- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.681
ondan bende de var ama benim ki 8 den 12 ye kadar uyumuo ondan sonra uyuyo o saate kadarnapıyonuz kızlaaar bugün bütün uyuşukluğum üstümde oğlum saat 12den beri deliksiz uyuyo bende çamaşırları yıkadım mutfağı topladım falan ama bi adam boyu ütüm var elim gtimiyo hiç yapasım yok üfff...
kızlar sizin bebelerin gece uykusu nasıl?kaç kere uyanıyolar gece.uyku saatleriniz falan düzenlimi?bizimki gece 12 oldumu fix gece uykusuna yatıyo ve sabah 7de kalkıyo deliksiz uyuyo.normal mi?hiç böyle uyuyan bebişi olan varmı?
asortie geçen tüttürdüm dedim ya.o pakette bikaç sigara vardı.her alşam bi tane içtim.
Bitti
Eşime dedim burda bi paket vardı ben onu içtim dedim.hayırdır dedi.Öylesine canım istedi dedim.Yok yok bida istemesin dedi :1no2:
Canım istiyo arada ya bi kere içersem bunun olcağını biliyodum.Şimdi ysak ya iyice tatlı oldu.cokacimcoook
Kaçıran olduysa tekrar hatırlatalım tarifi dedim.julicim işte meşhur ağlayan pasta :))
AĞLAYAN PASTA
4 Yumurta
2,5 Kahve fincanı şeker
3 Kahve fincanı un
Kabartam tozu
Bunları bi güzel mikseler çırpıp 32 cm yuvarlak tepsiye dökün.he accık bi karşım tepsi büyük diye geçirmeyin aklınızdan becerebilenin kek öle bi kabarıyoki.neyse zaten 15 dakkada kızarıp pişiyor.kek çıkartıp soğutun.
1 paket krem şantiyi 1 bardak sütel çırpıp soğuyan keknin üstüne yayın güzelce he tepsiden çıkartmayın keki orda kalsın.
ondan sonra 1 paket çikolata sosunu 2 su bardağı ile pişirin ve kaynar bi şekilde krem şantinin üstüne dökün.2 sn ye sonra gözlerinize inanamayacaksınız.az soğumasını bekleyip soğuduktan sonra dolaba atın 1-2 saat dolapda donsun.sonra kek gibi servis yapın. harika oluyor afiyet olsun yapan olursa.
he çok uzun gözüksede 40 dakkada çıktım ben mutfaktan yiğitle.eli pratik olanlar (mmmf) 30 dakkada çıkabilir.
zeynanın anlatımıyla tekrar karşınızda:))
ben bu tarife kek kısmına kakao ekleyerek keki kakaolu yaptım.sonra fırından çıkan keki sütle bir güzel ıslatıp sütlü kek kıvamına getirip soğumaya bıraktım ardından kremşantiyi üzerine ekledim.
çikolata sosunu ise bakkalada kalmadığı için kendim yapmak durumunda kaldım ama oda güzel oldu isteyenler için sos tarifi
2 fincan toz şeker
2 fincan süt
1 yemek kaşığı mısır nişastası
2 yemek kaşığı kakao
herkese tekrar afiyet bal şeker ve bol bol süt olsun :))
onu kocam bana söylemişti darkcım:mymeka:
Sağol canım daha iyiyim bugün.senin hediyende değişik olmuş,güle güle yaptır saçını.darkçım geçmiş olsun cnm
canım bizimkinin gazı da tam gaz devam ediyor.yalnız bu hafta düzenli olarak günde 3 veya 4 kez zinkosunu veriyorum birde anason kimyon rezene karışımı veriyorum biraz farkediyor galiba.ha bu arada bende fincan fincan bardak bardak bu karışım ve papatya içiyorum.ve surekli artık benim bebeğim gazlı değil diye kendime telkinde bulunuyorum.günaydın kızlar...nihayet gelebildim.
internet sürekliaçık,laptop yanımda,sadece gelip biriki cümle yazacağım yazamıyorum 2 gündür...şimdi uyuyor..şşşşş..aman uyanmasın biraz..
benim tuna biraz farklı sanırım.çoğunuzun gazı az sanırım ,bizim hala devam ediyor,hem de hiç azalmadan..2 emiyor ağlıyor hadi gaz faslı,,,,uyandııııı
ay canım ya allah korusun .allahım bebeklerimizin eksikliğini ve acısını göstermesin.Diloks sakın kendini yalnız hissetme.Yanımda bebeğim var.Sabahtan beri ağlıyor.Gaz, kaka problemi.Benim bebeğimde çok gazlı halen.Biryere çıkmaya korkuyorum valla. Öğlene kadar sütüm bitiyo.Ağladıkça ağzına meme vermekten sütüm kalmıyor.Onu da gaz yüzünden kusuyor.Ama geçecek bu günler.2 gün önce arkadaşımın 11 aylık bebeği doğalgaz zehirlenmesinden öldü.Boşver bugünler böyle geçsin.Onların canları sağolsun.
