- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.541
Canım eğer süt çok fazla geliyorsa rahatsız olmuş olabilir.Bir defa başıma geldi.Ceren sattlerce emmeyince göğüsler taş gibi dolmuştu.Maşllah.kızlar ya yarın mesajımı görünce okursanız sizden cvp bekliorum
arda 3 gündür zar zor emiiyor emiyor bırakıyor emiyor bırakıyor emerken ağlıyor yutkunurken zorlanıyor gibi sütüm fazla geliyor ama daha öncede fazla geliyordu böyle bişey yaşamıyorduk acaba neden kaynaklanıyor kafama çok takıldı hani şu 4.ay sendromu dediklerimi yoksa bu
ayyy kızlaaar hiç sormayın benim hatun uyumadı bu saate kadar son mesaj yazdığımdan beri zırlıyo yaa
neyse gelelim kutlamaya benim uyuz kociş yattı uyuduÇok üzgünüm çoook neyse bişe demicem
ben kızla uğraştım çok yorulmuşta bacakları ağrıyormuşta hiç oturmamışta neyse dedim
sakin olayımo yatınca uyudu saat 6 da bende yanlışlıkla ayağına kafasına yastığı
fırlattım nasıl yanlışlıksa ben bile çözemedimkaydirigubbakcemile3 daha sonra uyandı işte dedi ki seni unuttuğumu sanıyorsan yanılıyorsun dedi hediyen yetişmedi aşkımm dedi hafta içi halledeceğim kesin dedilülülülülülü
bende inanmış gibi yaptım sonra pasta almış içecek fln derken caNlı müzik dinlemeye gittik eylülde var bu aradasositososito
ama baktım havası çok temiz değil her ne kadar sigara yasak olsada içen uyuslar vardı
işte böle maceralı oldu bizim de bi halta yaramadan geri geldik
bakalım hafta içini bekliom unutmam sözde iş yaptık kocişe kızdım yine de
seyracım naşallah subhanallah çooookk tatlı bi kzıın var ayy kızların hepsi birbirinden güzel hangisini alsam oğluma acaba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?