2008 Kasım Anneleri

zeynacım
resmini pek beğendim
ne güzel cıkmışın
hep bebeklere mi maşallah diyeceğiz
41 kere maşallah sana
tü tü tü... :))
çok mersü elifcim tütü tüüt bana 41 kere maşallah nazar değmesin kart bebeğe
anam biz kısa kalmışız şöle olacaktık 170 175 o zaman endamımızdan ortalıkta durlımazdı
ben telefonu şey ettecem şimdi sana

elifdem bizde bir gün verecez elbet kiloları takma kafana boy uzun oluncada daha kötü oluyor kilo her yerden görülüyoruz maşallah hamileyken okulu sallıyordum şimdi evi

kızlar aşı kartımızda prevanar yazıyor yapılmış aşımız... üniv. hastanesindeki doktorlar herşeye bakıyorar ama kartdaki yazıyı görememişler benimde kafamı karıştırdılar...
kilo konusunu sormayın doğumdan sonra aldıklarımı verdim ama sonra annem yardıma gelince tekrar 5-6 kilo aldım sonrada 15 gündür görümcem vardı oda bugün gitti benim kilolarda en kısa zamanda gidecek inşallah.. iki bebişle hemide erkek.. gider yani...:))

OOOHhhh herkesler sigaraya dönüş yapmış anlaşılan..ben hala direniyorum bakalım..öyle çok canım da çekmiyor şaşırıyorum kendime gün de 1 paket sgara içerken nasıl böyle oldu diye..

canım türk kahvesi çekiyor yanında sigara olmayınca da bir anlamı olmaycağı için içmiyorum..ama en kısa zamanda bi kahve sigara keyfi yapabilirim.

Bende sigara yok ama 2 günde 1 sütlü nescafe içmeden yapamıyorum... Şu ana kadar sabahları içtim hep ve bebişimde uyku sorunu falan olmadı...
Bu arada oyun halılarından bahsedilmiş. Haftasonu biz de oyun halısı alalım diye çıktık ama çok pahalı gelince böyle bişey aldık 66 tl'ye. Bizimki bayıldı walla :)

ya ben her sabah türk kahvesi içiyorum.karşı komşum geliyor sağolsun yalnız kalmayayım diye sabahları gelir,içeriz.

çok sakıncalımıdır sizce?

elmalı turta aldıgınız altıvıte oyuncagının markası ve fıyatı nedır acaba
burada buna benzer bır urun var ama plstıktı yanı cocugun kendıne zarar verme ıhtımalını dusunup almadım

selam kızlarrrrrr
günler sonra tekrar merhaba
nasılsınız bakalım benim oğlan uyur uyumaz soluğu burada aldım
geçmişi okuyamadım baya çene çalmışsınız maşallah
ben malum bir misafir furyası daha atlattıktan sonra buradayım
artık kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum kızlar
iznimin bitmesine 1 ay var oğlumla keyif çatayım biraz demi ama
öpüldünüz canlarım
sizleri özlemişim yaww

hosgledın fatercım
oglumun adası emır oglan maasallah cok yakısıklı gorunuyor
bılıyormusun oglumun damatlık kıyafetı ıle cektırdıgımız resmıne cok benzıyor senın emır oglun

bence de ıs bası yapmadan kuzunla gecırdıgın vaktın kıymetını bıl

noooluyo nan burda

oooo zeyna kafa da gelmiş ortam şenlenmiş..
evet canım daha fazla uzak kalamadım döndüm yeniden sahneye
bu gün annemde matinem ama yarın eve gidince gene sizlerden ve siz benim zanatımdan mahrum kalacaksınız çünki hala yapılmamış telefonlar :mymeka:
yaww bugünde kadim dostlarım mmmf ve asortik yok allah allah ben geliyom onlar gidiyo ben gidiyom onlar geliyo

öffffffff ne sıkıcı bi gün

zeyna kafa gez bakalım gezzzz ben 4 gündür burnumu sadece bakkala çıkmak için dışarı çıkardım acaip sıkıldım evde .ağdaya gitmemlazım araba yok arabasızda gidemem ters çok.

pufffffffff sütte yok
otlama gitti diicekmişim yta ne alaka acaba onu düşünüyorum yok deme otlamaya gitti de diyo herkes benimmemelerde otlamaya gitti gelicek:))

hee az önce bıcır kaka yaptı arkadan taşmamış buda önden taşmış molfiksde ilk kakamız :))
yeşildi baya koyu yeşil ve böğğğğ asit gibi kokuyodu acaba 6 günde bir yapmasının sonuçlarındanmıdır.ya kaka mevzu o kadr çok konuşulduki bende taktım kafaya .ama hardal rengi diildi onu biliyorum.inşallah bişey yopktur.şimdi tahlile götüriim desem nereye götürcem bi daha yapmasıda 6 günü bulur şimdi bunun.ulen 6 günde bir kakamı yapıluır enteresan çocukk

yok yaw lavinyacım kimse olmasada biz burda hep nöbetciyiz ya o yüzden öle dedim hepimiz kadim dostuz artık aşkolsun öle düşünmeyin lütfen

harbi be mmmf senin mikroskopik baya tutumlu olacak bakasana 6 ünde bi mecburen çıkartıyo kakayı dışarıya.

burda da hava bugün çok kötü hele dün resmen bahardı ama şimdi de göz gözü görmüyo yağmurdan.bende burnumu çıkartamıyorum tamamen kendim çıkıyorum delikafadulden

şu ağda işinide gel ben halledeyim 2 dakkada dermişimmmmmmmmm :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…