2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlarrrr
valla bakın öle demeyin eksikler belli hanımlar.. zeyna asorti sayfa sayısı neden az sanıyorsunuz siz olsanız iki günü 20 sayfa halinde okurduk :)))
elifdemcim 3. ayınız sizinde kutlu olsun canım bizimde az kaldı :))
bende bir çay ve iki krep alabilirmiyim lütfen karnım çok aç.

:1hug:ben geldim kızlar dün yoktum eşim geldi yanımıza.

Asortiecim yoktum ben ondan görememişsindir.bende kimse benim yokluğumu fark etmiyomu dicektim.Az da olsa geliyosun ama kaçmamış gözünden canım yaa.s.
Ondan önceki günde bi uğrayabilmiştim sadec kısacık.

Eşim yarın eve götürcek bizi.Gitmeden biraz alışveriş yapalım dedik.
katı meyve sıkacağı aldık phılıps,blendır braun aldık.bugünde araba bakıcaz.ben bi tane beğenmiştim mağazayı bulabilirsek alırız.
Öyle tanınmış bi marka deildi ama özelliklerin çoğu aradığıma yakındı.napim biraz kullansın sonra en az yer kaplayanından bi baston puset alırım.

Çilekcim iyi yolculuklar,inşallah iyi bir tatil olur.

Elifdemcanım 3. ayınız kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah.

denizanası walla gece uyuyamadım uğrayacaktım da illede yatmaya uğraştım.Pazartesi göreve başlayacağım erken yatmaya alışayım dedim.yine uyuyamadım da gerçi :))) Kitap okudum biraz.

Lavinyacım sabah ısırgan anason içtim.bi açık çay alırım:içelim: ohhh eline sağlık.

Nehirson sünnetiniz hayırlı olsun acil şifalar.

Zeyna kafasende mi yoktun naniknanik
ben olsaydım derdüm zeyna kafa nerde die:jeyyar:

geçmişe bakamadım walla.son sayfadan okuduklarıma göre cevaplar yazdım.

Geçmişide çok merak ediyorum ama fazla vaktim yok.sonra olursa inşallah bakarım.

Tüm kasım annelerini ve bbeklerini öpüyoruz.cerenimde öpücük atıyo artık (Maşallah)

tünaydınlarr

gece geç yatınca haliyle sabahta kalkılmıyor, öğle olmuştu neredeyse kalktığmızda:))

zeyna fark edilmezmi senin yokluğun, bir ara burada asorti, sen, ben, mmmf olurdu gündüzleri sadece, mmmf oğlu okula başlayınca daha sık gelir sanıyorum, dün julide gelmedi hiç, birde sen sabahtan uğrayıp bugün şuraya buraya gidecem diyorsunya biliyoruz nerede olduğunu

dün julide gelmedi hiç market gezmişlerdir belki:))
darkcım senide gece bekledimde gelmedin şekerim yazmışsın yukarıda

bende nöbetçi kasım annesi gibi oldum bu arada, yakında işe başlayınca gelemem zaten şimdilik bekliyorum burayı

dark maşallah cerene benimkinde bırak öpücük atmayı teşebbüs bile yok henüz, zaten kız çocukları her zaman daha cilvelidir, kendini zorla sevdirir

benimki yeni yeni emziğini görünce ağzını açmaya başladı ama uzanıpta alayım demiyor ağır abiya

merhaba kızlar..

elifdemcim3.ayınızhayırlı olsun cnm..
darkçım umarımalırsınız arabanızı.ben halaalmadım.martın başında alacağızama hala bir araştırma yapmadım.ama en çok bakacağım nokta katlanabilen ve yatabilen olması.
bugün internetten bir bakayım.

nöbetçikasımannesi sana da merhaba.bakıyorum danöbetini ihmal etmişsin göremiyorum da(denizanası))

arkadaşlar sizmi az değştiriyosunuz ben mi çok değişştiriyorum acaba bezi..

habire değşip duruyorum..

dark ta şu saatte bu saatte değişiyorum yazmış..toplamda 3-4 ediyo..

nedense mikrop olur fialn gibi geliyo bana..

hiç saymadım ama bugün sayıcam..

