2008 Kasım Anneleri

ya hiç sorma mmmf cim sabır adına bişey bırakmadılar gerçekten sinirden hem ağladım hem içtim bazen
napiim ya puff neyse bu sefer gidim birasda kocişle ilgileniiim dimi ama

selam kıslar, eşim el koydu pcye şimdi oğluşu kakaladım biraz takılayım dedim

zeyna tarif 10 puan aldı eşimde bende çok beğendik, denemeyenlere tavsiye ederim

asortie eline sağlık canım afiyet olsun

mmmf gezici kitaba üye oldun sanırım yeni kitaplar ekledim bakmak istersen, gerçi 3 takas daha yaptım elimde pek kitabım kalmayacak, kitaplıktan biraz daha eleme yapmam gerekecek
birde başka bir üyede çocuğunuzun ilk 6 yılı diye bir kitap var, bende aynısından olduğu için teklif yapmadım elinde yoksa güzel bir kitap takas teklif edebilirsin istersen

Pek kimse kalmamış, kaç gündür ancak şimdi düşebiliyorum...

Zeynacım neymiş bu tarif çok merak ettim. Geçmişi okudum ama kaçırmışım sanırım... Birileri tarifi alıntılarsa sevinirim ben de yapacak yeni bişeyler arıyodum...

Denizanacım, iyi k, hatırlattın şu gezicikitap'ı. Kaç gündür aklımda bi türlü giremedim şimdi hemen bakıyorum. Ayşe Kulin'in son kitabı Umut'u bitirmek üzereyim ben de, sonrasında Şibumi'yi okumak istiyorum.. Bi bakalım bakalım belki elimdekilerle Ş,bumi'yi takaslayacak birilerini bulurum...

hoşgeldin canım, ağlayan pasta tarifi vermişti birazdan bulup kopyalarım

ya evet gelin artık gezicikitap a biraz çoğalalım henüz çok az üyesi var zaten yeni bir site ben okudum şibumiyi ama oraya eklemedim başka kimsede göremedim, kaçırmışta olabilirim, aslında onu ben ekleyim diyecem ama maalesef ve utanarak söylüyorumki krsn o nedenle ekleyemiyorum, seninlede başka kitaplar takas ederiz inşallah, başka istediğin kitap varmı

bende meltem arıkanın son kitabını çok istiyorum önceki kitaplarının tümünü okudum çok sevdiğim bir yazar

AĞLAYAN PASTA
4 Yumurta
2,5 Kahve fincanı şeker
3 Kahve fincanı un
Kabartam tozu
Bunları bi güzel mikseler çırpıp 32 cm yuvarlak tepsiye dökün.he accık bi karşım tepsi büyük diye geçirmeyin aklınızdan becerebilenin kek öle bi kabarıyoki.neyse zaten 15 dakkada kızarıp pişiyor.kek çıkartıp soğutun.
1 paket krem şantiyi 1 bardak sütel çırpıp soğuyan keknin üstüne yayın güzelce he tepsiden çıkartmayın keki orda kalsın.
ondan sonra 1 paket çikolata sosunu 2 su bardağı ile pişirin ve kaynar bi şekilde krem şantinin üstüne dökün.2 sn ye sonra gözlerinize inanamayacaksınız.az soğumasını bekleyip soğuduktan sonra dolaba atın 1-2 saat dolapda donsun.sonra kek gibi servis yapın. harika oluyor afiyet olsun yapan olursa.
he çok uzun gözüksede 40 dakkada çıktım ben mutfaktan yiğitle.eli pratik olanlar (mmmf) 30 dakkada çıkabilir.

zeynanın anlatımıyla tekrar karşınızda:))

rica ederim tatlım afiyet olsun:))

gezicikitap a üye olup kitap eklersen oradan kendi aramızda yaparız:))

nasıl buldun siteyi? bence biraz kalabalıklaşsa süper olacak

bu arada benim oradaki kullanıcı adım diçöz, eşimde üye oda denizhoca , 5 takas yaptık biz toplam kitaplarımız azaldı ama yenileri ekleyecem

herkese günaydınn ben bugün gene erkenciyim geç yattık erken kalktık gün içinde uyuyabilsem keşke yoksa adam beni koyucak kapının önüneekaydirigubbakcemile3

biz bugünn 4 aylık olduk teyzeleriiiii büyüdü kuzum

gunaydın kızlar
hanı caylar kımden bugun
ayılamadım da henuz

kac gundur acıyorum ama yazma fırsatı bulamıyorum cok ısım var coookkk
hafta sonu yıne bızım pasa ıle ugrasmıstım
ıshalı kesılmedı yıne test yaptırdım allahtan bır sey cıkmadı ama tetıkte beklıyorum yanı
dun eve ıkı kez gıttım aksamda erken cıktım
ıkıncı kez gıttıgımde oglum cok naz yaptı bana
komsumuzun kucagında mızmızlanarak duruyordu
ıcerı gırdım bastı feryadı
aldım kucagıma baktım altı ıslak hemen altını acmaya basladım ama kucagımdan bıraktım dıye altını bıle zor bagladım
emzırmeye basladıgımda bıle sakınlesmedı
agzından memeyı atıp atıp agladı yavrum
aksam eve erken gıttım uykudan uyandı aynı seyler
sanırım yenı yenı ıdrak edıyor yanında olmadıgımı

