- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.781
valla bugün sağıp yarına bırakacam ama aman aman çok sütüm olmadığı için mama takviyeli gidecek bakalım az maz hiç olmamasından iyidir böle 6. ayıda bi atlatsak bişi istemiyom vallaAsortie piraye hayırlı olsun kızlar :)))) Şaka bir yane iyice tırstırmayım sizi de öylesine bir gecikme ve düzensizliktir bence. Bu kadar çabuk olur mu ki yauw :)
Piraye gecmiş olsun canım. Daha kötü olaylar olmadan ayrılmışsınız ablanla.
Zeyna niye bakamıyorum diyorsun. 800 gram da bayağı iyi bir kilo. Hem düşük değil ki Yiğit'in kilosu.Sen çalışırken ne yapacaksın canım.. Anne sütüne devam mı, tesisatı hazırladın mı?
bunlar doğuştan herif doğuştan :CüvCüv: seninki çokdan bıraktı yani bende bırakmasın diye bazen sütüm olmasada veriyom valla napayım ama üzülme benim ilkide emmemişti ilklerde bazen oluyo böle :teselli:sen herif dedin diye don atlet giydirdim tam herif oldu da artık hiç emmiyor canım yaa çok üzülüyorum onun için
Asortie piraye hayırlı olsun kızlar :)))) Şaka bir yane iyice tırstırmayım sizi de öylesine bir gecikme ve düzensizliktir bence. Bu kadar çabuk olur mu ki yauw :)
Piraye gecmiş olsun canım. Daha kötü olaylar olmadan ayrılmışsınız ablanla.
Zeyna niye bakamıyorum diyorsun. 800 gram da bayağı iyi bir kilo. Hem düşük değil ki Yiğit'in kilosu.Sen çalışırken ne yapacaksın canım.. Anne sütüne devam mı, tesisatı hazırladın mı?
yaa ben de yok test hem senin ki daha geçmiş sen yap önce ben iki çizgi
görürsem kalpten giderim kesin siz de prezervatifle mi korunuyorsunuz
valla ben de 40 çıktıktan sonra 30 aralıkta 5 gün sürdü oldum bir daha yok işte
biz de kociş prez.almış 10 lu baktım sadece 4 kere yapmışız
bide içine boşalma dedi doktor boşalmadı da uff yaasadece bir kere içinde boşaldı
onuda unutmuş:mymeka:çok kızdım ama delik dülük yoktu baktım
anam bütün sırlarımı döktümkaydirigubbakcemile3 işte öle yani hadi sen bi yap bakiim ben çok korkuyorum
allah korusun ama geçen kk da gördüm hatum ilk adetini 22 ekimde olmuş
2.adetini 9 aralıkta demek ki uzuyor böle yaa
Ay Asortie sen ne alem bir kızsın. Baktım 4 tane yapmışız, delik olup olmadığını nasıl inceledin onu anlamaduuuum :)))))) Gene öldürdün gülmekten. Ama başka ayrıntı yazma valla bu çocuklu bünyeler kaldırmaz haberin ola :)
Elif kız yazıp duruyom sana sütler nasıl diye hiç cevap vermiyosun. Mama veriyor musun hala. Sağınca kaç cc çıkıyor? Bu da benim en revaçta sorum :) kimi görsem soruyorum kaç cc çıkıyo diye :))
yaa ben de yok test hem senin ki daha geçmiş sen yap önce ben iki çizgi
görürsem kalpten giderim kesin siz de prezervatifle mi korunuyorsunuz
valla ben de 40 çıktıktan sonra 30 aralıkta 5 gün sürdü oldum bir daha yok işte
biz de kociş prez.almış 10 lu baktım sadece 4 kere yapmışız
bide içine boşalma dedi doktor boşalmadı da uff yaasadece bir kere içinde boşaldı
onuda unutmuş:mymeka:çok kızdım ama delik dülük yoktu baktım
anam bütün sırlarımı döktümkaydirigubbakcemile3 işte öle yani hadi sen bi yap bakiim ben çok korkuyorum
allah korusun ama geçen kk da gördüm hatum ilk adetini 22 ekimde olmuş
2.adetini 9 aralıkta demek ki uzuyor böle yaa
kızlar takamyın diyorum size ama sakalım yokki :jeyyar:bahse girerim yok öyle bişey ama tabii söylemesi kolay düzene girmesdi için biraz zamana ihtiyacımız var bende ara ara kanamalarım oluyodu ama bu ay gerçek adetimi gördüm bak maytap demişti dersinizpiroş nasıl doğuracaz ya daha dikişimiz iyileşmedi ya neyse bu konudan bahsetmek bile istemiyorum
allahım olmayanlara ver yarabbimm neyse test yapınca haber ver kesin bana
mmmf çim sen bu hale getirdin ya bravo sana..hatırlıyorum ilk zamanlarını da...maşallah akifine:))
dana gibi oldu bakıyorum da resimlerine(dana espri yani:)))
geçen bi fotokoymuştun ya sarı yelekli bayıldım.çok ta taklı.
bence artık mikroskobikten mikpoba geçmalisin.hatta bence dana.
benim dana da kucaktan inmiyoo bi türlü.ama ben de çok keyif alıyorum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?