2008 Kasım Anneleri

julicim sadece bebek olsa bende uyanıkken yapmazdım ama hergün yapmak zorundayım ben haftada bir koltukları kaldırıyorum hergünde toz alıp süpürüpsiliyorum mecbur çünkü yaptığın iş ertesi güne kayboluyo evde bi canavar var malumm.o yüzden uykudan uyanmasındansa uyanıkken yapıyorum elimpratiktir zaten yarım saatte günlük işimibitirmiş oluyorum banyoyu falanda uyutup yapıyorum .2. çocuğu doğur senide görürüz puhahakaydirigubbakcemile3

pirayecim şaka maka 4. aylardayız..artık toparlanıyorlar yavaş yavaş..bahar da geldimmi atarız arabalara hoppaa parklara,alışverişe.kasımanneleri şanslı bence.tam toparlanacak bebişler gezmelik olacaklar güzel havalarda.

cnm ben de uyanıkken yapamıyorum pek.çünkü mızmız benimki:)))şimdiler de de taşımapozisyonumuz değişti.çok hoşlanıyor.hepkucak istiyor.ya da onunla konuşmamı.

sırtı karnıma değiyor.bende onun karnından be poposundan tutuyorum.yani yüzü dışa dönük.
etrafı izliyor.ama kısa sürelerle yapıyorum.

bu arada kızlar emzirme süreleriniz düzene girdimi.yaa tuna bir gün hep emmekistiyor
1 swaat arayla..diğer gün ise mesela bugün 4 saat emmedi uyudu.
sabahtan beri emzirmeye çalışıyorum çığlık çığlığa.ardıbdan sızdı emmedi tabi..
acaba zorlamasammı???

3 sattebir emzirmek istiyorumama bir emdiğimde tam emmiyor oğlum...sizlerin nasıl??

bu arada dün akşam varmısın yokmusun a bakan oldu mu kızlar..cem yılmaz vardı.yani aylardırbu kadar gülmemeiştim..harikaydı.resmen terapioldum:))

Piraye ben de sıkıldım artık sabırlar taşıyor sanırım az kaldı dayan yaz geliyor. Ben işe başlayacağım sanırım biraz açılırım ama birden insan içine çıkınca sudan çıkmış balığa dönücem sanırım.

Mmmf hep diyoruz kuzum sen pratik hatunsun diye seninle boy ölçüşemem beeeeen :)))

Dilek umarım seninkinin emmesi de düzene girer. Gaz sorunu varsa saatte bir emzirince daha da gazlanıyor kısır döngü gibi. Ben önce az süt gelen göğsü ardından da diğer göğsü toplam 20 dk falan emziriyorum. Bu da son bir haftadır böyle olmaya başladı yoksa ben de saatte bir falan 8-10 dk emziriyordum tek göğüsle doydu sanıyordum ama gaz oluyormuş gazını çıkarıp ikinciye devam ediyorum. Bu şekilde 3 saat gidiyor. Bir de işe başlayacağım için yemek saatlerini ayarlamaya çalıştım Allahtan kızım yardımcı oldu şimdi anneanneye çok iş kalmadı.

Asorti en çok korktuğum şey nazar. Her akşam uyuturken okuyorum ben de. Dışarı çıktığımız günler gerçekten benim kızıma da çok nazar değiyor.

ben izleyemedim diloks zaten cem yılmaz ı pek sevmiyorum ve gülemiyorum
ata demirer bana daha komik gelio geçen sene gösterisine gitmiştim çok güldüm ya
çok zaekice espriler yapıo

ewt julicim ya bende çok korkardım ama malesef değmiş nazar çokta inanıyorum nazara
süreklide okurum evde benimle iken bile anne babanında nazarı değermiş

bu arada dün akşam varmısın yokmusun a bakan oldu mu kızlar..cem yılmaz vardı.yani aylardırbu kadar gülmemeiştim..harikaydı.resmen terapioldum:))

aynen canım resmen gülmekten çenem ağrıdı .
ayrıca çok duyarlı bir insanmış bunuda kanıtlamış oldu .gelen ailede bizim burda kahvede çaycılık yapıyormuş eşim tanıyor eşimin takıldığı kulüpte çaycı .du bakalım inşallah iyileşir yavrucak .herşeyin başı sağlık valla

mmmf çim siz o yemekteyizdeki italyanı da tanıyordunuz..çevre geniç bakıyorum.sanat camiasını da tanırsınız siz:))

asorticim ceminormal oyunlarında çok sevmemiştim ben de ama tün resmen gözlerimden yaş geldi.

