2008 Kasım Anneleri

Evet bende vitamin veriyorum deviti içemedi kızım.Doktorda başka karışık bi vitamin verdi.
Onunda etkisi olabilir dediğin gibi.

Bugünlerde öhö öhhö yapıyo iyice nazlandı.Bazen gerçek mi öksürüyor yalan mı anlayamıyorum :)

evet nazlanmaları meşhur bizimkilerin özellikle keremin o biraz daha ufaklık hala bizle yatıyor ondan nazlanıyor bize.. ses tonlarından anlaşılıyor nazlanmaları ama büyüyorlar akıllanıyorlar diye seviniyorum ben..

Ya sizinkide mi anneee diye ağlıyor. Ne tatlı oluyor sank, beni çağırıyormuş gibi içimden bişeyler akıyor o öyle ağlayınca.

Mmmf inşallah bir daha böyle bir olay yaşamazsın canım benim yaa.

Dark sana da mı yasak. Bana da yasak hehehee :))))Ama deliniyor işte o yasaklar. Hem daha tatlı oluyor. Ben işe başlayınca çok korkuyorum asıl. Orada herkes içiyor hele yemekten sonra hepsi yakacak bir tane, koşar adım uzaklaşmak lazım o anda oradan. Çünkü evde bir tane 2 günde bir tane falan hadi neyse de iş yerinde içilirse 4-5 e kadar çıkar ki bu kabul edilebilir bir şey değil. Keşke daha iradeli biri olup hiç içmeseydik
:Saruboceq:

ondan bende de var ama benim ki 8 den 12 ye kadar uyumuo ondan sonra uyuyo o saate kadar

bende böle başlamıştım cnm:1no2:
bu arada kızlar ya kızımın kakası biraz önce yemyeşildi nden acaba birde
sümüksü bişeyler vardı neden ki:sm_confused:

walla yasak banada Juli keşke içmeseydik sabahtır aklım eşimin cebinde gördüğüm marlb... da
Normalde 2009 DD içer ama ben asla içemem onu.Normalde ben parlakahmet içerim yalnız geçen bulduğum westt de iyiydi.paket biti ama (
Ahh eşimde ceketi burda bırakmışEşim dışarı çıksa annem oluyo odada DD Yürütemedim aman allam neler düşünyom D

SAPHIRA;
gelsin canım gökçenide bekleriz

diloks;
ben aralarda baktım pek iyi espriye denk gelmedim heralde.
bizde Çok güsel hareketleri daha çok izlemeye çalıştık.ben kitap okudum sonra sarmadı beni hiç biri

Asortie;
Polarisinkine baktım 35 tl felandı.

PirayeHira;
eve tıkılıp kaldığımızdan bu siinir hep.ben çalışınca biraz daha iyyim.

mmmf27;
maşallah pratik ve temiz hatunsun.benim 2. olsa evi hok götürcek D

julianne;
Eşinde bi alemmiş :)) Demek Kk dan sana söz geçircek D
Yeni saçını güle güle kullan çok yakışmış sengözlerimebaksanab

zeyna;
Çabuk gel özledik seni.

seda_1983;
ben örtmenim canım.

Kaçıran olduysa tekrar hatırlatalım tarifi dedim.
bende çok yapmak istiyorum .

onu kocam bana söylemişti darkcım:mymeka:

ahahah nolcak yani şaşırdıysam kaydirigubbakcemile

darkçım geçmiş olsun cnm
Sağol canım daha iyiyim bugün.senin hediyende değişik olmuş,güle güle yaptır saçını.

hepinize iyi akşamlar,nihayet yazdıklarınızı okudum bitirdim.maşallah yine ne çok yazmışsınız.biz buğun kızımla oturmaya gittik.2 gündür çaylara gidiyoz valla.kırdık seytanın bacanı galiba,ama hazırlanıp evden çıkmak çok zor ya.ben bii türlü alışamadım.yaz gelsin hergün çıka çıka alışırım heralde.bide yalnız çıkmaya alışabilsem kimse tutmasın beni...

