2008 Kasım Anneleri

bilmiyom yaa sinir oldum zaten avatar resmimi değiştiremiyorum sitede problem var diyo.bi dende mi oluyo yoksa hepiniz yaşıyonuzmu aynı şeyi

herkese merhaba ilk iş günümden sonra aranızdayım:)

juli teşekkür ederim iyi dileklerin için, umarım seninde ilk iş günün su gibi akar, bu arada resim koyarım bir ara şimdi biraz işim var

sabah oğluşumu uyandırıp mamasını yedirip babaanneye bıraktık okula gittim, çok güzel bir program hazırlamışlar sağolsunlar çarşamba günü 10 saat dersim var onun dışında rahat olucam, salı ve perşembe yarım gün dersim var ve cuma günüde boş günüm:))

bugünde koordinatörlük görevim vardı eve uğrayıp sonra onu halledip geldim, oğluşumu aradım uyuyormuş bebeğim:)) uyanınca babaannesi haber verecek gidip alıcam

denizannem iş hayatının ilk günü hayırlı olsun cnm...
oğlunu özlersinbiraz ama zamanla daha da düzene girersiniz umarım..

piroşçum benim ki de geceleri mıkırdanıyor.biz gece en az 2 kere emmeye uyanıyoruz.bakalım biz ne zaman deliksiz uykuya geçeceğizz

selam kızlar
sabahtan beri bilgisayarda problem vardı düzelmedi bi türlü anca hallettim ve işte buradayımm :)))
julicim valla uyurken bile başından ayrılasım yok işe başladığımda sık sık ayrı kalıcam diye son günleri değerlendiriyorum bırak ev dağınık kalsın akşamları şöle bir toparlıyorum hafta sonlarıda eşim saolsun yardım ediyor kaldırıp temizliyoruz evi.
denizanası ilk iş günün hayırlı olsun canım süper bir programın var valla uzun süre ayrı kalmayacaksın denizoğlandan..bakalım biz nasıl yapıcaz hala nasıl süt izni kullanacağım konusunda net bişey söylenmedi sinir durumundayım.
atacım hoş geldin bu arada :))

hihooooyoyooototoot ben geldim.çilek gibigiriş yapiim dedim özlemişinizdir:))
işler bitti ama bende bittimbugün.yarında aşı günümüz biatlatsak şunuda .bu arada eşkiya çokkorkuttu beni az önce mıkır mıkırdı uykusuzluktan yan yatırdım memesini verdim uyuyana kadr salladım mutfağa gittim mutfağın camı açık olduğu için kapısını kapadım.dışardan biağlama sesi geliyo acaba benimkindenmidiye kulak kabarttım yok dışardan geliyo sonra içime kurt düştü resmen dürttüler sanki hemen mutfaktan çıkıp yatakodasına gittim bi baktım suratını yastığa tamamen gömmüş uyuyo can havliyle bi saldırdım çocuğa oda neye uğradığını şaşırdı .herhalde döneyim diye kafasından destek almak istedi sonrada öyle uyuya kaldı ay öylekötü oldumki dizlerimin üzerine çöküverdim buda kucağımda nooluyo bu kadına diye bakıyo .bu çocuk benim ömür törpüm 10yıl yaşlandım birden..onu öyle görünce kaldırana kadar aklımdan neler geçti neler...sonrada çokağladım Allahım bizleri görünür görünmez kazalardan muhafaza et diye

mmmf çim geçmiş olsun cnm.
artık daha dikkatli olmalıyız,hareketlendiler.
gündüz de ben sürekli göz hapsinde tutuyorum elimden geldiğince.
allah korusun tüm yavruları

ben hep böyle dua ediyorum :allahımben bakamazsam sen bak sen koru diyee..

Selam canlar nabersiniz?

Bende bugün daha az yoruldum geçen haftaya göre.

Denizanası hadi ilk iş günün hayırlı olsun dişyelim.

Atacım mı gelmiş,geçmişe bakamadım ama hoşgelmiş.

mmmfcim geçmiş olsun canım ya çok korkmuşsun aman dikkat edelim.Allah korumuş.

selamlar, bebişlerim uyuyor bende yemeğimi fırına verdim geldim bugün hep açıktı kk ama bebişlerden pek fazla yazamadım..
deneizanası işe başlamışın şimdiden kolay gelsin canım.. tüm işe geri dönenlere kolay gelsin aslında..
mmmf canım yazdığını okudum nasıl endişelendiğini anlayabiliyorum bazen kermde gömüyor kafayı öyle uyumayı seviyor ama ben yanında oluyorum ve hep benim kolumun altına gömülüyor gece bizle yatıyor ya artık bugün tekrar yatağına yatacak ufakık alışması lazım kaan bey alıştı yatağına koyarken uyansa bile gece lambasında kendi kendine uyuyor..
ata sende tekrar hoşgeldin canım bir ara bende yoktum bşir baktım çok arkadaşımız olmuş..
benim oğlanlardan kerem bu aralar çok dalıyor bir yere genelde ufoya çok takılıyor dünde koltuktaki çiçeklere dalmış babası sevmek için alınca irkilip çok korkmuş bir ağladı zor yatıştırdık birde bu ara uykudan uyanınca alan olmazsa anni anni diye ağlıyor bıdıkım korkmuş gibi.. bende anne diyor diye seviniyorum ama tamamen tesadüf yani ses benzemesi...:))
birde ek gıdaya başladığımdan beri kakaları çok kötü kokuyor yavv..

asortie geçen tüttürdüm dedim ya.o pakette bikaç sigara vardı.her alşam bi tane içtim.
Bitti
Eşime dedim burda bi paket vardı ben onu içtim dedim.hayırdır dedi.Öylesine canım istedi dedim.Yok yok bida istemesin dedi :1no2:

Canım istiyo arada ya bi kere içersem bunun olcağını biliyodum.Şimdi ysak ya iyice tatlı oldu.cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…