2008 Kasım Anneleri

ooh götürün pastaları kızlar.afiyet olsun.benim yeni favorrim incirli tatlı.tatlı diye geçiyor ama aslında kekten oluyor.valla her misafire onu yapıyom son zamanda pratik.cevizli incirli götürüyom valla.incirli ya sut olsun bahanesiyle .,
valla bu saat olmuş bizim kız fıkır fıkır habire laf istiyor.soguk falan demedik karşıya halamıza gittik.yolda uykuyu aldı şimdi oturuyo bakalım kaça kadar oturcak babasının bakası yok ben biraz ilgileneyim bari.

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRR a.s.ayyy uyku tutmadı ya arda sabah 5 gibi emmeye kalktı o saatten beri uyumadım aklıma hemen kk geldi dur bi gireyim dedim ne manyağım yaaa sırnaşık şey görüyosunuz değil mi bu site alışkanlık yapıyo sizler alışknalık yaptınız resmen bakmadan yapamıyorum bazen arda yanımda uyanıyor başlıo beni kucağına al ağlamalarına buraya yazıcam die almıyorum kucağıma iki dakkada yazıp sonra alıyorum hadi herkesin günü mutlu olsun hepinizi öpüyorum artık uykum gelirse birde ardacık beni uyutursa uyurum hepinizi kocaman öpüyorummm beni özleyin anacımmmmm byeeee

Günaydın kızlar. Son haftamın başlangıcı bugün. Haftaya bugün işyerinde olucam. Hem heyecanlı hem hüzünlü.

Bugün çalışmaya başlayan annelere su gibi zamanlar diliyorum :) Hemen akşam olsun kuzulara kavuşun.

Seda alemsin valla. İnsan normal hayattaki arkadaşlarını bile ihmal edebiliyor valla size takılıp :) Kociş de yakında bomba atacak kk ya zaten :)) diyo ki rumuz alıp üye olucam. Oradan yazınca belki benim sözümü dinlersin :)))

Mmmf bu arada ben seninle aynı yaştayım sen benden 1-0 öndesin kuzum ne iş?? fatih senin boyuna yaklaşmıştır olmuyor ki ama böyle. Biz daha birinciyi adam edemedik :)

Bugün pastayı yapıcam tabii eğer Banusu izin verirse. Dün iyiydi bugün yine burnu tıkalı gibi. Ama en azından şurup kullanmama rağmen artık öksürmüyor. Bu da br gelişme.

günaydın kızlar...nihayet gelebildim.
internet sürekliaçık,laptop yanımda,sadece gelip biriki cümle yazacağım yazamıyorum 2 gündür...şimdi uyuyor..şşşşş..aman uyanmasın biraz..

benim tuna biraz farklı sanırım.çoğunuzun gazı az sanırım ,bizim hala devam ediyor,hem de hiç azalmadan..2 emiyor ağlıyor hadi gaz faslı,,,,uyandııııı

Diloks sakın kendini yalnız hissetme.Yanımda bebeğim var.Sabahtan beri ağlıyor.Gaz, kaka problemi.Benim bebeğimde çok gazlı halen.Biryere çıkmaya korkuyorum valla. Öğlene kadar sütüm bitiyo.Ağladıkça ağzına meme vermekten sütüm kalmıyor.Onu da gaz yüzünden kusuyor.Ama geçecek bu günler.2 gün önce arkadaşımın 11 aylık bebeği doğalgaz zehirlenmesinden öldü.Boşver bugünler böyle geçsin.Onların canları sağolsun.

herkeze selamlar olsun
bi kaç gündür yoktum ve belki bi kaç gün daha olamayacam bizim orda hala telefon tellerini takmadılar.hafta sonuna kadar anca gelir.
sizi çok özledim anlatamam. ne kadar çok hayatım olmuşsunuz.
eşimin yanına uğradım bi selam verip oğlumla iyi olduğumuzu belirteyim istedim.
en kısa zamanda görüşürüz canlarım.az zamanım var bakabildiğim kadar geçmişe bakayım..

kızlar o kadr işim varki arada size gelip selam demek için pcaçık müzikdinliyom bi yandanda temzilik ve yemek yapıcam başladım bile oğlumunda kaka operasyonu var bi ona bakıyom bi size bide işime zor yani anlııcanız:))) hava kapattı çok akşam oluyoo kar yağcak galbaaaa

kızlar ya oğlumun kakasında yine iki gündür mink mink kan vardı şimdi yine geldi yaşam hastanesini aradım bi doktor sık emdirirsen hazmedemez ondandır 3 saatte bir emzir dedi ataköy hastanesini aradım ordaki doktorda anne sütü ile besleniyorsa sırf kan gelmemesi lazım tahlil yapalım dedi kafam karıştı yaaa pofff

Canım sen yine de bir tahlil yaptır için rahatlasın. Kaka yapar yapmaz en yakın hastaneye götür bezi. Yarım saat içinde labaratuvarda olman lazım. Bir sorun olmasa da rahatlarız. Ben artık endişe etmiyorum 3 saatte bir emziriyorum o yüzde hazımsızlık sorunu da yaşamıyor. Benimki sanırı m zorlandığı içindi.

