2008 Kasım Anneleri

Walla ben değişiyorum yok artık diyorum tabi bu benim kendi düşüncem herkese saygı duyarım bu konular hassas çünkü.
Annemde babamızın yanında kukusu pek açık kalsın istemiyor.Rahatsız oluyor.

Eylülcüm benimde bu konu hakkında bilgim yok ama daha çok küçükler saçma geldi adı üstünde babası yani
Ben altını babasına hiç değiştirtmedim o şeref bana ait :) Temizlik konusunda hashasım

Fanatiklik konusunda kimse benim eşimi geçemez sürekli Lig Tv ve Ntv Sporu izliyor maçlar bitiyor yorumları başlıyor sadece Türkiye Ligini değil yabancı Liglerinde maçlarını izliyor kafayı yemiş bu konuda :))

Yuuuuh Eylül kayınvalidene canım bu yuh. Pes diyorum yani hala mı bu kafa yaaa! Kızlar siz dalga geçmişsiniz maskeyle değiştiriyor diye benimki gerçekten maskeyle değiştiriyor :)) Takıyor maskesini açıyor altını :)) Açıyor ya ben ona şükrediyorum.

Beyazmelek mi gelmiş hoşgelmiş, bakıcam şimdi geçmişe.

Bugün hava kapalı ama ben bomba gibiyim. Kar kış demedim taksime kuaföre ve alışverie gittim. Çok güzel ciciler aldım saçımda çok fiyaklalı oldu haniiii :) Bir tezgahtar da bana ay 18 yaşında gibisiniz deyince ağzım kulaklarıma vardı eve gelene kadar da inmedi. Kızıma da süt bırakmıştım ama uyumuş ben gelene kadar gerek kalmamış. Gelince uyandı bir saldırdı ki memelere sormayın. Gidim sıcak bişiler içiyim ben de donduuuum.

ohh julicim allah enerjini ve bu moralini eksik etmesin maşallah diyelimde nazar değmesin :))
ya valla juli parmak uçları ile sadece bezin cırt cırtlarını açıyor bakıyorki kaka var pooff burun tutmalar maskeye yönelmeler yok ben yapamıcam diyo ve bırakıyor :)) ama hali çok komik özellikle bir gün bunu kameraya çekicem valla :)))

Lelal eminim çok iyidir dr. ları ama onların sgk anlaşması yok. O yüzden orayı tercih edemem.

Sedacım bu arada Ataköy hastanesinden Leyla hanım gerçekten prof birine benziyor. Eğer anlaşmaları varsa bir dahaki ay gidip bir denemeyi istiyorum.

Teşekkürler Julicim Banusuda sevimli ötesiydi Maşallah
Gözlerinin rengi bana benziyor ben sarışınım kız kardeşlerime daha çok benziyor

banada bi çok kişi dedi babasına öyle gösterme diye. bi yandan doğru diyorum ama henuz kuçuk banyosunuda birlikte yaptırıyorus.mecbur yani.ama ufak erkek çocukların yanında bile açmıyorum ben.kıskancım biraz heralde:jeyyar:aman şimdi kundaktan çıkan çoçuk herşeyden haberdar diyorum altını değiştirirken yiğenimi postalıyorum yanımızdan.napalım kıskancım.
jülicim yeni saçların ve imajın hayırlı olsun.güle güle kullan.18 liik çıtır senia.s.
valla ben de dün dışarı çıktım.ama dondum.hayır önceden soğuk moğuk vız gelirdi.kaç aydır evde 23 derecede oturunca dayanamadım soğuğa.bide ben uşutünce kıza geçcek diye gezdiğimden de zevk almadım.

valla bencede yuh kayınvalideme ..bunun gibi saçma biçok fikir, öneri ve tavsiyeleri var :)) mesela bebeğe yağ sürme , altına krem sürme , başını kapa , ört üstünü üşür içersi 25 derece bu arada kendi evinde ... tabi uyan varmı tabiki hayır

darkçım geçmiş olsun cnm
juliiii ohhh ne güzel kendine zaman ayırıp gezmişsin ben çıkamıyorum yaa saçlarında hayırlı olsun anam buarada ben çoooooooooookkkkkkkkkkk mutluyum kocişe o kadar laf ettim bi gül bile almadın die :) canım kocişim bana saçlarımı boyatmak istiyodum süpriz yapıp bana para ayırmış ama bunu sevgililer gününde vermek istememiş ayy çok üzüldüm o kadar da konuştum napiiim inşallah zaman ayırıp gidebilirim kuaföre havalar düzelsin kuaförüm fındıkzade de annemlerin orada ardayı anneme bırakır giderim buarada recep ivediğede gitmeyi çok istiyom yawww

Ben kendim içiyorum Papatya çayını bebeğimede geçiyordur ama öyle sık değil.
Kızlar saçlarınızı boyuyormusunuz ya ben süte geçer diye bir röfle yaptıramadım 1 ay sonra yaptıracam kuaförede köklere değmesin diyeceğim ne yapayım

bizimki izleyemiyor ve çok sinirli çünkü çok rüzgar var sinyal seviyesi düşüyor sinyal seviyesi düşüptr çekmedikçe bizimkocişin sinirleri yükseliyorsırnaşık şey

futbolu sevmeyen bizler için güzel bir durum ama malesef bizde çekiyor ve bende temizliğe girdim napan kızlar yok kocişler rahat bırakmadı galiba sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…