2008 Kasım Anneleri

günaydın kıslarr
bugün heryerim tutulmuş gece koltukta uyuyakalmışım sabah gözümü bi açtım anaaa tv karşımda (
kalimerocum ben yaptırmadım canım zaten hamileykende 1 doz yaptırmıştım sen sölemesen unutmuştum bile :))
eylül valla korkuttun hee hani deprem oldu da hissetmedim mi acaba diyorum
nazlıcık aramıza hoşgeldin seninde paylaşımlarını bekliyoruz.

slm millet iş yerijme uğradım ama geçmişi okuyacak zamanım yok hepiniz iyisinizdir inşallah.
telekomu mahkemeye vermek üzereyiz.çünki gelip yapan ilgilenen kimse yok. bir an önce yapsınlar çıldırmak üzereyim çünki.
ben kaçar hepiniz kendinize ve bebelerinize iyi bakın. öpüyoz oğluşumla sizi.

Günaydın kızlar. Deli gibi uyumuşuz kızımla. Sabah 8 de emzirdim. Sonra azıcık yanımda yatsın yerine alırım dedim. Öyle uyuyakalmışız :))) Bir gözümü açtım kız yeni uyanıyo saat 11 buçuk. Şebek şebek güldü bir de. Eşim giderken ikimiizin fotosunu çekmiş çok komiğiz. Aynı model yatan birbirine tıpatıp benzeyeyn biri büyük biri küçük 2 kişi :))) Sonra önce del, gibi acıkan kızımı sonra kendimi doyurdum.

Dün gece yarma buğdaylı bulgurlu köfte yaptım haşlmasını bugün yapıcam. Bakıyım güzel olursa size de tarifini verirrim. Ne de olsa süt deposu bunlar :)

Bugün benim de çok işim var ama hangisini yapabilirsem tabii. Tercih hakkımı ütüden yana mı kullansam bilmiyorum kendileri karşı dağı aştı da. Ya da epilasyon yapsam diyorum ya daaaa işe başlaamdan mutfak dolaplarını mı silsem. Ben karar veremeden akşam olucak.

Bugün de kimsecikler yok. Ne o başı boş bıraktınız 2009 anneleri gelsin diye mi :)) Hadi öptüm sizi. Ben kaçıp işlerden birini yapıyım.

asorticim nooldu canım:teselli:
aman canım ya bi garibim iki gündür eve sığamıyorum daralıyorum depresyona mı girdim yooosa:1shok:
canım bize yan yatır dedi doktor sırtüstü yattığı zamanda kusarsa falan boğazına kaçar mazallah ben hep yan yatırıyorum
bizim hatun bir de yüzüne yastık değmeden uyumuyo deli yaayerimseniben
aynı annesine çekmiş yüzümün yarısını yastıkla kapatmadan uyuyamam bendekaydirigubbakcemile3

ewt canım C&A çok ucuz ankarada aynı yani bende genelde oradan alıyorum
bu arada hayırlı olsun cicileriniz

ya bizim kız tam bir tv manyağı ya hiç bir fırsatı kaçırmıyor.sesi kesildiyse kesin tvye dalmıştır.
fıstığım o tv olduğu için izlemiyormuş sadece parlak renkler ve oynayan bişeler olduğu için bakarmış nette öle yazıo valla
merhaba arkadaşlar ben nazlı kasım annasiyim aralıktı aniden
kasım annesi oldum olumun sayesinde inşallah benide aranıza alırsınız

canım sende hoşgeldinn

valla o karşı dağı aşan ütüden bende de var ama yapacak adam yok (
ya hamileyken sağ bileğimde bir problem çıkmıştı bileğim şişiyordu ve elimi hareket ettiremiyordum doğumdan sonra tam geçti derken iki gündür yine çok fena hem şiş yaptı hemde hareket ettiremiyorum .işin kötü tarafı sağ el herşeyi onunla yapıyorum ilaçlı tedavisi yok atel veriyor düzelmezsede ameliyat diyor doktor ne yapcam ya (

