- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.701
valla bi heycan cama koştum burda bişey yoksenağlama
kızı naptın kız eylülgiderken
canım benim yaa bende çok evham yapıyorum aslında biraz rahat olmak lazım ama nerdee..geceleri sürekli kabus görüyorum,uyumak istemiyorum artık ya o hale geldimhihooooyoyooototoot ben geldim.çilek gibigiriş yapiim dedim özlemişinizdir:))
işler bitti ama bende bittimbugün.yarında aşı günümüz biatlatsak şunuda .bu arada eşkiya çokkorkuttu beni az önce mıkır mıkırdı uykusuzluktan yan yatırdım memesini verdim uyuyana kadr salladım mutfağa gittim mutfağın camı açık olduğu için kapısını kapadım.dışardan biağlama sesi geliyo acaba benimkindenmidiye kulak kabarttım yok dışardan geliyo sonra içime kurt düştü resmen dürttüler sanki hemen mutfaktan çıkıp yatakodasına gittim bi baktım suratını yastığa tamamen gömmüş uyuyo can havliyle bi saldırdım çocuğa oda neye uğradığını şaşırdı .herhalde döneyim diye kafasından destek almak istedi sonrada öyle uyuya kaldı ay öylekötü oldumki dizlerimin üzerine çöküverdim buda kucağımda nooluyo bu kadına diye bakıyo .bu çocuk benim ömür törpüm 10yıl yaşlandım birden..onu öyle görünce kaldırana kadar aklımdan neler geçti neler...sonrada çokağladım Allahım bizleri görünür görünmez kazalardan muhafaza et diye
bende izletmiyorum canım.tv otistiği oluyormuş çoçuklar ve göz kaymasına sebep oluyormuş.ama bizim yaramaz hemen her fırrsatı değerlendiriyor özelliklede babasının kucağındaysa çünkü babamız tam tv delisi dalıyor kızda fırsattan istifade hemen bakıyor.hanği açıdan yakalarsa artık çevirincede ağlıyor.bende basıyom fırcayı babaya dikkat etmediği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?