2008 Kasım Anneleri

haftasonu tabi herkesler ya bi yerlerde ya da temizlik derdinde.
zeyna aynen dediğin gibi temizlik nankör valla bugün kocişle resmen evi kaldırdık ama ne kadar sürer hiçbi fikrim yok bi hafta idare etse ne mutlu valla
yarın misafirlerim var şimdiden hazırlık yapmaya başladım temizlik bitti tiremusu yaptım başka ne yapsam diye düşünüyorum.
julicim 3. ayınız kutlu olsn canımcım.
birazdan çarşıya çıkıcas yarın için bişiler almam lazım market alışverişi bu yorgunluğun üstüne hiç çekilmeyecek

temzilikten iğrenme hali bende de var çok sıkıcı ya...(((
julicim 3.ayınız kutlu olsun canım bizim daha 2 haftadan fazla var ...
jul herhalde seninki bakamadı kızı çabuk pes etti herhalde.ya bu kocişle sevmeye gelince kimse ellerine su dökemez ama konu bebişlere bakmaya gelince pekbi beceriksizler ya da işlerine gelmiyorDD
Geçenlerde işten geldim beynim kazan gibiydi annem de yoktu yağmur da pek bi mızmızdı altı temiz karnı tok her neyse kız inat etti uyumuyor bide kaloriferi de çok yakmış kociş evde çok sıcak her neyse yağmur uyumayınca bende iyice bunaldım kızım sus hadi uyu diye sesimi biraz yükselttim(çok anlayacak ya)kociş de kızdı bana ne bağırıyorsun kıza dedi bende öyle mi al o zman bak ben duşa gireceğim dedim 15 dsk sonra banyodan çıktım baktım içeriden sesler geliyor,sıocaktan ter göl olmuş kocişim kıza kızıyor uyusana falan diye...
içeri girer girmez daha oturmadan kızı elime verdi ondan beridir kıza sinirlensem falan hiç ses çıkarmıyor anladı ne kadar zor olduğunuDDD

hadi len:mymeka:ben hatırlayıp sordum geçen sayfalarda
bu arada
zehra artık 3 aylık olduuu:teytey::dance::lepi:hihoyyyt
hayırlı olsun canım darısı bize
ya ewt artık sayfalar daha çabuk okunuyor ama sadece bizim olmamız deil
herkes olacak ki sohbet koyulaşsın mmmf çilek fln gelcek ki öle

Veeee 3 aylığız... Aslında o dündü ama takvim bugün olarak gösteriyor. Neyse :)
canım sizin ki de hayırlı olsun darısı başımıza bizim ve zeynanın aynı gün
ve 14 şubat olduğu için

pirayeeee regl oldun muuuu ben hala olmadımm
8 gün geçtisenağlama

evet dilokscum dede kampanya, arabamızıda bu kampanyadan aldık zaten :))

juli, lelal, tülay hoşgeldiniz şekerlera.s.a.s.

zeyna o pastadan bende istiyorummm (tarif ver en azından) çok fena tatlı istiyor canım birşeyler yapayım diyecem hiç halim yok yine tansiyonum düşüyor galiba bugünlerde, demir ilacımıda almıyorum o mu yaptı acaba

sende hoşgeldin asortie ne var ne yok eylül hanım nasıl? anneciğin nasıl?

bu arada bende 14 kasımda doğum yaptım, takvim yapmaya üşendiğimden zeyna ve seninkinden takip ediyorum:))

hoşgeldin lavinyacım, dediklerinin altına imzamı atarım, benim eşim oğlumun herşeyiyle ilgileniyor ama bir türlü uyutmayı başaramadı şimdiye kadar çok mızıklayınca altını açıyor keyif yaptırıyor:))
sıcağı benim oğluşumda sevmiyor

canım benim kocişinde en çok yaptığı şey altını açıp kıza keyif yaptırmak bazen bi saat kalıyo öyle bizim sıpa

