2008 Kasım Anneleri

sosisle mantar olurda güzel olmazmı hiç eylülcüm
başka ne koydun peynir var mı
soğanlamı kavurdun

benimde canım sosisli peynirli milföy çekti

cerenle berber yazıyos klavyeyi savuroyo yakaladımı

hepinize iyi pazarlar arkadaşlar,ben karabatak gibi bir görunup bir kayboluyorum.günlerim okadar yoğun geçiyorki fırsat bulamıyorum.neredeyse her 2 güne bir misafir telaşım vardı.bu haftada aynı şekilde olacak galiba.nazlı kızımdan fırsat bulursam ancak yazdıklarınıza şöyle bir bakmaya çalışıyorum.ama acaip bağımlılık yapmışsınız bende yazamasam bile yazdıklarınıza okumak ihtiyacı ve özlemi duyuyorum.2 dk bi baksam kızlarda ne var neyok diye merak ediyorum valla.allah eksikliğinizi göstermesin benim gebelik arkadaşlarım.yerimseniben
bu gün kendime yayılma ödülü verdim.kızımı uyuttum,kocayı hasta ziyaretine gönderdm,ve evimin mutfağimın dağınıklığına rağmen uzattım bacakları aldım pcyi çayımı yayılıyorum.:dance:bakalım kız kaç dk uyursa artık
şimdi söyle buğunun gerisine doğru bii bakim.bugunden daha gerisinede bakarsam bu gün yine kalır o yüzden buğune bi bakim bari.

sağolun kızlar yardımlarınız için bende bebişimin fotolarını yükleyeyim de pc yer ondan sonra takvim hazırlayayım
kaka problemi bizde de vardı geçen ay 6 gün yapmadığı oldu şurupta vermişti doktor ama fayda etmedi mecbur fitil verdi onun sayesinde yaptı maşallah ondan sonra bir daha fitile ihtiyacımız olmadı. Ben de oğluşumu özledim yaa senağlama bu iş hayatı bitirecek beni, az önce aradım ananesiyle altın gününe gitmişler bir sürü hatunla takılıyormuş oğlum. Sütünü de içmiş. Ayyy izin alıp kaçsammı ne yapsam ama ne kadar sürer ki böle izin alıp kaçmak

julicim anladığım kadarıyla mecidiyeköye yakınsın.bir de metropolitan florance nightingale götüsene oradaki doktorlar da çok iyi.benim patronum senelerdir oraya götürüyor oğlunu bende kadıköye götürüyorum gayet de memnunum doktorlarından.

Lelalcim hoşpgeldin baya yorulmuşsun.
Dinlen canım bol bol.
.

saol darcım ya sorma deli yorgunluk çalışmaya başlayınca başıma gelecekleri görebiliyorum.

sosisli mantarlı uyduruk bi börek yaptım süpppeerrr olmuş yaw

sosis ve özellikle mantar off muhteşem ikili uyduruk olsa bilem eminimki süper olmuştur afiyet olsun canım

bu arada kız uyurken paylaşımlarınızı şöyle bir okuyayım dedim de off yani amma kaynatmışsınız
elifdemcim öncelikle senin başın saolsun annanenin toprağı bol olsun ve geride kalanlara allah sabır ve uzun ömürler versin.yazdıklarını okurken kendimi düşündüm bir an nasıl annanemin gözümün önünde eridiğini ve sabah uyandığımda nefes almadığını gördüğüm ve annemin çığlığını hatırladım.hep dua ederim allah kimseye çektirmeden canını yakmadan canını alsın bu dünyadan. tekrar başınız saolsun.

julicim hem gözün aydın kakada bişey çıkmamış hemde kıza geçmiş olsun.canını sıkma hasta ola ola büyüyecekler allah beterlerinden korusun.bizimkide iki gündür hafif hafif öksürüyor ama arada numarada yapıyor cimcime kaydirigubbakcemile3

denizanası valla bravo yani ellerine emeğine sağlık süper olmuş oyun bahçeniz :)) ohalı değil yani süper valla hamarat hatun..

