- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.621
julicim işte meşhur ağlayan pasta :))
AĞLAYAN PASTA
4 Yumurta
2,5 Kahve fincanı şeker
3 Kahve fincanı un
Kabartam tozu
Bunları bi güzel mikseler çırpıp 32 cm yuvarlak tepsiye dökün.he accık bi karşım tepsi büyük diye geçirmeyin aklınızdan becerebilenin kek öle bi kabarıyoki.neyse zaten 15 dakkada kızarıp pişiyor.kek çıkartıp soğutun.
1 paket krem şantiyi 1 bardak sütel çırpıp soğuyan keknin üstüne yayın güzelce he tepsiden çıkartmayın keki orda kalsın.
ondan sonra 1 paket çikolata sosunu 2 su bardağı ile pişirin ve kaynar bi şekilde krem şantinin üstüne dökün.2 sn ye sonra gözlerinize inanamayacaksınız.az soğumasını bekleyip soğuduktan sonra dolaba atın 1-2 saat dolapda donsun.sonra kek gibi servis yapın. harika oluyor afiyet olsun yapan olursa.
he çok uzun gözüksede 40 dakkada çıktım ben mutfaktan yiğitle.eli pratik olanlar (mmmf) 30 dakkada çıkabilir.
zeynanın anlatımıyla tekrar karşınızda:))
ben bu tarife kek kısmına kakao ekleyerek keki kakaolu yaptım.sonra fırından çıkan keki sütle bir güzel ıslatıp sütlü kek kıvamına getirip soğumaya bıraktım ardından kremşantiyi üzerine ekledim.
çikolata sosunu ise bakkalada kalmadığı için kendim yapmak durumunda kaldım ama oda güzel oldu isteyenler için sos tarifi
2 fincan toz şeker
2 fincan süt
1 yemek kaşığı mısır nişastası
2 yemek kaşığı kakao
herkese tekrar afiyet bal şeker ve bol bol süt olsun :))
günaydın kızlar...nihayet gelebildim.
internet sürekliaçık,laptop yanımda,sadece gelip biriki cümle yazacağım yazamıyorum 2 gündür...şimdi uyuyor..şşşşş..aman uyanmasın biraz..
benim tuna biraz farklı sanırım.çoğunuzun gazı az sanırım ,bizim hala devam ediyor,hem de hiç azalmadan..2 emiyor ağlıyor hadi gaz faslı,,,,uyandııııı
Bu arada nurse harvey's ve sab simplex kullanıyo musun?Biraz azaltıyo gazı.İnternetten tedarik ettim bunları.Dene istersen.
[/URL][/IMG]
asorti zeyna deniz anası saphira iyiki doğurdunuz kızlaaaaaarrrr iyiki doğurdunuz kızzzzllllaaaaarrrr ...............
hadi bakalım söz verdiğim gibi parti yaptım size nice nice aylara yaşlara hep beraber olalım inşallah
günaydın kızlar
bugün sizler gibi benimde güzel planlalrım vardı
ama cok kötü bi haber aldım dün
anneannem vefat etti
birden bire
hiç bir hastalığı rahatsızlığı yokken
baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede
dün dedemin kucağında hayata gözlerini yummuş
ilk torunu benim ve torundan olan ilk bebek yani kızımla hiç tanışamamıştı
cok mutsuzum
doğumdan bu yana sevdiklerimden birini kaybetme korkusu yaşadım hep
geceleri uyuyamadım bazen sırf bu yüzden
ve sonunda oldu
su anda cenaze namazı kılınıyor
cenazesine bile gidemedim
dua edin ne olur
Rabbim mekanını cennet etsin, günahlarını bağışlasın inşallah.
amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?