Slm kızlar kimse kalmamış yine 3. Ayları kutluyorum biz üçüncü ayı dolduralı 4 gün oldu :))) babamız bugün işten geç gelince girmedim nete daha şimdi sattım ardayı babasına oynuyolar nasıl gülücükler atıyo babasına özlüyo çocuk valla ayyyyy bugün temizlik günü akşam oldu ama birazdan evi süpürüp silip toz alıcam yarınada banyo mutfak temizliğiii pofff ayy bide ütüler bi bitmiyor şu temizlik olayı onu bunu bırakında bizimkiler yürümeye başlayınca napıcaz yürümeye sürünmeye başladıklarında hergün süpür sil yandık valla buarada bizde çok bez değiştiriyoruz daha geçen hafta 8o lik bez aldık 50 tane kaldı kalmadı valla bende 4 saatte bir değiştiriyorum ama bizimki moklu :))) yapıp yapıp duruyo birde velet altını değiştirince rahatlıyormu ne yeni bezi takar takmaz yine mokluyo haydaaa tekrar değiştiryoruz böylelikle 6-7 bezi buluyoruz günde bizede ayda bir sponsor uğruyor ama yetermi hiç :))))

kızlar buarada ardanın dışkısı buaralar sümüksü birde dışkının dışında suluda akıntı gibi bişey oluyor arada sulu gibi yani acaba herangi birşey varmıdır nette okudum bir iki kere sorun olmaz ama beraberinde ateş ve kusma olursa doktora başvurun diyor ateşimiz yok ama arada kusmalarımız oluyor sizde de bunlar var mı?

hihoyyyytttt ben geldimm(çileği ösledikk anasına kavuşmuştur herhalde artık bizi görmez gözü)
zeyno pasta göndertsene banada kargo bana aitt:)) lokumla konuştuk oynaştık uyudu yoruldu herhal fışş fışş kayıkcı oynuyoz aman ne seviyo ileri geri yapmauyı artık kucağımda falan destekli oturuyo ya ondan keyiflisi yok canım benim sarı bitom
ay aklımda bişiler vardı yazıcak mutfakta ince işler peşine düşünce unuttum araba teybim vardı onu boyuma göre ayarladı kociş bende çıraklık yaptımmutfak dolabının içine yerleştirdik artık mama hazırlarken müzik dinleyebilicem eskisi gibin hihoyyyt

dün 3. ayımız bittiii hihoyyythihoyyythihoyyyt
ama dün giremedim ben siteye..dün çok gezenti olduk kızımla. önce arkadaşıma gittik,başka bebeklilerde vardı,tam cümbüş oldu laelaelaelaelae akşam da teyzemdeydik.Almanyadan dayım geldi de onundoğumgünüydü onu kutladık,bugünde eniştemin doğumgünü onunkini de dün kutladık.ayrıcaa prensesin 3. ayınıda kutladık fakat bir huysuzlandı anlatamam.kimselere gitmedi.hep bende memede durmak istedi.dayım da yazık sevmedi bu beni diyip üzüldü.ay dedik ne alakası var huysuzluğu üstünde.bugün de babamızla beraber alışverişe çıktık.kızım emzik almadı bir türlü beni emzik yaptı bu yüzden bende bugün avent emzik aldım bakalım bunu alıcak mı inşallah alır :Saruboceq:
ayrıca kendime de süt saklama poşetlerinden aldım.6 aylık olduğunda kahvaltılarında filan kullanmak için biraz stok yapayım diyorum.ama kafamı kurcalayan bir şey var.poşetler 180ml lik.acaba bir kerede ne kadar süt kullanılırki?yani ne kadar sağıp saklamam lazım acaba bir poşette.çünkü bu poşetler tek seferlik :uhm:

saphiracım ben doldurup attım derindondurucuya sonuçta 3 gün buzdolabında saklanıyo süt 3 günde dolduruyodum atıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…