- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.721
Baby and Child Age Ticker Hip Trendy Modern Unique Cute Baby Child Age Tickers
burdan yap en son linki tıklayacaksın
yok kız var aslında saçı hatta daha çoktu ama 2 haftadır saç döküyo çok derdi var galiba.kız zeyna seninkide kabak galba dimi bizim gibin
bişi değil canım.evet bende 14 kasımda doğum yaptım asorti ve denizanasıda 14 kasım.ay ne güzel benim dananın bir sürü aynı gün arkadaşı var.Zeyna aynı tarihte mi doğum yaptık?14 kasım mı seninki?
yok kız var aslında saçı hatta daha çoktu ama 2 haftadır saç döküyo çok derdi var galiba.
bişi değil canım.evet bende 14 kasımda doğum yaptım asorti ve denizanasıda 14 kasım.ay ne güzel benim dananın bir sürü aynı gün arkadaşı var.
bugün hiççç bişi yapmadım valla.saat 11 sularında kocişe bi kızdım dedim çıkmıcam senle bir yere.nasıl olsa artıkın sana ihtiyacımız yok ben sıpalarımla gezerim. tabi o ben olmadan bir yere gidemediği için bütün hafta tatili evde bebe pışpışlamakla geçti .ohhh olsun ona beni kızdırmayacak kötükedihüso saat 2 de bi yattım 4' e kadar. baya kötü bi gün oldu onun için ama ben dinlendim ve hırsımı almış oldum.ayağını denk alsın
ay hergün yeni bir şey duyuyoruz kafamçokkarıştı
merhabaaa kıslaarr a.sa.sa.s
darkçım ve lelalcim çok teşekkürler :) julicim aynı fikirde olmamıza sevindim :) a.s.
darkçım arabanızı güle güle kullanın cnm gamyoncuiremsu benimki kraft ben alalı baya oldu.bende çift yönlü,tam düz yatabilme özelliği ve ayakta durabilme özelliği olanlara bakmıştım.135 liraya almıştım ben.gayet memnunum ama benimkide ağır 9 kg. üstelik özellikle hafif olanın seçtim.sanırım yaza çok daha hafif olan bastonlardan alıcam.zaten herkes öyle yapıyor.en az 2 araba alıyorlar.off hep masraf hep masraf CADIARZU Allhtan bastonlar daha ucuz fisfisfis
Ya kızlar şu çoklu cevap yazmayı öğrenemedim bir türlü mq tuşuna basmamı söylemişti asortie bacım yardımcı olun ya basıyorum o tuşa o pembe renk açık renk oluyo o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?