2008 Kasım Anneleri

Sedacım, aynı şeyleri bende yaşıyorum.Hergün zorlanarak yaptığı kakayı oğlum, zorlanmadan ve 5 kere yaptı.Ayrıca cıvık, sümüksü, sarı ve yeşil.Ayrıca iştahsız.Hiç böyle olmamıştı.Bi tuhaflık var.Rota virüsü oluyomuş galiba, kışın daha aktifmiş.Bebeğe sık sık su vermek gerekirmiş.Eğer böyle olursa yarın doktora götürecem.Salı günüde mevlüt var ve ben de hastayım.Şaşırdım doğrusu.Acaba kızlardan bunu yaşayan var mı bebeğinde.

tamam mmmfcim ama ben onu demiyorum tatlım,derin dondurucuya koyarken süt saklama poşetinde ne kadar süt olmalı onu kestiremiyorum.bu ancak 6 aylık olduğunda kahvaltılarında ne kadar süt kullanmam gerektiğiyle alakalı

Saphira seni kutluyorum bu arada.Biz valla anlık süt veremiyoruz.Sen depoluyosun.Maşallah sana.Bugün hiç göğüslerim dolmamıştı gece.Bebeğim ememedi pek.Sütünün bol olması için özel bişeyler yiyo musun?

cnm ateşininde olması gerekiyormuş bulgularda bi kontrol et arkadaşımın kızında da vardı tahlil yaptılar bişey çıkmamış ama tabii herkeste aynı olmayabilir bizim arda ara ara sarı ve yeşil olmak üzere sümüksü yapıyor ishal belirtisinde fazla yapmasıda dışkısını bi bulguymuş benimkide buaralar çok yapmaya başladı inşallah bişey yoktur biraz bakıcam olmadı havanın güzel olduğu bigün tahlile götürücem ayrıca bu sabah anneyim ben programında izledim yakıştırmak gibi olmasın dizanteri olabiliyormuş bi çeşit mikrop çoğalmadan engellemek gerekirmiş yoksa akciğerlere kadar gidiyormuş Allah korusun takip et cnm bende takip edicem olmadı doktorumuzu bi ararım gel derse giderim

sedacım sağol bitanem D sizinki de 4 gün geçmiş..sizinde nice aylar olsun inşallah cnm

'''Saphira seni kutluyorum bu arada.Biz valla anlık süt veremiyoruz.Sen depoluyosun.Maşallah sana.Bugün hiç göğüslerim dolmamıştı gece.Bebeğim ememedi pek.Sütünün bol olması için özel bişeyler yiyo musun? '''

yasmincim teşekkür ederim cnm ve bende tekrar bi maşallaah diyim önce benimde böyle değildi.fazla kilo almamak için yemiyordum.sadece su süt yaparmış filan deniyor ya benim bünyemde o tür şeyler hikaye cnm.canım ne isterse ve o anda neye ihtiyaç duyarsa yiyorum tatlım.çikolataysa çikolata,soğansa soğan,fasulyeyse fasulye.nefret ettiğim kerevizden bile yedim.zaten iştahım o kadar açıkki anlatamam.bunların sonucu olarak sütüm var ama tabiki kilo vereceğime alıyorum ( kızıma yarasında hiç önemli değil bir şekilde kilolar verilir ama kızımı ömrüm boyunca bir daha emzirme imkanım olmaz! tavsiyem şu yersen sütün olur cnm.bol sütler :))

kızlar yine yok galiba benimki gece uykusuna yattı şimdi yeni uyudu artık gece uyanır bende biraz takılayım bare diğer bebişler 11-12 gibi uyuyordu sanırım biz 9-10-10:30 dedik mi uyuyoruz maşallah

maşallah kuzuna erkenci ne güzel.ben erkene alıştıramadım.yalnız bu akşam 20.30 uyudu hala uyuyor.arada mutlaka kalkıp emer,rezenesini içer,altı temizlenir tekrar uyur diyordum ama gece uykusuna geçti galiba.zaten son bir haftadır farklılaşmaya huy değiştirmeye başladı.büyüyorlar... :))

uyudu uyudu tekrar emzirdim ana kucağında sallaya sallaya uyudu ama yinede kıpırdanıyo inşallah dalar ya en son 20:30 da değiştirdim altını gece uyanınca değiştirsem mi yoksa sabahmı değiştrisem acaba bakarım artık gece uyandığında doldurmuşsa değiştiririm unutunca beline kadar ıslanıyo bide hasta etmeyelim çocuğu

cnmcım ben yatıyorum geç oldu uyku gözümden akıyor ardayı odaya yatağına yatırıcam inşallah uyanmaz seni ve bebişini kocaman öpüyorum iyi geceler

iyi geceler kızlar canım dizanteri kendini belli ediyo çok kötü günler geçirmiştim büyük oğlumda kahvaltısını ettirirken bi başlamıştı ağlamaya ama nasılağlamak babası gelene kadr aralıksız ağlamıştı katıla katıla kapris yaptığını yada dişinden dolayı ağladığını sandığım içinçokpanik yapmamıştım 5.5 aylıktı akşam götürdük dra idrar tahlili yapmışlardı temizçıkınca tam çıkıyoduk hastaneden bir koku aman allahım hayatımda öyle iğrenç bir koku duymamıştım kakasını yapmıştı hemen tahlilyaptılar dizanteri teşhisi koydulardı kanlıydıkakası ayrıca aynı iğrenç kokuyla kusuyodu tam 5 gün bu şekilde sürdü ilaçlarla geçmişti yani o basit bi ishal değil baya baya kendini belli ediyo siznde fikriniz olsun diye yazdım Allahım inşallah hiçbirimize göstermesin

