- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.901
ya kızlar kızımın alt damağında beyaz bi şişlik var hafifte bir kırmızılık elimle baktım sertlik de var..parmağımı verdiğimde nasıl ısırıyo bi görseniz bir hırsla ..acaba diş mi bu ne olabilir..su toplamış da gibi sanki
Beklemek geçmiş olsun canım. Geç de olsa fark etmişsin. Peki doktoruna yeşil kaka dediğinde seni uyarmamış mıydı bugüne kadar. Dün benim aldığım kaka sarıydı. Zaten hep sarı oluyor sadece arada ir yeşil olur o da üşüttüğünden herhalde. Sizde kan yoktu dimi.
kıs aft ne be korkutmayın anam beni..
ağız yarası canım takılma öylesine söyledim-tatlicadiarzu-
valla gezmek gibisi yok evde iş bitmiyo yoksaaammmfcim 4. aynız kutlu olsun canıımm :teytey: tatlımo sosu ille hazır alman gerekmiyor evde de yapabilirsin.istersen yazarım tarifini.eminim zayna kadar iyi değilimdir ama bende fena yapmam ağlayan keki cokacimcoook
zeynam gez anam gez ooh sefan olsuunbu arada bugün bende hamaratım.12 de misafirlerim gelcek.herşeyimi hazırladım erkenden kalkıp.allahtan Duru Okyanusta üzmedi bugün beni hiç.emdi emdi uyudu yavrum:ecrin_bebek:
minik kalimerom bebişten ayrılmak çok zordur canım yaa.çalışan ve çalışacak olan tüm annelere sabır diliyorum
bu arada içmeyin şu zıkkımı kızlar yaa..ha içtiğinizle kalmıyorsunuz bi de gelip burda konuşuyorsunuz..e bu eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek oluyorvalla hamileliğimi öğrendiğim gün bir bıraktım bi daha ağzıma almadım.canmı çektirmeyiiiin vallaa adam boşar beniiii..bi de eşim içmiyor düşünün artık durumu mirmirmirmir
sizin bakkal nuyebiden falan mı kalmışşşgez arkadaşım benim yerimede gez bu arada bizim manyamış bakkalda çikolata sosu yokmuş kremşanti varmış bende zıkkım aldım geldim.başka bahara kaldı bizim ağlayan
teşekkür ederim canım adres içingünaydınlar
zeyna ve diğer kitap kurtları hepinizi bekleriz GeziciKitap.com - V1.4 Beta | Sahiplenme, paylaş! -
mmmf benim topitopta kayahanın küçük kızına yaptığı ninni varya annesi onu çok severmiş..... onunla sakinleşiyor en çok, bu arada 4. ayınız hayırlı olsun biz daha 3 ü bitirmedik, en büyük bebiş senin bebiş:))
dilokscum benimkide pnomokoktan sonra huzursuzlanmıştı, geçmiş olsun tunacığıma
canım benim 11.5 aylık diş çıkarmak için baya geç kalmış zahmet etmeyip okula giderken çıkartsaydıbüyük oğlum 11.5 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini -tatlicadiarzu-ama 3.5 aylıkken huzursuzluğu başlamıştı
bizde tören istiyoruz bana neeeee-tatlicadiarzu-asorti SAOL CNM CTSDE sizinkini kutlarız törenlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?