- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.841
mmfcık senın mıkroskobıgın 4.ayını kutlarım canım
sen ek besıne baslayaakmısın sımdı
günaydın herkeşlere
güzel bi gece geçirdim ve 8'de açtım gözlerimi. çünki dünki kociş vakası sonrasında çocuğu babaya attım ve bi güzel uyudum.dün gündüzde uyudum gecede uyudum ne olacak benim bu halim bilmem.
pastayı deneyip beğenen denizanasına afiyet olsun.ben yarın gene yapacağım misafirim gelecek onlarıda bu taddan mahrum bırakmayım dedim.mmmf sanırım bakkal yolunu tuttu.oda yapacak..
mmmfcim ayrıca 4. ayınız kutlu olsun.daha nice aylara sağlıkla huzurla gülüm. ayrıcana sana kaydirigubbakcemile bunu yaparken saçların elimde kalmış kusura bakma demek o zaman çok canım çekmiş nasıl çektiysem o güzelim saçları kaydirigubbakcemile3
asorticim keşke yakın olsak bol bol gün içinde suç işlerdik. ahh akşamları istiyo ya bazen canım benim herif duymasın diye taş basıyom ağzıma ..
ben bugün kısmetse gene yokum.arkidişle özdileğe gitcez gezmeye.bu yağmurda hemdeeee. sabahın 8.30'unda yemeğimi bilem yaptım.düşünün artık ne kadar hamaratım.
şu kitap işi ne ya ben onu kaçırmışım.nerden nasıl üye olunuyo. benim 2 dolap kitabım var.paylaşırız belkime.hala küflenmedilerse.ayrıca ayşe kulin ve ipek ongun fovori yazarlarım..
çalışmaya başlamadan çocuğumla gezeyim diyom hemde arabanın mokunu çıkarayım diyom gülüm. araba olmasa zaten zor gezerim.
hadi ben kaçtım görüşürük öpüyom hepinizi kokulu kokulu (seda sayan tarzııı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?