2008 Kasım Anneleri

ne kocası kıs koca nerde ..evde izin vermeyince dışarı çıktı maç izlemeye ..bugün sevgililer günü fenerbahçe ile aşk yaşıyor :))

aynen benimkide bikere sormuştum feneri benden çok seviyosun diye ama senden önce o vardı aşkım dedi bana:mymeka:bende alıcaam cevabı bildiğim için daha karışmıyorunm.
ama siz yeni evli sayılırsınız biz 10. yıldayız sen karışkaydirigubbakcemile

bende ısırgan aldım bugün julicim kanıtlanmış anne sütünü arttırıcı tek şey ısırganmış dur bakalım bende onu bi deniim
julicimkuruinciri kuru şekilde yesende sütün olur zaten

kız eylül aynen bizde de öyleyd, ab,mler gelmeyince herif maça daldı hediye mediyede yok valla kız şanslısın anam :)))) çiçek alsaydın bare dedim ama çiçekte kuruyo dedi ayucuk aşkum :)))) ama bilmiom benimki süprüzü sever belki son anda patlatır bitane hehe
julicim ben haznedar hospitaliumda yaptım doğumu ama bebek doktorlarından memnun kalmadım bende hala doktor arıyorum yaaa banada ataköy hastanesinde doktor leyla die biri varmış onu önerdiler bakıcam artıkın
dark kız pek bi romantiksiniz ayolll valla geçende biz temizlik yapmıştık bu hafta abimler gelir die üstten yaptım salladım ama değmedi bea

Bu kürler hep süt için mi?
Juli yazınca ben de zayıflamak için felan sandım D

bende ısırgan aldım geçen.Sanki faydası oluyo gibi.

Ama bugünlerde içemiyorum sütüm gezmeye gitti yine DD

ya kızlar siz avm ye sokuyomusunuz bebişleri ben sokmadım daha virüs var dedikleri için ama dışarı çıkartıyorum ben juli havalar güzel olunca güneşi gördüm mü dışardayız biz havalansın çocuk die

Isırgan mı. Hey Allah annemin komşusu memleketinden getirmiş, organik :) çekmecede duruyordu ben de yapıyım onu. Ama Saracoğlu muydu neydi o dr. öncelikle havuç ve incir kürünü önermiş.

Bu da minik sevgilime hediyem. Koltuk yatak oyun halısı çok fonksiyonlu oynar başlı CABBAR :)

Daha bitiremedim, üstten sallanan oyuncaklarını da ekleyeceğim. Merak edenler için ekleyeyim istedim.

Herkesin sevgililer günü kutlu olsun... Ben evde pc ile, kociş de en büyük aşkı sinema filminin kültür bakanlığına başvuru dosyaları ile geçiriyo bu özel günü.

Bu arada PC'nin başına oturmadan bi yarım saat kızımın b.klularını yıkamakla meşguldüm. Molfix deneyen var mı diye soran vardı sanırım. Her seferinde sırtından çıktı b.klar. Bilgilerine...

QUOTE=_DaRKiNLiFe_;5308946]Albümüme yeni resimler ekledim.
Ev halimle çekilmiş fotolar yalnız:)) Biz Seda gibi süslü koyamıyos DD
Birde sadece arkadaş ve irtibatlar görebiliyor.
Eklenmeyen varsa gelsin arkadaş olalım D

Darkcım Maşallah Ceren'e, ne tatlı olmuş öyle pembe pembe yanaklar, sıkmak lazım onları... Çok güzel bebek, Allah nazardan saklasın...

Senin de sevgililer günün kutlu olsun Julicim. Yazık Bengisu'ya hasta olmuş ama hasta ola ola büyüyecek hepsi. Allah geçici hastalıklar versin. Bu arada Bengisu 39 derece ateşlendiğinde 2 farklı doktora götürmüştüm, 2si de boğaz enfeksiyonu olmasına rağmen ateş düşürücü fitil dışında ilaç vermedi bebiş çok küçük diye. Başka bi ilaca gerek olup olmadığını anlamak için 50 tane test istemişlerdi. Sonunda ilaçsız bi şekilde iyileştik gitti... Her neyse tüm bunlara rağmen ben yine de iyi bi dr arayışı içindeyim... Bu arada çok fazla ilaç almadan iyileşir Banusu inşallah...

kızlar kimdi malt içeceği içen bende bugün aldıum ülkerinkini sütümün artması lazımyoksa bu veledo açkalıcak
Ben içiyorun canım. Birell marka 1 lira bu arada...

Biz 2 günde 1 çıkarıyoruz Bengisu'yu. AVM, market, iş yürüyüş mesafesinde olduğu için genelde gideceğimiz yere arabasıyla gidiyoruz. Ama bu yürüyüşler 10-15 dk'dan fazla sürmüyor genelde...

Bu arada ısırgan konuşulmuş. Ben denedim pek faydasını göremedim. Bende sütü en çok malt içeceği ve bulgur artırıyor...

Akşam akşam tüylerimi diken diken ettin Juli kafa
Çok eski bi arkadaşımın kemoterapi gördüğünü duydum kızlar bende tatilde.Çok üzülüyorum aklıma geldikçe daha çok genç kızıda 3 yaşında.

saol darkcımm şu mmmfyi değişiim diye başvurdum ama durdurulmuş ocakta nedense maytap yapıcaktım gene
Deiş deiş.Bugün maillerime bakıyorum haftalar sonra ilk kez heralde.50 tane felan mail vardı.hepsini okuyamadım.Kkdaki kızlardan birinden gelen bi FW mailinde gördüm adresini senin,zeynanınkide vardı tahmin ettim hemen siz olduğunuzu.:))

ay ben anason falan içemem herhalde rezenenin kokusu bile beni sarhoş ediyo kaynarken anason kaynatsam içmeme gerek kalmaz kesin bayılırım:))
Kafayı buluyorum walla:içelim:

Bu da minik sevgilime hediyem. Koltuk yatak oyun halısı çok fonksiyonlu oynar başlı CABBAR :)

Daha bitiremedim, üstten sallanan oyuncaklarını da ekleyeceğim. Merak edenler için ekleyeyim istedim.
:1shok:wawwwwww waww waww çok manyak olmuş bu.Bititm eridim.Eline sağlık.Maşallah pek becerikli hatunsun.

ohhhh maşallah kıslar. sefgililer günü dememişiniz herkesler burda gene. herkese selamlar. biz gene istanbuldayız oğluşumla. dedemiz anneanneyle bana gül getirdi. benimkinde bir de not: canım anneciğim sevgililer günün kutlu olsun. minik sevgilin tuğra. ay bi fena oldum. benim kociş bunu düşünemezdi falla :))) bi sarıldım babacığıma.
deniz anası harika olmuş bu arada, ellerine kollarına sağlık...

Elmalıcım hoşgeldin.teşekkürler güzel yorumların için canım.
Eşin sinema filmi mi çekiyor?Doğru mu anladım.Yayınlanırsa habr verirsin :)

Sanırım herkese yarayan şeyler başka oluyor.
Birazda psikoljik olabilir bu.ben yok yok die die de artmıyor olabilir p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…