2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
benim eşimde fanatik fenerbahçeli ama maz izlemeye falan gitmiyor artık bazen evde izler
benim kumamda pc senden önce o vardı der hep, eee web tasarımcısı olunca katlanıyoruz ne yapalım:)) bazen forumlara falan takılınca ızdırap oluyorum kendisine :))

bu arada eşlerinize çok şaşırdım kızlar, işim varsa eşim değiştirir altını kaka değiştirirkende yeterince temizleyemem diye bana yaptırıyor ama yanımda durup yardım ediyor :asigim:
hatta bir seferinde oğluşum kabızdı sonra yaptı kakasını babası "ohhh ne güzel koktu diyor"

namahrem konusunu okuyunca nutkum tutuldu ama yorum yapmayacam ince konular bunlar.

juli imajın ve cicilerin hayırlı olsun güle güle kullan

halımızı beğenmenize sevimdim arkadaşlar, oğluşumda çok sevdi keyif yapıyor üzerinde hatta ben bile oturuyorum bazen yumuş yumuş çok rahat. tavsiye ederim sizde yapın

bu arada yarın işe başlıyorummm((

ya benimki dile gelicek şimdi acaip söyleniyo bana bende ona ne var ne bağrıyosun ııııııııı yapıyorum baş parmağımla güceniyo bana şekerlik suratlı.
ama çok yordu yaws beni bugünn

denizanası allah kolaylık versin yarın başlıyormussun ..
ben sanırım mart başına kadar uzatıcam izni ..doğum iznim bitti malum 9 günlükte rapor almıştım o da 20 sinde bitiyor kalan günleride geçen seneden kalan yıllık iznim var onu alıp kullanıcam bir aksilik olmazsa böylece mart başına kadar inşallah evde olucam duruda biraz daha toparlanmış olur böylece.

bu arada zeynaya çok teşekkürler ağlayan pastayı bizimle tanıştırdığı için.geçen annemlerde yapmıştım süper oldu bugünde kocişe yaptım birazdan çayla yicez yalnız ben kekini kakaolu yaptım süper oluyor denemeyenler yapsın valla :))

heyyyyyyyy millet naber bakalım bizimkişde maç seyrediyo gözü bişşey görmüyo hasbam ts li kendüü

eeee karadenizli adamın beşiktaşı tutması yakışık almaz dimi ama bende trabzonsporluyum

Bende Trabzonsporluyum tabi eşim ve kızımdaa.s Trabzonsporluhihoyyythihoyyyt
Eşim nöbetçi ben annemdeyim maçı izliyemiyorum ama 1-0 yeniyoruz :teytey:

Yaaa çok mu güzel oluyor pasta Hadi bana da verin tarifi desem kapının önüne koyarsınız demi beni :))))

denizanası ilk iş günün hayırlı olsun umarım alışma sürecini kısa sürede atlatırsınız. Sen önce başla bakalım nasıl oluyor bana yazarsın :) Malum benim de bir haftam kaldı. Bu arada hepimiz foto koyduk hadi sen de koy merak ediyoos seniii :)

slm kızlar bende pasta yaptım şimcik kociş bana bugün süprisler yaptı eviide temizledi okadar sölendim kocişe bi gül bile almadın die cnm benim saçımı röfle yaptırmam için para verdi bana hehe birazdan yicez irmikli çikolatalı pasta

hepiniz çalışıomusunuz kızlar ne iş yapıorsunuz merak ettim ben ön muhasebe yapıodum öööö gelince satışa geçtim şuan malum hamileliğimden beri çalışmıyorum ama oğlumun geleceği için çalışmam şart bakalım nasıl olacak uzun aradan sonra işe adapte olabilecekmiyim en önemlisi nasıl bir işe giricem merak ediyorum hepinizin işi hazır galiba

julicim işte meşhur ağlayan pasta :))

AĞLAYAN PASTA
4 Yumurta
2,5 Kahve fincanı şeker
3 Kahve fincanı un
Kabartam tozu
Bunları bi güzel mikseler çırpıp 32 cm yuvarlak tepsiye dökün.he accık bi karşım tepsi büyük diye geçirmeyin aklınızdan becerebilenin kek öle bi kabarıyoki.neyse zaten 15 dakkada kızarıp pişiyor.kek çıkartıp soğutun.
1 paket krem şantiyi 1 bardak sütel çırpıp soğuyan keknin üstüne yayın güzelce he tepsiden çıkartmayın keki orda kalsın.
ondan sonra 1 paket çikolata sosunu 2 su bardağı ile pişirin ve kaynar bi şekilde krem şantinin üstüne dökün.2 sn ye sonra gözlerinize inanamayacaksınız.az soğumasını bekleyip soğuduktan sonra dolaba atın 1-2 saat dolapda donsun.sonra kek gibi servis yapın. harika oluyor afiyet olsun yapan olursa.
he çok uzun gözüksede 40 dakkada çıktım ben mutfaktan yiğitle.eli pratik olanlar (mmmf) 30 dakkada çıkabilir.

zeynanın anlatımıyla tekrar karşınızda:))

ben bu tarife kek kısmına kakao ekleyerek keki kakaolu yaptım.sonra fırından çıkan keki sütle bir güzel ıslatıp sütlü kek kıvamına getirip soğumaya bıraktım ardından kremşantiyi üzerine ekledim.
çikolata sosunu ise bakkalada kalmadığı için kendim yapmak durumunda kaldım ama oda güzel oldu isteyenler için sos tarifi
2 fincan toz şeker
2 fincan süt
1 yemek kaşığı mısır nişastası
2 yemek kaşığı kakao

herkese tekrar afiyet bal şeker ve bol bol süt olsun :))

kızlar bende 23 şubatta işe başlayacağım, sizce işteyken beni emmeyi bırakırmı, emerken hiç mama vermek istemiyorum, ama 10 saat ayrı olacağız, o kadar süreye yetecek süt sağma ile elde edebilirmiyim bilmiyorum

Doru şimdiye kadar hiç süt biriktirdin mi. Ben de 10 saat ayrı kalacağı. O kadar sür sağamayacağımı düşündüğüm için 1 öğün biriktirdiğim sütlerle geçecek. Yani umarım sağabilirim ama sanmıyorum kızım çekince geliyor ama makineyle o kadar çıkartamıyorum. Heralde her şey başlayanaa kadar. Başladıktan sonra bir şekilde gidecek. Çok da endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…