2008 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar.Herkes yavrusuyla iyidir umarım.Salı günü mevlüt var.Tek başıma organize ediyorum.Kayınvalidemden yardım istemedim.Şişer çünkü.Mevlütlerinizde neler ikram ettiniz?

Dark sütün ne alemde?Prensesi emziriyo musun?Arabanız da hayırlı olsun.Gülücüklerle kullanın.

günaydın kızlar

yasmin mevlüdünüz hayırlı olsun şimdiden, benim ikramlıklarımı annemle kayınvalidem hazırlamıştı,önce lohusa şerbeti verdik sonrada etli pilav ve tatlı, bende bebek şekerlerini dağıttım

çilek gelmiştir anneciğinin yanına herhalde

dark arabanız ve diğer aldıklarınızı güle güle kullanın

günaydın kızlar..
yasmin cimhayırlıolsun mevlüdünüz.
biz etlipilav tatlı ve ayran verdik.
sonra gülsuyu ikramı oldu.yada önce hatırlayamadım.
tabi bir de çikolata ve mevlüt şekeri..
nasıl da unutmuşum yaa.yaptık bitirdik bir de unuttum ..zaman nasıl geçmiş..

kolay gelsin cnm.

dark arabanız hayırlı olsun cnm.iyi günlerde gezin

burada bir yağmur var ki harika...aslında kar yağsa da temizlense ne güzelolur.şurada kış mevsiminin bitmesine ne kaldı.

geçen sene de artık yağmasın diye dua ederdik.şimdi annemin evindeyimburada.asıl görev yerimiz 2 yıldır d.anadoluda.hatırlıyorum 6 mayısta bile kar yağmıştı.izin de güzelama özledim vallahi evimi ve işimi..

günaydın hekeşlere
benim sıpa tam olarak artıkın zivanadan çıkmış durumda. o melek gitti bir haydut oturdu yerine.uyumuyo sabahlara kadar sabahlardan akşamalara kadar zır zır arı gibi sürekli.neden böle oldu anlamadım.herkeşlerinki büyüdükçe yola girer benimki çıktı :1shok:
haftalar önce aldığım salıncağa dün kavuştuk.ama ne zahmetlerle.oğluşum şimdilik ona alışma evresinde.ama çok şirin bişi fotosunu çeker koyarım merak eden olursa.
çilek kafa artık huzura erebilir anasının koynuna geldi.var mı anne koynu gibisi be.bi güzel çıkartsın tadını.
darkcım iyi yolculuklar sana evine kavuşuyorsun.yarında işe başlıyorsun.ben uzattım izni.martta başlayacağım.bari 4'ü doldurmaya yakın olsun istedim.
dün yaptığım ağlayan pastam 10 üzerinden 10 puan aldı. ben bile şaştım çünki mutfakta berbat olan ben harikalar yarattım.
sevgili arkadaşım mmmf pasta istemiş kargo ile.ve bide utanmadan kargo bana ait demiş. aşkolsun ne kargosu elimle getirirm aramız 1 saat. oldu da gelemesem bile herşey bana dahil bi pastanın lafımı olur.
ay durun ben bi tarif yazayım;

AĞLAYAN PASTA
4 Yumurta
2,5 Kahve fincanı şeker
3 Kahve fincanı un
Kabartam tozu
Bunları bi güzel mikseler çırpıp 32 cm yuvarlak tepsiye dökün.he accık bi karşım tepsi büyük diye geçirmeyin aklınızdan becerebilenin kek öle bi kabarıyoki.neyse zaten 15 dakkada kızarıp pişiyor.kek çıkartıp soğutun.
1 paket krem şantiyi 1 bardak sütel çırpıp soğuyan keknin üstüne yayın güzelce he tepsiden çıkartmayın keki orda kalsın.
ondan sonra 1 paket çikolata sosunu 2 su bardağı ile pişirin ve kaynar bi şekilde krem şantinin üstüne dökün.2 sn ye sonra gözlerinize inanamayacaksınız.az soğumasını bekleyip soğuduktan sonra dolaba atın 1-2 saat dolapda donsun.sonra kek gibi servis yapın. harika oluyor afiyet olsun yapan olursa.
he çok uzun gözüksede 40 dakkada çıktım ben mutfaktan yiğitle.eli pratik olanlar (mmmf) 30 dakkada çıkabilir.

canım benim verdim tarifi hadi marş marş mutfağa denize süt olsun inşallah.
ne bağırıyon beeee:mymeka: görmedik sağol hatırladığın için Allah razı olsun sende olmasan . korkma sende bebek falan yoktur.stresten olmuyon yada şu süt koruma olayına girmişsindir. kendinizden eminseniz havadan nem kapacak değilsin ya..delikafadulden
sende hoşgeldin asortie ne var ne yok eylül hanım nasıl? anneciğin nasıl?

