- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #17.781
bende öyle yapıyorum canım ayrıca bize ilaç falan veren olmadı gerçi biz doktora gitmedikbiz uzun zamandır filesiz yıkıyoruz, bende kayar düşüncesiyle alta havlu koyuyorum iki kat rahat oluyor
ayyy canım ya geçmiş olsun allah bir daha göstermesinslm kizlar nasilsiniz biz cok kötü bir üc gün gecirdik iki gün hastanede yattik grip septi ogluma atesini indiremedik iki gün yatti serum verdiler ama icim parcalandi 8 yerinden deldiler serumu baglamak icin üc defa kafasindan ama damari cok zor buldular oglum agladi ben agladim Allah kimsenin basina getirmesin böyle olayi dikkat edin diyecem ama grip iste sepiyo burnu cok tikaniyo simdilik tuzlu suyla idare ediyoz ama bakalim belkide damla alirim
valla canım bende başta pek güvenemedim kendime ama yıkadım ay çok zevkliydikaydirigubbakcemile3ben geldim kociş geldi yemek yedik ardayı emzirdim oda yarı uyur yarı uyanık vaziyette
lavinyacım ne güzel valla rahatsın demek bişey daha sormuştum ama bebişine kim bakıyor
elifçim geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda atlatırsınız ayy şu yazı görsekte rahatlasak bea
asorticim nasıl tek yıkıcan ya merak ettim acaba yapabilecekmisin ben iki kişi zor yıkıyorum tek yıkamayı düşünemiyorum birde bişey sorucam bebekleri banyoda mı yıkıyorsunuz yoksa oda damı
iyi akşamlar kızalr gazanfer özcan ölmüşduydunuzmu Allah rahmet eylesin
iyi akşamlar kızalr gazanfer özcan ölmüşduydunuzmu Allah rahmet eylesin
benim hatunun kafasında da var konak ama özel bişe yapmıyorum valla nasıl olsa geçecek
Tekbaşına yıkayabilenlere bravo valla. Ben hala cesaret edemedim ama bizim kız da öyle hareketli ki kociş bile zor zaptediyo bazen. Bi de elini suda çırpmayı öğrenmiş her yer su oluyo...
Ben de bugün kızı anneme bırakıp 4-5 saatliğine işe gitmiştim. Döndiğimden beri keyifsiz hanfendi. Oyunlarıma eskisi gibi tepki vermiyor, mahsun duruyor. 5'ten beri de gece uykusuna yattı sanki, bi emmeye kalkıyo. Karnını doyurunca tekrar uyuyor. Acaba bana küstü ondan mı yapıyor dedim ama annem de o daha anlamaz falan diyor. Büyük ihtimalle öyle denk geldi ama benim içim acıdı, suçluluk duygusuna kapıldım. Yarın akşam da konsere gitmeyi planlıyorduk, anneme bırakıcaktım ama gitmesek mi acaba demeye başladım.
Bu arada Elif'çim çok geçmiş olsun canım. Allah tüm bebişleri korusun...
suları boşa harcamayasın denizanası ondan önce sen girip duş alsan ya beyakaydirigubbakcemile3
bebişleri 3. ayını bitiren arkadaşlara bir sorum olacaktı, daha önce yazdığım gibi
bugün kontrolde doktorumuz dişleri sağlam çıksın diye bir ilaç yazdı, içinde 400 adet olan sizin doktorlarınız böyle bir ilaç verdi mi?
kimse bahsetmedi sanırım şimdiye kadar yada ben gözden kaçırdım
ikincisinde öyle yaptım zaten akıllımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?