- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.221
juli hoşgeldin cnm okumadın yazdığımı galiba aynı sorun bizde de var cnm bende bugün akn gördüm ama çok az birde ishal gibi cumartesi tahlile götürücem sen rotavirüs aşıusı yaptırmışmıydın cnm
julicim cnm bebişinde amip filan olmamasına ççok sevindim fakat bu seferde üşütmüş geçmiş olsun,tatlıımm kendine dikkat et lütfen..kendini düşünmüyorsan bebişi düşün
evet canım dergi kapağı oğlum dergilere kapak oldu derrrrmişimmm:jeyyar:ben yaptım anacım resimproıgramından çok güzel şeyler var bilboart var bi tane kızlar yapışmış ona koyuyorum resmini ehuehu çok hoşuma gidiyo.erkek anası olmakta bööle bişey işte:))mmfcim bu cetvelindeki fotonun üzerinde ne yazıyor?dergi kapağı gibi bişey sanki, Sen mi yaptın yoksa?
canımcım julicim geçmiş olsun şekerim hembanusuya hem sana cicik kendine dikkat etsene azıcık.Selam kızlar uzun ve yorucu bir günün akşamından selam olsun sizlereee. Sabah 6 da başladı maceramız. Dün de kan gelince kakada sabah kalktım hastane için hazırlıklara başladım sonra kızım uyandı derken kaka yaptı 7 de ama onu götüremedik. Sonra benim tahlilim için gittiğimiz devlet hastanesinde bir dizi olay yaşayıp sinirlierimi alt üst ettikten sonra kızım için özel hastaneye gittik. Kaka nasıl gelicek derken bir baktım otoparkta kızım kakasını yaptı. Koştur Allah onu tahlile yetiştir. Doktor muayenesi güzel geçti 10 günde 350 gram almış kuzu. Tahlil de temiz çıktı amip falan yok yani. Dr zorlanmıştır dedi. Ama kötü haber gene üşütmüş kızımBu kez novalgin verdi ağrı kesici ama onu kullanmıyorum çünkü bu gerçekten çok ağır bir ilaç. Eve gelirken de onca zaman koşturmaya ve açlığa dayanamayan ben eczane kapısında bayılmışım. Yazık eşim bebişi arabada bırakıp bana koşmuş. Evde dinlendim ama akşam da misafir derken günün sonu geldi kızımın da öisafirle düzeni bozuldu ancak uyudu. Budur hikayemiz öperiz hepinizi.
Zeyna'nın boyu kaçmış be yau :O)
Selam kızlar uzun ve yorucu bir günün akşamından selam olsun sizlereee. Sabah 6 da başladı maceramız. Dün de kan gelince kakada sabah kalktım hastane için hazırlıklara başladım sonra kızım uyandı derken kaka yaptı 7 de ama onu götüremedik. Sonra benim tahlilim için gittiğimiz devlet hastanesinde bir dizi olay yaşayıp sinirlierimi alt üst ettikten sonra kızım için özel hastaneye gittik. Kaka nasıl gelicek derken bir baktım otoparkta kızım kakasını yaptı. Koştur Allah onu tahlile yetiştir. Doktor muayenesi güzel geçti 10 günde 350 gram almış kuzu. Tahlil de temiz çıktı amip falan yok yani. Dr zorlanmıştır dedi. Ama kötü haber gene üşütmüş kızımBu kez novalgin verdi ağrı kesici ama onu kullanmıyorum çünkü bu gerçekten çok ağır bir ilaç. Eve gelirken de onca zaman koşturmaya ve açlığa dayanamayan ben eczane kapısında bayılmışım. Yazık eşim bebişi arabada bırakıp bana koşmuş. Evde dinlendim ama akşam da misafir derken günün sonu geldi kızımın da öisafirle düzeni bozuldu ancak uyudu. Budur hikayemiz öperiz hepinizi.
Zeyna'nın boyu kaçmış be yau :O)
kızlar bişey sorcam bezleri kaç numara kullanıyorsunuz bizimki 7,800 oldu4-9 kullanıyoruz ama sanırım küçük gelmeye başladı 9-18 alırsamda büyük gelicek gibi siz kaç numara kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?