- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.881
canikom 4. ayınız kutlu olsun darısı başımıza daha 3 ü geçemedik ama geçecez cumartesiherkese günaydınn ben bugün gene erkenciyim geç yattık erken kalktık gün içinde uyuyabilsem keşke yoksa adam beni koyucak kapının önüneekaydirigubbakcemile3
biz bugünn 4 aylık olduk teyzeleriiiii büyüdü kuzum
piroş anam sakın unutma bana haber etmeyi inşallah sende de bende de yoktur aminn:Saruboceq:slm millet
asortie yokmu hastalanmamıştır kesin bende hala olmadım testi anca akşama doğru yapçam arkadaşım gelsin ona aldırcam sana hber vercem asorrtik merkalanma sen kader arkadaşım
mmf 4 aynız hayırlı oslun cnm...
eylül yaz gelsin parka götürürüz kızları atatürk parkına başka seçenek yok zati çatalca da kaydirigubbakcemile3 oturturuz kuma kum atarlar birbirlerineD
ya şu ağlayan pasta amma popüler oldu bendemi yapsam ne
kızlar ekim analarına baktımda süt içiyo anam hepsi biz neden içmiyos hemde sütler taşıyomuş du bende içicem inşallah gaz yapmazz haberdaar ederim sizi
kızlar ekimanalarından 3 ay 1 haftalık bebiş diş çıkarmış çok hırsla eliniağzına sokuyomuş çok erken ama ne tatlı olmuştur şimdi o .benimkide 3-4 gündür daha bir hırslandı çıkarmasın sakın
kızlar ekim analarına baktımda süt içiyo anam hepsi biz neden içmiyos hemde sütler taşıyomuş du bende içicem inşallah gaz yapmazz haberdaar ederim sizi
Selam kızlar. Gerçekten pek bir hamaratsınız o ne ya sabah 8 buçukta yemek mi yapılır. Benim pek keyfim yok bugün. Öyle okuyorum sizi belki neşem yeerine gelir diye ama yok umarım düzelirim bugün çünükü kıza da yansıyor her zaman 11 de uyuyan çocuk bu saat oldu uyumadı öğle uykusunu.
Ya bir de mmmf Fatih bebekken dizanteri olmuştu dimi. Dün 16.00 da kakasını alırken kırmızı çok az kan gibi bir şey gördüm kakada. Çok korktum. Onun dışında pek huysuzluğu yok sadece sabah kakasını yapmadı bugün. Yapsaydı hemen tahlile götürecektik ama akşamınkini götürürüz artık.
Acaba diyorum zorlanmadan mı oldu. Çünkü üstüste 3 kaka yaptı üçüncüde böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?