2008 Kasım Anneleri

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ŞEKERLERİMMMMMM:asigim:
mmmf kız oda ne kıskandım valla 4.aya bende isterim banane banane
eylülcüm çok rpmantik bi eşin var şekerim bizimkide öledir ama bu saat oldu bişey yok bakalım beklemedeyim :)
julicim geçmiş olsun hayatım prensesimize havalar kötü valla dikkat etmek gerekiyor sık yıkamayın kızlar bebişleri
hadi asorti gözün aydın şekerim buara 3 ayınız kutlu olsun zeynacım seninde nice 3 aylara

Bende bugün güzel şık bi sofra hazırladım abimleride çağırdık beklioduk bi telefon tartışmışlar gelemiyoruz hoppalaaaa sinir olduk bir sürüde şey yapmıştım bizde kocişim ve yiğenimle oturup birlikte yedik ama tabii moral sıfırlandı bir sürüde şey kaldı nasıl yicez onları bilmem valla inşallah bozulmaz

evet yaa kimse yok bugün sen geldin iyiki Banusu nasıl oldu?
bizde yemeğimizi yedik şarap oğluş uyuduktan sonra, gerçi şuan babaannede özledim kuzumusenağlama

eşime aldığı hediye aklıma geldikçe gülüyorum hiç böyle hediye almamıştım dur link vereyim
NaturaTürk, Silver Health kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buradakilerden klasik erkek çorabı aldım siyahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nede olsa gümüşlü, ayacığı rahat etsin bütün gün ayakkabı içinde

delikafadulden canım ya gümüşü tek aklsaydın şimdi gümüş mümüş adı çorap olacak :)))

Sedacım abinler de ayıp etmiş. Sen aç şuraya bir sofra biz gelir gider yeriz merak etme :)))

Banusu daha iyi gibi geliyor bana. Ya bana öyle geliyor ya da gerçekten iyi. Kusmadı ve öksürmedi. Öksürük şurubunu vermedim o yüzden bakalım öksürürse sabaha başlarım. Kusması için fitil vermiştim. Akşam da verdim aman ya ne zormuş sanki kendime yapıyormuşlum gibi. Hatta kendime yapsam bu kadar içim tuhaf olmaz acımaz.

Aynen öyle julicim o kadar yoruldum canım çıktı desem yeridir amannnnnnnnnnn buyurun soframa anam yarın bütün yemekler benden :)
inşallah en kısa zamanda düzelir banusumuz
buarada julicim sen b.evlerdemisin cnm şu yaşamda gittiğin doktor kim bana yaşam pek ii değil diolar

seda hoşgeldin şekerim tatsız olmuş o kadar hazırlanmışsın yapılmış yemek olsun yenir boşver üzülme, benimde zamanım yoktu netten verdim siparişi

juli bebişin hastalanması gerçekten çok zor olsa gerek allah kolaylık versin

Seda orada oturmuyorum ama hastaneye oraya gidiyoruz. Mecidiyeköy tarafından daha yakın bana. Yaşam belki hastane olarak küçük ama çocuk doktorunu sevdim ben bir de hiç beklemeden muayene olmayı. Sen nereye gidiyorsun. Doğum hospitalium daydı sanırım. Benim şirketin anlaşmalı hastanesi orası ama ben dr. ları nasıl bilmediğim için tercih etmedim. Ya hala dr arıyorum.

Dark pek bi romantiksiniz D Kızım fena değil gibi sürekli ateş kontrolü yapıyorum ama allahtan ateşi yok. Ya gerçekten maşallah sizinkilere ben bir kere bile dışarıda yürütmedim arabadan eve ya da markete ya da avm ye yine de hasta oldu. Siz dışarı yürüyüşe çıkıyor musunuz?

Asortie
Zeyna
denizanası nice yıllara kızlar inşallah bebeklerinizle.

Asortie gözün aydın Eylüle kardeş gelmemiş:)

Elifdemcim başın sağolsun canım,mekanı cennet olsun anneannenin inşallah.

Ay bu ne sevgililer günü kalabalığı mı? Benim de çenem düştü, sizden de konuşan yok. Bir romantik Asortie ile Zeyna mı. Biz de kkız uyusun film izleyeceğiz ama kararlı bu akşam anne babayı bşbaşa bırakmayacak :) en son şanslarımı kullanıp ayakta sallıyorum bakalım :)

sağol canım evet boyattıktan sonra hatta yeni 1 hafta önce falan .

ülkerin malt içeceği 1.45 canım tadıda fena değil ama görüntü olarak bardakta biraya bensiyoo:içelim:

Öyleyizdir canım :))) Pek romantiktik :)

Ben de pek çıkmıyorum kızımla..Avm nin içinde gezdi işte bi.
bi kez kermese gitmiştik kızımla.Yarım saat felan kaldık.

Bi de adanadayken güneşli havalarda annem 10-15 dakika kadar dışarı çıkarıyordu az güneş görsün diye. 2 yada 3kez çıkardı o da.
Şimdilerde çıkmıyoruz.Arabasıyla gezdirmek istiyorum aslında ama hava soğuyacakmış.Neyse bi kar yağsın mikroplar kırılsın sonra belki.

dark sağol canım burada yaşlarınıda kutlarız inşallah kuzucukların

juli inşallah uyutursun:)) eşimde sinema programı yapmış ama istemedim çok geç olacak oğlumun düzeni bozulmasın diye bizde evde izleriz artık
bu arada ben birkaç kez çıkardım yürüyüşe oğlumu, meydana falanda götürmüştüm ama hiç kapalı avm ye gitmedik

Pratik insansın netekim :))

Mmmf bu arada bir şey deniyorum birkaç gündür işe yararsa size söyleyecektim. Şu ünlü bitkiselci profesörün önerisiydi bu. Havuç ve incir kürü. 5-6 kuru inciri sabahtan iyice yaıkayıp kaynatıyorum 7-8 dk. Sonra içine iyice yıkanmış kabuklarıyla havuçu atıyorum 4 dk da öyle kaynıyor. Yarısını kahvaltıdan 1-2 saat sonra diğer yarısını da gün içinde içiyorum. 21 gün yapılıyormuş bugün 4. gün ama işe yaradığını farkediyorum canım. Dene bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…