- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.681
kızlar buarada ardanın dışkısı buaralar sümüksü birde dışkının dışında suluda akıntı gibi bişey oluyor arada sulu gibi yani acaba herangi birşey varmıdır nette okudum bir iki kere sorun olmaz ama beraberinde ateş ve kusma olursa doktora başvurun diyor ateşimiz yok ama arada kusmalarımız oluyor sizde de bunlar var mı?
dün 3. ayımız bittiii hihoyyythihoyyythihoyyyt
ama dün giremedim ben siteye..dün çok gezenti olduk kızımla.önce arkadaşıma gittik,başka bebeklilerde vardı,tam cümbüş oldu laelaelaelaelae akşam da teyzemdeydik.Almanyadan dayım geldi de onundoğumgünüydü onu kutladık,bugünde eniştemin doğumgünü onunkini de dün kutladık.ayrıcaa prensesin 3. ayınıda kutladık fakat bir huysuzlandı anlatamam.kimselere gitmedi.hep bende memede durmak istedi.dayım da yazık sevmedi bu beni diyip üzüldü.ay dedik ne alakası var huysuzluğu üstünde.bugün de babamızla beraber alışverişe çıktık.kızım emzik almadı bir türlü beni emzik yaptı bu yüzden bende bugün avent emzik aldım bakalım bunu alıcak mı inşallah alır :Saruboceq:
ayrıca kendime de süt saklama poşetlerinden aldım.6 aylık olduğunda kahvaltılarında filan kullanmak için biraz stok yapayım diyorum.ama kafamı kurcalayan bir şey var.poşetler 180ml lik.acaba bir kerede ne kadar süt kullanılırki?yani ne kadar sağıp saklamam lazım acaba bir poşette.çünkü bu poşetler tek seferlik :uhm:
Sedacım, aynı şeyleri bende yaşıyorum.Hergün zorlanarak yaptığı kakayı oğlum, zorlanmadan ve 5 kere yaptı.Ayrıca cıvık, sümüksü, sarı ve yeşil.Ayrıca iştahsız.Hiç böyle olmamıştı.Bi tuhaflık var.Rota virüsü oluyomuş galiba, kışın daha aktifmiş.Bebeğe sık sık su vermek gerekirmiş.Eğer böyle olursa yarın doktora götürecem.Salı günüde mevlüt var ve ben de hastayım.Şaşırdım doğrusu.Acaba kızlardan bunu yaşayan var mı bebeğinde.
cnm ateşininde olması gerekiyormuş bulgularda bi kontrol et arkadaşımın kızında da vardı tahlil yaptılar bişey çıkmamış ama tabii herkeste aynı olmayabilir bizim arda ara ara sarı ve yeşil olmak üzere sümüksü yapıyor ishal belirtisinde fazla yapmasıda dışkısını bi bulguymuş benimkide buaralar çok yapmaya başladı inşallah bişey yoktur biraz bakıcam olmadı havanın güzel olduğu bigün tahlile götürücem ayrıca bu sabah anneyim ben programında izledim yakıştırmak gibi olmasın dizanteri olabiliyormuş bi çeşit mikrop çoğalmadan engellemek gerekirmiş yoksa akciğerlere kadar gidiyormuş Allah korusun takip et cnm bende takip edicem olmadı doktorumuzu bi ararım gel derse giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?