bugun oglumu doktora goturucem hava da cok soguk doktor donusu avm de gezerız dıyordum ama pek te cesaret edemıyorum

aglayan pastayı ben yedım kendım yapmadım ama yapım asamasında ızledım ve tattım
nefıs bır tatlı hem hafıf hem lezız
tavsıye ederım canımı ıstettınız bende mı yapsam ne
bu arada 1 kılo daha vermısım hihoyyyt

bende henuz regl olmayanlardanım ama spral taktırdıgım ıcın rahat davranıyorum
bugun benımde muayenem var eger bebıs varsa bıle kı allah korusun allah olmayana versın cıkar sanırım

günaydın herkeşlere
güzel bi gece geçirdim ve 8'de açtım gözlerimi. çünki dünki kociş vakası sonrasında çocuğu babaya attım ve bi güzel uyudum.dün gündüzde uyudum gecede uyudum ne olacak benim bu halim bilmem.
pastayı deneyip beğenen denizanasına afiyet olsun.ben yarın gene yapacağım misafirim gelecek onlarıda bu taddan mahrum bırakmayım dedim.mmmf sanırım bakkal yolunu tuttu.oda yapacak..
mmmfcim ayrıca 4. ayınız kutlu olsun.daha nice aylara sağlıkla huzurla gülüm. ayrıcana sana kaydirigubbakcemile bunu yaparken saçların elimde kalmış kusura bakma demek o zaman çok canım çekmiş nasıl çektiysem o güzelim saçları kaydirigubbakcemile3
asorticim keşke yakın olsak bol bol gün içinde suç işlerdik. ahh akşamları istiyo ya bazen canım benim herif duymasın diye taş basıyom ağzıma ..
ben bugün kısmetse gene yokum.arkidişle özdileğe gitcez gezmeye.bu yağmurda hemdeeee. sabahın 8.30'unda yemeğimi bilem yaptım.düşünün artık ne kadar hamaratım.
şu kitap işi ne ya ben onu kaçırmışım.nerden nasıl üye olunuyo. benim 2 dolap kitabım var.paylaşırız belkime.hala küflenmedilerse.ayrıca ayşe kulin ve ipek ongun fovori yazarlarım..

mmfcık senın mıkroskobıgın 4.ayını kutlarım canım
sen ek besıne baslayaakmısın sımdı

sağol canım ben düşünmüyorum henüz başlamayı şartlar elverirse tabii sütlerde bi azalma söz konusu ziraa ama tattırmaya başladım dün muz yiyordum söylemesi ayıp bizimkide mıkırmıkırdı parmağımda parçalayıp kuş gözü kadr sürdüm ağzına memesinide taktım arkasından uyudu hemen hihiiii hayın anneyim ben yaw kandırdım çocuku ama tatlara alışmasıu lazımm.
dünakşam patates yemeği vardı eşim sofrada tatıtmak istedi ama cesaret edemedim salça yoktu gerçi ama hemkıymalı hemde tuzlu olduğu için tatırmadım

ulen adamı beyenmiyon bide :mymeka:

bu arada sağol şekerim............bende saçlarım nerde diyom dimek elinde kalmış he vayyyyyyyyyyyydelikafaduldendaha çekiştirme saçlarımı ben gönül rızasıyla gelürüm merak etme sen

bu aralarda pek gezentisin gözümden kaçmadı heeee

çalışmaya başlamadan çocuğumla gezeyim diyom hemde arabanın mokunu çıkarayım diyom gülüm. araba olmasa zaten zor gezerim.
hadi ben kaçtım görüşürük öpüyom hepinizi kokulu kokulu (seda sayan tarzııı)

gez arkadaşım benim yerimede gez bu arada bizim manyamış bakkalda çikolata sosu yokmuş kremşanti varmış bende zıkkım aldım geldim.başka bahara kaldı bizim ağlayan

mmmfcim 4. aynız kutlu olsun canıımm :teytey: tatlımo sosu ille hazır alman gerekmiyor evde de yapabilirsin.istersen yazarım tarifini.eminim zayna kadar iyi değilimdir ama bende fena yapmam ağlayan keki cokacimcoook
zeynam gez anam gez ooh sefan olsuun bu arada bugün bende hamaratım.12 de misafirlerim gelcek.herşeyimi hazırladım erkenden kalkıp.allahtan Duru Okyanusta üzmedi bugün beni hiç.emdi emdi uyudu yavrum:ecrin_bebek:
minik kalimerom bebişten ayrılmak çok zordur canım yaa.çalışan ve çalışacak olan tüm annelere sabır diliyorum
bu arada içmeyin şu zıkkımı kızlar yaa..ha içtiğinizle kalmıyorsunuz bi de gelip burda konuşuyorsunuz..e bu eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek oluyor valla hamileliğimi öğrendiğim gün bir bıraktım bi daha ağzıma almadım.canmı çektirmeyiiiin vallaa adam boşar beniiii..bi de eşim içmiyor düşünün artık durumu mirmirmirmir

len napıyonuz orda ..pasta yiyenler, gezmeye gidenler ,tüttürenler noliy anam..bende ev işine girişcem ne kadar monoton bir hayatım var ..lütfen yaz gelsin nolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…