2008 Kasım Anneleri

bende istiyommmmmmmmm

elmalıcım genelde makineye atıyorum çamaşırları ile beraber yıkanıyor ama çamaşırı daha çıkmamışsa elde yıkamak durumundayım haliyle ..
bu arada çok teşekkür ederiz teyzeleri :))
lavinyacım sürekli değişiyor valla herkesler birilerine benzetip duruyor ama değişim devam ediyor bakalım tamamlanınca son hali ne olacak :)))

kızlar bide bişey sorucam bebişlerin altlarını kaka yapmadıkları sürece ne kadar zamanda bir değiştiriyorsunuz merak ettim

ben sabah 0830 gibi daha sonra 1300 de --1700- de ve 2100 de ..kaka yapmadığı sürece günde 4 kere degiştiriyorum.benim kızımda haftada bir kaka yaptığı için bezlerimiz çokkk tasarruflu:))

tesekkur ederım canım yarını bır atlatalım ben yazarım nasıl oldugunu insallah kolay olur
evet canım ben de denizanasıyım:)))
kızımda adı nehir :)):asigim:

arkadaslar sizin bebisler kac kilo oldular benimki 3 ay 3 gunluk ve 8 kilo olmus sizinkiler kac aylik ve kac kilo oldular acaba cok merak ediyorum
maşallah canım senin ki tosun olmuş
asortık hanım cımcımeyı cok begendım
cnm teşekür ederiza.s.
cnm güle güle git gel bol bol eğlenin hayırlı yolculuklarsositososito
şimdiden hayırlı olsun canımm nasıl olsa olacaklar enin de sonunda:1closedeyes:
asortie bittim eylül hanımın saç bantlı hallerine çok tatlı maşallah...
ALLAHIM ESİRGESİN HEPSİNİ:Saruboceq::Saruboceq:
cnm teşekür ederiz senin bebişinde bizden aşağı kalır yanı yok haniyerimseniben
kızlar bide bişey sorucam bebişlerin altlarını kaka yapmadıkları sürece ne kadar zamanda bir değiştiriyorsunuz merak ettim

ben günde 6 kere değiştiriyorum yaa kız çocuğu olunca daha bi ayrıntılı olduğu için ihmal etmiyorum:1rolleyes:

ee kimseler kalmamış yine benim hatunu uyuttum ama geri kalktı nasılsınız bakalım bu arada dark nerede ben mi göredim ki gerçi geçmişi
yarım yamalak okudum nasılsınız herkes iyidir umarım artık eskisi gibi giren olmuyor sanırım buralara
denizanası canım bir tek sen özledin sanırım beni bende buraları özlüyorum ama napiim
fırsatım olmuyor sanırım
neyse benim ki mızırdıyor hepinizi öptümm kızlar

asorti hoşgeldin canım,

bende en az 5-6 kez bez değiştiriyorum kızlar, bez ıslak olmuyor ama biraz şişince benim lokum rahatsız oluyor

nehirson şimdiden geçmiş olsun canım umarım denizin hemen iyileşir, kızının adıda güzelmiş bu arada

kimseler yok bu gece benimde oğluşum uyudu çoktan bende biraz keyif yapıyorum
umarım hepiniz ve bebekleriniz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur, tatlı rüyalar

günaydın şekerler!!!!
bugün en erkenci benim galiba gerçi biz her sabah erken kalkıyoruzda DD
bugün çay koyma şerefine ben erişeyim dedim koydum çayı ocağa annem de krep yapmış bekliyorum hadi gelin

günaydın lavinya ve herkeşler
bende kaltım bi çabuk atıştırdım bişler temizlik yapacağım haftada 1 yapabilince evi böle mok götürüyo.
paşam iyi şimdi uyudu o uyurken az yol alayım bende.
çilekçiğim bugün yola çıkacaktı.hayırlı yolculuklar olsun ona.bol bol özlem gidersin ailesiyle.umarım bizi unutmaz arada ses verir.
asorticim yokluğun belli oluyo bende pek girmiyorum ama geçmişe bakınca anlıyorum olmadığını.seni ösleyen var gene beni hatırlayan biri bile yok :çok üzgünüm:
bi çay 2 krep yiyebilirmiyim.enerji olsun yoksa bu evin altında kalacağım naniknanik

günaydın zeyna
öyle deme senin yokluğun hemen anlaşılıyor ses seda kalmıyo valla buralarda
asortie de yok gelmiyo artık eskisi gibi. muhabbet sınırlı oluyo siz olmayınca

ben de evi toparlicam söyle bir. akşama babaannemize gidicez, yemek derdim yok bugün. ütü falan var onları yapayım bari. ööffff
ev işinden nefffffret ediyorum yaa'!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…