- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.661
hadi len:mymeka:ben hatırlayıp sordum geçen sayfalardagünaydın lavinya ve herkeşler
bende kaltım bi çabuk atıştırdım bişler temizlik yapacağım haftada 1 yapabilince evi böle mok götürüyo.
paşam iyi şimdi uyudu o uyurken az yol alayım bende.
çilekçiğim bugün yola çıkacaktı.hayırlı yolculuklar olsun ona.bol bol özlem gidersin ailesiyle.umarım bizi unutmaz arada ses verir.
asorticim yokluğun belli oluyo bende pek girmiyorum ama geçmişe bakınca anlıyorum olmadığını.seni ösleyen var gene beni hatırlayan biri bile yok :çok üzgünüm:
bi çay 2 krep yiyebilirmiyim.enerji olsun yoksa bu evin altında kalacağım naniknanik
hayırlı olsun canım darısı bizebu arada
zehra artık 3 aylık olduuu:teytey::dance::lepi:hihoyyyt
ya ewt artık sayfalar daha çabuk okunuyor ama sadece bizim olmamız deilgünaydın kızlarrrr
valla bakın öle demeyin eksikler belli hanımlar.. zeyna asorti sayfa sayısı neden az sanıyorsunuz siz olsanız iki günü 20 sayfa halinde okurduk :)))
elifdemcim 3. ayınız sizinde kutlu olsun canım bizimde az kaldı :))
bende bir çay ve iki krep alabilirmiyim lütfen karnım çok aç.
canım sizin ki de hayırlı olsun darısı başımıza bizim ve zeynanın aynı günVeeee 3 aylığız... Aslında o dündü ama takvim bugün olarak gösteriyor. Neyse :)
sende hoşgeldin asortie ne var ne yok eylül hanım nasıl? anneciğin nasıl?
bu arada bende 14 kasımda doğum yaptım, takvim yapmaya üşendiğimden zeyna ve seninkinden takip ediyorum:))
hoşgeldin lavinyacım, dediklerinin altına imzamı atarım, benim eşim oğlumun herşeyiyle ilgileniyor ama bir türlü uyutmayı başaramadı şimdiye kadar çok mızıklayınca altını açıyor keyif yaptırıyor:))
sıcağı benim oğluşumda sevmiyor
dün 3. ayımız bittiii hihoyyythihoyyythihoyyyt
ama dün giremedim ben siteye..dün çok gezenti olduk kızımla.önce arkadaşıma gittik,başka bebeklilerde vardı,tam cümbüş oldu laelaelaelaelae akşam da teyzemdeydik.Almanyadan dayım geldi de onundoğumgünüydü onu kutladık,bugünde eniştemin doğumgünü onunkini de dün kutladık.ayrıcaa prensesin 3. ayınıda kutladık fakat bir huysuzlandı anlatamam.kimselere gitmedi.hep bende memede durmak istedi.dayım da yazık sevmedi bu beni diyip üzüldü.ay dedik ne alakası var huysuzluğu üstünde.bugün de babamızla beraber alışverişe çıktık.kızım emzik almadı bir türlü beni emzik yaptı bu yüzden bende bugün avent emzik aldım bakalım bunu alıcak mı inşallah alır :Saruboceq:
ayrıca kendime de süt saklama poşetlerinden aldım.6 aylık olduğunda kahvaltılarında filan kullanmak için biraz stok yapayım diyorum.ama kafamı kurcalayan bir şey var.poşetler 180ml lik.acaba bir kerede ne kadar süt kullanılırki?yani ne kadar sağıp saklamam lazım acaba bir poşette.çünkü bu poşetler tek seferlik :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?