2008 Kasım Anneleri

Herkese günaydın kızlarrrrrrrrr....Herkes iyi sanırım..

iŞe başlayanlara allah kolaylık versin..

Ben de diş tedavisine başladım..bİr sürü çürük oluşmuş ağzımda..Hamilelik çok etkilemiş dedi doktor..bi de ağzımdaki bütün dişler sızlıyor çok fena..bir kaça aya düzelir dedi diş hekimi..Şu an en kötü olandan kanal tedavisine başladık..hepsini yaptırıcam inşallah iyice çürümeden..

gunaydın mıllet
bende evde oglusumun ıslerını hallettım geldım ıslerıme baslamadan evvel goz atayım dedım

denızanası canım dun aksam annem ve esımle de konustum
su oyun halısını bende yapmak ıstıyorum hatta kullanacagım oyuncaklarım bıle hazır
sadece kırılmaz ayna alacagım
ama fıkırlerınıze ıhtıyacım var
nasıl yapabılırım, makarna yerıne neler kullanabılırım ve nereden bulabılırım
ne cok soru sordum dı mı :))

hafta sonu ılgılenmek ıstıyorum en azından alıs verıs ısını halledeyım
sımdıden saol canım

kızlar cumartesı gunu ıcın (14 subat) program yapan varmı
kocıs bana hedıye almıs soylemıyor ben ne yapsam bılmıyorum
ne hedıyem var ne de surprızım

çitosçum geçmiş olsun.
sorma benim dişler de fene ama ben vurdumduymazlık yapıyorum.
6. ayı da dolduralımöyle gideyim diyorum.

aman canım ihmal etme.neden bekliyorsun ki 6. ayı..şimdiden git bence.hamilelik arkasından süt de veriyorsun dişlerin çürüme ihtimali artacak.aman dikkat..

minik cnm ben 14 şubat için program yapmadım .eşim 15 gün sonra gelecek..benim 14 şubatım 15 gün sonra:))

şu oyun halısı fikirlerinizi okuyorum da,zor bir iş gibigeldibana.
ben şimdi internetten bi baktım,çok güzel halılar var..fiyat aralıkları değişliyor..59 dan başlıyor benimbaktıklarım.juli yazmışş sanırım dün en az yüz diye..

sizler el emeği olsun diye mi yapıyorsunuz uygun olsun diye mi..hele de çalışanlar için yapmak çok zor olur gibi..

günaydın kasım anneleri,,
bende de aynı sorun var..bazen dişim sızlıyor, beynime vuruyor neredeyse ama arada oluyor şimdilik bende ilk fırsatda gideceğim inşallah..
bu rada pnömokok aşısı yaptıranlar nasıl yaptırdınız?.. sağlık ocakları yapıyormu?.. sizmi alıp yaptırdınız?.. bu ay gittiğimde soracağım sağlık ocağına ama önce size sorayım dedim..

çitos cnm..şimdi evde yalnızımben.oğlumu uzun süre bırakacağım kimse yok.annemler ve eşim gelecekler 15 gün sonra ama ablam doğum yapacak oraya gider annemler.eşim de o kadar idare edemez..
ben baharda arabaya koyacağım yanımda götüreceğim oğlumu diye düşünüyorum.

şuan ağrı yok ama dikkat ediyorum hassaslar:))

nazlıcım pnomökok sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor.2 ay arayla yapıyor.sanırım 3 doz.yanılıyor da olabilirm.
2.ay da yapılıyor ilki.benim ki 3. ayda yapıldı.sen ihmal etme en kısa zamnada sor bence.:)

dılokscum senın 14 subatın gec olacak ama temız olacak ınsa allah
oyun halısını kendım yapmak ıstıyorum cunku oglum ıcın bırseyler yapmak hosuma gıdıyor
hem hazır olanların ebatlarından daha buyuk bır sey ıstıyorum
salonumda buyuk ama ben daha cok bahar ve yaz aylarında bahcemızde kullanabılecegı gıbı bır sey olsun ıstıyorum
hemde kendım yaptıgımda oyun halısı uzerındekı oyuncakları donem donem gegıstırme ımkanı bulabılecegımı dusunuyorum
masraf belkı hazırından daha fazla olur ama ben kendı emegımle yapmayı tercıh ettım canım

