- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.561
Seda orada oturmuyorum ama hastaneye oraya gidiyoruz. Mecidiyeköy tarafından daha yakın bana. Yaşam belki hastane olarak küçük ama çocuk doktorunu sevdim ben bir de hiç beklemeden muayene olmayı. Sen nereye gidiyorsun. Doğum hospitalium daydı sanırım. Benim şirketin anlaşmalı hastanesi orası ama ben dr. ları nasıl bilmediğim için tercih etmedim. Ya hala dr arıyorum.
Lelalcim hoşpgeldin baya yorulmuşsun.
Dinlen canım bol bol.
.
sosisli mantarlı uyduruk bi börek yaptım süpppeerrr olmuş yaw
bu arada ben yine berbat bir sevgililer günü geçirdim her özel günde olduğu gibi bu gündede sevgili öküz kocamla tartıştım maşallah bize valla:uhm:
eylül öle deme o aşk senden önce varmış :)
afiyet olsun eylul.uyduruk olunca daha güzel oluyor bazı şeyler.sosisli mantarlı uyduruk bi börek yaptım süpppeerrr olmuş yaw
geçmiş olsun.pastillerde süte geçiyormu acaba ya.boğazım çok ağrıyor kızla yaaa dünki temizlik çarptı beni galiba
hoşgeldin yeniden.inşallah bu yeni alışma dönemizi kolay atlatırsınız.pazar gunleride mi calışıyorsun.allah kolaylık versin.sağolun kızlar yardımlarınız için bende bebişimin fotolarını yükleyeyim de pc yer ondan sonra takvim hazırlayayım
kaka problemi bizde de vardı geçen ay 6 gün yapmadığı oldu şurupta vermişti doktor ama fayda etmedi mecbur fitil verdi onun sayesinde yaptı maşallah ondan sonra bir daha fitile ihtiyacımız olmadı. Ben de oğluşumu özledim yaa senağlama bu iş hayatı bitirecek beni, az önce aradım ananesiyle altın gününe gitmişler bir sürü hatunla takılıyormuş oğlum. Sütünü de içmiş. Ayyy izin alıp kaçsammı ne yapsam ama ne kadar sürer ki böle izin alıp kaçmak
mac herşeyin önunde gidiyor bu erkeklerde nedense,ahhh ahhh deşmeyin derdimii:roflol:ay üzülme canım ondan bitanede bizde var kaydirigubbakcemile3bizde güzel başladık kavga gürültü bitirdik..fenerbahçe sevgisi üstün geldi maça gitti
hiç bir zaman sevmedim şu futbolu hatta fanatik erkeklerden hiç hoşlanmazdım başımda bitti,ay ne aşkmış be kimseyi gözü görmüyo yaw ,futbolu çok severdim bekarken hatta gs liyim hemen hemen her maça giderdim ,benim gibi fanatik birini futboldan soğuttu bee..Çok üzgünüm çoookdemekki neymiş kadınlar bi zaman sonra çamaşır , bulaşık , çocuk üçgenine takıldımı hiçbir lüksü kalmıyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?