allahım sendeki bu iş düzeni ve pratikliği birazda bana bulaşsakızlar o kadr işim varki arada size gelip selam demek için pcaçık müzikdinliyom bi yandanda temzilik ve yemek yapıcam başladım bile oğlumunda kaka operasyonu var bi ona bakıyom bi size bide işime zor yani anlııcanız:))) hava kapattı çok akşam oluyoo kar yağcak galbaaaa
julicim ne mumkun uyanıkken iş yapmak.wcye gidemiyoorum.benimki tam bir kucakçıBu arada kızlar siz bebişler uyanıkken iş yapabiliyor musunuz. Ben yapamıyorum en fazla 5 dk yanından ayrılabiliyorum eğer çok ayrılırsam vicdan azabı çekiyorum niye yalnız bıraktım diye. Uyurken de ses olmasın diye iş yapamıyorum((
az kaldı canım ya nisandan sonra kim tutar bizi (inş.)bu da gecer ya huslm kıslar
off cnm sıkılıyo bugün çok bunaldım piraye de 1kaç gecedir saat başı uyanıyo mıkır mıkr kendi uyuyo ama ben uyuyamıyorum tabi öle,annem çatalcada keşke biraz daha yakın olsaydı en azından bi kaç saat bırakıp nefes alırdım çatalcaya gidincede ablamın çocukları var o yüzden bırakamıyorum bırakmaı geçtim yanyana bile oturamıyoruz çocuklara yapma etme demekten kaynanamda kimse yok sessiz ortam ama orda çok sıkılıyorumçok bunaldım çok kendime vakit ayırmak istiyorum ama kızımı bırakıcak hiç kimse yok kızımı bırakmayada kıyamıyorum bendede sorun var, ama çok bunaldım son günlerde çok sinirliyim en ufacık şeye deli gibi sinirleniyorum off
vala maşallah sana nazar deeğmesin.hepsini yapıyon bide buraya yetişiyon atom karınca gibisin.julicim sadece bebek olsa bende uyanıkken yapmazdım ama hergün yapmak zorundayım ben haftada bir koltukları kaldırıyorum hergünde toz alıp süpürüpsiliyorum mecbur çünkü yaptığın iş ertesi güne kayboluyo evde bi canavar var malumm.o yüzden uykudan uyanmasındansa uyanıkken yapıyorum elimpratiktir zaten yarım saatte günlük işimibitirmiş oluyorum banyoyu falanda uyutup yapıyorum .2. çocuğu doğur senide görürüz puhahakaydirigubbakcemile3
gözun aydın.bu arada test yaptığımın ertesi gün yani dün regl oldum bilseydim yapmazdım:)
valla canım ben nezaman isterse veriyorum.çünkü 2 saatta bir emzirdiiğimm dönemde kilosu eksik çıktı.dr da istediği zaman verdedi.pirayecim şaka maka 4. aylardayız..artık toparlanıyorlar yavaş yavaş..bahar da geldimmi atarız arabalara hoppaa parklara,alışverişe.kasımanneleri şanslı bence.tam toparlanacak bebişler gezmelik olacaklar güzel havalarda.
cnm ben de uyanıkken yapamıyorum pek.çünkü mızmız benimki:)))şimdiler de de taşımapozisyonumuz değişti.çok hoşlanıyor.hepkucak istiyor.ya da onunla konuşmamı.
sırtı karnıma değiyor.bende onun karnından be poposundan tutuyorum.yani yüzü dışa dönük.
etrafı izliyor.ama kısa sürelerle yapıyorum.
bu arada kızlar emzirme süreleriniz düzene girdimi.yaa tuna bir gün hep emmekistiyor
1 swaat arayla..diğer gün ise mesela bugün 4 saat emmedi uyudu.
sabahtan beri emzirmeye çalışıyorum çığlık çığlığa.ardıbdan sızdı emmedi tabi..
acaba zorlamasammı???
