2008 Kasım Anneleri

Selam kızlar. Gerçekten pek bir hamaratsınız o ne ya sabah 8 buçukta yemek mi yapılır. Benim pek keyfim yok bugün. Öyle okuyorum sizi belki neşem yeerine gelir diye ama yok umarım düzelirim bugün çünükü kıza da yansıyor her zaman 11 de uyuyan çocuk bu saat oldu uyumadı öğle uykusunu.

Ya bir de mmmf Fatih bebekken dizanteri olmuştu dimi. Dün 16.00 da kakasını alırken kırmızı çok az kan gibi bir şey gördüm kakada. Çok korktum. Onun dışında pek huysuzluğu yok sadece sabah kakasını yapmadı bugün. Yapsaydı hemen tahlile götürecektik ama akşamınkini götürürüz artık.

Acaba diyorum zorlanmadan mı oldu. Çünkü üstüste 3 kaka yaptı üçüncüde böyle oldu.

ya nedır bu kakalardan cektıgımız hakıkaten mıkrobık bır seyler var etrafta sdolanıyor kıme sorsam bagırsak mıkrobu vs. gecıktırmeden goturun bebıslerı yaptırın tahlıllerı ben bugun gecer yarın gecer dıye 10 gun bekledım daha yenı kurtulduk amipten. gecmıs olsun julıannecım.

selam hatunlar nasılsınız bakiim bu ne yaa herkez gezmeye gidio yemekler yapılıo
maşallaha haa ne hamaratsınız bzim burası soğuk hava değil dışarı camdan bile bakmıom
zatende yağmurlu puff çokk sıkıcı yanee anlıcanız gezmeye gidenler bizim yerimize de gezsin

canikom 4. ayınız kutlu olsun darısı başımıza daha 3 ü geçemedik ama geçecez cumartesi
piroş anam sakın unutma bana haber etmeyi inşallah sende de bende de yoktur aminn:Saruboceq:
kızlar ekim analarına baktımda süt içiyo anam hepsi biz neden içmiyos hemde sütler taşıyomuş du bende içicem inşallah gaz yapmazz haberdaar ederim sizi

caniko ben içiyorum 1 haftadır ama gaz fln yapmadı sütümde de az da olsa artış yaşandı

bende 3 aylık diş çıkarmışım bakalım piroş ne zaman çıakrcakCADIARZU

kızlar ekim analarına baktımda süt içiyo anam hepsi biz neden içmiyos hemde sütler taşıyomuş du bende içicem inşallah gaz yapmazz haberdaar ederim sizi

bende çok süt içiyom günlük sütler varya onlardan valla benim kızana gaz yapmadı inş.sizede yapmaz cnm.

canımn hayırdır neyin var.
muhtemelen dizanteri değildr canım ama ihmal etme götür bence tahlile
dizanterinin ilk belirtisi aralıksız ağlama karın ağrısı ama öyle böyle değil yaani saatler sonra kakasını yapmöıştı da kan gibiydi öyle biriki yerde değildi
geçmiş olsun julicim

julicim geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz canım..
kıs mmmf kısırları homini gırtlak götüren sen sütten mi korkuyon süt senden korksun iç anam iç ben hergün içiyom

Sağolun kızlar. Zaten senin anlattığın şey olmasa görür görmez elim ayağım titrerdi. Ya bugünlerde zaten kocişle hep o yüzden atışıyoruz ya. Ben sürekli çocuğu doktora götürmek istiyormuşum. Çok evhamlıymışım. Şimdi bu olayı da korkarak söyledim valla Allahtan kaka yapsın ben hemen götüreyim dedi.

Yakınmak gibi olacak ama en iyi siz anlıyorsunuz beni. Annem kayınvalidem ve eşim topluca üstüme geliyorlar kızlar ya. Ben süt sağarken kızı aç bırakıyormuşum ( Ya ben bilmez miyim kızımın doyup doymadığını. O kadar süt çıkıyorsa kız neyle doyuyormuş. Diye diye sütümü kaçırdılar üzüntüden. İki gündür ona üzülüyorum. Biliyorum onların dediklerini ciddiye almamam lazı m ama olmuyor işte.

