- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.761
günaydın ;
maşşallah oğluşlarınıza çok şeker olmuşlar
bende sitem edeyim bari ..perşembeden beri yokum bir allahın kulu sormadımı ulen beni..bu karı öldümü kaldımı kimse merak etmedimi ..ok öyle olsun bende küstüm..(
merhaba kasım anneleri 15 günlük bir tatilden sonra yine yanınızdayım eşim kızım oğluşum ve ben kısa bir tatil yaptık sizleri çok özledim o kadar çok kaynatmışsınızki daha hiç okumadım 100 sayfalık bir bölüm var okumak için biraz sonra okuyacağım inşallah tüm anneler ve bebişleri iyidir
öğretmen arkadaşlarımında ikinci dönemleri hayırlı olsun benim iznimin bitmesine 1 hafta kaldı ama 20 günlük bir raporun ardından başlayacağım okulu hem çok özledim hem de oğlumdan ayrılmayı hiç istemiyorum oğluşumda bana öyle bir bağlandıki benden başkasında uyumuyor kimin kucağında olsa beni arıyor gözleriyle çok korkuyorum bakıcısında durmaz diye gerçi daha ortada bakıcıda yok bugün iki kişiyle görüşeceğiz inşallah anlaşırız sanki kimselere bırakamayacakmışım gibi geliyor ama mecbur dua edin iyi birini bulayım çok sıkıntı çekiyorum bu konuda
oğlum artık yavaş yavaş düzene giriyor en azından gaz problemimiz bayağı azaldı saat 8de kalkıyor 10 da tekrar yatıyor 11 de kalkıyor 1 de yattığı sessiz bir ortam varsa 3:30 a kadar yatıyor ama ondan sonra saat 11-12 ye kadar 15-20 dakikalık kestirmeler yapıyor gece uykusuna geçmesi hala biraz zor oluyor ve beni o kısım çok yoruyor saatlerce kucakta gfeziyor sonrada emmek için 3 kere kalkıyor ilk zamanları aklıma geldikçe şükrediyorum çünkü 1 saat bile uyumaz hep ağlardı en son cuma günü kontrol için doktora götürmüştüm boyu 66 cm kilosuda 7kgdı doktorum çok beğendi çok uzun olacak dedi 2ay 20 günlük oğluşum hala yanlızca anne sütü veriyorum ama hiç sağamadım çünkü anca yetiyor herhalde okula başlayınca 1 öğün mama vereceğim bakalım yine o zamana kadar sağmayı deneyeceğim ama zannetmiyorum
şimdilik bu kadar biraz geçmiş sayfaları okuyayım sonra görüşürüz
herkese selammm
bende yoktum bı suredır amma cok okunacak sey bırıkmıs :)
sonunda bızde aldık arabamızı Disney marka cok kullanıslı ve cok uygun fıyatı ınternetten bakmıstım chıcco kraft hepsı pahalı gelmıstı ama bu arabaya bayıldım.
bırde ıznım bıttı benım 6 aylık ucretsız ıznımı kullanmaya basladım bugunden ıtıbaren. artık seneye falan baslayacagım calısmaya. calısan annelere sabır ve kolaylıklar dılıyorum..
tabi canııım kendinin gibisüprizzzzzasortik ve juli kafa kızları ısırabilirmiyim izninizle yanaklarından
ben çıkarıyorum kalkınca bu sefer yelek giydiremem ben kalkınca giydiriyorum geneldeGece yatarken ben yeleğini çıkartmıyorum siz çıkartıyormusunuz üstünü açıyor bizimki gece bende üşür die korkuyorum çıtçıtlı badysi üstüne bluz uzun kollu en üste de yeleği çok mu oluyor acaba ya oda sıcaklığımızda 23 derece
yoktum işte yoktum ..protesto ettim sizi girmedim kk ya ..:)))
kocişim pc yi götürdü şirkette sunum varmış ..bide bana hazırlattı sunumunu aldı gitti 3 gündür yoktu yeni geldi..
evet salıncak ayarlıyon kendi kendine müzikli müziksiz sallıyo. cumartesiden beri kullanıyorum şimdilik bi sorun yok.fakat benimki hemen sıkılıyo sırf dursun diye bi sürü şaklabanlık yapıyorumZeyna bebeğin içinde olduğu şey salıncak mı?nasıl memnun musun ben de almayı düşünüyorum ..
benim de 10.gün bugün sen bi yap bakiim sen de varsa bende de kesin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?