nazlımelekcık pnomokok artık saglık ocaklarında ucretsız olarak yapılıyor
ası zamanın gelmese bıle eger sımdıye kadar yaptırmadıysan bır ara gıt ve bu asını yaptır bence zaten 2 ay sonra tekrar cagıracakları ıcın gec kalmamıs olursun

dıs sızlamaları bende de var
cok sıddetlı olmasa da rahatsız oluyorum ama ben dıs doktorundan cok korkarım onun ıcın gıtmıyorum

nazlımelekcim 2.ay aşılarıyla yanikarma aşılarıyla bneraber yapıldı sağlıkocağuında size neden yapılmadı acaba

mmmf canım 3 tane aşı yapıldı en son ama içinde oda varmıydı bilmem gerçi doktorlar baktı aşı kartına... kartda prevenar gibi bişey yazıyor yapılmış sanırım bana penemökok için verdiği kağıtdadaprevenat yazıyor şimdi baktım yapılmış ilki sanırım.. doktorlar birde karta baktı yani yarın gittiğimde yine bir sorayım kafamı karıştırdılar ya.. karma ve verem yapılmıştı onun altında el yazısıyla prevanar yazıyor...

aşının adı prevanar canım doğprumu yazdım bilmiyorum ama bunun gibi bişeydi yazdıklarına göre yapmışlar hem 3 aşı oldular diyosun 1i karma 2.verem 3.pnomokok

merhaba
bizim mesai bugün saat 5 te başladı beyfendi gözlerini bir açmış faltaşı gibi gülücükler atıyordu oyun isteyip durdu konuşmayayım dedim ama uyumamakta ısrar etti bizde mecburen kalkıp salona geçtik eşim çok erken işe gideceği için uyandırmak istemedim tam saat 8 de uyudu ama ben artık mahvolmuştum tabi uyumak ne mümkün kızımı uyandırdım kahvaltısını yaptırdım okula yolladım ortalığı topladım bu sefer oğluş uyandı saat 9 dan beri bakıyor gözlerinden uyku akıyor ama bir türlü uykuya geçemedi bir uyusa bende hemen kendimi yatağa atacam çok yorgunum ve çok uykusuzum 3-4 gündür gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor ve sürekli ya benimle konuşun yada kucakta gezdirin istiyor vallahi bakıcı bayan böyle yaparsa ikinci gün işi bırakır inşallah düzelir allahtan bir sıkıntısı yok bide hasta olsa ne yapardım

bu arada dün ağlayan keki yaptım harika olmuştu hala yapmayanlar varsa duyurulur

diş sıkıntısı olanlar dişi ihmal etmeye gelmez bir an önce yaptırın bol bolda kalsiyum alın geçmiş olsun

oyun halılarından bahsetmişsiniz malesef öyle becerikli bir hatun değilim ama geçen gün bir bebek mağazasında gördüm 117 lira dedi çok güzeldi ama çok küçüktü alır mıyım bilmiyorum

günaydın kızlar, biz yine keyif yaptık 11 e kadar uyuduk:)) önümüzdeki haftadan sonra yapamayacazya ( acısını çıkarıyoruz bugün oğluşu babaannesine bırakıp alışveriş, kuaför işlerimi halledecem

kalimero akşama yazarım canımçok zor değil

dilokcum bizim bir oyun halımız var zaten hediye gelmişti, hem onu çok beğenmediğimden hemde kendi ürünüm olson istemem nedeniyle yapıyorum tekrar