3 sattebir emzirmek istiyorumama bir emdiğimde tam emmiyor oğlum...sizlerin nasıl??
hoşgeldin atatanem.maşallah bebegine,bence hiç söyleme aklına bile getirme.darısı bizim başımıza.ğece uyuyunca gündüz uyuyormu pekinapıyonuz kızlaaar bugün bütün uyuşukluğum üstümde oğlum saat 12den beri deliksiz uyuyo bende çamaşırları yıkadım mutfağı topladım falan ama bi adam boyu ütüm var elim gtimiyo hiç yapasım yok üfff...
kızlar sizin bebelerin gece uykusu nasıl?kaç kere uyanıyolar gece.uyku saatleriniz falan düzenlimi?bizimki gece 12 oldumu fix gece uykusuna yatıyo ve sabah 7de kalkıyo deliksiz uyuyo.normal mi?hiç böyle uyuyan bebişi olan varmı?
geçmiş olsun canım.bende birgece birden pat diye gözum açıldı bebeğime bi baktım battaniye yüzünü tamamen örtmuştu nasıl oldu bilmiyorum ama o kadar kısa sürede gözümün önune neler geldi çok korkmuştum.allah hepsini korusun.hihooooyoyooototoot ben geldim.çilek gibigiriş yapiim dedim özlemişinizdir:))
işler bitti ama bende bittimbugün.yarında aşı günümüz biatlatsak şunuda .bu arada eşkiya çokkorkuttu beni az önce mıkır mıkırdı uykusuzluktan yan yatırdım memesini verdim uyuyana kadr salladım mutfağa gittim mutfağın camı açık olduğu için kapısını kapadım.dışardan biağlama sesi geliyo acaba benimkindenmidiye kulak kabarttım yok dışardan geliyo sonra içime kurt düştü resmen dürttüler sanki hemen mutfaktan çıkıp yatakodasına gittim bi baktım suratını yastığa tamamen gömmüş uyuyo can havliyle bi saldırdım çocuğa oda neye uğradığını şaşırdı .herhalde döneyim diye kafasından destek almak istedi sonrada öyle uyuya kaldı ay öylekötü oldumki dizlerimin üzerine çöküverdim buda kucağımda nooluyo bu kadına diye bakıyo .bu çocuk benim ömür törpüm 10yıl yaşlandım birden..onu öyle görünce kaldırana kadar aklımdan neler geçti neler...sonrada çokağladım Allahım bizleri görünür görünmez kazalardan muhafaza et diye
yasaklar her zaman tatlıdır zaten.asortie geçen tüttürdüm dedim ya.o pakette bikaç sigara vardı.her alşam bi tane içtim.
Bitti
Eşime dedim burda bi paket vardı ben onu içtim dedim.hayırdır dedi.Öylesine canım istedi dedim.Yok yok bida istemesin dedi :1no2:
Canım istiyo arada ya bi kere içersem bunun olcağını biliyodum.Şimdi ysak ya iyice tatlı oldu.cokacimcoook
benim bebişde bide uzerine basa basa anni diye ağlıyor.eşim çıldırıyor.siğara içmek istediiğinde bebeğinin güzel masum yüzünü getir canım aklına.Ya sizinkide mi anneee diye ağlıyor. Ne tatlı oluyor sank, beni çağırıyormuş gibi içimden bişeyler akıyor o öyle ağlayınca.
Mmmf inşallah bir daha böyle bir olay yaşamazsın canım benim yaa.
Dark sana da mı yasak. Bana da yasak hehehee :))))Ama deliniyor işte o yasaklar. Hem daha tatlı oluyor. Ben işe başlayınca çok korkuyorum asıl. Orada herkes içiyor hele yemekten sonra hepsi yakacak bir tane, koşar adım uzaklaşmak lazım o anda oradan. Çünkü evde bir tane 2 günde bir tane falan hadi neyse de iş yerinde içilirse 4-5 e kadar çıkar ki bu kabul edilebilir bir şey değil. Keşke daha iradeli biri olup hiç içmeseydik
:Saruboceq:
dark dur yapma uyma şeytana.walla yasak banada Juli keşke içmeseydik sabahtır aklım eşimin cebinde gördüğüm marlb... da
Normalde 2009DD içer ama ben asla içemem onu.Normalde ben parlakahmet içerim yalnız geçen bulduğum westt de iyiydi.paket biti ama (
Ahh eşimde ceketi burda bırakmışEşim dışarı çıksa annem oluyo odadaDD Yürütemedim aman allam neler düşünyom D
canım benim kızımada oluyor arada.uşutup gazlanınca oluyor genelde.ama surekli olunca tahlil gerekiyor.bi sefer bizim oldu bakteri çıktı.antibiyotik kullanmıştıkama ilk kez oldu şimdi canım ya bakiim bir daha olursa inşallah olmaz
puffff daralıyorum ben kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?