- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.641
geçmişe bakamadım walla.son sayfadan okuduklarıma göre cevaplar yazdım.
Geçmişide çok merak ediyorum ama fazla vaktim yok.sonra olursa inşallah bakarım.
Tüm kasım annelerini ve bbeklerini öpüyoruz.cerenimde öpücük atıyo artık (Maşallah)
asorti hoşgeldin canım,
bende en az 5-6 kez bez değiştiriyorum kızlar, bez ıslak olmuyor ama biraz şişince benim lokum rahatsız oluyor
nehirson şimdiden geçmiş olsun canım umarım denizin hemen iyileşir, kızının adıda güzelmiş bu arada
kimseler yok bu gece benimde oğluşum uyudu çoktan bende biraz keyif yapıyorum
umarım hepiniz ve bebekleriniz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur, tatlı rüyalar
canım 3. ayınız kutlu olsun.birer birer 3. aya diziliyoruz hayırlısı ile.bu arada
zehra artık 3 aylık olduuu:teytey::dance::lepi:hihoyyyt
sağol canım valla bende üzülüyodum kimse beni sevmiyo merak etmiyo diye. halbuki ben sizi düşündüğümden hep haber veriyorum.tünaydınlarr
gece geç yatınca haliyle sabahta kalkılmıyor, öğle olmuştu neredeyse kalktığmızda:))
zeyna fark edilmezmi senin yokluğun, bir ara burada asorti, sen, ben, mmmf olurdu gündüzleri sadece, mmmf oğlu okula başlayınca daha sık gelir sanıyorum, dün julide gelmedi hiç, birde sen sabahtan uğrayıp bugün şuraya buraya gidecem diyorsunya biliyoruz nerede olduğunu
dün julide gelmedi hiç market gezmişlerdir belki:))
darkcım senide gece bekledimde gelmedin şekerim yazmışsın yukarıda
bende nöbetçi kasım annesi gibi oldum bu arada, yakında işe başlayınca gelemem zaten şimdilik bekliyorum burayı
sabahları ve öplenden sonraları kaka yapıyo benim minik kuzu onlarda muhakkak herkez gibi değişiyorum.öbür türlü bakıyorum ön dolusu ise değişiyorum yada kendisi huzursuzlanınca.öle zırt pırt dğişmiyorum.zaten emiyo ıslaklık hissetmiyo.4 saat diyelim yani kaka dışında.boşuna beze para vermem.sadece kaka yaptığında mı değiştiriyosunuz bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?