- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.741
Gece yatarken ben yeleğini çıkartmıyorum siz çıkartıyormusunuz üstünü açıyor bizimki gece bende üşür die korkuyorum çıtçıtlı badysi üstüne bluz uzun kollu en üste de yeleği çok mu oluyor acaba ya oda sıcaklığımızda 23 derece
Kızlar iyi geceler.
Kimsecikler yokken damladım gene.
Bugün eşimle alışverişe çıktık bi kapri aldım çalışırken giymek için.2 pantolonum var yeni,inşallah evdekilerdende olan vardır.Zayıflarım diye fazlada almak istemedim ya bakalım ne olur ileide durum.
Cerene de araba aldık.
arnica marka,öle tanınmış bişe değil heralde.Ama uyguna aldım off napim.ara ara yoruldum zaten şu arabayı.Görmeden de almak istemedim netten felan.İstediğim özelliklerin çoğu var,öyle diyeyim ben.Zaten tüm aradığım özelliklerde bana en uygun araba pierre cardin enigmaydı.o da fiyat olarak baya almış başını gitmiş.İnşallah bu da bize hayrlı olur.
Kimler naptı acaba,sizleride özledim.İnşallah herkes iydir.
Yarın sbah yola çıkıcaz eve gidicez.Belki yarında giremem.
Bi göz atmaya çalışayım
Merhaba kızlar.Herkes yavrusuyla iyidir umarım.Salı günü mevlüt var.Tek başıma organize ediyorum.Kayınvalidemden yardım istemedim.Şişer çünkü.Mevlütlerinizde neler ikram ettiniz?
yasmin hayırlı olsun canım mevlüdünüz biz pasta börek falan yapmıştık bide benim eşim fırıncı burda mevlütlerde pide dağıtılır bizde pide dağıttık
Dark sütün ne alemde?Prensesi emziriyo musun?Arabanız da hayırlı olsun.Gülücüklerle kullanın.
MQ TUŞUNA BASA BASA GELİCEN CANIM HANGİ MESAJA ALINTI YAPMAK İSTİYOSAN MQYA BASICAN EN SONA GELDİĞİNDE ALINTI YAP DEDİNMİ HEPSİALINTILANACAK HADİ YAP BAKİİM GÖRÜCEM:))sengözlerimebaksanab
ooo süper kalabalıklaşmışız
öhööm öhööm sölemesi ayıptır öleyimdir.cadıııııııı zeynaaaa
yok canımcım valla hiç yalnız değilsin hemen hemen herkez bugün sıkılgan havanın etkisi büyük sanırım.zeyna teşekkür ederim tarif için bugün evde değildim yarına kaldı sabırsızlanıyorum yapmak ve yemek için
ne sıkıcı birgün yaa içim sıkılıyor, gerçi bugün herkes sıkılıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?