2008 Kasım Anneleri

Günaydın fıstıklar,Tünaydın mı demeliydim :))

Piraye haklısın aslında bende hediye almayı bıraktım kaç yıldır.Bu senede erkenden aldım hediyesini.

Asortie iyi gezmeler canım.

Nazlımelekcim hayırlı olsun hediyen güle güle kullan.

Seyracım maşallah bebeğine çok tatlı olmuş.

Ya bu fotoşopu bende yapmak isterdim kıskandım birbirinden güzel şeyler yapıyosunuz.

iyi pazarlar kızlarr
geçmişi henüz okumadım önce gelip bi ben yaşıyorum demek istedim.yorucu bir hafta içinin ardından nihayet evimdeyim.ssk, fuar derken öldüm hafta içi yorgunluktan.. herkesler iyidir umarım ben bi geçmişede bakayım.öpüyorum hepinizi

selam kızlar, Beni hatırlayanınız var mı? Ben beyazmelek, 4 ay önce aranızdan ayrılmıştım izne çıktığım için, bir daha da giremedim, dün yeniden başladım işe artık buralardayım, Yeniden burada olmak çok güzel, Öyle bebeklerinizi resimleri falan görünce çok duygulandım yaa 4 ay öncesini yaşadım sanki. Benim minik prensim Eymen'im de aramızda artık, 5 Kasım 2008 çarşamba günü saat 09.45'te normal doğumla oldu. Bir ara anlatayım uzun uzun harika bir duygu değil mi arkadaşlar ben de fotolarını koyarım bir ara. Yalnız şu iki gündür çok kötüyüm resmen bunalım diyebilirim dün başladım işe ve iki gözüm iki çeşme, çok alışmışım oğluma bırakamdım üstelik iş yerimi de değiştirdim yeni ortamada henüz alışamadım feciyim yani. Neyseki akşam oğlumu kucağıma alınca herşeyi unutuyorum. Sütüm kesilecek diye de korkuyorum inşallah bir şey olmaz. Geçmişi okuyasmadım doğal olarak 4 aylık bir geçmişi okumak kolay değil artık parça parça aralarda öğrenirim neler yaptığınızı doğumlarınızı vs... Yarın birkaç günlüğüne Ankara'ya gideceğim iş için sonra yine buralardayım.

Canım eğer süt çok fazla geliyorsa rahatsız olmuş olabilir.Bir defa başıma geldi.Ceren sattlerce emmeyince göğüsler taş gibi dolmuştu.Maşllah.
O zaman kız emmeyi bıraktı hala fışkırıyordu yüzüne.Çok rahatsız oldu bu durumdan.
sanırım içerkende o istemediği halde boğazına kaçıyorsa rahatsız olmuştur.Birazcık sağ memeyi,sonra yeniden emzirmeyi dene.
Sendromda yaşıyor olabilir.Düzelir merak etme.

Neyse canım ya en azından burnunuzu dışarı çıkarabilmişsiniz.
Ama senin eşin çok çalışıyor ona çok da kızma bence.
Bakma biizmkiler 5 dedinmi evdeler.
Hediyeni alınca paylaş bizimle :)

Lelalcim hoşpgeldin baya yorulmuşsun.
Dinlen canım bol bol.

beyazmelek tabiki hatırladık.hoşgeldin aramıza.Evet baya zaman olmuş sen gideli.İnşallah dönüşte daha çok görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…