juli umarım ben de başarabilirm.evet saat başı gazı arttırıyor.ama inan az önce uayndı ya emzirmeye çalıştım tam 3 kere memeye geldi aralarda ağlama gaz..yarım saatibuluyor biremmemiz.emdiği de 5-10 dakika.

ama deneyeceğim biraz acıktırsam iyi oalacak.bir ilkiden birşey olmaz herhalde.düzene girmel..ya işe başlasaydım nasıl yapardım diyorum her sabah..

sedacım kaka işi içinbence de bi tahlil yaptırmalısın..içinraha t eder..

hadi gel yer değiştirelim ..benim annem orda seninki burda kaydirigubbakcemile3
sabret canım yaza planlarımız varı hani atatürk parkı ,günbatımı kaydirigubbakcemile3

ne yalan söyliyim bende bırakamıyorum uyanıkken,ancak uyurkan yapabiliyorum onada yapmak denirse..büyük temizlik hafta sonları kociş evdeyken olabiliyor ancak
koptum dloş çoookk komikti
.gelen ailede bizim burda kahvede çaycılık yapıyormuş eşim tanıyor eşimin takıldığı kulüpte çaycı .
bülent ersoyda halamın oğlu aman pardon kızı sırnaşık şey

dilekçim bende izledim cnm ama piroş uyuyodu sessiz gülcez diye bi hal olduk kocişle
juli inşallah yaza kadar çatlamam cnm:)sen yine işe başlıcaksın ortamın değişçek ne güzel
eylül bencede yer değiştirelimDvallla yaz gelsin kimse tutamıycak beni hep gezcem günbatımınada gideriz atatürk parkınadaD bide tayfun topçu parkı var lisenin orda onada gideriz:)))

güzelleeeerrrr ben gellldimmm hihoyyyt
herkes iiy mi? özlüyom valla sizleri yaa..:1hug: benim bıdık yatağında kendi kendine sesler çıkarıyo canı bugün uyumak istemiyor fırşıntının laelaelaelaelae
bu arada aramıza yeni bir kasım annesi alıcaz,arkadaşımın adı gökçen,kendisi buraya çok sık uğruyormuş fakat üye değilmiş.bende hemen üye ol ve aramıza katıl o zmaan dedim.belki ben bunları yazarken gelmiştir bile :))))

napıyonuz kızlaaar bugün bütün uyuşukluğum üstümde oğlum saat 12den beri deliksiz uyuyo bende çamaşırları yıkadım mutfağı topladım falan ama bi adam boyu ütüm var elim gtimiyo hiç yapasım yok üfff...
kızlar sizin bebelerin gece uykusu nasıl?kaç kere uyanıyolar gece.uyku saatleriniz falan düzenlimi?bizimki gece 12 oldumu fix gece uykusuna yatıyo ve sabah 7de kalkıyo deliksiz uyuyo.normal mi?hiç böyle uyuyan bebişi olan varmı?

merak etme canım ondan bitanede bizde varhihoyyyt

ata_tanemcim nerelerdesin tatlım yaa çok özledik valla...bu arada bebeişinin uykusu gayet normal ve sağlıkklı bu yaştaki bebeklerin 7 saate kadar deliksiz uyumaları çoknormal.maşalaah bak seninki çok güzel düzen kurmuş daha ne istiyorsun nazar değmesin batumuza

sağolun kızlar ne bileyim biz de bi anormaliz haa az uyusa kızarız çok uyusa pimpirik yaparız:))annelik amma acayip şey yahu:))

yaa ben şu ticker a uyuz oldum bi yapamadım hangi siteden yaptınız kızlar bana bi yol göstersenizeee

buarada ben bayadır girmiyodum ya ay nekadar özledim sizi walla eksikliğiniz hissediliyo baya canlarım benim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…