2008 Kasım Anneleri

cnm bende yelekli yatiriyorum hem omuzlari acikta kaldigindan yelek bir nevi yorgan gorevi goruyor.

[
CANIM HAYIRLI OLSUN ARABANIZ BEN HALA NETTEN ARAŞTIRMAKLA MEŞGULUM MODELİNİ SÖYLER MİSİN DARKCIM YA...BU ARADA YARIN GÖREVİNE BAŞLIYORSUN ÇOK TUHAF BİR DUYGU OLSA GEREK CERENİ BIRAKIP DA GİTMEK BENİM GÖRÜMCEMİNDE 7 AYLIK BEBEĞİ VAR O DA YARIN BAŞLAYACAK GÖREVE DEMİN KONUŞTUK HİÇ BIRAKIP GİTMEK İSTEMİYOR AMA HERŞEY ONLARIN GELECEĞİ İÇİN ÖPÜYORUM SENİ VE CERENİa.s.

MQ TUŞUNA BASA BASA GELİCEN CANIM HANGİ MESAJA ALINTI YAPMAK İSTİYOSAN MQYA BASICAN EN SONA GELDİĞİNDE ALINTI YAP DEDİNMİ HEPSİALINTILANACAK HADİ YAP BAKİİM GÖRÜCEM:))sengözlerimebaksanab

ooo süper kalabalıklaşmışız

mmf yaptım şekerim çok sağol canımmma.s.

denizanası Maşallah bebeğine büyümüş koca adam olmuş :)

3 aylık olanlara hayırlı olsun.Biz daha 2,5 aylık olduk.Darısı başımıza artık.
Yarın kendi evime geçiyorum.İnternet problemi var.Hat bağlatamıyoruz.Neyse sizleri özliyeceğim ama arada anneme gelince bakarım.
Beril'in arkadaşlarına ve kendinize iyi bakına.s.

cadıııııııı zeynaaaa
öhööm öhööm sölemesi ayıptır öleyimdir.
aklıyla uslanmayanın hakkı kötektir hesabı delikafadulden
zeyna teşekkür ederim tarif için bugün evde değildim yarına kaldı sabırsızlanıyorum yapmak ve yemek için

ne sıkıcı birgün yaa içim sıkılıyor, gerçi bugün herkes sıkılıyor galiba
yok canımcım valla hiç yalnız değilsin hemen hemen herkez bugün sıkılgan havanın etkisi büyük sanırım.
ay oyuncak torbanızaa ve küçük herifine bayıldım.maşallah subanallah kaç kilo boyu ne seninkinin.nedense benimki hep ufak geliyo gözüme sizinkiler büyümüş gibi.

mmmff nere gittin ya.az önce biz msn den konuşuyorduk.ben bi elimde çay bi elimde pasta dizimde pc konuşuyorduk.ama ben sakar şakir pastayı pat pcye düşürdüm o panikle çayıda yan çevirdim ortalık dahil bende battım.duşa gidiyom ortalığı temizliyim geliyom dedim hatun uçuşa geçmiş. alacağın olsun mmmf. aman halimi görecektiniz çılgın gibiydim battım diye.
ben oğluşumu yelekle yatırmıyorum.hiç yatırmadımda.odam 21-22 derece arasında. ama baştan neye alıştırırsanız öle gider diye düşünüyorum.helede erkek bebesi.ilerde ısıtması daha zor olur. güzelce polar battaniyesini üstünede elyaf yorganını örtüyom eller dışarda hatta uyuyo.he hele bi elleri içeri sokmayı deneyin benim dananın bütün geceyi zehir edebilir şakkıdı

hayırlı olsun seyracım evin umarım en kısa zamanda da hattın gelir. ay ben netim olmadan yaşayamam şu sıralar evdeyim ya işte olsam neyse çok gerekli bişi bu net.
az önce seninde hamile olduğunu mevlüt kandilinde öğrendiğini okudum.bende o gün öğrenmiştim ve resmen heyecandan donmuştum. ve öle bi günde öğrendiğim içinde Allaha şükürler etmiştim.

seyra, zeyna sağlun kızlar a.s.

zeyna valla tam bilmiyorum ama sanırım 7 kg civarı oldu, 2 aylıkken 5800 gr dı boyu ne kadar onuda 17sinde kontrolümüz var o zaman öğrenecez

senin paşa ne kadar şimdi

heyyytt ben geldim anacam (çilek kafayı ösledim)
ay valla dün gece uyuya kalmışım ya güya dinleniktim demekki değilmişim.
denizanasıcım valla ben ne kadar oldu benim minnoş bilmiyorum ama bugun 11'de kontrolümüz var bakaşım öğrenecez. ama bana 6.5 kg falan gibi geliyor.
ben şincik bişiler yiyeyim saat 10'da çıkacağım.
görüşürük arkadaşlar. hee çaylar ocakta çabuk biriniz gelinde ocağı kapatmak zorunda kalmayım

