2008 Kasım Anneleri

çok güzel olmuş denizanası tebrikler şekerim kızlar ben balayı kasetimizi izlemeye gidiommmmmm hehe ayağımda da arda bi yandan uyutmaya çalışıyorum hade size ii geceler belkim sonra kaçarım yine

Ebuka napalım canım sevgililer günü felan geçti bizden .Çoluk çocuğa karıştık artık DD Geçen arkadaşlara böyle diyorum gülüyorlar.

Kimler kutluyor şimdi sevigliler gününü Zeyna ne program yapmış?
Asortiede mi kutluyor?

ben bulamadım deniz makarnası o yüzden yattı galba bu haftada
hee bu arada bugün toyikide çok güxzel bi hoppala gördüm 4-24 ay 69ytlydi forumdan da biri çok methetmişti 3.5 aylıkken koymulş resmini falan koymuştu kullanıyorumdiye ama markası aklıma gelmedi türkmalı oyuncak üreten bi firma babamında arkadaşıydı sahibi ama gelmiyoaklıma gelse netten buluplink koyucam çok güzel bişi yaa alsammı acaba diye kararsız kaldım ben bu mikroyu memnun edemiyorunm artık

Görüşürüz sedacım iyi seyirler.

Kızlar bu sabah cereni yanımıza aldım.Ortamıza yatırdım.Bi babasına bi bana bakıyo öle şaşkın şaşkın.Bi süre izledi bizi.Tabi bizim gözden uyku akıyo,aguk gugugk demeye cesaret edemiyoz iyice uyanır kucak ister die.
baya oyalandı maşallah kuzum .

darkcım biz zaten kutlamazdık ki. benim kociş sağolsun sevmez sevgililer gününü. bize her gün sevgililer günü diyip çıkar işin içinden :))))

benimki de çığlıklara başladı, şapşal şapşal bağırıyo, kıkırdıyo, yastığıyla falan konuşıyo yaaa, çok gülüyorum o hallerine :)))

Ay ben de o forward senden geldi sanmıştım Dark... Nedense kafamda Derya'yı Dark'la eşleştirmişim :)

Bu arada Denizanası, diçöz sndin değil mi? Tamam yapalım takas ama ben yeniyim sen organize eder misin? unutmada, oyun halısı harika görünüyo, ellerine sağlık

sağolun kızlar, daha güzelleri bebişlerinizin olsun
elmalı ne kadar güzel ne filmi anlatsana biraz, bu arada gezici kitapta teklif yaptım sana gördünmü, aslında üçüde okuduğum kitaplar ama irtibat kurmak için teklif yaptım, dediğin kitabı gönderebilmek için

seda iyi seyirler canım

mmmf kaç yaşında evlendin 16 mı şekerim çıtır çıtırsın 10 yıl oldu diyosun birde

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
görmüşsün, benim canım
teşekkür ederim beğenmenize sevindim

Eylülcüm şanslısın ne güzel.Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Eşimde bana soruyor sana bugün ne alayım die :))
bende gerek yok dedim.Olmaz sen o kadar şey aldın ban dedi.Bende adanadan ona bişeler almıştım ama o zaman verdim.fakat demiştim sevgililer günü hediyen diye.
Sonra alırız dedim bende:Hediye hakkım saklı yani kaydirigubbakcemile3

Canım bozulmamıştır.ne var baksaydınız tadına.ben mama yaparken bileğime damlayıyorum ya onun tadına bazen bakarım.geçen sütümü verikende baktım :)) Hafif tatlı bi tat:icecream:
Israr et gerekirse yeni şeylere alışmaları zor olabilir.
Biberon başlığın nasıl?

ben hiç izlemedim haftaya hatırlatında izleyeyim.

99 da evlendimhazirsn 20
18imi daha bitirmemiştim 28 yaşındayım ben yaşlanıyos

Ebukacım böylede bi savunmaları olunca insan kızamıyorda değil mi :))
Ayy bebeişlerimiz 4. aydan sonra en tatlı zamanlara gircekler sanırım.

Elmalı Bende bugün bi FW gönderdim canım,derya benim D

Ya kızlar ne okuyorsunuz şimdi?
ben en son Zülfü livaneliden son adayı okudum.Hoşuma gitti.
Sıkı bi ahmet altancı olmama rağmen okuyamadığım Aldatmak kitabını okuyorum şimdi.Yeni başladım.
Sınıftada çocukların yanında Sefilleri okuyorum.daha önce okudum ama müdürün kitaplığında bitek onu buldumDD Aşağıya inmeyede üşendim .

Elmalıcım.İnşallah çeker canım,sponsor felan ayarlar inşallah.
galayada geliris inşallah :))
Önemli olan istemek zaten.İstedikten sonra bi şekilde oluyor.
"Birşey istediğin zaman tüm evren onu sana getirmek için işbirliği yapar" diyor ya Simyacıda.

iyi geceler millet geçmişi okuyamadım çok mutluyum kocişim bana çok güzel bir pasta yaptırmış üzerinde üçümüüzn resmi olan birde altın küpe almış bana çok güzel ben almak istiyordum ama malum altın çok pahalanınca vazgeçmiştim sabahtan beri ağzım kulaklarımda çok mutluyum heheheheehhhhhh :O )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…