N
nika_85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.721
ıkıncı gunaydın da bende olsun da
eylulcum ne depremı kıs hayırdır ınsa allah
korkutmayın benı kalkıp gıderım eve sımdı
aman canım ya bi garibim iki gündür eve sığamıyorum daralıyorum depresyona mı girdim yooosa:1shok:asorticim nooldu canım:teselli:
canım bize yan yatır dedi doktor sırtüstü yattığı zamanda kusarsa falan boğazına kaçar mazallah ben hep yan yatırıyorumoFF pes ettim artık geçmişi okumaktan..yavv ne çok şey konuşuyorsunuz ara ara okurum artık..
Annemler geldi memlketten,iyi oldu 3-4 gün daha burdalar.oğluş iyi kakası dışında ne zaman düzene gircek anlamıyorum bugün 6.günde yaptı kakayı..
mmf geçmiş olsun şeker,allah korumuş oğluşunu..yan yatırmak pek önerilmiyor en güvenli pozisyon sırt üstü yatmaları..
Denizanası işe başlamışsın,kolay gelsin..
Darkk uzak dur sigaradannnnnn cısssssss..ben hala irademe hakimim bu konuda şaşıyorum kendimeee..
ewt canım C&A çok ucuz ankarada aynı yani bende genelde oradan alıyorumslm kızlar yine uzamış gitmiş sayfalar :) okuyamadım valla misafirim var bi bakiiim dedim ben bugün tahlil yaptırdım hiçbirşey çıkmadı kakasında kan vardı ya bişey yokmuş doktor hazımsızlıktan dolayı oluyordur 3 saat arayla emzir dedi bide öle deniyelim bakalım saat 6 da capacitye gittik ablamla nextten c&a dan bide Lcwaikikiden bir sürü şey aldım oğluma özellikle C&A ya mutlaka uğrayın diyorum o mağazaya girmeden önce bir sürü şey almıştım en son C&A ya girdim pişman oldum keşke hepsini burdan alsaydım die inanılmaz güzel ve inanılmaz ucuzdu istanbulda oturanlar fırsatı kaçırmayın benden söylemesi hem erkek hemde kız elibseleri mükemmel ötesi çıldırdım resmen ve ilk defa oğlumu avm ye soktum herkes maşallah çok şeker vs korktum nazar değicek die hemen ayetel kürsi okudum 7 kere kocişimde iş çıkışı yanımıza geldi yemek yedik daha yeni geldik ayy inanılmaz değişiklik oldu çok rahatladım ama saç parası güme gitti oğluşuma helal olsun kociş sonra ben sana yine veririm dedi zaten dışarıda çıkmıorum hazirana kadar idare ederim
fıstığım o tv olduğu için izlemiyormuş sadece parlak renkler ve oynayan bişeler olduğu için bakarmış nette öle yazıo vallaya bizim kız tam bir tv manyağı ya hiç bir fırsatı kaçırmıyor.sesi kesildiyse kesin tvye dalmıştır.
merhaba arkadaşlar ben nazlı kasım annasiyim aralıktı aniden
kasım annesi oldum olumun sayesinde inşallah benide aranıza alırsınız
slm kızlar yine uzamış gitmiş sayfalar :) okuyamadım valla misafirim var bi bakiiim dedim ben bugün tahlil yaptırdım hiçbirşey çıkmadı kakasında kan vardı ya bişey yokmuş doktor hazımsızlıktan dolayı oluyordur 3 saat arayla emzir dedi bide öle deniyelim bakalım saat 6 da capacitye gittik ablamla nextten c&a dan bide Lcwaikikiden bir sürü şey aldım oğluma özellikle C&A ya mutlaka uğrayın diyorum o mağazaya girmeden önce bir sürü şey almıştım en son C&A ya girdim pişman oldum keşke hepsini burdan alsaydım die inanılmaz güzel ve inanılmaz ucuzdu istanbulda oturanlar fırsatı kaçırmayın benden söylemesi hem erkek hemde kız elibseleri mükemmel ötesi çıldırdım resmen ve ilk defa oğlumu avm ye soktum herkes maşallah çok şeker vs korktum nazar değicek die hemen ayetel kürsi okudum 7 kere kocişimde iş çıkışı yanımıza geldi yemek yedik daha yeni geldik ayy inanılmaz değişiklik oldu çok rahatladım ama saç parası güme gitti oğluşuma helal olsun kociş sonra ben sana yine veririm dedi zaten dışarıda çıkmıorum hazirana kadar idare ederim
merhaba arkadaşlar ben nazlı kasım annasiyim aralıktı aniden
kasım annesi oldum olumun sayesinde inşallah benide aranıza alırsınız
toplaşın kasım anaları yoosa ben gidip ütü yapcam bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?