2008 Kasım Anneleri

piroş nasıl doğuracaz ya daha dikişimiz iyileşmedi ya neyse bu konudan bahsetmek bile istemiyorum
allahım olmayanlara ver yarabbimm neyse test yapınca haber ver kesin bana

bende dikiş mikş yok fırt diye çıkarırım bunudakaydirigubbakcemile3 şaka tabi daha kızım minicik kıyamam ona bencede allah olmayana versin.kocişle konuştuk akşam gelirken açık ecz.bulursa alcak test yaptığım zaman müjdeli haberi veririm sanasırnaşık şey, erkek olmak varmış yaa yoktur bişeeeyy diyo ne rahat bu erkekler

ayy bizde eski düzenimize dönsek keşkeoff off

aslında ben telaşlanmıyodum ama annem sağolsun pek bitelaşlandırdı beni.
ne güzel uyumuşsnuz benim kız bugün uzun uyumuyo kuş uykusu yapıyo:ecrin_bebek:

mirmirmirmir günaydın hanımlar
valla yattım yatağa baktım mızırdanıyo soktum memeyi ağzına bırakana kadar hiç ellemedim uyudu şöle yanıma kaydırıverdim benim sıpayı sonra ver elini uyku. nasıl iyi geldi ama o kadar saçma sapan rüyalar gördümki uyku ile uyanıklı arasıydım sanki.hele son gördüğümden ter içinde ayyy ayyy diye bağırarak uyandım. aman nası bağırmayım mavi gözlü gri sibirya kurdu cinsi bi köpek tuttu popoyu götürüyordu.nasıl fırlıyacağımı bilemedim ya :1shok: annadım ki gündüz uykusu bana yaramıyoooo

ay hiç sorma pirayecim çok korktum çok kötüydü ya kocamla ikimizi kovaladı tabi ben düştüm benim tampona yapıştı Allah korusun o an aklımdan neler geçiyo rüyamdan bak '' taş atsa manyak herif öle bakmasa eyvah ölcem mi kuduz mu olcam iğne yaparlarsa süte geçer nasıl emzirecem '' derken avazla uyandım

zeyna rüyan hayır olsun inşallah, resminizde çok güzel olmuş eline sağlık, ikisinide kendine bu kadar benzetmeyi nasıl becerdin valla bravo, benimki babasının kopyası

bu arada pastayı yeni yapabildim dolaba koyacam birazdan, kekeim çok güzel kabardı, cam tepsinin boyunu aştı ama fişi çekince biraz indi, gerçi iyi oldu diğer malzemye yer açıldı, ve neden gözlerinize inanamayacaksınız dediğinide anladım:))

elleerine sağlık denizanası
evet neden gözlerinize inanamayacaksınız ancak yapınca anlarsın ve sen anladın :))

programın adı photoshine

çok güzel bi program

kızlar konular almış başını gitmiş pirayecim asorticim korkmayın ya bişey olmaz asorti sana da gül gül öldüm ilahi :))) programı banada göndersenize janlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…