lelalciğim sen başka doktora daha göster canım yaa o da aynı şeyi sölerse işlerini halleder
ameliyat olursun dayanılmayacak bir durumsa eğer geçmiş olsun canımm
benim kardeşiminde sağ bacak kemiğinde bir şişlik olmuş kemikte yani doktora gittik
ameliyat dedi başka doktora gittik ilçla tedavi verdi çok şükür iyi şimdi bir sorunda yok
bazı doktorlar hemen ameliyata almayı pek sevio nedense

selamlar , ben geldim asortie ama şimdi bebişler uyanırlar. artık uzun uzadıya klamıorum.. bugün arkadaşlarda gelecek birazdan.. hiçde bişey yapmadım kendileri istediler büskivi felan idare edecekler artık..
kalimerocum yarın bizimde aşımız var bebişlerin.. gitmişken bende tetanozun son aşısı vardı onuda yaptırcam..bugün gitmem lazım kartıma öyle yazmış ama yarın bebelerle bir çıkar aradan..
lelal geçmiş olsun canım ..
nazlıcık adaş sayılırız hoşgeldin...
evde iş yapanlarada kolay gelsin...

slm kızlar asorticim teşekkür ederiz cnm
lelalcim geçmiş olsun
mmmfcim ben aynı olayı oğlum daha 1 aylıkken yaşamıştım ödüm patlamıştı yastığın üstüne koymuştum öle uyumuştu bende içerde işlerime bakayım dedim buarada annemlerde bizde neyse benide biri dürttü sanki içeri bi gittim ne göreyim oğlum ters dönmüş elim ayağım tutuldu mahvoldum hemen kaldırdım nefes alıyormu die baktım inanılmaz korkmuştum bir daha da yastıkla hiç yatırmadım öyle hatta şuan bile yatırırken yastık kullanmıyorum çok dikkatli olmak lazım Allaha emanetler valla
bende ardayı ayağımda uyuttum şimdi bilgisayarda kucağımda bi bakayım dedim herkes işe başlıyor yavaş yavaş artık akşamdan akşama dolucak gibi :) bende hazır uyutmuşken içeri gidip biraz işlerimi halledeyim

slm kıslar
pirayeyi uyuttum ama heran uyanabilir kısa uyuyo artık off hala sıkılıyorum dün gece yine uyandı piroş sabaha karşı deli deli bağırıyo kendi sesini dinliyo oyun istiyo bide kaka yaptı arkasından sabah ezanını duyduk yani sonra yine uyuduk 10 buçukta kalktık noldu bu kıza anlamadım gitti negüzeldi gece uykumuz ya inş.eski düzenimize döneriz çok sinirli oluyorum uyuyamayınca.

güle güle kullanın cicilerinizi cnm bende hep capacityden alışveriş yapmıştım hamileyken nextte çok güzel şeyler var C&A da çok uygun güzel şeyler var sen de bahçelievler civarındaydın galiba cnm...

merhaba arkadaşlar ben nazlı kasım annasiyim aralıktı aniden
kasım annesi oldum olumun sayesinde inşallah benide aranıza alırsınız

hoşgeldin cnm...

toplaşın kasım anaları yoosa ben gidip ütü yapcam bakk

off benimde ütüm var hiç bitmiyo zaten ütü ama yapmıycam bugün kendime vakit ayırmak istiyorum biraz sıkıldımmm.

ahanada gene geldim ama kismecikler yok galiba iş yerinden çıktım eşimin iş yerine uğraştım gene bi size bakayım dedim.
offf ya çok özledim netimi acaba ne zaman gelecek...
zaten muhabbetten haberlerdende geri kaldım geryi okuyacak zamanımda yok.zaman olsada geçmişi okumak çok uzun durma çan çan çaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…