günaydın ;
maşşallah oğluşlarınıza çok şeker olmuşlar

bende sitem edeyim bari ..perşembeden beri yokum bir allahın kulu sormadımı ulen beni..bu karı öldümü kaldımı kimse merak etmedimi ..ok öyle olsun bende küstüm..(

merhaba kasım anneleri 15 günlük bir tatilden sonra yine yanınızdayım eşim kızım oğluşum ve ben kısa bir tatil yaptık sizleri çok özledim o kadar çok kaynatmışsınızki daha hiç okumadım 100 sayfalık bir bölüm var okumak için biraz sonra okuyacağım inşallah tüm anneler ve bebişleri iyidir
öğretmen arkadaşlarımında ikinci dönemleri hayırlı olsun benim iznimin bitmesine 1 hafta kaldı ama 20 günlük bir raporun ardından başlayacağım okulu hem çok özledim hem de oğlumdan ayrılmayı hiç istemiyorum oğluşumda bana öyle bir bağlandıki benden başkasında uyumuyor kimin kucağında olsa beni arıyor gözleriyle çok korkuyorum bakıcısında durmaz diye gerçi daha ortada bakıcıda yok bugün iki kişiyle görüşeceğiz inşallah anlaşırız sanki kimselere bırakamayacakmışım gibi geliyor ama mecbur dua edin iyi birini bulayım çok sıkıntı çekiyorum bu konuda
oğlum artık yavaş yavaş düzene giriyor en azından gaz problemimiz bayağı azaldı saat 8de kalkıyor 10 da tekrar yatıyor 11 de kalkıyor 1 de yattığı sessiz bir ortam varsa 3:30 a kadar yatıyor ama ondan sonra saat 11-12 ye kadar 15-20 dakikalık kestirmeler yapıyor gece uykusuna geçmesi hala biraz zor oluyor ve beni o kısım çok yoruyor saatlerce kucakta gfeziyor sonrada emmek için 3 kere kalkıyor ilk zamanları aklıma geldikçe şükrediyorum çünkü 1 saat bile uyumaz hep ağlardı en son cuma günü kontrol için doktora götürmüştüm boyu 66 cm kilosuda 7kg dı doktorum çok beğendi çok uzun olacak dedi 2ay 20 günlük oğluşum hala yanlızca anne sütü veriyorum ama hiç sağamadım çünkü anca yetiyor herhalde okula başlayınca 1 öğün mama vereceğim bakalım yine o zamana kadar sağmayı deneyeceğim ama zannetmiyorum
şimdilik bu kadar biraz geçmiş sayfaları okuyayım sonra görüşürüz

herkese selammm
bende yoktum bı suredır amma cok okunacak sey bırıkmıs :)
sonunda bızde aldık arabamızı Disney marka cok kullanıslı ve cok uygun fıyatı ınternetten bakmıstım chıcco kraft hepsı pahalı gelmıstı ama bu arabaya bayıldım.
bırde ıznım bıttı benım 6 aylık ucretsız ıznımı kullanmaya basladım bugunden ıtıbaren. artık seneye falan baslayacagım calısmaya. calısan annelere sabır ve kolaylıklar dılıyorum..

günaydın kızlar
anca bu saate kadar dün kaynattıklarınızı okudum. pek bi sıkılgan geçmiş bakıyorumda herkesin günü.bizim çok şükür hareketliydi dün misafirlerim vardı 5 aylık bebekleri var erkek allahım ev tam curcuna oldu hertaraf bebek oyuncakları anakucakları oyunhalıları ayy dedim evet bebekli aile buluşması böyle bişey oluyor :)) ama çok güzeldi özlemişim arkadaşımı hemde dertleştik bol bol.
denizanası paşa tam erkek olmuş öle don atlet süper ama maşallah :))
zeyna subanallah maşallah yiğitoğlana hangi parmağımı ağzıma soksam diye derin bi düşünceye dalmış :))
seyracım yeni evin hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
eylülcüm hoşgeldin canım hatırlanıyorsun hatırlanmaz olur mu

yoktum işte yoktum ..protesto ettim sizi girmedim kk ya ..:)))
kocişim pc yi götürdü şirkette sunum varmış ..bide bana hazırlattı sunumunu aldı gitti 3 gündür yoktu yeni geldi..

HERKESE selam şekerler..Umarım iyidir herkes..biz d eiyiyiz oğluşumla..

Uykusuz bir gece geçirdim ama bu sefer oğlan uyudu ben uyuyamadım..:ecrin_bebek:..

Geçen hafta bebek arabamızı aldık.Kraft atlanta modelini aldık.200 ytl..aldık ve hemen gezmeye çıktık oğluşla uyudu kaldı içinde sıpacık..

bizde bebek arabamızdan çok memnunuz ..hamileyken almıştım ..pierre cardin enigma travel set ..süper rahat hafif çok kullanışlı.arabanın bagajına attığım gibi avm lere gidiyoruz kızımla.üstelik döndüğümde kızım kucağımda tek elle kapayıp omzuma asıp çıkabiliyorum.kimseye ihtiyacım olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…