- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.861
mmmfcim 4. aynız kutlu olsun canıımm :teytey: tatlımo sosu ille hazır alman gerekmiyor evde de yapabilirsin.istersen yazarım tarifini.eminim zayna kadar iyi değilimdir ama bende fena yapmam ağlayan keki cokacimcoook
zeynam gez anam gez ooh sefan olsuunbu arada bugün bende hamaratım.12 de misafirlerim gelcek.herşeyimi hazırladım erkenden kalkıp.allahtan Duru Okyanusta üzmedi bugün beni hiç.emdi emdi uyudu yavrum:ecrin_bebek:
minik kalimerom bebişten ayrılmak çok zordur canım yaa.çalışan ve çalışacak olan tüm annelere sabır diliyorum
bu arada içmeyin şu zıkkımı kızlar yaa..ha içtiğinizle kalmıyorsunuz bi de gelip burda konuşuyorsunuz..e bu eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek oluyorvalla hamileliğimi öğrendiğim gün bir bıraktım bi daha ağzıma almadım.canmı çektirmeyiiiin vallaa adam boşar beniiii..bi de eşim içmiyor düşünün artık durumu mirmirmirmir
anaaa memoşun 4. ayı bitmiş maşşallah kutlarım mmmf cim
sağol canımmmm
kızlar yaa benimki kavakyellerinin şarkısına bayılıyoo susturan tekşey o bu aralar sizinde varmı böyle şarkılarınız
slm millet
asortie yokmu hastalanmamıştır kesin bende hala olmadım testi anca akşama doğru yapçam arkadaşım gelsin ona aldırcam sana hber vercem asorrtik merkalanma sen kader arkadaşım
mmf 4 aynız hayırlı oslun cnm...
eylül yaz gelsin parka götürürüz kızları atatürk parkına başka seçenek yok zati çatalca da kaydirigubbakcemile3 oturturuz kuma kum atarlar birbirlerineD
ya şu ağlayan pasta amma popüler oldu bendemi yapsam ne
kıs günboyu var bee oraya götürürüz biraz daha kaliteli en azından ..biz soğuk içkilerimizi yudumlarkençocuklar parkta oynar..yaw hiçbişey yok şu çatalcada yaw ..sinema bile yeni geldi..ilkel şartlarda yaşıyorum valla..benneyaptımki
hayıııırrr olmadım ve artık tırsmaya başladım cnm ya netsek testmi yapsak benim 15 günden fazla geçti
piraye asorti hiç korkmayın bir şey yoktur hem korunmuşsunuz hem de emzirirken böyle gecikmeler olabiliyor bende kızım 3 aylıkken böyle bir korku yaşamıştım ama doktorum böyle gecikmelerin olabileceğini söylemişti ben de hemen spiral taktırmıştım en garantisibenim de 10.gün bugün sen bi yap bakiim sen de varsa bende de kesin var
drdan yeni geldik. idrar yolları tamamen iyileşmiş. boyu 60cm kilosuda 5.900
800 gr almış. bana az geldi ama dr çok normal dedi. sizinkilerin yanında benimki ufak. ne yapsam şaşırdım.gerçi sağlıklı olsunda gerisi mühim değil ama bakamıyom mu ben yaw
benimkininde favorisivar ...dandini dandini dastanaaaaa danalar girmiş bostanaaaa
günaydın kızlar.
uzun ,uykusuz ve kaka bir gece geçirdik ama uykum yok allahtan.
sanırım bünyem alıştı az uyumaya.
tuna uyuyor şimdi ama kıpırdanıyor
dün pnomökok yaptırmıştık,ondan dahuzursuz olabirmi..hep ağlıyor..
uyandıı
a.s.teşekkürler denizcim..umarım geçer..daha geçmedide:))
mmmf danaskobik in 4. ayını biz de kutlarız.bu sizin için:...
çiçek sona gelecek ti pardonn
MMF 4.AYINIZ KUTLU OLSUN CANIM SENİN MİKROSKOBİK KOCA DELİKANLI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR HADİ HAYIRLI OLSUNherkese günaydınn ben bugün gene erkenciyim geç yattık erken kalktık gün içinde uyuyabilsem keşke yoksa adam beni koyucak kapının önüneekaydirigubbakcemile3
biz bugünn 4 aylık olduk teyzeleriiiii büyüdü kuzum
BENİM KIZI DAANNEANNESİ ALIŞTIRMIŞ HADİSE NİN DÜM TEK TEK ŞARKISINA AĞLAYINCA AÇIVERİYOR HEMEN TELEFONDA BİZİM KIZ SUSUYOR HEMEN VALLA OYNAK BU KIZ OYNAKsağol canımmmm
kızlar yaa benimki kavakyellerinin şarkısına bayılıyoo susturan tekşey o bu aralar sizinde varmı böyle şarkılarınız
kızlar ekimanalarından 3 ay 1 haftalık bebiş diş çıkarmış çok hırsla eliniağzına sokuyomuş çok erken ama ne tatlı olmuştur şimdi o .benimkide 3-4 gündür daha bir hırslandı çıkarmasın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?