2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar...
okadar acil okudum ki geçmişi hatırlamaıyorum vallahi:))gündemd epey konu var.

eifdemcim dişin içingeçmi,şolsun,sütün bolbol olsun..
zeynacım kiloyu sakın takma.benimoğlum da herkese göre düşük.3. ayında 6kiloydu.ama 1 kilo almış sadece anne sütüyle.ben sadece sağlıklı olsun diyorum.doktorum dediki her çocuğun tipi
farklıdır .resimlerde de hiç te öyle zayıf durmuyor.

denizcim maşallah maşallah.nazar değmesin yaa..oku bebeğini sürekli .iyi bakıştan da nazar değer..ki çok tatlı bebişin yaa..

sedacım ben gece yatarken sadece badysini üzerine alt üst pijama giydiriyorum.kolları dışarıda bırakıyorum.
terlemesi üşümesinden daha kötübence.allah muhafaza ateş falan yapar.

sabah sağlık ocağındaydık.pnömökok olduk.umarım ateş yapmaz..

bu kadar kaldı aklımda ..herkese evgiler..oğlum sesleniyor bir gidip bakayım.benim zaten bu saatten sonra başlıyor nöbet.en iyi durduğu saatler şu zamana kadar.bundan sonra tempo artıyor gece ye kadar:))

Ay Asortie sen ne alem bir kızsın. Baktım 4 tane yapmışız, delik olup olmadığını nasıl inceledin onu anlamaduuuum :)))))) Gene öldürdün gülmekten. Ama başka ayrıntı yazma valla bu çocuklu bünyeler kaldırmaz haberin ola :)

Elif kız yazıp duruyom sana sütler nasıl diye hiç cevap vermiyosun. Mama veriyor musun hala. Sağınca kaç cc çıkıyor? Bu da benim en revaçta sorum :) kimi görsem soruyorum kaç cc çıkıyo diye :))

valla bugün sağıp yarına bırakacam ama aman aman çok sütüm olmadığı için mama takviyeli gidecek bakalım az maz hiç olmamasından iyidir böle 6. ayıda bi atlatsak bişi istemiyom valla
sen herif dedin diye don atlet giydirdim tam herif oldu da artık hiç emmiyor canım yaa çok üzülüyorum onun için
bunlar doğuştan herif doğuştan :CüvCüv: seninki çokdan bıraktı yani bende bırakmasın diye bazen sütüm olmasada veriyom valla napayım ama üzülme benim ilkide emmemişti ilklerde bazen oluyo böle :teselli:

ben accık şunu koynuma alıp yatayım kızlar bakalım belki dalarım yada dua edin dalalım kocişle az çatıştık keyfim kaçtı uyuyup unutayım rahatlayım bari :çok üzgünüm:

inş. dediğin gibi düzensizliktir cnm naparız yoksa...
geçmiş olsun dileğin içinde çok mersii çok afacan bi çocuk koruyamadım kızımı:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sinirden gülüyommm
heee bizde prezervatifle korunuyoz ya prezervatifle hamile kalmayız heralde yaa,yarın arkadaşım gelcek ona aldırurm test şimdi yalnızım kızla çıkamam:1no2:
çok korkutucu bi soru ama hamileysen doğurcanmı kıss-tatlicadiarzu-

canım ya gözümden kaçmış heralde
yoksa neden yazmayayım cevap
az önce sağdım ikisinden 90 cıktı
ama annemdeyim sabahtan beri yiyorum ondan birazfazla bugün

mama yı da 2 gece 75cc lik hazırlayım verdim amadün gece ağzına sürmedi mamayı
sütüm arttı birazcık
Allah ım ek gıdalara bi gecebilsek
rahatlarız belki biraz...

julicim 1 doz aşı bu.burada sağlıkocakları 2. ayda yapmıyormuş ağır gelir diye.bu aya attılar.
aslında aşı sıramı bozdular.ama onlara da böyle gelmiş emir.((

piroş nasıl doğuracaz ya daha dikişimiz iyileşmedi ya neyse bu konudan bahsetmek bile istemiyorum
allahım olmayanlara ver yarabbimm neyse test yapınca haber ver kesin bana

piroş nasıl doğuracaz ya daha dikişimiz iyileşmedi ya neyse bu konudan bahsetmek bile istemiyorum
allahım olmayanlara ver yarabbimm neyse test yapınca haber ver kesin bana
kızlar takamyın diyorum size ama sakalım yokki :jeyyar:bahse girerim yok öyle bişey ama tabii söylemesi kolay düzene girmesdi için biraz zamana ihtiyacımız var bende ara ara kanamalarım oluyodu ama bu ay gerçek adetimi gördüm bak maytap demişti dersiniz

zeyna kafa takma kafana sağlıklı olsunlarda valla ben kiloyu hiiiçççç takmıyorum 3.5 aylıkken 5.400dü şimdi anca 6 falan olmuştur yada yaklaşmıştır .sağlığı yerinde ya varsın tombikolmasın tombik büyüttüm bi tane .... boyumuz biraz kısa bizimde 55di 3.5 aylıkken normalde 61 olması gerekiyomuş bazen üzülüyorum onun için ama hemen halime şükrediyorum sonra

mmmf çim sen bu hale getirdin ya bravo sana..hatırlıyorum ilk zamanlarını da...maşallah akifine:))

ayy canım yaa sağol valla dün akşam eski resimlerine baktım ben bile şaşırdım nasıl bakmışım diye bide yıkıyodum onu :))boşuna adı mikroskobik diil yaani :))ödümkoptu valla resimleri görünce

dana gibi oldu bakıyorum da resimlerine(dana espri yani:)))
geçen bi fotokoymuştun ya sarı yelekli bayıldım.çok ta taklı.

bence artık mikroskobikten mikpoba geçmalisin.hatta bence dana.

benim dana da kucaktan inmiyoo bi türlü.ama ben de çok keyif alıyorum yaa.

annaaa kızları almış bi telaş ..ayy çok komiksiniz yaw
korunmasanız tamam diycem de birde korunuyorsunuz yani olmaz bişey merak etmeyin ..doğumdan sonra yumurtlama düzeni bozuluyor zaten düzene girmesi zaman alır olmaz bişey ..
bende kızımla beraber bi uyumuşum sormayın yeni uyandık..

doğru canım artık danaskobik diicem ehüehüehü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…