2008 Kasım Anneleri

kızlar bimden kızıma büyük ördek aldım çok güzel bide çok güzel şiamdanlar ve mumlar vardı çok güzel yarın için aldım hehehehehhh:)

bime nasıl gittin bu havada ayoll ben vede hapis hayatı yaşıyorum bugün 4.gün üşütücem ama kafayııııııııı

denizanası canım bu arada ufak çaplı bi araştırma sonucu bebek arabalarımız aynıymış seninle bunu öğrendim enfants.nefretim oldu bu araba benim sen memnunmuusn

bime nasıl gittin bu havada ayoll ben vede hapis hayatı yaşıyorum bugün 4.gün üşütücem ama kafayııııııı

mmf bacı burda havalar çok güzel karadeniz en güzel kışını yaşıyor aynı yaz havası gbi benim oturduğum ilçe 8000 kişi bim le mesafem iş yerinden 2 dk sana da alim mi aynı senin mikroskobiğe benziyo sarı sarı çok tatlı

Ay yok kesin bu 3 numerolar elimde kalacak Saphira veriyorum kargoya :))

9 buçuk gibi kalktık biz de kuzumla bu saate kadar bol bol mıçtık geldik efendim. Şimdi kendileri inzivaya çekildiler umarım uyurlar. Denizanası nerde ya dün de çok girmemiş galiba.

Juli geçmiş olsun hem sana hem kısçene..

Biz 4 numaraya 20 gün önce geçtik çok çok iyi oldu.önceden kaka yapınca 3 numaradan her yeri batıyordu bunda öyle bir sorunumuz kalmadı.4 numara esnek bantlı çok hoşuma gitti..

Araba konuşulmuş.
bizim arabamız kraft atlanta modeli.geçen hafta aldık.

2 yönlü güya ama.bebek yönü sizdeyken kullanmak oldukça zor..

hem manevrası kısıtlanıyor,hem elleri tuttuğumuz yer alçakta kalıyor hem de tekerler ayağa dolanıyor..o yüzden çift yönlü diye çok takılmayın kızlar.önde kullanımı çok çok rahat üzerinde de şeffaf penceresi var..

çok fazla dışarı çıkmıyoruz zaten idare eder şimdilik sonra da baston alırız zaten..

Kızlar 4 numaraya 9 kilodan sonra geçilmiyormuydu ya.
Bimde ne var Lavinyacım
Birde benim kızım genelde kakası arkadan çıkıyor üst değiştirmekten bıktım Prima 3 kullanıyorum.Huggues nasıl kullanan varmı belinde esnek bantları varmış belki o engeller bugün alıp bir deneyeceğim.

deneme canım geçiriyooooo yaa gerçibizim kakamız normal sayılmaz fazla yapıyo 5-6 günde yaptığı için huggiesi kaka geçirmesi dışında kullanırdım taaki israil malıolduğunu öğrenene kadarrrr

Selam herkese... Dün geceden kalma huysuzluğumuz devam ediyor bizim de... Sürekli kucak istemeye başladı benim minnoş, napıcaz bilmiyorum. Eskiden yatağına koysan uyuyan, kendi kendine oyalanan bebeğim 3. ayından sonra kudurdu resmen. Baktım da 2 öndişinde nokta gibi beyazlık var. Diş mi çıkarıyoruz acaba...

Bu arada bezlerden konuşulmuş. Biz 1-2 paket daha 3 numara bitirdikten sonra 4'e geçeriz sanırım...

Julicim, bebişinin kakasına sevindim ama üşütmüş ne yazık ki... Artık ben de dışarı çıkarmaya korkar oldum, havalar ısınsa da bebişlerle rahat rahat gezmelere gidebilsek. Bu arada dikkat et kendine ltf...

günaydın kızlar,
benimki 11.30 kadar uyudu açlıktan çıldırmış bir şekilde uyandı şimdi mama yiyor kucağımda,

juli geldim canım dün bebişi babaanneye bırakıp kuaför ve alışveriş işlerimi hallettim tabii o kadar uzun aradan sonra alışveriş yapınca abuk subuk şeylere bir sürü para verdim geldim (

sana da geçmiş olsun kendini çok yorma kendimize iyi davranmıyoruz bu dönemde nedense,
banusunun sonuçları içinde gözün aydın

mmmf canım evet benimkindede aynı şey yazıyor:)) ben memnunum tek başıma hem arabayı hem oğlumu indirebiliyorum çok ağır değil ve tek elle kapanıp açılması, sırt ayarının yapılması, çift yönlü olması istediğim özelliklerdi zaten, tekerlek konusuna gelince tüm tekerleklerde pedal gibi bişii var iki tekerleğin arasında eşim oradan arkadakileri sabitledi şimdiye kadar hep oğlum bana bakacak şekilde kullandım sorun olmadı, ama ayarı yapılmadan market arabaları gibi hareket ediyordu:))

bu arada oyun halım bitmek üzere gerçi pek halı gibi olmadı benimki oyun koltuğu diyeyim kayınvalidemin makina dikişini yapmasını bekliyorum

benim kokarcadan kokular gelmeye başladı kaka operasyonuna gidiyorum nükleer atıkları uzaklaştırmam lazım:))

huggıes almaktan vazgeçtim çocuk katili onlar gerçi Primanında ortaklığı varmış

Elmalı turta arkadaşımın bebeği 2,5 aylıkken diş çıkarmıştı seninkide erken çıkartabilir

selam ,geçmişi okumadım ; ama banusu hanımda bişey çıkmamış sevindim ..

bizde henüz 3 numara bezdeyiz malum 6 küsür kilodayız daha :))

juli hoşgeldin canım nasıl banusu iyileşti mi biraz?

Canım benim sağol. Banusu genel olarak iyi ama bugün öksürük başladı. 15 gün önceki hastalık sürecini tekrar yaşıyor. Pıt diye hasta oluyıor neden bilmiyorum ki Ama huysuzluğu falan yok hasta ya yine yanımda yattı sabah uyanmış gözümü bir açtım beni seyrediyor sessiz sessiz. Uyanınca ben şebek şebek güldü bana sevindi kuzum yiyecektim orada o dakika kızımı :))

mmmf molfix zeyna kullanıyordu deneyimlerini anlatır gelince,

ben bir paket hagiis kullandım sevmedim bacak arası çok geniş geldi, birde popişi kızarttı sanki biraz, primaya devam, evdeki 3 numaralar bitmek üzere 4 alıcam bacaklarda iz yapmaya başladı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…