2008 Kasım Anneleri

ya kızlar kızımın alt damağında beyaz bi şişlik var hafifte bir kırmızılık elimle baktım sertlik de var..parmağımı verdiğimde nasıl ısırıyo bi görseniz bir hırsla ..acaba diş mi bu ne olabilir..su toplamış da gibi sanki

diş olabilir eylülcüm aft geldi aklıma ama onda yere göğe sığmıyolar Allah korusun diştir bence ağlamıyosa
ben baktım daha bi pozisyon yok ama kaşınıyo herhalde

ya iide diş için erken diil mi daha benim cimcimede büyük bir hırsla iki eli ile ağzına sokup garip bir şekilde
kaşıyor gibi ama sanmam ya inşallah bu kadar erken çıkmaz dişleri

hayır canım ya daha çok önce yeşil kaka demiştim sanırım oğlum 1 aylık falandı bana yeşil olmasını kafana takma hızlı kaka yaptıkları için olur demişti ama tabi bende içinde sümüksü şeylerde dememiştim zaten o zamanlar o kadar fazla yoktu o şeyler git gide arttı ve en sonunda bulduk bizim kakamızda kan çıkmadı tahlilde ama sanki çok ince damarlar halinde kan vardı benim gördüğüm kadarıyla ama onlar kan değilmiş tahlilde çıkmadı

höyyytt ben geldimm (çilek kafayı ösledim beee)
gezdik yedik içtik geldik oğluşumla. ona ciciler aldım.kocama hediye çerçeve aldım bizim resmimizi koycam.sonrancığıma yemeğimizi yedik ve göz gözü görmez bi yağmurla eve varabildim.

valla gezmek gibisi yok evde iş bitmiyo yoksaaa
gez arkadaşım benim yerimede gez bu arada bizim manyamış bakkalda çikolata sosu yokmuş kremşanti varmış bende zıkkım aldım geldim.başka bahara kaldı bizim ağlayan
sizin bakkal nuyebiden falan mı kalmışşş
teşekkür ederim canım adres için
büyük oğlum 11.5 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini -tatlicadiarzu-ama 3.5 aylıkken huzursuzluğu başlamıştı
canım benim 11.5 aylık diş çıkarmak için baya geç kalmış zahmet etmeyip okula giderken çıkartsaydı
asorti SAOL CNM CTSDE sizinkini kutlarız törenlerle
bizde tören istiyoruz bana neeeee-tatlicadiarzu-

asortie tek çizgi çıktı bebeem hamile deyilim hihoyyytkaydirigubbakcemile3:lepi:sırnaşık şey test sonucu negatif yap sende bak bende yoksa sendede yoktur yap rahatla tatlışşşD

mmmfcim al cnm çuku sos :))

1- 1/2 pk margarin eritilir (eriyince hemen ateşten al,çünkü kaynamıcak).
2- içine bir kave fincanı pudra şekeri,2 yemek kaşığı tepeleme kakao koy karıştır tekrar ateşe koy erit fakat yine kaynatma.
3- ateşten al,ılınmaya bırak
4- ılınınca içne bir adet yumurta kır ve mikserle çırp

not: kıvamı koyu olursa sütle inceltebilirsin ya da malzemeleri çoğaltıp yine süt ekleyip te yapabilirsin.biraz göz kararı bu sos cnm.ama özü pudra şekeri,yağ,kakao ve yumurtadır afiyet olsun :))cokacimcoook

kızlar merhaba
geçmişi henüz okuyamadım ama iki gündür şirket ve izin uzatma ile uğraşıyorum
normalde bugün iş başı yapmam lazımdı 9 günlük rapor aldım ve şimdilik 20 şubata kadar uzattım izni sonrasında da bi aksilik olmazsa 6 günlük geçmiş yıldan yıllık iznimi alıp marta kadar uzatmaya çalışıcam ya hayırlısı koştur koştur yoruldum daha bu hafta ssk ya gidip evraklarımı vericem ama resmen orası gözümde büyüyor dev gibi ..
hemen sayfadan gördüğüm kadarıyla hasta bebişler var ama kimin anlayamadım çok çok geçmiş olsun
eylülcüm 4. ayda diş çıkartabilirler kemik gelişi iyiyse 4. ayda çıkartabiliyorlarmış benim kızında eli hep ağzında ve sürekli salyalı halde bütün oyuncakları çekip ağzına sokmaya başladı bende gittim bi diş kaşıyıcısı aldım canavara onunla oyalansın diye şimdi o elinden düşmüyor tam tutamadığında kolu ile destekliyor hanfendi otur seyret o mücadeleyi çok komik :))
bu arada hafta başı ben yine annemdeyim alıştırmalara başladım iiden iyiye ee artık malum çalışmaya başlayınca kız buraya gelecek yavaş yavaş eşya taşıyoruz bu tarafa ..
ben bi geçmişe bakayım bi yandan bakalım

kızlar ne diş çıkartması yahuu durun loo daha çok küçüklerrr :))eylülcüm yanlış bilmiyorsan aft pamukçuk oluyo ama bebeğe acı veren bişi.seninkinde yok demekki

Eylül hayırdır diş mi geliyor kuzum :) hayırdır işallaaaah. Ya ben şimdi istemem ama nasıl emecek ısırır vallahi. Hele 6 aylık olsun o zaman.

Piraye topluca gözümüz aydın.

Benim içinde gözümüz aydın. Beklenen kaka geldi hem de ne gelmek. Kafasına kadar çıktı desem yeri var. Her yeri battı ya 2 günlük mıçtı kızım ve altın sarısı maşallah. Kuyumcuya götür alır yani o kadar. şimdi rahatladı uyumaya çalışıyoruz ama ne mümkün öküzistan apartmanında. Defalarca insanların kapısına gittim nasıl yapıyorlar bunu yaa. Kakamızda kan falan yoktu. Keyif de yerindeydi o yüzden tahlile falan götürmedim ama takipdeyim.

Lelal hangi ssk ya gittin. Ben bakırköydekinde hallettim işimi de oraya gitmemek için rapor almaktan bile vazgeçtim :)

Bu arada ben rapor almaktan vazgeçtim başka bahara ne kadar ertelersem o kadar zor olacak. Bir an önce gelsin bu zulüm ya kızımdan nasıl ayrılıcam diye beklemek ve korkmak daha zor gelmeye başladı bana artık. Belki zamanla alışırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…