2008 Kasım Anneleri

hihoyyyt ii sevindim nasılsınız ben yetişemiom yazdıklarınıza yawww sabah giremiom bizim oğlan bırakmıo beni gündüz uykusu yok bide kabllosuz baağlantı zaralı die açamıom sabahları siz napıonuz

kızlar bişey sorcam bezleri kaç numara kullanıyorsunuz bizimki 7,800 oldu 4-9 kullanıyoruz ama sanırım küçük gelmeye başladı 9-18 alırsamda büyük gelicek gibi siz kaç numara kullanıyorsunuz

julicim cnm bebişinde amip filan olmamasına ççok sevindim fakat bu seferde üşütmüş geçmiş olsun,tatlıımm kendine dikkat et lütfen..kendini düşünmüyorsan bebişi düşün

sağol şekercim daha yeni bugün 3 numara aldım biraz önce hatta baktım küçük ya 80 lik aldık bide bakalım eğer taşmazsa kullanıcam zaten 80 lik 15 gün dayanıyo anca durumuz kaç kilo

Seda okumadım canım geçmiş olsun umarım sizde de bir şey çıkmaz. Bu arada sen de Bahçelievler tarafındaydın ben Yaşam Hastanesi ne gittim dr. undan çok memnunum tavsiye ederim. Sen nereye gidiyorsun.

julicim cnm bebişinde amip filan olmamasına ççok sevindim fakat bu seferde üşütmüş geçmiş olsun,tatlıımm kendine dikkat et lütfen..kendini düşünmüyorsan bebişi düşün

Canım dikkat ediyorum ama tahlil yaptırıcam diye aç çıkmıştım yolda da biraz atıştık kocişle, sıkıntı yaptım ( Şimdi çok iyiyiz şeytan kulağına :)

Seda bence de geçin siz 4 no ya. Biz 6 buçuk kiloyuz hatta geçiyor bile. Ama 3 paket 3 numero var açılmamış inşallah boşa gitmez hiçbiri ya.

Dark iyi geceler canım.

mmfcim bu cetvelindeki fotonun üzerinde ne yazıyor?dergi kapağı gibi bişey sanki, Sen mi yaptın yoksa?
evet canım dergi kapağı oğlum dergilere kapak oldu derrrrmişimmm:jeyyar:ben yaptım anacım resimproıgramından çok güzel şeyler var bilboart var bi tane kızlar yapışmış ona koyuyorum resmini ehuehu çok hoşuma gidiyo.erkek anası olmakta bööle bişey işte:))
canımcım julicim geçmiş olsun şekerim hembanusuya hem sana cicik kendine dikkat etsene azıcık.
zzeynoşun boyu 1.62ymiş canımcım aynı boydayız şekerle

günaydın kzılar biselam veriim dedim bizimpaşa oturuyo içerde hatta çığrınıyoo 7de kalktı gene of

gunaydın hatunlar

julıcım cok gecmıs olsun canım
dıkkat etmek lazım ama sozkonusu cocuk olunca hemde ıshallı bır bezı teste yetırstırmek olunca bılıyorum kı cok yorulmussundur
bende cok kosturmustum ama sen yıne de kocıse gozdagı ver "bak benı uzersen cocukla ılgılenmem cok zor olur boyle" dıye

mmfcım ya belkı daha evvel konusulmustur ama ben kacırmısım
su foto programının lınkı varsa gonderırsen sevınırım canım
bende degısık bırseyler ıstıyorum

bızım pasa dun aksam cok huysuzdu yaa
annem gunduz boyle olmadıgını aksam gelınce bana naz yaptıgını soyluyor
sızce olabılır mı 3,5 aylık cocuk bunu bılıp yapabılırmı
hep kucagımda durmak ıstıyor, emzırmek ıcın gogsumu acana kadar sabrı yok cıglık atıyor
cok canım sıkıldı bu yuzden gece uykusu da cok duzensız bır ıkı gundur
bakalım bu aksam ıtıbarıyle daha ıyı ılgılenmeye calısıcam yavrumla

juli aman dikkat et canım ya bu arada kaka olayının temzi çıkmasına sevindim ama senin kendine yaptığın eziyete kızdım açıkçası salma canım kendini bu kadar banusuya da geçmiş olsun şu kış bi bitse de bitse şu hastalıklar canım en yakın zmanda iyileşir inşallah banusu öptüm onu ballı yanaklarından :O )

kızlar bişey sorcam bezleri kaç numara kullanıyorsunuz bizimki 7,800 oldu 4-9 kullanıyoruz ama sanırım küçük gelmeye başladı 9-18 alırsamda büyük gelicek gibi siz kaç numara kullanıyorsunuz

seda benim kız da 7500 flan oldu ben primanın 4 nosuna geçtim sanki 3 numara sıkıyormuş hissine kapılıyorum bazen kociş huggies alıyo onunda yanlış olmasın sanırım 8-15 kg var onu alıyoruz arda maşallah büyümüş sende geç bence 3 numara küçük olur canım rahat etsin popişleri:roflol:

ben 4 numaraya gecelı bayagı oldu
cok sıkıyordu cocugu onun ıcın gectım
3 tane 72'lık hıc acılmamıs prımam var ama sımdı carrefourlarda prıma kampanyası var
dusunuyorum acaba 4 numaramı alsam yoksa 5 numaramı?
acaba 5 numaraya ne zaman gecerız
benım oglus oyle tonbıs falan degıl ama yanlardan sıkıyor dıye ve erkek cocuk sonucta sıkılmasın dıye bol kullanıyorum

kalimerocum en çok kullanacağımız bez 4 numara yani maxi9-18 2 yaşına kadar falan kullanılacak düşünki benimoğlum 5 yaşındayken 19 kiloydu yani bezi bırakmaya yakın maxiplus yada juniora geçilir yani kesin bi tarih vermiimama 1 yaşından çok çok sonra geçilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…