- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.521
kıs lavinya kapa ağzını sinek kaççek :)))
canım başın sağolsun allah mekanını cennet etsingünaydın kızlar
bugün sizler gibi benimde güzel planlalrım vardı
ama cok kötü bi haber aldım dün
anneannem vefat etti
birden bire
hiç bir hastalığı rahatsızlığı yokken
baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede
dün dedemin kucağında hayata gözlerini yummuş
ilk torunu benim ve torundan olan ilk bebek yani kızımla hiç tanışamamıştı
cok mutsuzum
doğumdan bu yana sevdiklerimden birini kaybetme korkusu yaşadım hep
geceleri uyuyamadım bazen sırf bu yüzden
ve sonunda oldu
su anda cenaze namazı kılınıyor
cenazesine bile gidemedim
dua edin ne olur
Rabbim mekanını cennet etsin, günahlarını bağışlasın inşallah.
amin...
julicim en yakında atlatırsınız inşallah hastalıkları hiç üzme kendini rabbim beterinden sakınsınVe kızlar hayat devam ediyor ya işte... Sevgililer gününüz kutlu olsun. Benim hediyem kızımın öksürükleri ve kusması için alınan ilaçlar oldu. Bulantı için fitilini verdim. Öksürük için şurubunu göz çapağı için damlasını şimdi uyuyor kuzucum. Sonra da kocişin hazırladığı kahvaltı biraz kendime gelmemi sağladı. Baktım derin uykuya dalmış cimcimem ben de derin bir oh cektim şimdi.
3.ayınız kutlu olsun bizim daha 13 günümüz var malüm en küçük kasım bebeği yağmurayyy bugün tam 3 aylık olduk zeyna ve denizanası sizinkiler de kutlu olsun
asorti gacısı ben demedim mi sana hadi gözün aydınayy yok anam yok of of yandan sağdan soldanhihoyyyt koskoca bi tek çizgisositososito
evet kızlar ben sırgan çorbasını çok içiyorum kaynanam yapıyo hep valla faydasını da görüyorum yazın yayladan topluyoruz annem onu sarımsakla yapıyo blendırdan geçiriyo harika oluyo ama kirman denen bi alet var karadenizde onunla döversen besin değeri kaybolmuyor isteyene sırgan yollayabilirim süt olsun kuzucuklaraIsırgan mı. Hey Allah annemin komşusu memleketinden getirmiş, organik :) çekmecede duruyordu ben de yapıyım onu. Ama Saracoğlu muydu neydi o dr. öncelikle havuç ve incir kürünü önermiş.
Bu da minik sevgilime hediyem. Koltuk yatak oyun halısı çok fonksiyonlu oynar başlı CABBAR :)
Daha bitiremedim, üstten sallanan oyuncaklarını da ekleyeceğim. Merak edenler için ekleyeyim istedim.
çok tatlı buz kız ya maşallah allah size bağışlasın eylülcüm
kızlar minik kuşum melisi görmenizi istedim..
maşşallah deyin nolur
sağol darkcım bende aynı temennileri sunuyorum sizeBende Laviş nerde dicektim daha:))
Hadi hayırlı olsun canım ne mutlu sana,mutluluğunuz daim olsun
kıs lavinya kapa ağzını sinek kaççek :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafadulden Lavişin halişutarafagitti
valla ben buldukça sokuyorum şekerim napiim u soğuktaya kızlar siz avm ye sokuyomusunuz bebişleri ben sokmadım daha virüs var dedikleri için ama dışarı çıkartıyorum ben juli havalar güzel olunca güneşi gördüm mü dışardayız biz havalansın çocuk die
Ebuka napalım canım sevgililer günü felan geçti bizden .Çoluk çocuğa karıştık artıkDD Geçen arkadaşlara böyle diyorum gülüyorlar.
Kimler kutluyor şimdi sevigliler gününü Zeyna ne program yapmış?
Asortiede mi kutluyor?
Ben burdayım daha.
Asortie geldimş yuppii,Asortiecim anlat bakalım nasıl kutladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?