- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.481
ne kocası kıs koca nerde ..evde izin vermeyince dışarı çıktı maç izlemeye ..bugün sevgililer günü fenerbahçe ile aşk yaşıyor :))
mmmfcim + yazan kişiler senin irtibatların yani arkadaşın olan kişiler .
Ve kızlar hayat devam ediyor ya işte... Sevgililer gününüz kutlu olsun. Benim hediyem kızımın öksürükleri ve kusması için alınan ilaçlar oldu. Bulantı için fitilini verdim. Öksürük için şurubunu göz çapağı için damlasını şimdi uyuyor kuzucum. Sonra da kocişin hazırladığı kahvaltı biraz kendime gelmemi sağladı. Baktım derin uykuya dalmış cimcimem ben de derin bir oh cektim şimdi.
Ben içiyorun canım. Birell marka 1 lira bu arada...kızlar kimdi malt içeceği içen bende bugün aldıum ülkerinkini sütümün artması lazımyoksa bu veledo açkalıcak
Dark pek bi romantiksinizD Kızım fena değil gibi sürekli ateş kontrolü yapıyorum ama allahtan ateşi yok. Ya gerçekten maşallah sizinkilere ben bir kere bile dışarıda yürütmedim arabadan eve ya da markete ya da avm ye yine de hasta oldu. Siz dışarı yürüyüşe çıkıyor musunuz?
Bazen ben de düşünütorum ki sevdiklerimden birini kaybedersem diye gözlerim kararıyor onların acısıyla. Hele anneanne... Ne büyük anlam taşır eminim hepimiz içiin. Biz doğduğumuzda bile çoğu zaman tıpkı şimdi bizim olduğu gibi annelerimizin yanıbaşında yer alan... Ben hatırlıyorum da küçükken ne zaman annem kızsa hemen anneannem ben,i saklardı arkasına. Hep de bir şeyelr alırdı. kimsenin almadığı kadar o yüzden çok severdim :) Ama acını çok iyi anlıyorum Elif özellikle de torununun .çocuğunu görememesine üzülmene. Ben de babannemin yaşaya n ilk torunuyum ve bebeğim ilk torun çocucuğu. Çok hasta olduğu için göremez... korkusuna hemen götürdüm ona. Şimdi içim rahat etti. Onu da gördüm ya... dedi bana. Sevinçleri olduğu kadar acıları paylaşmak da güzel. Başın sağolsun Elif... Eminim cennetten görecektir bebeğini. Üzülme demek de zor ama anneannen de üzülmeni istemezdi canım...
Deiş deiş.Bugün maillerime bakıyorum haftalar sonra ilk kez heralde.50 tane felan mail vardı.hepsini okuyamadım.Kkdaki kızlardan birinden gelen bi FW mailinde gördüm adresini senin,zeynanınkide vardı tahmin ettim hemen siz olduğunuzu.:))saol darkcımm şu mmmfyi değişiim diye başvurdum ama durdurulmuş ocakta nedense maytap yapıcaktım gene
Kafayı buluyorum walla:içelim:ay ben anason falan içemem herhalde rezenenin kokusu bile beni sarhoş ediyo kaynarken anason kaynatsam içmeme gerek kalmaz kesin bayılırım:))
:1shok:wawwwwww waww waww çok manyak olmuş bu.Bititm eridim.Eline sağlık.Maşallah pek becerikli hatunsun.
Bu da minik sevgilime hediyem. Koltuk yatak oyun halısı çok fonksiyonlu oynar başlı CABBAR :)
Daha bitiremedim, üstten sallanan oyuncaklarını da ekleyeceğim. Merak edenler için ekleyeyim istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?