla beraber cok cok opuyorum iyi kalin hepiniz.
annanemizdende gireriz nete vaktimiz oldugunda,arkamdan az konusun patlamasin kulaklarim:)
hakkinizi helal edin gibi ic acitici bi cumle ile son satirlarimi yaziyorum mutlu kalin esen kalin hö hö hö..
şimdiden hayırlı olsun canımm nasıl olsa olacaklar enin de sonunda:1closedeyes:slm kızlar nasılsınız kızlar bız yarın denızımı sunnet ettırecez canım acıyor benım sımdıden ama ne yapalım elınde sonunda onacak ınsallah canı çok yanmaz:Saruboceq: bakalım yarın sabah sunneti olacak alıleler gelecek ufak bır eylence olacak sunnetten sonra tabı denızım aglamazsa( senağlama
bugun evı temızledım yarın için .
cnm teşekür ederiz senin bebişinde bizden aşağı kalır yanı yok haniyerimsenibenasortie bittim eylül hanımın saç bantlı hallerine çok tatlı maşallah...
ALLAHIM ESİRGESİN HEPSİNİ:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bide bişey sorucam bebişlerin altlarını kaka yapmadıkları sürece ne kadar zamanda bir değiştiriyorsunuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?