2008 Kasım Anneleri

benimkinin rengi kırmızı gri cnm bide o önündeki tepsisi yok, heralde farklı modeli ama rengi ve tepsisi dışında herşeyi aynı ben oto koltuğu almamıştım kuzenim kızınınkini vermişti bana

Hoşgeldin ve güle güle Laviş :)))

bende birazdan kaççam.herkes kaçmış.

Bugün Juli kafayı göremedim?Diloksda yok görünürlerde?

Atacım hoşgeldin çok özledik seni.takıl artık bizle:)

Slm kızlar nevar ne yok dizi furyasıdır almış gitmiş bende melekler korusuna bakıodum arada da aşkı memnuya gerçekten heyecanlı sanırım sonunda behlülle birlikte olacaklar gibi ya bizim oğlanın kakasında kan gibi bişey gördüm yine ishal olmuş cumartesi tahlile götürücem inşallah bişeyi yoktur rotavirüs aşısını yaptırmıcaktım ama gözüm korktu yaptırıcam doktora sordum koruyucu olur mu die %100 olmaz dedi paranız varsa yaptırın dedi

Selam kızlar uzun ve yorucu bir günün akşamından selam olsun sizlereee. Sabah 6 da başladı maceramız. Dün de kan gelince kakada sabah kalktım hastane için hazırlıklara başladım sonra kızım uyandı derken kaka yaptı 7 de ama onu götüremedik. Sonra benim tahlilim için gittiğimiz devlet hastanesinde bir dizi olay yaşayıp sinirlierimi alt üst ettikten sonra kızım için özel hastaneye gittik. Kaka nasıl gelicek derken bir baktım otoparkta kızım kakasını yaptı. Koştur Allah onu tahlile yetiştir. Doktor muayenesi güzel geçti 10 günde 350 gram almış kuzu. Tahlil de temiz çıktı amip falan yok yani. Dr zorlanmıştır dedi. Ama kötü haber gene üşütmüş kızım Bu kez novalgin verdi ağrı kesici ama onu kullanmıyorum çünkü bu gerçekten çok ağır bir ilaç. Eve gelirken de onca zaman koşturmaya ve açlığa dayanamayan ben eczane kapısında bayılmışım. Yazık eşim bebişi arabada bırakıp bana koşmuş. Evde dinlendim ama akşam da misafir derken günün sonu geldi kızımın da öisafirle düzeni bozuldu ancak uyudu. Budur hikayemiz öperiz hepinizi.
Zeyna'nın boyu kaçmış be yau :O)

juli hoşgeldin cnm okumadın yazdığımı galiba aynı sorun bizde de var cnm bende bugün akn gördüm ama çok az birde ishal gibi cumartesi tahlile götürücem sen rotavirüs aşıusı yaptırmışmıydın cnm

ah ahh sedacım hiç olurmu ööle şey...anam benim pc antika bu yüzden çok yavaş..szin mesajları hep yavcaş görüyom,dolayısıyla kim var kim yok onuda yavaş görüyom sorry cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…