ecemim afiyet olsun, umarım dinlenebilirsin

nazlımelek aşı mmmf in anlattığı gibi ama sen yinede sor tabi doktorunuza

herkeze günaydın
dün sabah günaydın mesajını yazdıktan sonra tekrar siteye girmeye çalıştığımda netin olmadığını farkettim.telefonda çalışmıyordu. meğer bizim dağ başında telefon hattlarını iyileştirme yapıyorlarmış.o yüzden her şey kesildi mahsur kaldık.ben anneme geldim sabah gelirken hala yoktu umarım bugün düzelir.
beni merak eden kadem hayat yoladaşlarım mmmf ve asortiye teşekkürlerimi bi borç bilirim.kız ben size tel no vereyimde arada yoklayın beni bende kaybediyom kendimi arada.
3. ayı olanları tebrik ederim cumartesi günü asorti denizanası ve benim için süpriz parti istiyoz bizde 3 aylık olacağız.
şimdi gelelim boyuma.neden nerden çıktı benim boyum annamadım ama en üzel tahmini jüli vermiş. boyum 162 kilom 50.500
az sonra oğlanın okuluna gideceğim bakalım öğretmeni ile haftalık görüşmeyi yapalım.annemdeyim dediğim gibi girerim annemin hışmından kaçabilirsem.ayrıca dün tam 5 sayfa geçmiş.bu kadar yazmayın valla çocukla çok zor.

juli teyzesi ve banusu öpüyoruzz siziii tombiş yanaklarınızdan
zeyna yavrim senin boyun kaç merak ettim??
nedenkine CADIARZU
bizimkide sanırım kel kalma aşamasında lülem lülem dökülyo saçları ama yenileri gelecek belli.
teşekkür ederim şeker
valla büyüdüler artık evde dur dur nereye kadar sıkıldım azcık oğlumda ortam görsün
hayır şeker sende bilemedin :jeyyar:
bir sorum daha varr ateş ölçerleriniz koltuk altı mı kulaktan mı bir de emzik şeklinde çıkmış hangisi iyidir sizce
ben fakirin aldım hem kulaktan hem alından ölçüyo son 9 ölçümüde saklıyo ve tam 2 sn sürüyo ölçesi ben memnunum.ayrıca oda derecesi olarakda kulanılıyor.
uyuma ikindide mmmf geçen gün bende uyudumda köpekler kovaladı yaaa
Ya kızlar ben dün gece dayanamadım (((

Naptım biliyormusunuzz Maleseffff :çok üzgünüm::tomato:
delikafadulden hoşgeldin şeker yak
evet bende sizdenim canım
anaaaa sendemüüü
amma kalabalıkmışızda kimseden tık çıkmamış
ya kızlar kahve kola içen var mı ben çok istiom ama içemiom sanki dier içtiğim çok yararlı-tatlicadiarzu-
bu saydıklarının hepsi az buçuk bedne var valla Allah bebeğimi korusun beni affetsin özellikle kolaya dayanmıyorum
evet canım zaten bana 2 çocuk annesi demiyorlar hatta evli bile sanan yok onun için takıp takıştırıp geziyom yalnızken sırnaşık şey

güzel kasım annelerine selamlar
dün giremedim özlemişim valla:))
sizde bu arada amma konuşmusunuz
sayfalar dolmuş taşmış yani oku oku bitmiyor

diş mevzu konuşulmuş
hamilelikte bende diş diye bişey kalmadı kırılan parçalanan kökleri ilitihaplanan
yazıyorum bazen 2 haftadır falan akşamları hep dişcideyim
gelince de morfin iğnesi yüzünde 3-4 saat emziremiyorum kızımı sağıyorum durmadan
daha 1 ay daha gidicem
öldüm resmen, hepsi kanal tedavisi kaplama var bi tane
2 milyar da masraf cıktı
doğumdan daha fazla para harcadım bu işe
aman diyeyim iyi bakın dişlere,

yemeğimi yaptım sabahtan ben de
menümüz söyle;
sütlü corba, bamya, makarna
akşama bi de salata yaparım tamamdır

kızım uyanmış bi bakıp geri geleyim

zeyna nerdesin oğlum sen aaaaa bana bak merak ettirme kendini karılşmam en iyisi telleri verelim birbirimize de kaybolursak maybolursak araşırız...

ne biliim aklıma düştümerak ettim bu arada bende .1.62 boyundayım çakkkkk
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…