2008 Kasım Anneleri

benim kayınvalidem de bana aynı şeyi söylüyo karadenizliler ya burda öyle derler önceki akşam benim de hiç sütüm yoktu yağmur emiyor basıyor çığlığı sağıp da vereyşim dedim damla çıkmadı bende mama yaptım 90cc napim sende takma kafana oluyor öyle arada
sizin mikroskopik de pek nazlı mok konusunda benim kız maşallah günde en az 3 kez yapıyo eğer içine kurt düştüyse bacım atla taksiye götür bi hastahaneye

Mmmf hoşgeldin.
Nereye gitti otlamaya İlahi ilk kez duyuyorum bunu.
benimkide arada Otluyo eheheheheh
Tenefüste geldim kızı emzirmeye kzı uyuyodu sağdım.50 lik çıktı oda damla damla zorla.Kızımın tabi uyanıkken emmediği kadar var.

Hadi bakalım kkaanız hayırlı olsun.
Kaka rengi ne renk olmalı ki? Bizimki hardal renk hep.Bi sorun mu var aacaba?

elmalı turta aldıgınız altıvıte oyuncagının markası ve fıyatı nedır acaba
burada buna benzer bır urun var ama plstıktı yanı cocugun kendıne zarar verme ıhtımalını dusunup almadım

Senin baktığın bu olabilir çünkü bunun da yanları plastik. Yalnız öyle zarar vericek gibi sert ve keskin değil. bu arada playskool marka 66 liraya aldım.

Selam Şekerler nörüyonuz:)))
Bakayım Laviş hemen fotolara.

hoşgeldin darkcım bi bakta fotolara sipariş vercem bu arada okuldan gelir gelmez soluğu burda alıyon herhal bende eve geçip açınca annem kızıyor hemen attın kendini bilgisayar başına diye o burdaki muahbbeti bi bilse......:))
burda da hava güzel ama bende çıkamıyom çünkü iş yerindeyim şuan bir sürü işim var size laf yetiştiriyorum helal sana gez bakalım zeyna gezzzzzz

ben geldimm temizlik yapayım dedim yaptım çok şükür çamaşır yıkadım buün kendimi çok hamarat görüyorum ben yaa
bu arada kocişe test al demiştim ama geç geldiği için alamamış bakalım bugün alabilirse alacak
ee sizler nasılsınız zeyna kafa gelmiş hoşgelmiş anca gezion haaa
benim de kayınvalide geldi bugün istanbuldaydı anca gezio hee

kız dedikodu etme kaynananın arkasından ayıp hıııııııklava:
bu arada asortik herkes senin sonucu bekliyor o testi nasıl unutmuş kocan bence hamiş değilsin ahanda yazdım buraya böyle düzensizlikler normal benim bir sürü tanıdığım var bu durumu yaşayan takma kafana

darkcımhardal renginde ne sorun olucak olması gereken o :))
bizimkikoyu yeşildi ondan endişelendişm ama çok arayla yapınca böyle oluyo bazen nadirde olsa yaptığının ertesi günü yapıyo o zaman hardal oluyo.
üstünü başını batırmışken çırılçıplak tarttım koçu 6.400 gr geldi yavrusu 1 ayda 1 kg ye yakın almış gene kıyamam ona ben maşallah subhanallah

Laviş gittim arabamızı açtım şimdi.Senin için bi kez daha alıcı gözle baktım.
Güzel bence alabilirsin.
Ön tekerlekler amortisörlü.Ön ve arka tekerlekler frenli.
Bu resimlerdekilere benziyor.Tam olarak göremedim resimler biraz küçük çıkmış.Sen hangi siteden buldun bu resimleri direkt site linki verseydin daha büyük resimde bakardım.Neyse ya çok benziyorlar.
Güzel güzel tavsiye ederim.

Tam yatması, çift yönlü olması ,tentesinin tam kapanması,ön koruma barı beni cezbeden özellikleri oldu.Birde fiyatının uygun olması.

Ben bide ileride şu şemsiye gibi minicik olan baston pusetlerden almayı düşündüm bebeler büyüyünce.Hep Avm lerde görüyorum.Dana kadar olmuş çocuklar bu dediklerime biniyorDD.demekki annelerin bi bildikleri var:) bende ileride gerekirse hafif olsun diye alabilirim ondan.

laptoptan fazla ses gelmiyo diye hoperlor takmıştım bişey oldu birden çalışmıyodu kurcaladımiyice batırdım sıpıttımçöpe şimdi yenisini almak gerek
canımm sıkkıkn geyiğe dönüyom bakmayın siz bana

Laviş walla öyle yaptım.gelir gelmez soluğu burda aldım:)))
Ver canım siparişini inşallah memnun kalırız.
Ya kraftı chiccoyuda inceledim ben.Tabi gittiğim mağazada olan modelleri inceleyebildim.

Kraft çok ağır ve tüm aradığım özellikler tek bir arabada yoktu.

Chicco çok hoşuma gitti.Hafif çift yönlüydü ama onunda çift yöne geçişi zordu.Koltuğu çıkarıp takıyosun felan.
Çift yönlü olmayan modelindede yanlar çok azdı,ön bar yoktu.Ya çocuk emniyet kemeri takmak istemezse diye düşündüm.

Hayalimdeki model Pierre cardin enigmaydı tüm aradığım özellikler vardı.Zamanında 250 ytl iiken almadım.Şimdi 500 e yakın fiyatı var.beni aşar.

Kaldıki bakalım bebeler ne kadar kullanacak bunları.Bazıları biraz büyüyünce binmek istemiyorlar.

Asortiecim hoşgeldin canım pek bi hamarat gördüm sen böle.

Mmfcim maşallah bebeşine.Allhım esirgesin.Demek bu sefer önden çıktı moku heheheheh Dd
Bizim kızda usta bu konularda.Oda günde bi kez yapıyo.

Zeynacım sen nabersin?

ARNİCA ÇİFT YÖNLÜ PUSET HEMDE BU FİYATA, #13876599 Gittigidiyor.com

ARNİCA ÇİFT YÖNLÜ SÜPER PUSET, #15450062 Gittigidiyor.com
darkcım buyur yolladım

kızlar çift yönlü arabalara takmayın ben haftasonu değiştiribilirsem değiştiricem kraftın 3 tekerleklisini bepğenmiştim gittim çift yönlü diye bunu aldım üstelik aynı fiyattı.
çift yönünü hiç kullanamıyorum manevra kabiliyti sıfır sağa sola dönmüyo bende sadece tek yönkullanıyorum.

bnede senin gibi çok para vermek istemiyorum bizim vin koca bahçesi var yaz gelsin salacam kızı bahçeye ohhhh
arabayı bazen trabzona yada merkeze giderken avm ye falan giderken kullanacam o yüzden istiyom arabayı

çok hamaratımdır öhöm öhöm
dark bizim kakada hardal renkli doktora sordum sütün yarıyor demek ki olması gereken renk o dedi
ama akşamları bazen yeşeriyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…