2008 Kasım Anneleri

Mmmfcim bilgin için teşekkür hayatım
darkçım arabanız hayırlı olsun bizimde arabamız haftaya gelicek kısmetse artık taşıyamıyorum veleti ağırlaştı baya arabalarıda aşağıya nasıl indiricem tekken oda meçhul :)))
yasmincim ben mevlütte soya soslu kremalı tavuk pilav kedi dilli prenses tatlısı salata ve yoğurtlu havuç yapmıştım cnmcım

Ay bende sabahtan beri iş yapıyorum yemek yedim daha yeni oturdum valla şimdi de çamaşırları asıcam pofffff havada kötüydü zaten bugün temizlik günü oldu saphiracım cnm sana demiştim ya altını nezaman değiştirsem diye ayyy sabaha karşı değiştirdim gece unuttum baktığımda da fazla yapmamıştı sabah bi baktım beline kadar işemiş allam üsütüne değiştirdim sildim ıslak mendillede bi güzel aradan 1 saat sonra mok yaptı hadiii bi daha temizliim derken uyku sersemi ben altını silerken eşşek işemiş hemde nasıl üstü başı sidik olmuş farketmedim haydaaa tekrar sildim tekrar değiştirdim üstünü yıkamak istemedim daha yeni yıkamıştım ıslak mendille iyicene sildim bişey olmaz herhalde çarşamba günü annem gelicek onla yıkıcam artıkın neyse ben içeri geçiim çamaşır asıp en son yerleri silerim sonrada ben benden geçerim herhalde hepinizi öpüyorum şimdiden

kız zeyna seninkide kabak galba dimi bizim gibin
yok kız var aslında saçı hatta daha çoktu ama 2 haftadır saç döküyo çok derdi var galiba.
Zeyna aynı tarihte mi doğum yaptık?14 kasım mı seninki?
bişi değil canım.evet bende 14 kasımda doğum yaptım asorti ve denizanasıda 14 kasım.ay ne güzel benim dananın bir sürü aynı gün arkadaşı var.

bugün hiççç bişi yapmadım valla.saat 11 sularında kocişe bi kızdım dedim çıkmıcam senle bir yere.nasıl olsa artıkın sana ihtiyacımız yok ben sıpalarımla gezerim. tabi o ben olmadan bir yere gidemediği için bütün hafta tatili evde bebe pışpışlamakla geçti .ohhh olsun ona beni kızdırmayacak kötükedihüso saat 2 de bi yattım 4' e kadar. baya kötü bi gün oldu onun için ama ben dinlendim ve hırsımı almış oldum.ayağını denk alsın

cadıııııııı zeynaaaa

zeyna teşekkür ederim tarif için bugün evde değildim yarına kaldı sabırsızlanıyorum yapmak ve yemek için

ne sıkıcı birgün yaa içim sıkılıyor, gerçi bugün herkes sıkılıyor galiba

sAPHİRA CANIM BENDE KRAFT DÜŞÜNÜYORUM MEMNUN MUSUN ARABANDAN BİDE MODELİNİ ÖĞRENEBİLİR MİYİM?

Ya kızlar şu çoklu cevap yazmayı öğrenemedim bir türlü mq tuşuna basmamı söylemişti asortie bacım yardımcı olun ya basıyorum o tuşa o pembe renk açık renk oluyo o kadar

Ya kızlar şu çoklu cevap yazmayı öğrenemedim bir türlü mq tuşuna basmamı söylemişti asortie bacım yardımcı olun ya basıyorum o tuşa o pembe renk açık renk oluyo o kadar

MQ TUŞUNA BASA BASA GELİCEN CANIM HANGİ MESAJA ALINTI YAPMAK İSTİYOSAN MQYA BASICAN EN SONA GELDİĞİNDE ALINTI YAP DEDİNMİ HEPSİALINTILANACAK HADİ YAP BAKİİM GÖRÜCEM:))sengözlerimebaksanab

Zeynacım tşk ederim mahvoldum canım çıktı desem yeridir valla çok yoruldum çok bizimkide 19:30 da yattı hala uyuyo erkenci bugün galiba yorgun savaşçı :) ay var ya daha çıkarsam bir sürü iş çıkarırım başıma ama hiç halim kalmadı birazdan bi duşa girerim belki rahatlatır

Gece yatarken ben yeleğini çıkartmıyorum siz çıkartıyormusunuz üstünü açıyor bizimki gece bende üşür die korkuyorum çıtçıtlı badysi üstüne bluz uzun kollu en üste de yeleği çok mu oluyor acaba ya oda sıcaklığımızda 23 derece

kizlar bende bisi sorcam yemek tariflerini okuyabilmek icin nereye girmek gerekiyor.mesela bi tarifin oldugu sayfayi aciyorum amatam tarif olmuyo o sayfada.bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…