2008 Kasım Anneleri

canım başın sağolsun allah mekanını cennet etsin

julicim en yakında atlatırsınız inşallah hastalıkları hiç üzme kendini rabbim beterinden sakınsın

ayyy bugün tam 3 aylık olduk zeyna ve denizanası sizinkiler de kutlu olsun
3.ayınız kutlu olsun bizim daha 13 günümüz var malüm en küçük kasım bebeği yağmur
[
ayy yok anam yok of of yandan sağdan soldanhihoyyyt koskoca bi tek çizgisositososito
asorti gacısı ben demedim mi sana hadi gözün aydın

Isırgan mı. Hey Allah annemin komşusu memleketinden getirmiş, organik :) çekmecede duruyordu ben de yapıyım onu. Ama Saracoğlu muydu neydi o dr. öncelikle havuç ve incir kürünü önermiş.
evet kızlar ben sırgan çorbasını çok içiyorum kaynanam yapıyo hep valla faydasını da görüyorum yazın yayladan topluyoruz annem onu sarımsakla yapıyo blendırdan geçiriyo harika oluyo ama kirman denen bi alet var karadenizde onunla döversen besin değeri kaybolmuyor isteyene sırgan yollayabilirim süt olsun kuzucuklara

Bu da minik sevgilime hediyem. Koltuk yatak oyun halısı çok fonksiyonlu oynar başlı CABBAR :)

Daha bitiremedim, üstten sallanan oyuncaklarını da ekleyeceğim. Merak edenler için ekleyeyim istedim.

deniz anası canım ne becerikli hatunsun öleya bakıyom bakıyom valla hayran kalıyorum eline sağlık deniz oğlan ohhh baksın keyfine:)

kızlar minik kuşum melisi görmenizi istedim..
maşşallah deyin nolur
çok tatlı buz kız ya maşallah allah size bağışlasın eylülcüm

Bende Laviş nerde dicektim daha:))
Hadi hayırlı olsun canım ne mutlu sana,mutluluğunuz daim olsun
sağol darkcım bende aynı temennileri sunuyorum size

kıs lavinya kapa ağzını sinek kaççek :)))

delikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafadulden Lavişin halişutarafagitti

sorma valla çok mutlu oldum hehehehhhhhhhihoyyyt

slm millet izledim geldim ne komikmişiz yawww gül gül öldük ardayıda yatıurdım gece uykusuna herkes kaçmış ee saat 12 ye geldi artukun
eylülcüm maşallah çok şeker omuş tombiş tombiş elbisesinede bayıldım
buarada benim kocada tık yok bana bişey almamış hiç yapmazdı böle ama garibim par bulamadı galiba :)

kızlar ya yarın mesajımı görünce okursanız sizden cvp bekliorum
arda 3 gündür zar zor emiiyor emiyor bırakıyor emiyor bırakıyor emerken ağlıyor yutkunurken zorlanıyor gibi sütüm fazla geliyor ama daha öncede fazla geliyordu böyle bişey yaşamıyorduk acaba neden kaynaklanıyor kafama çok takıldı hani şu 4.ay sendromu dediklerimi yoksa bu

ayyy kızlaaar hiç sormayın benim hatun uyumadı bu saate kadar son mesaj yazdığımdan beri zırlıyo yaa
neyse gelelim kutlamaya benim uyuz kociş yattı uyuduÇok üzgünüm çoook neyse bişe demicem
ben kızla uğraştım çok yorulmuşta bacakları ağrıyormuşta hiç oturmamışta neyse dedim
sakin olayım o yatınca uyudu saat 6 da bende yanlışlıkla ayağına kafasına yastığı
fırlattım nasıl yanlışlıksa ben bile çözemedimkaydirigubbakcemile3 daha sonra uyandı işte dedi ki seni unuttuğumu sanıyorsan yanılıyorsun dedi hediyen yetişmedi aşkımm dedi hafta içi halledeceğim kesin dedilülülülülülü
bende inanmış gibi yaptım sonra pasta almış içecek fln derken caNlı müzik dinlemeye gittik eylülde var bu aradasositososito
ama baktım havası çok temiz değil her ne kadar sigara yasak olsada içen uyuslar vardı
işte böle maceralı oldu bizim de bi halta yaramadan geri geldik
bakalım hafta içini bekliom unutmam sözde iş yaptık kocişe kızdım yine de

eylül senin lokum kafa maşallah pek gözel canım yaa
denizanası ne güzel olmuş o ya valla bayıldım hemen imalata başlıoruz
mmmf kafa ya sana bişe dicektim ama unuttum
ya kızlar zeyna nerede ya ciddi ciddi merak etmeye başladım hee
annesine gitse bilem bi haber ederdi

valla ben buldukça sokuyorum şekerim napiim u soğukta

Ben burdayım daha.
Asortie geldimş yuppii,Asortiecim anlat bakalım nasıl kutladınız?

hee ne kutlama ne kutlama-tatlicadiarzu-hayal kırıklığına uğradım bu sefersenağlama
bu arada ben kendi kendime takılıyorm gidim yatım bare yarın halam çağırdı ona gidicez
tüm gün olamayabilirim şekerler hepinizi öptüm

slm kıslar biz geldik ama gidiyoz b.sayar kocişe lazımmış
asortie,zeyna,denizanası 3.aynız ktlu olsun
asortie test negtif çıkmış çok sevindim gözünaydın
denizanası halınız süüüpeeerr olmuş valla bravo sana

tünaydın kızlar buldunuz kocişleri evde hiçbiriniz yoksunuz bakıyomda biz kalktık kahvaltı yaptık şimdi boş boş oturuyoz çok sıkıcı bir hava var karda geliomuş amannn hiç sevmiom böle havaları temizlik yapmam gerekio ama oda içimden hiç gelmioo poffff akşama damlarsınız bende istemedende olsatemizliğe geçiiim bare kötükedihüso

sevgililer gününde hediye alanlar kutlayanlar güzel geçmiştir umarım,ben hiç tınlamam sevgililer gününü herşeyi bi güne sıkıştırmaya çalışmak çok saçma geliyo bana ama kutlayanlara lafım yok...
ben kaçtım by

selam kızlar ;

dışarda hava buz gibi ,dışarı çıkalım filan dedik avm ye gideriz en azından dedik ama vazgeçtik,burnumu çıkarmam kapıdan valla , eee doğal olarak evde kaldık bu sıkıcı günde ((

selamlar,
bizde öyle kutlama felan olmadı ama kociş sağolsun iyi bir spor ayakkabıya ihtiyacım vardı bana spor ayakkabı almış.. ben bebeklerden bir türlü fırsat bulup çıkamamıştım bakmaya... kocam bu konularda zevklidir çok rahat ve rengi bej bir spor ayakkabı hoşuma gitti yaniii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…