- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.701
canım benim verdim tarifi hadi marş marş mutfağa denize süt olsun inşallah.evet dilokscum dede kampanya, arabamızıda bu kampanyadan aldık zaten :))
juli, lelal, tülay hoşgeldiniz şekerlera.s.a.s.
zeyna o pastadan bende istiyorummm (tarif ver en azından) çok fena tatlı istiyor canım birşeyler yapayım diyecem hiç halim yok yine tansiyonum düşüyor galiba bugünlerde, demir ilacımıda almıyorum o mu yaptı acaba
ne bağırıyon beeee:mymeka: görmedik sağol hatırladığın için Allah razı olsun sende olmasan . korkma sende bebek falan yoktur.stresten olmuyon yada şu süt koruma olayına girmişsindir. kendinizden eminseniz havadan nem kapacak değilsin ya..delikafaduldenhadi len:mymeka:ben hatırlayıp sordum geçen sayfalarda
canım sizin ki de hayırlı olsun darısı başımıza bizim ve zeynanın aynı gün
ve 14 şubat olduğu için
pirayeeee regl oldun muuuu ben hala olmadımm
8 gün geçtisenağlama
seni tembel seniiiiiiinaniknaniksende hoşgeldin asortie ne var ne yok eylül hanım nasıl? anneciğin nasıl?
bu arada bende 14 kasımda doğum yaptım, takvim yapmaya üşendiğimden zeyna ve seninkinden takip ediyorum:))
kargo margo duymamış olayım hııı kötükedihüsohihoyyyytttt ben geldimm(çileği ösledikk anasına kavuşmuştur herhalde artık bizi görmez gözü)
zeyno pasta göndertsene banada kargo bana aitt:)) lokumla konuştuk oynaştık uyudu yoruldu herhal fışş fışş kayıkcı oynuyoz aman ne seviyo ileri geri yapmauyı artık kucağımda falan destekli oturuyo ya ondan keyiflisi yok canım benim sarı bitom
ay aklımda bişiler vardı yazıcak mutfakta ince işler peşine düşünce unuttum araba teybim vardı onu boyuma göre ayarladı kociş bende çıraklık yaptımmutfak dolabının içine yerleştirdik artık mama hazırlarken müzik dinleyebilicem eskisi gibin hihoyyyt
benim büyük oğlumda 5 yaşında aynen böle olmuştu.aman ALLAHIM kimsenin bebesine vermesin. 8 gün hastanede yatmıştık biz. dikkat etmek lazım şu ishal olayına...iyi geceler kızlar canım dizanteri kendini belli ediyo çok kötü günler geçirmiştim büyük oğlumda kahvaltısını ettirirken bi başlamıştı ağlamaya ama nasılağlamak babası gelene kadr aralıksız ağlamıştı katıla katıla kapris yaptığını yada dişinden dolayı ağladığını sandığım içinçokpanik yapmamıştım 5.5 aylıktı akşam götürdük dra idrar tahlili yapmışlardı temizçıkınca tam çıkıyoduk hastaneden bir koku aman allahım hayatımda öyle iğrenç bir koku duymamıştım kakasını yapmıştı hemen tahlilyaptılar dizanteri teşhisi koydulardı kanlıydıkakası ayrıca aynı iğrenç kokuyla kusuyodu tam 5 gün bu şekilde sürdü ilaçlarla geçmişti yani o basit bi ishal değil baya baya kendini belli ediyo siznde fikriniz olsun diye yazdım Allahım inşallah hiçbirimize göstermesin
ah kıyamam canım benimm..ılık duş masaj filan dene istersen.ya da ninni,rezene veya anason
yasmincim teşekkür ederim cnm ve bende tekrar bi maşallaah diyimönce benimde böyle değildi.fazla kilo almamak için yemiyordum.sadece su süt yaparmış filan deniyor ya benim bünyemde o tür şeyler hikaye cnm.canım ne isterse ve o anda neye ihtiyaç duyarsa yiyorum tatlım.çikolataysa çikolata,soğansa soğan,fasulyeyse fasulye.nefret ettiğim kerevizden bile yedim.zaten iştahım o kadar açıkki anlatamam.bunların sonucu olarak sütüm var ama tabiki kilo vereceğime alıyorum ( kızıma yarasında hiç önemli değil bir şekilde kilolar verilir ama kızımı ömrüm boyunca bir daha emzirme imkanım olmaz! tavsiyem şu yersen sütün olur cnm.bol sütler :))
cnm ya söyleye söyleye nazar değdirdim uyumuyor çocuk uyandı bitürlü dalamıyor uykuya alla alla gözlerini görsen kıpkırmızı
Kızlar iyi geceler.
Kimsecikler yokken damladım gene.
Bugün eşimle alışverişe çıktık bi kapri aldım çalışırken giymek için.2 pantolonum var yeni,inşallah evdekilerdende olan vardır.Zayıflarım diye fazlada almak istemedim ya bakalım ne olur ileide durum.
Cerene de araba aldık.
arnica marka,öle tanınmış bişe değil heralde.Ama uyguna aldım off napim.ara ara yoruldum zaten şu arabayı.Görmeden de almak istemedim netten felan.İstediğim özelliklerin çoğu var,öyle diyeyim ben.Zaten tüm aradığım özelliklerde bana en uygun araba pierre cardin enigmaydı.o da fiyat olarak baya almış başını gitmiş.İnşallah bu da bize hayrlı olur.
Kimler naptı acaba,sizleride özledim.İnşallah herkes iydir.
Yarın sbah yola çıkıcaz eve gidicez.Belki yarında giremem.
Bi göz atmaya çalışayım
ay hergün yeni bir şey duyuyoruz kafamçokkarıştıanason vermeyin kızlar beyni uyuşturuyormuş haberiniz ola
Kızlar şu çizelgeleri nereye kopyaladınız.Ben http://tickershack.com/tickers/qtcp46i97trm95bq.png dosyasını oluşturdum ama profilime kopyalayamadım.
canım kullanıcı paneline gir ordan profili düzenleye gir orda kilo boy takibe yapıştır kaydet bu kadar
ne kadar sıkıcı bi gün yaaa pofff diye patlayacaaammmmmmm kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?