2008 Kasım Anneleri

Ay küsme be hemen bundan sonra günlük yoklama alıcam valla. Bu bıncırıklarla nasıl aklımızda tutalım canım benim geleni gelmeyeni ama tamam gğn sununda yoklama var artıkın :)

Ecemim hoşgeldin. Maşallah bebişine boyuna posuna uykusuna. İnşallah işe başlayınca da anne sütüne devam edersin. Şurda kaldı 3 ayımız. Onu da atlattık mı tamamdır.

Swetter hayırlı olsun arabanız. Evde ve bebeğinle olduğun için gerçekten çok şanslısın. Bunun kıymetini bil derim.

Bu arada mmmf tarifi senden aldığımdan beri her hafta mutlaka ayva tatlısını yapıyorum harika olmuş ama iki gün önce ben şekersiz yapmışım tatlıyı unutmuşum çok güldüm. Sonra şekeri koyup bir daha kaynattım :)

hiiiihooohooyytt(o neysekaydirigubbakcemile3)-tatlicadiarzu-herkese merhaba güzeller nasılsınız bakiim herkes iyidir umarım
giriş sayfası değişmiş güzel olmuş forumun ayrı olması valla tuttum ben
neysee dün çok sıkıcı bir hava vardı ayrıca günümde öle geçti tabi ki
dark araba almışsın hayırlı olsun ben chicconun almıştım 520 tl
idi
kendi mağazasında ben toyiki den 479 tl ye almıştımm
ayol hala olmadım regl valle test yapmaya korkuyorum yaaasenağlama
asortik ve juli kafa kızları ısırabilirmiyim izninizle yanaklarından
tabi canııım kendinin gibisüprizzzzz
ben çıkarıyorum kalkınca bu sefer yelek giydiremem ben kalkınca giydiriyorum genelde
bence sende çıkar canım kalkınca giydir zaten 23 derece de üşümez yatarken

yoktum işte yoktum ..protesto ettim sizi girmedim kk ya ..:)))
kocişim pc yi götürdü şirkette sunum varmış ..bide bana hazırlattı sunumunu aldı gitti 3 gündür yoktu yeni geldi..

ayy girmeyince ben de banlandın sandım:roflol:

slm kıslar
2 gündür çatalcadaydık kızımla kociş evdeydi sınavı var habire ders çalışıyo ablamın 2 buçuk yaşında oğlu var pirayeyi çok kıskanıyo hiç rahat vermedi bize aslında kıskanmasın diye onunla da çok ilgileniyorum ama yinede fenaaa,bile bile üstüme çayı döktü sıpa sinirden delirdim hadi onu geçtim bide dün eve dönmek için hazırlanıyodum zaptededemedim çocuğu yaa piroşumun yüzüne bi vurdu kuzum nasıl ağladı içim eridi resmensenağlama büyük oğluda niye pirayeye vurdun diye küçüğe vurmaya kalktıı ayyy kafam bi dünya geldim eve şimdi uyuyo kuzu

Zeyna bebeğin içinde olduğu şey salıncak mı?nasıl memnun musun ben de almayı düşünüyorum ..
evet salıncak ayarlıyon kendi kendine müzikli müziksiz sallıyo. cumartesiden beri kullanıyorum şimdilik bi sorun yok.fakat benimki hemen sıkılıyo sırf dursun diye bi sürü şaklabanlık yapıyorum

drdan yeni geldik. idrar yolları tamamen iyileşmiş. boyu 60cm kilosuda 5.900
800 gr almış. bana az geldi ama dr çok normal dedi. sizinkilerin yanında benimki ufak. ne yapsam şaşırdım.gerçi sağlıklı olsunda gerisi mühim değil ama bakamıyom mu ben yaw

Bebişlerin resimleri süper hapsine maşallahhhhhhhhhhhh..

Zeyna gedçmiş olsun sevindim enfeksiyonunuzun tamamen iyileşmesine..inşallah bir daha tekrarlamaz..

Asortie ve piraye inşallah öylesine bir gecikmedir..ama bir test yaptırsanız siz de rahatlarsınız aslında..

selamlar

dün dışarı çıkmıştık oğluma nazar değmiş, oğluşa okurken nazar boncuğu patladı gece çocuğum ondan sonra rahatladı uyudu yavrum, benim sıkıntımda ondanmış heralde biraz rahatladım sonra

zeyna maşallah paşana neden bakamadığını düşünüyorsunki ayına göre gayet iyi benimki mama farkı sanıyorum, birde genetikte önemli biliyorsun, senin ve eşinin boylarını bilmiyorum ama eşim uzun boylu ona çekmiş doğduğunda oğlumun eli ayağı sırf kemikti ama büyüktü oradanda anlaşılabiliyor boyu bebeğin, üzme kendini sağlıklı olsunlarda boy kiloya takılmıyorum ben çok fazla olmasını istemem ama

asorti, piraye bende merak ettim valla test yaparsanız haber verin bizede

zeyna birazdan gidip senin tarifi deneyeceğim benim topitop izin verirse tabi

juli,swetter, çitos, eylül özledik sizi kızlar,

Asortie piraye hayırlı olsun kızlar :)))) Şaka bir yane iyice tırstırmayım sizi de öylesine bir gecikme ve düzensizliktir bence. Bu kadar çabuk olur mu ki yauw :)

Piraye gecmiş olsun canım. Daha kötü olaylar olmadan ayrılmışsınız ablanla.

Zeyna niye bakamıyorum diyorsun. 800 gram da bayağı iyi bir kilo. Hem düşük değil ki Yiğit'in kilosu.Sen çalışırken ne yapacaksın canım.. Anne sütüne devam mı, tesisatı hazırladın mı?

zeyna kafa deme öle bebişim küçük die. karşılaştırmaya kalkarsam benim kız buradaki bebeklerin yanında minnacık kalıyor boyu uzun ama kilosu az en son kontrolde 2. ayında 4600 du şimdi olsa olsa 5300 falandır .. sağlıklı olsunlarda boy kılo önemli değil takılma boşver
denizanası ooh pek bi hamarat gördüm seni bugün pastalar falan :))
kızlar yok ya bişey yoktur ama bu kadar kendinize sıkıntı yaratacağınıza yapın testi de hepberaber rahatlayalım valla

selam millet
sabah doktora gittim
doğuj iznim bittiği için rapor aldım 15 gün
rapor bitince de ücretsiz izine gelcek sıra
şimdi annemdeyim
kızım cok yaramaz yine anneme verdim azcık bak diye bi uğrayım dedim
akşamada dişçiye gidicem kanal tedavim var yine
süt sağıyorum bi taraftan ben yokken içsin diye

sütüm arttı biraz daha iki gündür inşallah azalmaz yine...

yaa ben de yok test hem senin ki daha geçmiş sen yap önce ben iki çizgi
görürsem kalpten giderim kesin siz de prezervatifle mi korunuyorsunuz
valla ben de 40 çıktıktan sonra 30 aralıkta 5 gün sürdü oldum bir daha yok işte
biz de kociş prez.almış 10 lu baktım sadece 4 kere yapmışız
bide içine boşalma dedi doktor boşalmadı da uff yaasadece bir kere içinde boşaldı
onuda unutmuş:mymeka:çok kızdım ama delik dülük yoktu baktım
anam bütün sırlarımı döktümkaydirigubbakcemile3 işte öle yani hadi sen bi yap bakiim ben çok korkuyorum
allah korusun ama geçen kk da gördüm hatum ilk adetini 22 ekimde olmuş
2.adetini 9 aralıkta demek ki uzuyor böle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…