canım bizimkinin gazı da tam gaz devam ediyor.yalnız bu hafta düzenli olarak günde 3 veya 4 kez zinkosunu veriyorum birde anason kimyon rezene karışımı veriyorum biraz farkediyor galiba.ha bu arada bende fincan fincan bardak bardak bu karışım ve papatya içiyorum.ve surekli artık benim bebeğim gazlı değil diye kendime telkinde bulunuyorum.

ay canım ya allah korusun .allahım bebeklerimizin eksikliğini ve acısını göstermesin.

allahım sendeki bu iş düzeni ve pratikliği birazda bana bulaşsa

julicim ne mumkun uyanıkken iş yapmak.wcye gidemiyoorum.benimki tam bir kucakçı

az kaldı canım ya nisandan sonra kim tutar bizi (inş.)bu da gecer ya hu

vala maşallah sana nazar deeğmesin.hepsini yapıyon bide buraya yetişiyon atom karınca gibisin.

bu arada test yaptığımın ertesi gün yani dün regl oldum bilseydim yapmazdım:)
gözun aydın.

valla canım ben nezaman isterse veriyorum.çünkü 2 saatta bir emzirdiiğimm dönemde kilosu eksik çıktı.dr da istediği zaman verdedi.

hoşgeldin atatanem.maşallah bebegine,bence hiç söyleme aklına bile getirme.darısı bizim başımıza.ğece uyuyunca gündüz uyuyormu peki

geçmiş olsun canım.bende birgece birden pat diye gözum açıldı bebeğime bi baktım battaniye yüzünü tamamen örtmuştu nasıl oldu bilmiyorum ama o kadar kısa sürede gözümün önune neler geldi çok korkmuştum.allah hepsini korusun.

yasaklar her zaman tatlıdır zaten.

benim bebişde bide uzerine basa basa anni diye ağlıyor.eşim çıldırıyor.siğara içmek istediiğinde bebeğinin güzel masum yüzünü getir canım aklına.

dark dur yapma uyma şeytana.

ama ilk kez oldu şimdi canım ya bakiim bir daha olursa inşallah olmaz
canım benim kızımada oluyor arada.uşutup gazlanınca oluyor genelde.ama surekli olunca tahlil gerekiyor.bi sefer bizim oldu bakteri çıktı.antibiyotik kullanmıştık

selam millet..bende yemeklerimi yaptım bulaşıklarımı yıkadım bide tramisu yaptım dolapta henüz

yemedik,sonracıma kar yağıyo burda lapa lapa ,bende bu havayı teneffüs etmek ve kar altında yürümek

istedim,kızın bezi bitmek üzereydi dedim bari çıkıp aliyim hem hava almış olurum dedim ..öyle güzel

geldi ki çok hoşuma gitti doğrusu..

bu arada şu pratiklik konusunda tecrübe diyelim herhalde en fazla evli olanlardan biriyim çocuklarda olunca neyin ne şekilde en hızlı olunuru yaşayarak öğrendim sizde öğrenceeniz daha çooook yolunuz varr derrrrrmişimsırnaşık şey

oFF pes ettim artık geçmişi okumaktan..yavv ne çok şey konuşuyorsunuz ara ara okurum artık..

Annemler geldi memlketten,iyi oldu 3-4 gün daha burdalar.oğluş iyi kakası dışında ne zaman düzene gircek anlamıyorum bugün 6.günde yaptı kakayı..

mmf geçmiş olsun şeker,allah korumuş oğluşunu..yan yatırmak pek önerilmiyor en güvenli pozisyon sırt üstü yatmaları..

Denizanası işe başlamışsın,kolay gelsin..

Darkk uzak dur sigaradannnnnn cısssssss..ben hala irademe hakimim bu konuda şaşıyorum kendimeee..

mmff her gün nasıl ev silip süpürüp toz alıyosun..keşke ben de öyle olsam..Haftada bir yapıyorum onda da daha zor oluyor ..pasaklımıyım neyim..delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…