bu arada bende 14 kasımda doğum yaptım, takvim yapmaya üşendiğimden zeyna ve seninkinden takip ediyorum:))
seni tembel seniiiiiiinaniknanik
kargo margo duymamış olayım hııı kötükedihüso
benim büyük oğlumda 5 yaşında aynen böle olmuştu.aman ALLAHIM kimsenin bebesine vermesin. 8 gün hastanede yatmıştık biz. dikkat etmek lazım şu ishal olayına...

Canım sana katılıyorum. Bünyeye göre süt getiren şeyler değişiyor. Annem de bana sadece su iç gelir diyordu ama şimdi o da anladı ben de sadece suyla gelmediğini. Ben bulgur ve tarhana çorbasının faydasını gördüm. Daha çok tahıllar işe yarıyor yani ama kimisinde sadece su bile işe yarar.

cnm ya söyleye söyleye nazar değdirdim uyumuyor çocuk uyandı bitürlü dalamıyor uykuya alla alla gözlerini görsen kıpkırmızı

Sedacım demiştim dimi. Bir daha uyusa da kendi kendine bile bu kadar uyuduğunu söyleme. Ben akıllandım asla uykusuyla ilgili konuşmuyorum.

Hayırlı olsun arbanız Dark. İki taraflı olmasını ben de çok isterdim ama bizimki tek taraflı olmasına rağmen şeffaf pencere var. Gezerken oradan bakıp görebiliyorum kuzuyu. O da beni değil etrafı seyretmiş oluyor ama ilk aylar için kesinlikle çift yönlü daha iyimiş. Uyudu mu uyandı mı diye düşünmüyorsun. Arabayı da uygun fiyata almışsınız. Güle güle kullanın.

Bu arada İstanbul da hava gerçekten evden hatta yataktan dışarı çıkılacak gibi değil. Birazdan gidip kızımın yanına kıvrılacağım.

anason vermeyin kızlar beyni uyuşturuyormuş haberiniz ola
ay hergün yeni bir şey duyuyoruz kafamçokkarıştı
merhabaaa kıslaarr a.sa.sa.s
darkçım ve lelalcim çok teşekkürler :) julicim aynı fikirde olmamıza sevindim :) a.s.

darkçım arabanızı güle güle kullanın cnm gamyoncuiremsu benimki kraft ben alalı baya oldu.bende çift yönlü,tam düz yatabilme özelliği ve ayakta durabilme özelliği olanlara bakmıştım.135 liraya almıştım ben.gayet memnunum ama benimkide ağır 9 kg. üstelik özellikle hafif olanın seçtim.sanırım yaza çok daha hafif olan bastonlardan alıcam.zaten herkes öyle yapıyor.en az 2 araba alıyorlar.off hep masraf hep masraf CADIARZU Allhtan bastonlar daha ucuz fisfisfis

şimdiden kolay gelsin cnm.Allah kabul etsin.merak etme alnının akıyla çıkacaksın herşey olup bitiyo bir anda.video ve foto mak. unutma.biz video çektik ama foto çekmeyi unuttuk hala üzüntüsünü yaşarım (

tünaydın kızlar şupazarlardan nefret eder oldum ev alıp başını gidiyo .yarın okul var önlükler ütülenecek ya hiçkeyfimyok nası yağmur anlatamam istda
yaa benimoğlum çok hayta oldu bi saniye durmuyo görüşalanından çıkınca basıyo çığlığı sabah beri amcasıda vardı 3 koldan zor uyuttuk keratayı nooldu bu çocuğa zaynonun dediği gibi oğluşu aldılar yerine başka çocuk oturttular.bana çok bağlandı yandık valla

sizler naptınız kızlar 3 de yattım 8de kalktım mahvolmuş bi durumdayım yorgun uykusuz neyse bunada şükürr

selamlar, bende oğluşum kucağımda bir bakayım dedim.. öbür bıdıkda uyanır az sonra...
ahaaaa uyandı oğluş...
benimkilerde çok hareketliyi bu aralar şimdi kucağımdaki kafayı gövdeyi kaldırıyor gidecem ben diye....:)
dark arabanız hayırlı olsun bizde yakında alacağız inş. ikiz arabası arka arkaya olandan istiyorum bende.. yan yana olan çok geniş ya onla rahat edemem gibi geliyor..
bu arada hava kötü evde karardı akşam nasıl olacak bakalım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…