- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.461
Romantik gacılar uğramamışlar bugün buralara. Ne iş. Ay denizanası senm şimdi içersin şarap marap hak getire. Nasıl olsa emzirmiyorsun bari böyle güzelliklerini yaşa :) Ay bu arada ne aldın hediye çok merak ettim
Mmmf sen de çok gençmişsin canım ya. 2 çocuğa o nasıl çıtırlık o nasıl hamaratlık öyle :) Sarı şeker. Bu boyattığın hali mi saçlarının yeni mi yani?
Ülkeri'in malt içeceği ne kadar bu arada?
delikafadulden canım ya gümüşü tek aklsaydın şimdi gümüş mümüş adı çorap olacak :)))
Sedacım abinler de ayıp etmiş. Sen aç şuraya bir sofra biz gelir gider yeriz merak etme :)))
Banusu daha iyi gibi geliyor bana. Ya bana öyle geliyor ya da gerçekten iyi. Kusmadı ve öksürmedi. Öksürük şurubunu vermedim o yüzden bakalım öksürürse sabaha başlarım. Kusması için fitil vermiştim. Akşam da verdim aman ya ne zormuş sanki kendime yapıyormuşlum gibi. Hatta kendime yapsam bu kadar içim tuhaf olmaz acımaz.
Romantik gacılar uğramamışlar bugün buralara. Ne iş. Ay denizanası senm şimdi içersin şarap marap hak getire. Nasıl olsa emzirmiyorsun bari böyle güzelliklerini yaşa :) Ay bu arada ne aldın hediye çok merak ettim
Mmmf sen de çok gençmişsin canım ya. 2 çocuğa o nasıl çıtırlık o nasıl hamaratlık öyle :) Sarı şeker. Bu boyattığın hali mi saçlarının yeni mi yani?
Ülkeri'in malt içeceği ne kadar bu arada?
Eylül kız ne işin var burda git kocanla ilgilennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?