2008 Kasım Anneleri

buradada hiçbişey yok az evvel kayınvalidemler aradı lapa lapa kar yağıyor arabanın zinciri varmıydı diye bi telaş cama sarıldık ama hiçbişi yok (

slm kızlar yine uzamış gitmiş sayfalar :) okuyamadım valla misafirim var bi bakiiim dedim ben bugün tahlil yaptırdım hiçbirşey çıkmadı kakasında kan vardı ya bişey yokmuş doktor hazımsızlıktan dolayı oluyordur 3 saat arayla emzir dedi bide öle deniyelim bakalım saat 6 da capacitye gittik ablamla nextten c&a dan bide Lcwaikikiden bir sürü şey aldım oğluma özellikle C&A ya mutlaka uğrayın diyorum o mağazaya girmeden önce bir sürü şey almıştım en son C&A ya girdim pişman oldum keşke hepsini burdan alsaydım die inanılmaz güzel ve inanılmaz ucuzdu istanbulda oturanlar fırsatı kaçırmayın benden söylemesi hem erkek hemde kız elibseleri mükemmel ötesi çıldırdım resmen ve ilk defa oğlumu avm ye soktum herkes maşallah çok şeker vs korktum nazar değicek die hemen ayetel kürsi okudum 7 kere kocişimde iş çıkışı yanımıza geldi yemek yedik daha yeni geldik ayy inanılmaz değişiklik oldu çok rahatladım ama saç parası güme gitti oğluşuma helal olsun kociş sonra ben sana yine veririm dedi zaten dışarıda çıkmıorum hazirana kadar idare ederim

teşekkür ederim mucizecim benim içinde değişiklik oldu rahatladım gerçi hava soğuktu ama iyicene giydirdim battaniyesinide giydirdim ii oldu galiba kıyafetleri büyük aldım olsun baharda giyer napan

aynen mucizecim bizimkide öyle ama ben tv zararlı diye duyduğum için seyrettirmiyorum hiç hatta kucaktayken tv ye arkası dönükken ağlıyo tv ye dönünce hemen susuyor eşşek :)

bende izletmiyorum canım.tv otistiği oluyormuş çoçuklar ve göz kaymasına sebep oluyormuş.ama bizim yaramaz hemen her fırrsatı değerlendiriyor özelliklede babasının kucağındaysa çünkü babamız tam tv delisi dalıyor kızda fırsattan istifade hemen bakıyor.hanği açıdan yakalarsa artık çevirincede ağlıyor.bende basıyom fırcayı babaya dikkat etmediği için

iyi geceler kızlar, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, bende yeni çalışmaya başlayacak olanlara güç, başlamayacak olanlara yaza kadar sabır diliyorum,

tüm yazılanları okudum ama o kadar yorulmuşumki pek birşey kalmadı aklımda, işten sonrada iki posta çamaşır, yemek bulaşık + bulaşık makinası boşaltılması bebişle hasret giderme vs bacaklarım ağrımış inanın, bu arada denizim bana küsmüş öğleden sonra gittiğimde yüzüme bakmadı uzun süre dinliyor beni ama bakmıyor ve tepki vermiyor çok üzüldüm yavruma

bu arada atatanem, beyaz melek hoşgeldiniz şekerler, mmf geçmiş olsun tatlım allah hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın

şimdilik hoşçakalın yarın gelirim yine inşallah

canım benim yaa bende çok evham yapıyorum aslında biraz rahat olmak lazım ama nerdee..geceleri sürekli kabus görüyorum,uyumak istemiyorum artık ya o hale geldim

benim eşimde tv ye çok sever cnm,aynı olayın benzeri bizde de yaşanıyor ama bneim eşim biraz daha dikkatli,kendine çeviriyor hemen

bu arada inanamadım kendime :1shok: heralde özürlüyüm diyordum kendime .sonunda olmuş mq butonu.meğer hızlı cvp kısmından yapmıcakmışız kaydirigubbakcemile3 ama kimse daha önce bu durumu belirtmeid kendi kendime keşfettim süprizzzzz ne keşif ama lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…