2008 Kasım Anneleri

saolun kızlar ..
asorticim dün akşam eşimlede aynı şeyi konuştuk başka bir doktora daha gösterelim bakalım bu ne dicek diye ..önümüzdeki hafta gidicez bakalım şimdi biraz doktor araştırıyorum

2 saattir sitedeyim, geçmişi okumaktan ancak şimdi cevap yazabiiliyorum. Maşallah güzel kaynamış ortalık yine...

kızlar bebeğe papatya çayı veren varmı?
Ben verdinm bir kere gece uyusun diye, alerji yaptı. içtikten 4-5 saat sonra yüzü ve karnı kıpkırmızı döküntü oldu ama yarım günde iyileşti... Bu arada hastayken de ıhlamur vermiştim o da alerji yaptı. Polenli şeyler alerji yapabilir dedi doktoru da..

Kızlar saçlarınızı boyuyormusunuz ya ben süte geçer diye bir röfle yaptıramadım 1 ay sonra yaptıracam kuaförede köklere değmesin diyeceğim ne yapayım
Benim de acilinden boya yaptırmam lazım çünkü fena halde beyazlarım çıktı. Yaşlı anne olunca dipleri boyatmamak gibi bi şans da olmuyor

Denizanası, benim kociş de seninki gibi. Ben de adama sürekli bana yardımcı olmuyosun diye söyleniyodum da şimdi içimden tuttu. Akşama bi ağlayan pasta yapayım da gönlünü alayım. Alt değiştirmeyi bırak, bez sızdırmışsa üstünü değiştirir, kirlilerin ön yıkamasını bile yapar aşkım.:asigim: Ben bazen ıyyy çok fena yapmış derim, iğrenme diye bana kızar...

Kociş de yakında bomba atacak kk ya zaten :)) diyo ki rumuz alıp üye olucam. Oradan yazınca belki benim sözümü dinlersin :)))
Benimki daha da ileri gidip kendi fikirlerini forumda okudum diye bana satıyo. Sözümona o da anneyiz.biz'e giriyomuş!!!!

Ben genelde iş yaparken beni seyredebilecek şekilde koyuyorum kızımı ve sürekli ona yaptığım şeyleri anlatıyorum. Böyle olunca hem o bana izin veriyor hem ben de suçluluk duymadan işlerimi yapmış oluyorum...

Benimki de tek memeci oldu bu aralar. Acaba sütüm mü arttı yoksa rejim mi yapıyor dr kontrolümğzde anlıycaz...

Nazlıcım ben ek gıdaya geçmedim ama çişi çok kokuyo.
Tahmin ediyorum senin halini:bbo:
Dark'cım son 2 gündür bizim de çişimiz çok kokmaya başladı. Bezinin markası da değişti ben ona bağlamıştım ama büyüdükçe de vücut sıvılarının kokusu değişiyor olabilir...

bu arada kanalturkte krizdeyiz die bi proğram var yemekteyiz gibi karı koca konuşuyor
ama evlerini bi görseniz
Dün ben de takıldım o programa. Oraya çıkmak için salak olmak lazım!!

Hoş geldin Zeyna. Bu akşam sonunda ben de Ağlayan Pastayı yapanlara kervanına katılacam. Tarif için teşekkür şimdiden...

Şimdilik bu kadar. Kızım acıkmış meme bekliyor... Akşama girebilirsem tekrar görüşürüz...

bende de aynı sorun sol bileğimde var. Sinir mi kas mı ne sıkışmış dedi doktor. Atel verdi de bebek varken o takılmıyorki. Aynı duruyo benimki yaa çok acıyo.bebeğimi zor taşıyorum. Birde elimi gören bazı kişiler hamilelik ve süt emzirme sırasında vitamin eksikliği yüzünden olduğu konusunda ısrarlı. Doktor demiş onlara .hangisi doğru acaba??

merhabalar

lelal geçmiş olsun canım, umarım en kolay şekilde atlatırsın

bugün sabah dersim vardı, öğleyinde oğlumun kontrolü ve aşısı vardı, karmanın 2. dozu ve rota virüsü aşılarını yaptı doktorumuz, gelişimini olumlu buldu 7 kg 62cm baş çevreside 42,5 cm olmuş oğlum,
dişlerinin sağlıklı olması için bir hap yazdı 400 tane varmış içinde hergün bir tane eritip vereceksiniz dedi