uyku tutmadııııııı

Kızlar iyi geceler.
Kimsecikler yokken damladım gene.
Bugün eşimle alışverişe çıktık bi kapri aldım çalışırken giymek için.2 pantolonum var yeni,inşallah evdekilerdende olan vardır.Zayıflarım diye fazlada almak istemedim ya bakalım ne olur ileide durum.

Cerene de araba aldık.
arnica marka,öle tanınmış bişe değil heralde.Ama uyguna aldım off napim.ara ara yoruldum zaten şu arabayı.Görmeden de almak istemedim netten felan.İstediğim özelliklerin çoğu var,öyle diyeyim ben.Zaten tüm aradığım özelliklerde bana en uygun araba pierre cardin enigmaydı.o da fiyat olarak baya almış başını gitmiş.İnşallah bu da bize hayrlı olur.

Kimler naptı acaba,sizleride özledim.İnşallah herkes iydir.
Yarın sbah yola çıkıcaz eve gidicez.Belki yarında giremem.
Bi göz atmaya çalışayım

Saphira,Juli,Seda 3. aylarınız kutlu olsun,nice mutlu yıllara inşallah

denizanası gece gelecektim walla kendimle savaştım gelmedim :)
sponsorunuzda iyiymiş ohh ohh ne güzel.daha çok olsun sponsor :))

Julicim sağol canım yarın erkenden çıkarız yola

Denizanası bende şaşırdım canım cerene dedesi sürekli öpücük yapıyodu bi baktım Cerende ona yapıyor.kalabalık iyi geldi kızıma çok şey öğrendi maşallah.Evde benle yanlız olsaydı bu kadar olmazdı.
teyzesinden,dedesinde ve anneannesinden birer yeni numara öğrendi maşallah.
Anneannesindede sallanmayı öğrendi.ayakta zaten uçacak gibi yapıyordu da oturarak yapmıyordu,şimdi onuda öğrenmiş.İlgilenmek üzerine düşmek lazım böyle şeyler içinde bebeğin gerekli olgunluğa da erişmiş olması lazım.

ceren burdakilerden büyük zaten genel olarak gün ve hafta olarak.
En büyükler Deniz oğlan,Akif oğlan,Kaan,Kerem,Piraye;Ceren bi iki tane yaramaz daha vardı işte.
Gerçi akif mikroskobik DD Anasına hiç büyümez daha o p

Cidden kızlar çok cilveli maşallah ya.

Dilokscum aldık arabamızı.
Arnica marka.165 liraya aldık.İstediğim özelliklerin çoğu var.
walla bidaha bu kadar bakacak fırsatım olmaz diye aldım.
nette güzeller var ama onlarıda gözle görmüş olmakda fayda var.

benim aldığım tentesi tam kapanabiliyor.
tam yatma pozisyonu var.3 kademe sırt ayarı.
Önde ayaklar için rüzgarlığı var.
alt sepet güzel sayılabilecek genişlikte.
çift yönlü.

Bi büyük modeli vardı istemedim fazla büyüğe gerek yok ya ,eşim büyüğünü istedide..

Bunun kötü yönü,tek elle kapanmıyo.
kapanınca ayakta dik duramıyo.
biraz yer kaplıyo(Hepsi yer kaplıyo ben baktım diğerlerinde ) aama diğerleri kadar kapladığı yer.
biraz daha hafif olabilirdi(abartı bi ağır değil)

Aklıma gelenler bunlar...

Cereni koyduk içine tam yatıyodu sırtı.Anacım kafayı kaldırıyo bakmaya etrafa durmuyo:))
Bizde biraz yükselttik sırtını bu seferde bacakları ön tablaya koymazmı bizim keyifçi hatun :))
neyse çok gevezelik yaptım.Zeyna,mmf,laviş,Lelal,Asortie,Seda ve tüm kasım gülleri DD sizlerde iyisinizdir inşallah.

günaydın kızlarrr
bugün sanırım erkenci benim hafta sonu ama olsun ben yine de ocağa çayı koydum camları da açıp havalandırıyorum etrafı.. peynirli kurabiyeleri de fırına attım isteyen buyursun efendim :))
geçmişe çok bakamadım ama şöle göz gezdirdiğimde safiracım sizinde 3. ayınız kutlu olsun
darkcım saol hayatım iyiyiz bizde. kocişin gelmiş almaya sizi adam özlemiş tabi artık :)) arabanız hayırlı olsun canım güle güle iyi günlerde kullanın bol bol gezin analı kızlı :))
bugün benim misfirlerim var pek burada olamam sanırım akşama gelip bakınırım inşallah.
bu arada istanbulda hava berbat şakır şakır yağmur yağıyor tam evde aile saadeti yaşanacak gün :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…