asorticim test negatif çıkmış haydi gözün aydın seninde

bu arada zeynayı göremedim ortalarda yok hanfendü acaba kocişi sevgililer günü diye züpris yapıp bi yerleremi götürdü bizim hatunu

bu arada ben yine berbat bir sevgililer günü geçirdim her özel günde olduğu gibi bu gündede sevgili öküz kocamla tartıştım maşallah bize valla:uhm:

bu arada ben yine berbat bir sevgililer günü geçirdim her özel günde olduğu gibi bu gündede sevgili öküz kocamla tartıştım maşallah bize valla:uhm:

ay üzülme canım ondan bitanede bizde var kaydirigubbakcemile3bizde güzel başladık kavga gürültü bitirdik..fenerbahçe sevgisi üstün geldi maça gitti

eylül öle deme o aşk senden önce varmış :)

ay ne aşkmış be kimseyi gözü görmüyo yaw ,futbolu çok severdim bekarken hatta gs liyim hemen hemen her maça giderdim ,benim gibi fanatik birini futboldan soğuttu bee..Çok üzgünüm çoookdemekki neymiş kadınlar bi zaman sonra çamaşır , bulaşık , çocuk üçgenine takıldımı hiçbir lüksü kalmıyomuş.

Öyle galiba napalım.elbet büytürüz bebeleri.O zaman sıra gelir lükslerimizede.
Burda süper bi kar yağıyor kızlar kesin yarın okullar tatil olur.
ama olmasın ya yarım haftayı boşuna çalışmış oluyoruz 1 günlük ek dersimiz gidince.

[ =_DaRKiNLiFe_;5324332]bekleyin bakim biz yaptık az önce

mucize hoşgeldin.çok güldüm ya yanlış konuya ,yzmışsın[/QUOTE]
hoşbulduk canım ya hiç sorma.nevrim dönmuş artık.

sosisli mantarlı uyduruk bi börek yaptım süpppeerrr olmuş yaw
afiyet olsun eylul.uyduruk olunca daha güzel oluyor bazı şeyler.

boğazım çok ağrıyor kızla yaaa dünki temizlik çarptı beni galiba
geçmiş olsun.pastillerde süte geçiyormu acaba ya.

hoşgeldin yeniden.inşallah bu yeni alışma dönemizi kolay atlatırsınız.pazar gunleride mi calışıyorsun.allah kolaylık versin.

ay üzülme canım ondan bitanede bizde var kaydirigubbakcemile3bizde güzel başladık kavga gürültü bitirdik..fenerbahçe sevgisi üstün geldi maça gitti
mac herşeyin önunde gidiyor bu erkeklerde nedense,ahhh ahhh deşmeyin derdimii:roflol:

hiç bir zaman sevmedim şu futbolu hatta fanatik erkeklerden hiç hoşlanmazdım başımda bitti,
f

ne güzel dark ya kar yağıyormuş,güya bu gün buraya da yağacak diye bekliyorduk ama sadece soğuğu var.bu sene bi kar göremedik.yağsada hava bi temizlense

yok yok bana rahat yok:çok üzgünüm:iyiki bir yayılayım dedim.önce kız uyandı onu doyurdum.babamız erkenden geldi.yeniden çay koydum.sonra bilgisayarda bişeye bakıcam dedi.elimden aldı.ondan sonra bilgisayarın pili bitti.hadi onu taktım yeniden açtım.şimdi de alt değiştirmem gerekiyormuş.ya benim kocam asla bebeğin altını değiştirmiyor ya.ne kadar yoğun olursam bile beni çağırıyor.diyorum nolurki bi kere de değiştirsen.onu yapamazmış.bende kızdım bi sen bi kızın beni bi kendime bırakın diye.almış kızı kucağına kızın ağzından bana laf sayıyor.bari gidip değiştireyim.

sorma eylülcüm aynı fenerbahçe sevgisi bizimkinde de var..ne bitmez sevgiyse bu :))

mucizecim valla kızım doğdu doğalı benim kocişte daha hiç altını değiştirmedi.hatta öyle bir davranıyorki sanki adam ameliyata girecek maskeler falan takıcak o derece :)) bende diyorum bırak madem öle iğreniyor gibi davranıyorsun ben değiştiririm diyorum. :))

bu arada az önce bizim cimcime babasının kucağında bir çığlık attı kendini sonra benim kucağıma attı şimdi sarılmış duruyor kucağımda.sizlere bu satırları duru hanımla beraber yazıyoruz sizleri çok öpüyormuş.öpüyormusun kızım diyorum hehee diyo çok komik kız yaa :)))

ya ben bişeye takıldım size bi sorayım..geçen kayınvalidem eşinin yanında kızın altını değiştirme artık namahrem olur dedi..yani ne bileyim benmi yalnış biliyorum yoksa babayada olurmu namahrem filan..tamam biraz büyüyünce normalde şimdiden de olurmu öle bişey..yani şimdiye dek babası altını filan değiştirmedi ama beraber yıkıyoruz ,aynı odada altı değişiyo anlam veremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…