2008 Kasım Anneleri

ayy bi yemek yapayım dedim şu hatunun sayesinde taşırdım çorbayı bi de ocak temizledim pilavı
koydum anca gelebildim birazdanda bıcı bıcı yapcaz ben tek yaptırıcam babamız çok gelio
ve ilk defa yaptıracağım bakalım becerebilecek miyim uyansın bi

ben de ilk defaoturdumbugün ama gözler yarım açık oğlumda.
bacaklarımağrıyoe vallahi.
mutfağa gidip ağzıma tatlı bir şey atmalıyım.20 günde 2 kilo vermişim..

asorti umarım yıkarsın cnm.ben 2 kişiyle bile zor yıkıyorum.alışamadı suya.umarım zamanla severr..

Selam kızlar ben de anca oturdum. Kızım 5 buçuktan beri uyuyor gece neresine uyuyacaksa

Asortie iyi sen çorbayı taşırmakla yetinmişsin hani ben demiştim ya yarma buğday va bulgurla köfte yapacağım diye. İki tane haşlıyım bakıyım nasıl oluyo dedim kaynayan suya bir attım anam ortada ne köfte var ne iiçi ne dışı. Hepsi dağıldı. Hemen SOS anne hattı tabii. Annem at buzluğa geri kalanını bari ben çorba yaparım dedi. Tabi benim neyime öyle yemekler. Kociş de soruyo sen bişeylerle uğraşıyordun nerde diye :))

Dark aşırma işlemi nasıl gitti ne yaptın çok merak ettim :)

Piroş kaymıyor mu küvetin içinde. Benim kayınvalidem de bebişi ilk yıkamamızda küvetin dibine battaniyesini sermişti kaymasın diye ama ben sonra hep fileyle yıkadım. Şimdi fileye de sığmıyor benim danacım. Filesiz de kayar diye korkuyorum.

biz uzun zamandır filesiz yıkıyoruz, bende kayar düşüncesiyle alta havlu koyuyorum iki kat rahat oluyor

slm kizlar nasilsiniz biz cok kötü bir üc gün gecirdik iki gün hastanede yattik grip septi ogluma atesini indiremedik iki gün yatti serum verdiler ama icim parcalandi 8 yerinden deldiler serumu baglamak icin üc defa kafasindan ama damari cok zor buldular oglum agladi ben agladim Allah kimsenin basina getirmesin böyle olayi dikkat edin diyecem ama grip iste sepiyo burnu cok tikaniyo simdilik tuzlu suyla idare ediyoz ama bakalim belkide damla alirim

bebişleri 3. ayını bitiren arkadaşlara bir sorum olacaktı, daha önce yazdığım gibi
bugün kontrolde doktorumuz dişleri sağlam çıksın diye bir ilaç yazdı, içinde 400 adet olan sizin doktorlarınız böyle bir ilaç verdi mi?
kimse bahsetmedi sanırım şimdiye kadar yada ben gözden kaçırdım

arkadaşlar bende yıkayamıyorum benimki suyu seviyo ama
durmuyo illaki biri tutacak öyle hiç ağlamıyo yıkarkençok hoşuna gidiyo
bugünde beni hiç emmiyo sağıyorum öyle biberondan içiyor napcam bilmiyorum vallahi

canım geçmiş olsun allah dayanma gücü versin acil şifalar diliyorum
:)) pcye yüklenmiş doğru düzgün fotoğraf bulamadım ekleyecem ama :)

juli haklı hadi bende merak ediyorum şakkıdı

ben geldim kociş geldi yemek yedik ardayı emzirdim oda yarı uyur yarı uyanık vaziyette
lavinyacım ne güzel valla rahatsın demek bişey daha sormuştum ama bebişine kim bakıyor

elifçim geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda atlatırsınız ayy şu yazı görsekte rahatlasak bea
asorticim nasıl tek yıkıcan ya merak ettim acaba yapabilecekmisin ben iki kişi zor yıkıyorum tek yıkamayı düşünemiyorum birde bişey sorucam bebekleri banyoda mı yıkıyorsunuz yoksa oda damı

elifcim çok geçmiş olsun cnm
denizanası bende haftaya perşembe gidicem dr bakalım bende sorucam.benim bildiğim dişlerini daha rahat çıkarması ve dişlerinin sağlıklı olması için böyle bir ialç veriliyor ama bakalım bizim dr. verecekmi bilmem.
bu arada bende banyoda filesiz yıkıyorum sol kolumla destek yapıp sağ kolumlada yıkıyorum kocişte suyunu döküyor daha hiç tek yıkamadım
bu arada küvetlerin içine konan süngerler var kızlar bebeği desteklemek için ben de onlara bakıcam biraz daha ağırlaşırsa kolumdan da destek oolmaz valla zaten sakat :))

denizanası canım dişleri sağlam olsun diye fırçalamaya başlayana kadr vücudunun flour eksikliğini bu ilaçla karşılıyoruz fırçalamaya başlayınca kesiliyo 2 yaşa kadr kullanılıyo yaani.ama 5.5 aylıkken başlamıştık büyükte .mehmet akifide 5.5 aylıkken gçötürücez biaksilik olmazsa sanırım o zaman verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…