2008 Kasım Anneleri

slm kısslar
arkadaşım vardı o gitti düştüm buralara.bizim arabamız chicco çift yönlü deyil ama naylondan küçük bi penceresi var ordan takip ediyom piroşu kusuyomu napıyo diye

chicconun arabasını çok beyenerek maxitoysdan almıştım hemde tam istediğim gibi baston tipiydi fazla yer işgal etmez dedik avmde bikaç tur attık doğpru evimize gitmek için arabamıza yöneldikki bide baktık one

araba bagaja sığmadı haydiiii geridönüldü yalvar yakar geri verildi.üzünüldü tabee

valla canlarım ciğerlerim çift yönlerin hepsinde bi tekerlerinde ayra oluyo iyice araştırın olmazsa aldığınız yere sorun muhakkak olmalı be yaaa

zeynam normal pozisyonda yani memonun yüzü dışarı gelecek gibi olunca arka tekerinde fren önde manevra için ayar yeri var ama çocuğu kendime çevirince benden tarafa ayar yerleri geliyo ön tarafa fren fren tekerleri sabit tabi sağa sola dönmüyo ben sorunu burda yaşıyorum dönmem gereken yerlerde eksenim etrafında tur atmak zorunda kalıtyorum(budakomik bi görüntü oluşturuyo.benden taraftada durmadan sağa sola çevrilen 2 teker oluyo sap sağa sola savrulup duruyo

umarım :jeyyar:anlatabildimm

:roflol:güzelim benim emin ol başka türlü anlatamazdın gülmekten geberdim seni o halde düşününce :roflol:

garip neden sizinkilerde unutmuşlarki. benim hem önde hem arkada tekerlerde fren ve o dönemeleri yoluna koyacak düğme var. ama maselef bizimki evde hiç işe yaramıyooo.

acaba sahibinden de yada gitti gidiyorda satsam mı CADIARZU

slm kısslar
arkadaşım vardı o gitti düştüm buralara.bizim arabamız chicco çift yönlü deyil ama naylondan küçük bi penceresi var ordan takip ediyom piroşu kusuyomu napıyo diye

piroş benim ki de ondan canıım çokta gözeellşakkıdı bu arada
temizliğim tam bitti artık uzanabilirim benim kuzu kulağı uyanmazsa

o dediğin yer bozkurtların yanında ben hatta beşiği ordan aldım ama ora çok pahalı canım chicconun fabrika satış mağazası var gazipaşada orası çok uygun tavsiye ederim ama ben gidemediğim için verdim

piroş benim ki de ondan canıım çokta gözeellşakkıdı bu arada
temizliğim tam bitti artık uzanabilirim benim kuzu kulağı uyanmazsa

hee çok güzel kuşum tekerlerkleri fırt diye dönüyo kolay kolay.
güle güle kirlet eviniD bende bi kaçgündür habire temizliyom heryeri,bugünde bir sürü ütü yaptım kocişin gömleklerini pantolonlarını falan ya şu ütü yapmak kadar nefret ettiğim şey yok işkence resmen bidaha evlenirsem takım elbise giymeyen bi adamla evlencem bıktım ütüden-tatlicadiarzu- inş uyanmaz senin bebiş bende işleri bitiriyom yorluyom tam yatıp dinleneyim diyorum ki kızım hissediyo ne gerek var anne dinlenme diye başlıyo ağlamayananiknanik

Chicconun fabrika satış mağazasını biliyorum çok şey aldım oradan en son bir araba modeli sormuştum 2 milyara yakın dedi ana kucağıda hediyeli.Tabi uygunlarıda vardır ama ben Pierre Cardini Enigmayı beyendim fakat bir kişi bebeği 5 aylık olunca içinde sıkıştığını söylemiş yorumlarda hatta 1 yaşından sonra hiç sığmamış bile.Tabi buda çok önemli

Zeyna senin arabanın modeli neydi çok hantal demiştin

ay cnm teşekür ederim benim kuzuda ben yatınca hemen uyanoyo yaa nasıl olacak bilmiorm
bu arada bizim araba bundan koltuğuyla almıştım sizin ki de bundan mı
Bebek Arabası > Travel Pusetler-- takım bebek arabaları > CHİCCO Travel sistem CT 0.2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…