çok teşekkür ederim arkadaşım benim ve oğlumun ayını kutlayan herkeze çok teşekkürler
elifcim başın sağolsun bende büyük oğlum 2 günlükken babaannemi kaybetmiştim acını anlıyorum
ben kaçar beni meak eden özleyen herkeze mersi görüşürüz en kısa zamanda inşallah.
öpüyorum hepinizziii

bi terslik olursa mmf yi ararum bennn

slm mıllet ben de geldım
cok yogun bır hafta sonu gecırdım
guzel bır sevgılıler gunu gecırdım bu yıl dopıng oldu bana:asigim:
annem sagolsun hem cumartesı hemde pazar baktı yıne hafta ıcı oldugu gıbı
cumartesı gunu benı yemege goturdu dısarı guzel bır buket gul ve hedıyemle bırlıkte :asigim:
o gun aksam gec cıktıgımızdan dolayı sınemaya gıtmemıstık
pazar gunu de benı sınemeya ve tekrar yemege goturdu
pek bır romantık gectı superdı :asigim:

eve gıtmeden evvel bıraz sut bırakabılmıstım ama onceden sut oldugu ıcın annem onlarla ıdare ettı cocugu
gelınce cocuk bıberondan sutunu ıcıp uyudugu ıcın bende sutumu sagdım
kocıs gordu demek kı senı hep gezdırsem sen bayagı sut vereceksın dedı bana k:1closedeyes:

velhasıl hala ayaklarım bulutların ustunde gezıyorum
sanırım dogumdan sonra romantıklık yasayamayacagız sanmıstım

neyse gecmıs cok okuyamadım
cok laflamısmıssınız

elıfdemcım basın sagolsun allah sevdıklerıne uzun omur versın

julıcık mınık cımcımeye gecmısler olsun salgın var sanırım herkes aynı sıkayetlerde bulunuyor

asortıe negatıf sonuc gormen senı en az 2 kg zayıflatmıstır emınım

denızanası canım super olmus yaa
gordum cok hosuma gıttı ama kesınlıkle gozum kesmedı
yapmayı cok ısterım ama teknık konusunda fıkrım bıle yok
sokulen dugmesını dıkemeyen bır becerıksız olarak sadece bakıp hayran kalmakla kalıcam canım

aklımda kalanlar bunlar valla cok konusmussunuz yetısemıyorum yaaa
hava cok soguk eve gıdıp gelırken donuyorum
keske hemen yaz gelse oglusumu gezmelere gotursem

Bu arada kızlar siz bebişler uyanıkken iş yapabiliyor musunuz. Ben yapamıyorum en fazla 5 dk yanından ayrılabiliyorum eğer çok ayrılırsam vicdan azabı çekiyorum niye yalnız bıraktım diye. Uyurken de ses olmasın diye iş yapamıyorum ((

bu arada ben de su cok methedılen aglayan kekı yaptım
bu yaz sapancaya gezmeye gıttıgımde kuzenımın esı yapmıstı cok begenmıs hatta tarıfını bıle almıs ama yapmamıstım
burada o kadar methettınız kı dayanamayıp yaptım
cumartesı gunu kocısın benı dısarı goturecegınden haberım yoktu
bende gunduz onun ıcın yapmıstım tatlıyı ama guzel oldu
annem babama senın ıcın yaptım dıe surprız yapmıs bız cıkınca

slm kıslar
off cnm sıkılıyo bugün çok bunaldım piraye de 1kaç gecedir saat başı uyanıyo mıkır mıkr kendi uyuyo ama ben uyuyamıyorum tabi öle,annem çatalcada keşke biraz daha yakın olsaydı en azından bi kaç saat bırakıp nefes alırdım çatalcaya gidincede ablamın çocukları var o yüzden bırakamıyorum bırakmaı geçtim yanyana bile oturamıyoruz çocuklara yapma etme demekten kaynanamda kimse yok sessiz ortam ama orda çok sıkılıyorumçok bunaldım çok kendime vakit ayırmak istiyorum ama kızımı bırakıcak hiç kimse yok kızımı bırakmayada kıyamıyorum bendede sorun var, ama çok bunaldım son günlerde çok sinirliyim en ufacık şeye deli gibi sinirleniyorum off

hatun milleti işte sadece çene çalışıyo oku oku bir hal oldum yaa pufff
neyse dün halama gittik orada da maşallah gelen gelene kızıma nazar değdiler
sanırım yavrum ağlamaktan helak oldu sonra babaannemize götürdüm gelince kadın okuda ama ağlaya
ağlaya gözünden yaşlar geldi bi yandan esniyo bi yandan yaşlar akıyor
çocuk çatlayacakmış yaa çok moralim bozuldu bilseydim o kadar gelen giden olacağını asla gitmezdim
neyse ki okuduktan sonra sustuda uyudu kuzum
zeynamm hoşgeldin çok merak ettim valla seni ama iyi olmanıza sevindik canımm
hala zırlayan pasta yapacam yapamadım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…