- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.501
Ay ben de o forward senden geldi sanmıştım Dark... Nedense kafamda Derya'yı Dark'la eşleştirmişim :)
Bu arada Denizanası, diçöz sndin değil mi? Tamam yapalım takas ama ben yeniyim sen organize eder misin? unutmada, oyun halısı harika görünüyo, ellerine sağlık
Eylülcüm şanslısın ne güzel.Allah mutluluğunuzu daim etsin.ay kızlar yaaaa ağlamak istiyorum ..biraz önce kızımın pijamasını almak için dolabını açtım aşkım bana hediye almış oraya saklamış ,yavrum benim yaaa ..saat almış ,kare kutu üstünde kurdele vardı karton bi kutuda ..çok mutlu oldum..yarın vericek yavrum...haberi yok bildiğimi bilmiyo ..onu çoooookkk seviyorum canım benim..
Canım bozulmamıştır.ne var baksaydınız tadına.ben mama yaparken bileğime damlayıyorum ya onun tadına bazen bakarım.geçen sütümü verikende baktım :)) Hafif tatlı bi tat:icecream:eylülcüm ne güzel ne mutlu sana
kızlar yaa biberonu şiddetle reddetti benim bıcırık acaba sütmü bozulmuştur ama derin dondurucuda 6 ay saklanmıyomuydu yazık oldu sütlerime galiba eşim kokladı o kadr yalvardım kaşığın ucuyla tatmadı bende hayatta tadamam delikafaduldençocuk öyletepki verdiki biberona eşimde koklayınca bırak verme çocuk dile gelicek şimdi dedi çok güldüm:roflol:
showda wipeoutmu ne öyle bi yarışma var koptuım yaa uzun zamandır hiçbu kadr gülmemiştim -tatlicadiarzu-kendilerini ne hale sokuyolar asumanda çokmatrak
sağolun kızlar, daha güzelleri bebişlerinizin olsun
elmalı ne kadar güzel ne filmi anlatsana biraz, bu arada gezici kitapta teklif yaptım sana gördünmü, aslında üçüde okuduğum kitaplar ama irtibat kurmak için teklif yaptım, dediğin kitabı gönderebilmek için
seda iyi seyirler canım
mmmf kaç yaşında evlendin 16 mı şekerim çıtır çıtırsın 10 yıl oldu diyosun birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?