- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.181
mmmf atatanem sizinkiler pierrre cardin mi? yani benimki o çif yönlü kendime çevirince teker ayarı yapıuyoz hiç bi sorun yok. tekerlerine bi bakın düğme olcak oaralarında
valla canlarım ciğerlerim çift yönlerin hepsinde bi tekerlerinde ayra oluyo iyice araştırın olmazsa aldığınız yere sorun muhakkak olmalı be yaaa
slm kısslar
arkadaşım vardı o gitti düştüm buralara.bizim arabamız chicco çift yönlü deyil ama naylondan küçük bi penceresi var ordan takip ediyom piroşu kusuyomu napıyo diye
Lavinyacım Trabzonda Bozkurtların karşısında bebek arabası, salıncakları satan biryer varmış arkadaşım ordan salıncak ve Pierre Cardinin bebek arabasını almış memnunmuş.Zaten oraya gidince en çok tercih edilen modeli gösteriyorlarmış ben oradan bakacağım ama sen sipariş verdin sanırım
neyse gelince güle güle kullan...
piroş benim ki de ondan canıım çokta gözeellşakkıdı bu arada
temizliğim tam bitti artık uzanabilirim benim kuzu kulağı uyanmazsa
o dediğin yer bozkurtların yanında ben hatta beşiği ordan aldım ama ora çok pahalı canım chicconun fabrika satış mağazası var gazipaşada orası çok uygun tavsiye ederim ama ben gidemediğim için verdim
hee çok güzel kuşum tekerlerkleri fırt diye dönüyo kolay kolay.
güle güle kirlet eviniD bende bi kaçgündür habire temizliyom heryeri,bugünde bir sürü ütü yaptım kocişin gömleklerini pantolonlarını falan ya şu ütü yapmak kadar nefret ettiğim şey yok işkence resmen bidaha evlenirsem takım elbise giymeyen bi adamla evlencem bıktım ütüden-tatlicadiarzu- inş uyanmaz senin bebiş bende işleri bitiriyom yorluyom tam yatıp dinleneyim diyorum ki kızım hissediyo ne gerek var anne dinlenme diye başlıyo ağlamayananiknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?