2 numaralı mamaya ve ek gıdaya 4. ay bitince başlanacak dedi

derinxby ben hamileyken doktor mr istemişti ama hamile olduğum için çektirememiştik karpal tünel sendromu demişti baş parmağın olduğu bölgede sinirlerin girdiği tüneldeki kireçlenme ilaç tedavisi yok sadece ağrıyı ve acıyı dindirmek için kortizonlu bir iğne yapılıyor ama o da çözüm değil.o dönemde atel vermişti.hamilelikte oluşan ödeme bağlı olabileceği gibi meslek hastalığı da deniliyor buna.şimdi ne verse kullanamam sonuçta bebek var bişekilde taşınıyor altı açılıyor hep sağ el.yani onu kullanmadan hiçbişey yapamam bakalım olmazsa başka doktora gözükücem ve en kötü ihtimal bir dönem iğneyle geçiştirmeye çalışıcam durumu.
denizanası maşallah denizoğlana kocaman olmuş haftaya bizde gidicez bakalım doktora bizde ne gelişmeler var görelim :)
elmalıcım şimdiden afiyet olsun pastanız valla süper az önce ben bir dilim daha yedim :))

benimde arkadaşlar gitti bir kahve içmeye uğramışlar.. oğluşlarda onlar varken epey uyudular şimdi uyanıklar ama güzel duruyorlar şimdilik...
kaan beyimiz yatağına beşiğine alışmıştı ama kerem bey hala bizle yatıyordu dün onuda yatağına yatırdım çok da güzel yattı ilk zamanlar gibi uyandı ama mızıldanmadan geri uyudu.. bizim için güzel bir gelişme artık yatakta daha rahat yatabileceğim ama oğluşumun sıcaklığını özledim daha ilk geceden yav...

lelal seda teşekkür ederim kızlar aslında hızlı kilo almasından hoşnut değilim ama sağlıklı olsunda ne yapalım sevmesi güzel oluyor tontiş tontiş:))

asorti maşallah kuzuna benimkide 11 gibi uyanmış daha uyumadı arabada gidip gelirken kestirmesini uykudan saydı heralde

bu arada artık bana gelmeyi bilinçli olarak istiyor ve bunu hareketleriyle anlatıyor lokumum

Asortie kaşınma bırak uyusun kız. Bak benimki uyumadı tilki uykusunda hala iki ütüyü bitiremedim. Hanımefendilerinki bitti beyfendininkilere başladım.

Denizoğlana maşallah annesi.

bende oglusumun yanından geldım yıne
emıstık oglusumla ayrılırken bana dıl cıkardı
ay pek bır sevındırık oldum ben yaaa hihoyyyt

bende tetanoz asısının son dozunu yaptırıcam ama korkuyorum
asıdan sonra 3 gun kolum kalkmıyor agrıdan

ya benım oglus 6200 gr normal mı
maasallah sızınkılere sız boyle 6,5 - 7 kglardan bahsedınce acaba benımkı zayıfmı dıye dusunuyorum
ama ben hıc ek besın vermıyorum emzırıyorum ve sadece rezene cayı verıyorum
o da haftada 3 gun annem durduramazsa eger

juli teyzesi teşekkür ederiza.s.

kalimerocum gayet normal bebişin merak etme, bugün doktorumuz 6 aylıkken 7,5 kg olması gerekiyor dedi biz biraz önde gidiyoruz, diyorumya lokum topitop oldu:))) ama bunu ortalamamı yoksa doğum ağırlığına göremi söyledi onu bilmiyorum

anammm 6 aylıkken 7,5 olması gerekiyorsa bizimki maşallah (maşallah deyin kızlar)şuanda 7,800 falan gerçi öle tombiş durmuyo ama boyu uzun ondan heralde ağır gibi gelio tartıda ee oğlumun anasıda uzun babasıda ondan olsa gerek ben 1.76 babasıda 1.92 buda uzun olacak kesin ayy bende 2 saat önce ayağımda sallayarak uyuttum daha uyuyo allaha şükür ayağımda sallamasam zor uyur gündüz uykumuz pek yok çünkü o arada gittim domates çorbası yaptım yemek yedim bebişime aldığım kıyafetleri ve kirlenenleri makinaya attım ayyy buarada bişey sorucam brokolileri nası yıkıyorsunuz geçen ben sirkeli suya koydum anam ne göreyim bir sürü bözek çıktı içinden biraz önce yine sirkeli suya koydum bu sefer bişey yok neden öle acaba görüntüsünde de bişey yoktu görümcem bitlenmiştir dedi brokolinin bitlendiğinide ilk defa duyuyorum

lavinyacım ne güzel erken çıkıyorsun memurmusun yoksa özelde mi çalışıyorsun cnm bende keşke böyle erken çıkabileceğim bir iş bulabilsem buarada bebişine kim bakıyor

lavinyacım ne güzel erken çıkıyorsun memurmusun yoksa özelde mi çalışıyorsun cnm bende keşke böyle erken çıkabileceğim bir iş bulabilsem buarada bebişine kim bakıyor

muhasebeciyim canım yarı devlet yarı özel diyelim kredi kefalet kooperatifinde muhasebe müdürüyüm canım benim saat sorunum olmuyor çok şükür 2 kişi çalışıyoz zaten bide başkan 3 kişiyiz öteki çalışan ben yokken beni idare ediyo sağolsun hatta şubat sonu gelsin 20 gün gitmicem işe hehehehhhhh kızımla olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…