2008 Kasım Anneleri

saphiracım sağolasın

versene bakiim şu çikolata sosunun tarifinicokacimcoook

slm millet
asortie yokmu hastalanmamıştır kesin bende hala olmadım testi anca akşama doğru yapçam arkadaşım gelsin ona aldırcam sana hber vercem asorrtik merkalanma sen kader arkadaşım
mmf 4 aynız hayırlı oslun cnm...
eylül yaz gelsin parka götürürüz kızları atatürk parkına başka seçenek yok zati çatalca da kaydirigubbakcemile3 oturturuz kuma kum atarlar birbirlerineD
ya şu ağlayan pasta amma popüler oldu bendemi yapsam ne

kıs günboyu var bee oraya götürürüz biraz daha kaliteli en azından ..biz soğuk içkilerimizi yudumlarken çocuklar parkta oynar..yaw hiçbişey yok şu çatalcada yaw ..sinema bile yeni geldi..ilkel şartlarda yaşıyorum valla..benneyaptımki

günaydın kızlar.

uzun ,uykusuz ve kaka bir gece geçirdik ama uykum yok allahtan.
sanırım bünyem alıştı az uyumaya.
tuna uyuyor şimdi ama kıpırdanıyor

dün pnomökok yaptırmıştık,ondan dahuzursuz olabirmi..hep ağlıyor..
uyandıı

günaydınlar

zeyna ve diğer kitap kurtları hepinizi bekleriz GeziciKitap.com - V1.4 Beta | Sahiplenme, paylaş! -

mmmf benim topitopta kayahanın küçük kızına yaptığı ninni varya annesi onu çok severmiş..... onunla sakinleşiyor en çok, bu arada 4. ayınız hayırlı olsun biz daha 3 ü bitirmedik, en büyük bebiş senin bebiş:))

dilokscum benimkide pnomokoktan sonra huzursuzlanmıştı, geçmiş olsun tunacığıma

aaa doğru diyosun çatalcanın tek ve vazgeçilmez eğlence mekanı günboyu...nasıl unuturum:roflol: valla şeker haklısın sinema bile yeni geldi ama ablamlar gitmiş buz gibiymiş donmuşlar onuda tam becerememişler yani zaten çok gitmez kapanır oda daha öncede açtılar kapandı anlamadı çatalcalı kızanlar:)

hayıııırrr olmadım ve artık tırsmaya başladım cnm ya netsek testmi yapsak benim 15 günden fazla geçti

benim de 10.gün bugün sen bi yap bakiim sen de varsa bende de kesin var
piraye asorti hiç korkmayın bir şey yoktur hem korunmuşsunuz hem de emzirirken böyle gecikmeler olabiliyor bende kızım 3 aylıkken böyle bir korku yaşamıştım ama doktorum böyle gecikmelerin olabileceğini söylemişti ben de hemen spiral taktırmıştım en garantisi

zeyna geçmiş olsun bebeğinin iyi olmasına çok sevindim kilo ve boy genetik ben 175cm eşim190cm bizim bebeğinpek kısa olma ihtimali yok bence gayet iyi gelişimi sağlıklı olsunlarda ne kilo ne boy pos önemli

var ...dandini dandini dastanaaaaa danalar girmiş bostanaaaa
benimkininde favorisi

bizde yapmamıştı huzursuzluk canım gazdır yine belki

MMF 4.AYINIZ KUTLU OLSUN CANIM SENİN MİKROSKOBİK KOCA DELİKANLI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR HADİ HAYIRLI OLSUN

sağol canımmmm
kızlar yaa benimki kavakyellerinin şarkısına bayılıyoo susturan tekşey o bu aralar sizinde varmı böyle şarkılarınız
BENİM KIZI DAANNEANNESİ ALIŞTIRMIŞ HADİSE NİN DÜM TEK TEK ŞARKISINA AĞLAYINCA AÇIVERİYOR HEMEN TELEFONDA BİZİM KIZ SUSUYOR HEMEN VALLA OYNAK BU KIZ OYNAK

BU ARADA ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAK OLANLARA VE ÇALIŞANLARA ALLAH KOLAYLIK VERSİN ÇOK ZOR YAAA NEYSE BEN KAÇTIM ÖPÜLDÜNÜZ HEPİNİZ ŞEKERLERa.s.

kızlar ekimanalarından 3 ay 1 haftalık bebiş diş çıkarmış çok hırsla eliniağzına sokuyomuş çok erken ama ne tatlı olmuştur şimdi o .benimkide 3-4 gündür daha bir hırslandı çıkarmasın sakın

herkese merhabalar

ağlama zırlama zorla yıkadık kızımı annemle
iyice harketlenmiş zor yıkanıyor yaw, bi oturaydı yıkama işi biraz daha rahatlardı belki
başına da kulakları üşümesin diye tülbentle kapattık bi börseniz pek şirin oldu

akşam 5 te gene dişçideyim kanal tedavilerim var devam ediyor haftaya da gidicem bi kaç gün bi bitse de kurtulsam bu işten.

asortie ve piraye

bence boşuna endişeleniyosunuz, hiç bişey cıkmayacak göreceksiniz. çıksa bile ne olacakki, bi bebk daha gelir beraberce büyürle ne güzel:))
ayrıca ben size dedim kondoma güvenmeyin dediiim. korusa bile böyle yusuf yusuf oluyor insan, acaba diye stres yapıyo bünyede ne gerek var.

zeynacım

bebeğinin kilosu gayet normal
valla burdaki bebeklerle kıyaslarsak benimki de kuş kadar kalıyo kıyaslamamak lazım, boşuna üzülüyo sonra insan
düşünsene 3 aylık 8bucuk kilo bebek varmış öle yazmışlardı diğer başlığa
yani bununla kıyaslarsak bizimkilerin cepte gezmesi lazım:)))
Maşallah dedim ben de ne diyeyim:))) kimisi de böyle demekki

diloks

benimkine 4 aşı birden yaptılar gecen ay
ama maşallah ne ateş ne bişey olmuştu
bence de aşıdan değildir huysuzluğu başka bi nedeni vardır
yinede 1 çay kaşığı calpol ver aşıdan diyosan, rahatlar belki

artık iyice alıştı mikroskobik kollarından tutup oturtuyorum fııış fııış dedimmi ileri geribaşlıyo oynamaya ağızda 1 metre açılıyo baksanıza takvimdeki resmine ne çabuk öğreniyolar şimdi de tapçin tapçin öğretiyorum onada bayılıyoo çok güzel zamanlara geldik maşallah kuzularımıza

canım 4. ayınız hayırlı olsun kutluruz sizi kızımlan

ben de okudumekim analarında o diş cıkarma mevzunu. kemik gelişimine anne babanın ne zaman dilk dişlerine ıkardığına hamileyken beslenmeye vs. vs. bi sürü şeye bağlıymış diş çıkarma. ben 8 aylıkken cıkarmışım ilk dişimi mesela
belki sizde de sartlar sağlandıysa geliyodur süt dişleriniz.
ama ben erkenden cıkmasını istemiyorum pek, hem çabuk çürür diyolar hem de emzirmek zor olur gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…