- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.741
evet pirayecim b.evlerdeyim sende mi buralardasın
Ben verdinm bir kere gece uyusun diye, alerji yaptı. içtikten 4-5 saat sonra yüzü ve karnı kıpkırmızı döküntü oldu ama yarım günde iyileşti... Bu arada hastayken de ıhlamur vermiştim o da alerji yaptı. Polenli şeyler alerji yapabilir dedi doktoru da..kızlar bebeğe papatya çayı veren varmı?
Benim de acilinden boya yaptırmam lazım çünkü fena halde beyazlarım çıktı. Yaşlı anne olunca dipleri boyatmamak gibi bi şans da olmuyorKızlar saçlarınızı boyuyormusunuz ya ben süte geçer diye bir röfle yaptıramadım 1 ay sonra yaptıracam kuaförede köklere değmesin diyeceğim ne yapayım
Denizanası, benim kociş de seninki gibi. Ben de adama sürekli bana yardımcı olmuyosun diye söyleniyodum da şimdi içimden tuttu. Akşama bi ağlayan pasta yapayım da gönlünü alayım. Alt değiştirmeyi bırak, bez sızdırmışsa üstünü değiştirir, kirlilerin ön yıkamasını bile yapar aşkım.:asigim: Ben bazen ıyyy çok fena yapmış derim, iğrenme diye bana kızar...selam kızlar
bu arada eşlerinize çok şaşırdım kızlar, işim varsa eşim değiştirir altını kaka değiştirirkende yeterince temizleyemem diye bana yaptırıyor ama yanımda durup yardım ediyor :asigim:
hatta bir seferinde oğluşum kabızdı sonra yaptı kakasını babası "ohhh ne güzel koktu diyor"
Benimki daha da ileri gidip kendi fikirlerini forumda okudum diye bana satıyo. Sözümona o da anneyiz.biz'e giriyomuş!!!!Kociş de yakında bomba atacak kk ya zaten :)) diyo ki rumuz alıp üye olucam. Oradan yazınca belki benim sözümü dinlersin :)))
Ben genelde iş yaparken beni seyredebilecek şekilde koyuyorum kızımı ve sürekli ona yaptığım şeyleri anlatıyorum. Böyle olunca hem o bana izin veriyor hem ben de suçluluk duymadan işlerimi yapmış oluyorum...Bu arada kızlar siz bebişler uyanıkken iş yapabiliyor musunuz. Ben yapamıyorum en fazla 5 dk yanından ayrılabiliyorum eğer çok ayrılırsam vicdan azabı çekiyorum niye yalnız bıraktım diye. Uyurken de ses olmasın diye iş yapamıyorum((
Benimki de tek memeci oldu bu aralar. Acaba sütüm mü arttı yoksa rejim mi yapıyor dr kontrolümğzde anlıycaz...bu arada kızlar emzirme süreleriniz düzene girdimi.yaa tuna bir gün hep emmekistiyor
1 swaat arayla..diğer gün ise mesela bugün 4 saat emmedi uyudu.
sabahtan beri emzirmeye çalışıyorum çığlık çığlığa.ardıbdan sızdı emmedi tabi..
acaba zorlamasammı???
3 sattebir emzirmek istiyorumama bir emdiğimde tam emmiyor oğlum...sizlerin nasıl??
Dark'cım son 2 gündür bizim de çişimiz çok kokmaya başladı. Bezinin markası da değişti ben ona bağlamıştım ama büyüdükçe de vücut sıvılarının kokusu değişiyor olabilir...Nazlıcım ben ek gıdaya geçmedim ama çişi çok kokuyo.
Tahmin ediyorum senin halini:bbo:
Dün ben de takıldım o programa. Oraya çıkmak için salak olmak lazım!!bu arada kanalturkte krizdeyiz die bi proğram var yemekteyiz gibi karı koca konuşuyor
ama evlerini bi görseniz
Hoş geldin Zeyna. Bu akşam sonunda ben de Ağlayan Pastayı yapanlara kervanına katılacam. Tarif için teşekkür şimdiden...ahanada gene geldim ama kismecikler yok galiba iş yerinden çıktım eşimin iş yerine uğraştım gene bi size bakayım dedim.
offf ya çok özledim netimi acaba ne zaman gelecek...
zaten muhabbetten haberlerdende geri kaldım geryi okuyacak zamanımda yok.zaman olsada geçmişi okumak çok uzun durma çan çan çaannn
valla o karşı dağı aşan ütüden bende de var ama yapacak adam yok(
ya hamileyken sağ bileğimde bir problem çıkmıştı bileğim şişiyordu ve elimi hareket ettiremiyordum doğumdan sonra tam geçti derken iki gündür yine çok fena hem şiş yaptı hemde hareket ettiremiyorum .işin kötü tarafı sağ el herşeyi onunla yapıyorum ilaçlı tedavisi yok atel veriyor düzelmezsede ameliyat diyor doktor ne yapcam ya(
lavinyacım ne güzel erken çıkıyorsun memurmusun yoksa özelde mi çalışıyorsun cnm bende keşke böyle erken çıkabileceğim bir iş bulabilsem buarada bebişine kim bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?