- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.141
öffffffff ne sıkıcı bi gün
zeyna kafa gez bakalım gezzzz ben 4 gündür burnumu sadece bakkala çıkmak için dışarı çıkardım acaip sıkıldım evde .ağdaya gitmemlazım araba yok arabasızda gidemem ters çok.
pufffffffff sütte yok
otlama gitti diicekmişim yta ne alaka acaba onu düşünüyorum yok deme otlamaya gitti de diyo herkes benimmemelerde otlamaya gitti gelicek:))
hee az önce bıcır kaka yaptı arkadan taşmamış buda önden taşmış molfiksde ilk kakamız :))
yeşildi baya koyu yeşil ve böğğğğ asit gibi kokuyodu acaba 6 günde bir yapmasının sonuçlarındanmıdır.ya kaka mevzu o kadr çok konuşulduki bende taktım kafaya .ama hardal rengi diildi onu biliyorum.inşallah bişey yopktur.şimdi tahlile götüriim desem nereye götürcem bi daha yapmasıda 6 günü bulur şimdi bunun.ulen 6 günde bir kakamı yapıluır enteresan çocukk
elmalı turta aldıgınız altıvıte oyuncagının markası ve fıyatı nedır acaba
burada buna benzer bır urun var ama plstıktı yanı cocugun kendıne zarar verme ıhtımalını dusunup almadım
Selam Şekerler nörüyonuz:)))
Bakayım Laviş hemen fotolara.
burda da hava güzel ama bende çıkamıyom çünkü iş yerindeyim şuan bir sürü işim var size laf yetiştiriyorum helal sana gez bakalım zeyna gezzzzzzyok yaw lavinyacım kimse olmasada biz burda hep nöbetciyiz ya o yüzden öle dedim hepimiz kadim dostuz artık aşkolsun öle düşünmeyin lütfen
harbi be mmmf senin mikroskopik baya tutumlu olacak bakasana 6 ünde bi mecburen çıkartıyo kakayı dışarıya.
burda da hava bugün çok kötü hele dün resmen bahardı ama şimdi de göz gözü görmüyo yağmurdan.bende burnumu çıkartamıyorum tamamen kendim çıkıyorum delikafadulden
şu ağda işinide gel ben halledeyim 2 dakkada dermişimmmmmmmmm :jeyyar:
ben geldimm temizlik yapayım dedim yaptım çok şükür çamaşır yıkadım buün kendimi çok hamarat görüyorum ben yaa
bu arada kocişe test al demiştim ama geç geldiği için alamamış bakalım bugün alabilirse alacak
ee sizler nasılsınız zeyna kafa gelmiş hoşgelmiş anca gezion haaa
benim de kayınvalide geldi bugün istanbuldaydı anca gezio hee
Laviş gittim arabamızı açtım şimdi.Senin için bi kez daha alıcı gözle baktım.
Güzel bence alabilirsin.
Ön tekerlekler amortisörlü.Ön ve arka tekerlekler frenli.
Bu resimlerdekilere benziyor.Tam olarak göremedim resimler biraz küçük çıkmış.Sen hangi siteden buldun bu resimleri direkt site linki verseydin daha büyük resimde bakardım.Neyse ya çok benziyorlar.
Güzel güzel tavsiye ederim.
Tam yatması, çift yönlü olması ,tentesinin tam kapanması,ön koruma barı beni cezbeden özellikleri oldu.Birde fiyatının uygun olması.
Ben bide ileride şu şemsiye gibi minicik olan baston pusetlerden almayı düşündüm bebeler büyüyünce.Hep Avm lerde görüyorum.Dana kadar olmuş çocuklar bu dediklerime biniyorDD.demekki annelerin bi bildikleri var:) bende ileride gerekirse hafif olsun diye alabilirim ondan.
ayol bizim araba da tek yön ben de tek yönünü kullanıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?