çöp kutusu tontişimin bezleriyle doluyo ama:))

benim oğlum günde bir kez kaka yapıyor, hiçbekletmeden alıyorum ama gün içindede bezin önü biraz şişince değiştiriyorum bende saymadım ama 3-4 ten baya fazla oluyor, seninde dediğin gibi çöpün içi bezle doluyor, gece bezini değiştirmiyorum genelde 11-12 gibi yatırıyorum sabaha kadar kalıyor o bez 6-8 gibi uyanıyor o zaman değiştiriyorum,
ama gün içinde sanırım ben sık değiştiryorum en fazla iki kez çiş yapmış oluyor sanırım

denizcim iyim cnm.oğlum daha iyi deo yüzden ben de iyiym.çok ağladık kaç gündür.2 gün önce kriz geçirdi neredeyse..zor uyuttum ..ama son günlerdegece daha fazla kalkıyor çok zorlanıyor.ama bu nada şükür en azından gece uyuyacağını biliyor.

ben de kaka çiş hepsinde değiştiriyorum ..ama her dakida değil.üşütmesini istemiyorum1-5 saati buluyor aralar..

aman be bıktım sevmiyorum zorlamı ya bu ev işi ne nankör bişi
yapıyom arkamı dönüyom yani en fazla ertesi gün ynine pis
yıkıyom ütülüyom onları yapana kadar çamaşırlık gene doluyo yoruldum bıktım be
ama bitti 1 hafta daha kurtuldum.kendime pasta yapacağım ağlayan pasta.adına bakmayın harkülade manyak hafif bişi oluyo cokacimcoook ama önce dinlenecem bu sıpa müsade ederse

bu arada
zehra artık 3 aylık olduuu:teytey::dance::lepi:hihoyyyt
canım 3. ayınız kutlu olsun.birer birer 3. aya diziliyoruz hayırlısı ile.
sağol canım valla bende üzülüyodum kimse beni sevmiyo merak etmiyo diye. halbuki ben sizi düşündüğümden hep haber veriyorum.
sadece kaka yaptığında mı değiştiriyosunuz bu arada?
sabahları ve öplenden sonraları kaka yapıyo benim minik kuzu onlarda muhakkak herkez gibi değişiyorum.öbür türlü bakıyorum ön dolusu ise değişiyorum yada kendisi huzursuzlanınca.öle zırt pırt dğişmiyorum.zaten emiyo ıslaklık hissetmiyo.4 saat diyelim yani kaka dışında.boşuna beze para vermem.

dilokscum sevindim tuna paşanın daha iyi olmasına :))

bez konusunda bizim sponsorumuz var:) sağolsun dedesi her markete gidişinde bir paket getiriyor, biz daha bir yada iki kez bez almışızdır

Anam ben dedim şimdi sayfalar okuyacağım bir baktım 5 sayfa okudum. Bizim de dün babamız geldi o da bizi alıp anneannemize getirdi. Birileri de hatırlar mı dedim bir baktım nöbetci kasım annesi deniz oğlan2'nin bir tanecik annesi hatırlamış :)))

Çilek ve Dark'a iyi yolculuklar dilerim.

Lavinyacım çitlenbiğin ördekli hali gözümün önüne geliyor çok şeker bişey olmuş.

Elifcim süt, mama durumları nasıl? Moralin yerinde mi, merak ettim.

Çok kızgınım aslında bakmayın böyle sakin yazdığıma. Babamız anneannemizin aldığı dönenceyi kırdı. Konuşmuyom onunla çıktım odadan. Kız da mızırdanıyordu sen bak dedim. Şimdi onu susturmaya calışıyor ama pek bi başarısız :)) Öğrensin diye de gitmiyorum ama dur bakalım 5 dk daha devam ederse dayanamam giderim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…