- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.641
Bu arada kızlar siz bebişler uyanıkken iş yapabiliyor musunuz. Ben yapamıyorum en fazla 5 dk yanından ayrılabiliyorum eğer çok ayrılırsam vicdan azabı çekiyorum niye yalnız bıraktım diye. Uyurken de ses olmasın diye iş yapamıyorum((
pirayecim şaka maka 4. aylardayız..artık toparlanıyorlar yavaş yavaş..bahar da geldimmi atarız arabalara hoppaa parklara,alışverişe.kasımanneleri şanslı bence.tam toparlanacak bebişler gezmelik olacaklar güzel havalarda.slm kıslar
off cnm sıkılıyo bugün çok bunaldım piraye de 1kaç gecedir saat başı uyanıyo mıkır mıkr kendi uyuyo ama ben uyuyamıyorum tabi öle,annem çatalcada keşke biraz daha yakın olsaydı en azından bi kaç saat bırakıp nefes alırdım çatalcaya gidincede ablamın çocukları var o yüzden bırakamıyorum bırakmaı geçtim yanyana bile oturamıyoruz çocuklara yapma etme demekten kaynanamda kimse yok sessiz ortam ama orda çok sıkılıyorumçok bunaldım çok kendime vakit ayırmak istiyorum ama kızımı bırakıcak hiç kimse yok kızımı bırakmayada kıyamıyorum bendede sorun var, ama çok bunaldım son günlerde çok sinirliyim en ufacık şeye deli gibi sinirleniyorum off
Bu arada kızlar siz bebişler uyanıkken iş yapabiliyor musunuz. Ben yapamıyorum en fazla 5 dk yanından ayrılabiliyorum eğer çok ayrılırsam vicdan azabı çekiyorum niye yalnız bıraktım diye. Uyurken de ses olmasın diye iş yapamıyorum((
bu arada dün akşam varmısın yokmusun a bakan oldu mu kızlar..cem yılmaz vardı.yani aylardırbu kadar gülmemeiştim..harikaydı.resmen terapioldum:))
hadi gel yer değiştirelim ..benim annem orda seninki burda kaydirigubbakcemile3slm kıslar
off cnm sıkılıyo bugün çok bunaldım piraye de 1kaç gecedir saat başı uyanıyo mıkır mıkr kendi uyuyo ama ben uyuyamıyorum tabi öle,annem çatalcada keşke biraz daha yakın olsaydı en azından bi kaç saat bırakıp nefes alırdım çatalcaya gidincede ablamın çocukları var o yüzden bırakamıyorum bırakmaı geçtim yanyana bile oturamıyoruz çocuklara yapma etme demekten kaynanamda kimse yok sessiz ortam ama orda çok sıkılıyorumçok bunaldım çok kendime vakit ayırmak istiyorum ama kızımı bırakıcak hiç kimse yok kızımı bırakmayada kıyamıyorum bendede sorun var, ama çok bunaldım son günlerde çok sinirliyim en ufacık şeye deli gibi sinirleniyorum off
ne yalan söyliyim bende bırakamıyorum uyanıkken,ancak uyurkan yapabiliyorum onada yapmak denirse..büyük temizlik hafta sonları kociş evdeyken olabiliyor ancakBu arada kızlar siz bebişler uyanıkken iş yapabiliyor musunuz. Ben yapamıyorum en fazla 5 dk yanından ayrılabiliyorum eğer çok ayrılırsam vicdan azabı çekiyorum niye yalnız bıraktım diye. Uyurken de ses olmasın diye iş yapamıyorum((
koptum dloş çoookk komiktibu arada dün akşam varmısın yokmusun a bakan oldu mu kızlar..cem yılmaz vardı.yani aylardırbu kadar gülmemeiştim..harikaydı.resmen terapioldum:))
bülent ersoyda halamın oğlu aman pardon kızı sırnaşık şey.gelen ailede bizim burda kahvede çaycılık yapıyormuş eşim tanıyor eşimin takıldığı kulüpte çaycı .
napıyonuz kızlaaar bugün bütün uyuşukluğum üstümde oğlum saat 12den beri deliksiz uyuyo bende çamaşırları yıkadım mutfağı topladım falan ama bi adam boyu ütüm var elim gtimiyo hiç yapasım yok üfff...
kızlar sizin bebelerin gece uykusu nasıl?kaç kere uyanıyolar gece.uyku saatleriniz falan düzenlimi?bizimki gece 12 oldumu fix gece uykusuna yatıyo ve sabah 7de kalkıyo deliksiz uyuyo.normal mi?hiç böyle uyuyan bebişi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?