- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.101
çitosçum geçmiş olsun.
sorma benim dişler de fene ama ben vurdumduymazlık yapıyorum.
6. ayı da dolduralımöyle gideyim diyorum.
günaydın kasım anneleri,,
bende de aynı sorun var..bazen dişim sızlıyor, beynime vuruyor neredeyse ama arada oluyor şimdilik bende ilk fırsatda gideceğim inşallah..
bu rada pnömokok aşısı yaptıranlar nasıl yaptırdınız?.. sağlık ocakları yapıyormu?.. sizmi alıp yaptırdınız?.. bu ay gittiğimde soracağım sağlık ocağına ama önce size sorayım dedim..
nedenkine CADIARZUjuli teyzesi ve banusu öpüyoruzz siziii tombiş yanaklarınızdan
zeyna yavrim senin boyun kaç merak ettim??
bizimkide sanırım kel kalma aşamasında lülem lülem dökülyo saçları ama yenileri gelecek belli.Julicim hep söyliycem unutuyorum, eşim senin kızı fena halde bizimkine benzetiyor. Hatta 1 keresinde resmini mi koydun diye sordu :) tabi uzaktan bakıyodu :)
Bu arada bizim saçlarımız çok dökülmeye başladı. Sırma saçlı kızım kel mi kalıyor acaba... Bir de bizde bi tuhaflık var. Saöçlarımız siyah kaşlarımız sarı. herkes bu saçlar döklünce yerine sarı sarı çıkacak diyo... Ben kızımın bu haline çok alışmıştım ama her renk kabulümüzdür tabi. Sizin saçlar da dökülmeye başladı mı?
teşekkür ederim şekermerhabalar
saat 7 de bizim mesai başladı oğluşumla ortalığı topladık ablamızı okula yolcu ettik kucağımda bebişle ne kadar yapılırsa kahvaltıyapmaya çalıştık şimdi uyuttum dedim yine mıkırdandı ve emiyor ben ne zaman oğluşum akıllandı bi düzene girdi desem ertesi gün mahvoluyorum bütün gün ağlıyor ve hiç uyumuyor sıkıntısı yokken nazar mı değiyor ne...
nehir sünnetiniz hayırlı olsun ben çok korkuyorum sıkıntısı oldu mu eşim seneye yaza yaptırırız diyor sonra ayrıntılarıyla anlat bize herşeyi
zeyna harika çıkmışsınız bebişinde sende maşallah
mmmf senin mikroskobik oğlun maşalllah dediğin gibi tosun olmuş allah nazarlardan saklasın
dark okula başlamışsın benimde pazartesi başlamam gerek ama bir 20 gün rapor alacağım ondan sonra bakıcıyı ayarladık sayılır saat 8:30dan 15:00e kadar 650 lira vallahi çalışmasak yeri var sizler çok şanslısınız hem aklınızda evde olmaz öğrencilerin ne kadar özlemiştir benimkiler sürekli arayıp ağlıyorlar ne zaman geleceksiniz diye
valla büyüdüler artık evde dur dur nereye kadar sıkıldım azcık oğlumda ortam görsünmerhabalar hatunlar
bende geldım de ne cok konusmussunuz yıne ya oku oku bıtmıyor
oncelıkle mmf senın mınık cok tatlı cıkmıs maasallah kuzuya
kaka mevzusu, gebelık testı, ıse baslama derken bayaga konuya el atmıssınız
bende cılek ve asortık hanımı ve azoyu ozledım yawww
zeyna maasallah senın tosbaga ıle gezıyorsun ben hala gezmeye falan cıkamıyorum
ayrıca anne ogul pek bı guzel cıkmıssınız
julıcım sen yıne de ıhmal etme test yaptırmayı
benımkınde kan falan yoku ama test yaptırdıgımda bakterı cıkmıstı
ıhmal etmemek lazım
darkcım ıse baslamıssın canım hayırlı olsun
ceren hanımı tenefus aralarında gorebılmen cok buyuk bır sans
ıse baslayacak olan annısler endıselenmeyın baslayana kadar ınsan dıken ustunde gıbı duruyor nasıl yapıcam dıye
ama basladıktan sonra bır usre ıcınde duzen kuruluyor ve sonrası o kadar da cok zorlamıyor
evet ılk zamanlarda cocukta annede zorlanıyor ayrı kalma ve beslenme konusunda ama sagma veya eve gelme seklınde duzen kurulunca hersey tıkırında gıdıyor
hayır şeker sende bilemedin :jeyyar:ayy bitemizlik yapıyım dedim eylül hanım sağolsun izin vermedi çokta şevkliydim ama
şimdi uyudu hatun bende şevk kalmadı napiim ben yaa puuff bu arada hala regl olmadım
kociş akşam gelirken alacak bakalım ne çıkacak inşallah bişicik yoktur
piroşta yapınca rahatladım ama yine de acaba diyorum yani ee sizlerde ne var ne yok bence
zeynanın boyuu 168 olmalı benim 160 olduğum kesinde onu tam kestiremedim
ben fakirin aldım hem kulaktan hem alından ölçüyo son 9 ölçümüde saklıyo ve tam 2 sn sürüyo ölçesi ben memnunum.ayrıca oda derecesi olarakda kulanılıyor.bir sorum daha varr ateş ölçerleriniz koltuk altı mı kulaktan mı bir de emzik şeklinde çıkmış hangisi iyidir sizce
uyuma ikindide mmmf geçen gün bende uyudumda köpekler kovaladı yaaaIki tarifibirleştirip yapıcam işte anca saphiracım:))
bende oğlanla kıvrıldım biraz ama nefes alışlarından uyuyamadım e ikindi ezanıda okundu uyunmazmış sizde kabus mabus görünce başka bahara kaldı benimuyku kayrolasına attım geldimgene
delikafadulden hoşgeldin şeker yakYa kızlar ben dün gece dayanamadım(((
Naptım biliyormusunuzzMaleseffff :çok üzgünüm::tomato:
anaaaa sendemüüüevet bende sizdenim canım
bu saydıklarının hepsi az buçuk bedne var valla Allah bebeğimi korusun beni affetsin özellikle kolaya dayanmıyorumya kızlar kahve kola içenvar mı ben çok istiom ama içemiom sanki dier içtiğim çok yararlı-tatlicadiarzu-
evet canım zaten bana 2 çocuk annesi demiyorlar hatta evli bile sanan yok onun için takıp takıştırıp geziyom yalnızken sırnaşık şeyselamkızlar kızım yeni uyudu daha sabahtan beri sonunda pes etti babası bakarken okumuştum ama yazamamıştım
zeyna maşallah fıstık gibi bir hatunsun seni gören iki çocuk annesi demez
nehirson szinde sünnetiniz hayırlı olsun,Allah düğünlerini de göstersin inşallah
piraye senin testin de negatif çıkmasına sevindim canım,bende bir kez regl oldum 2 ay olacak hala olmadım korkmaya başlamadım değil:çok üzgünüm:
lelalcim 3.ayınız kutlu olsun canım
dark,deniz anası temennileriniz için teşekkür ederim çok sağolun
ya dark senin şu bebk arabası arnicaydı demi kullanma şansın oldu mu nette 2 çeşit vardı biri 149 tl öteki 169 tl bende alsammıki?dün sipariş verecektim kociş nerden biliyorsun ii olduğunu dedi bende darkinlife almış dedim kociş oda kim dedikaydirigubbakcemile3
durumu izah edince ii bir gülüştük kocişlehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?