2008 Kasım Anneleri

piroş benim kocişte aynen öle canım ya yoktur bişe abartma dio bana rahat bi şekilde
ayrıca test yapınca hemencecik buraya yaz ben pc yi kapatmıcam bugün-tatlicadiarzu-

canım hayrolsun iyi kurtardın mı bare totoyukaydirigubbakcemile3
eylül sen de mi aynı proğramdan yaptın kıııCADIARZU

ya ben de elmalı pasta yapıcam akşam çayın yanına kaç gündür istiyordumm
ama hamura şeker katılmıyor mu kızlar sadece içinin harcına mı katılıyoo
bilgisi olan

kıs bu program bende vardı ..kendi kendime yapıyodum bi baktım koyuyo herkesler bende koyim dedim ama benimki zeynanınkinden değel başka bişi..

kızlar bakıyorumda bir hamilelik korkusudur sarmış gitmiş herkesi bende de vardı 10 gün önce ama dr.uma gittim smear falan aldırmak için biryandan da diyorum içimden varsa artık kesesi görünür hale gelmiştir diye falan bir gittim hoppppp ultrasonda kocaman birrrrrrrrrrrr yumurta:))) bebek sandınız dimi çok şükür ki yumurtamı gördüm ve dr. 1 gün sonra adet görürsün dedi ve ben 10 beklemedim 6 gün sonra adet gördüm çok şükür hem sizler daha ikinciye hamile kalacaksınız ya ben ne yapayım 3.cüyü mü doğurayım allahım tüm olmayanlara ver inşallah bizleride koru inşallah diye dua ediyorum

zaten işyerimden beni kesin atarlar bu arada ben bunun iznini bitirmeden doğururum ama sonra hemen işe gitmem lazım bir tane daha doğurdum dersem kesin beni atarlar işten sen çocuk doğurmakta daha başarılısın diye:)))

bebişler süper anneler becerikli.
deniz de çok hamarat
pirayecim takvimdeki fotonuz da çok güzel..maşallahhh

teşekkür ederiz dilek teyzesi:1hug:

tatlış bu akşam test yapmıycam kociş geç gelcekmiş alamaz yarına kaldı-tatlicadiarzu- yapınca haber veririm sana canıma.s

selam kızlar..eylülüm çok özledik cnmmmm :)))) piraye ve asortire 2009 kasım annelerine yazalımmı sizi cnm naniknanik şaka bir yana korkmayın cnm yaa normaldir düzensizlkler.hem herşeyin hayırlısı varsada hayırlısı yoksada hayırlısı

benim oğlum gün içinde özellikle de gece uyumaya yakın zamanlarda çok ağlıyor.
karnından birsesler geliyor ki içim gidiyor.vırt vırt diye.
emerken birden basıyor yaygarayı.bazen çok endişeleniyorum.
doktorumgaz diyor.ben de öyle düşünüyorum.
gaz sorunu biten varmıkızlar...

bu arada boşluk tuşunun altına çekirdek kabuğu kaçtı bazen aralıksız yazıyorum..bilginize:))

benim kızım pek gazlı deyildi zaten,erkek bebeklerde daha çokoluyomuş gaz inş.geçer en kısa zamanda cnm.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah seni nasıl becerdin o çekirdek kabuğunu oraya kaçırmayı...

Canım,şu an oğlum kucağımda ve aynı problem.Akşam saatlerinde sıklaşan sancılar. Akşamları iki büklüm oluyoruz.Kucağımdayken oğlum, elimin altında gaz geziyor.Sesini de duyuyorum.Ama ilk aylara göre azaldı.Sen yine süt veriyosun.Ben de veriyorum ama azaldı.Birgün az birgün çok oluyo.Canım sıkılıyor böyle olunca.Ne olduğunu bilemiyorum. Yani bende dert çok.Bir de yüzümüzde alerji çıktı.Sen dua et tek gaz olsun derdiniz.

ayy elmalı pasta yaptım çok olmuş o da len 2 tepsi oldu zaten sinirim bozuldu ona
neyse yaptım afiyetle mideye indirdimcokacimcoook artıkın bir de çay koydum yanına sonra da
işte böle hatunu da uyuttum ohhh bi keyif yapayım dedim yaptımda vallayerimseniben
ama çok güzel olmuş ya ellerime sağlık nereden geldiyse aklıma kaç gündür canım istiyordu
geçen hafta kociş mado dan getirmişti elmalı pasta onun fişini buldum sanırım ondan aklıma geldi
eee kimse kalmamış buralarda da piroş kesin haber ver unutma testten sonra:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…