2008 Kasım Anneleri

kızlar hem size laf yetiştiriyorum hem de beyanname dolduruyorum valla burdakileri vergi rekortmeni yapacam demin bi adama 750 ytl vergi çıkardım yanlışlıkla düzeltene kadar akla karayı seçtim şutlarlar vallahi beni:))))

İkiside tam olarak aynı değil bizimkiyle.
Ya ben bugün birinde gördüm hava çok rüzgarlı diye yönünü değüştirmişti çok hoşuma gitti.
Zaten bebekken işimize yarayacak çift yön.Bize dönük olursa ayrıca kustuğunu,uyuduğunu felanda görürürz diye düşünüyorum.
Zaten biraz büyünce çok sorun olmaz yönü.Büyüyünce bize bakmak istemeyecekler zaten DD Dışarı dururken.

benim kız ağlıyo walla.

sağol darkcım valla biz iyiyiz bol bol geziyoz son günlerimizi yaşıyoz tatilde onun için mokunu çıkartıyorum. kız zor oluyo mu ev okul falan gerçi senin evde annen var benim o şansımda olmayacak sabah çıkcam çocukla akşama girecem çocukla gene her iş bana.

evet asorti hayırdır kırdın şeytanın bacanağını yaptın işi ha.afferin sana bir kasım annesi her yere aynı anda yetişmeli.

bende bebe arabasını aldığıma çok pişmanım.yani tamam çok güzel çok kullanışlı çift yönlü ayarlanıyo istersen 360 derece dönsün her yana ama eşşek kadar be.arabanın bagajına da sığmıyo. zaten nedense gittiğim hiç bir yerde ona gerekte duymadım. çok pişmanım bide 400 ytl para verdim. ve biz hala hiç dışarda kullanmadık ölece duruyo ama sanmam geri alsınlar.alsalar valla ufacık tefecik bişi alırdım ama o şansı kaybettik ve havaya uçtu paracıklar.yaza bende baston almayı düşünüyorum açıkcası.

mmmfcim eğer senin aldığın yer geri alıyosa söle arada benimkinide alsın uafak bişiler vesin valla pek bi makbule geçer..

Lavinyacım hayırlı olur inşallah.Ve kızın güle güle kullanır umarım.

Zeynacım tadını çıkar tabi.Senin işin çok zor olcak cidden.ben tenefüste geliyorum hiç değilse.Öğlen geliyorum.Yinede zor tabi ama napalım.
Bizim ev işleride kalıyor.ben bu hafta bi türlü erken yatamadığımdan hala temizliğe başlamadım.
ne zaman yatmaya niyetlensem benim kız kaldırdı beni.Artık haftasonu iyi bi uyuyayım ve bende Asortie gibi Ya Allah deyip girişeyim ev işlerine.

Walla Arnica nın da bi büyüğü wardı dana gibi bişeydi.Eşim ileede onu beğendi ama bu daha iyi geldi bana.
zaten genelde arabalar bu kadar yer kaplıyor.Ama kraft bundan fazla yer kaplıyor gördüğüm kadarıyla.

Lavinyacım Trabzonda Bozkurtların karşısında bebek arabası, salıncakları satan biryer varmış arkadaşım ordan salıncak ve Pierre Cardinin bebek arabasını almış memnunmuş.Zaten oraya gidince en çok tercih edilen modeli gösteriyorlarmış ben oradan bakacağım ama sen sipariş verdin sanırım
neyse gelince güle güle kullan...

bizimkide bundan ama enftansmı ne modeliama aynı yaani bakalım oturmaya başlayınca memnun oluruz herhalde

kullanıcı adımı değişitrdim kızlar memodan tanırsınız beni

sorunlarımın olduğu bizaman değişmek zorunda kalmıştım şimdi maytapa dönebilirim artıkın

selam kızlaaar ben gelddiiiimm özledinizmi beni bakiim:)

eylülcüm bende o arabadan aldım düz giderken problem yok ama bebişin yüzü bana dönük olcak şekilde ayarlayınca sapını araba sapıtıyo çok sarsılıyo sağa sola kayıyo sende de oldumu bu hiç??

atacımhoşgeldin canım ösledik tabii nerelerdesin bakalım
evet canım benimkinde de aynısı oluyo diyorumya manevra sıfır kendime çevirince

yoo bende olmadı öyle bişey alla alla niyeki acaba..sorun sizde olmasın kaydirigubbakcemile3

mmmf atatanem sizinkiler pierrre cardin mi? yani benimki o çif yönlü kendime çevirince teker ayarı yapıuyoz hiç bi sorun yok. tekerlerine bi bakın düğme olcak oaralarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…