Sadece dertleşmek istedim sizinle...

Julicim, umarım önemli bişey değildir, dediğin gibi zorlanmaktan da 1-2 damla kanamış olabilir...
kocalarımız konusunda da albenden de o kadar... Çocuk 39 derece ateşlendiğinde bile gözmün içine baktı doktora götürmeyeleim demem için. Bir de şimdi Türk tipi anne lafını bulmuş; çocuğu giydirmek ve yedirmekten başka bişey düşünmezmişim!!! Bazen fitil ediyorlar fitil!
Bu arada süt konusunda da lütfen takma kafana. Hiç kimse senden daha iyi bilemez sütünün ne kdar olduğunu... Bu arada aç çocuk huzursuz çocuktur. bebeğinin keyfi yerindeyse senin de keyfin yerinde olsun canım...

juli geçmiş olsun canım umarım zorlanmadan olmuştur ama böyle şeyleri ihmal etmemek lazım kayınvalidenide boş ver diyecem ama biliyorumki can sıkıntın geçmeyecek en azından duymamazlıktan gel bildiğin gibi yap hem bebişin doymasa ağlamazmı sıkma canını bebişini öpüyorum

julicim geçmiş olsun canım umarım birşeyi yoktur mesela benim oğlum şuan ilaç tedavisi oluyor amipten dolayı pazar gününden beri ilaç veriyorum yavrum meğer hemen hemen doğduğundan beri sanırım bu mikrobu taşıyordu çünkü ben hiç altın sarısı kremsi kaka almadım çocuğumdan bu zamana kadar hep su süzdürüyordu poposundan bende diyorumki anne sütüde ondan annemin yoğun ısrarları neticesinde geçen perşembe rotavirüsü aşısı için dr.a götürdüğümde böyle böyle bir durum var dedim kadıncağız bir tahlil yapalım içimiz rahat etsin dedi ve amipimiz bize ceeeeeee dedi çıldıracaktım ama şükürkü ilaçlarla geçiyormuş yanıyorum yanıyorum da sürekli dr.a götüren ben bu kakayı anneminde onca ısrarlarına rağmen nasıl bu zamana kadar tahlil ettirmem çünkü benim oğlumda herhangi bir huysuzluk huzursuzluk yapmadı bence sende yaptır için rahat etsin ben aşırı titiz davrandığım halde benim oğlumaki bu mikrop geldi artık gözüm korktu korumanın yolu yok sanırım

Ne zor işimiz sadece bizim insiyatifimize kalsa neyse ama öyle de olmuyor. Çok bilmişlik böyle insanlara güveni engelliyor işte :)) Neyse toparladım ben de biraz ama hala kaka bekliyoruz. Baba evdeyken yapsa da hemen o götürse. Bu arada kaka kanlı değilse yine de götürmek mi lazım bilen var mı? Doktor tanıdığım kansız kakayı götürürseniz tahlilde bişey çıkmamam olasılığı fazla olur dedi de.

Beklemek geçmiş olsun canım. Geç de olsa fark etmişsin. Peki doktoruna yeşil kaka dediğinde seni uyarmamış mıydı bugüne kadar. Dün benim aldığım kaka sarıydı. Zaten hep sarı oluyor sadece arada ir yeşil olur o da üşüttüğünden herhalde. Sizde kan yoktu dimi.

Geçmiş olsun Beklemek'cim... Bizim de arada 1 yeşil kakamız oluyo, şimdi daha pür dikkat kesilirim.

Bu arada Juli'cim, ben olsam kakasında bi sorun yoksa, ağrısı sızısı da yoksa götürmezdim heralde... Ama için rahat etmeyecekse sen bilirsin tabi... Geçmiş olsun tekrar canım...

juli, beklemek geçmiş olsun kızlar

benimkide bütün gün huysuzlandı güzdüz uykusunu uyumadı adam gibi çok yoruldum, şimdide koydum yatağın üzerine kolsuz badisiyle tepinip duruyor, nevresimin çiçeklerine babıp bakıp gülüyor, bende rahatladım biraz, inşallah üşümez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…