2008 Kasım Anneleri

biz uzun zamandır filesiz yıkıyoruz, bende kayar düşüncesiyle alta havlu koyuyorum iki kat rahat oluyor
bende öyle yapıyorum canım ayrıca bize ilaç falan veren olmadı gerçi biz doktora gitmedik
ama geçen ay önerende olmadı yani

ayyy canım ya geçmiş olsun allah bir daha göstermesin
valla canım bende başta pek güvenemedim kendime ama yıkadım ay çok zevkliydikaydirigubbakcemile3
ayrıca ben oda da yıkıyorum yanına ufoyu yakıyorum 2 saat önceden
2 saatte o odadan çıkarmıyorum

iyi akşamlar kızalr gazanfer özcan ölmüşduydunuzmu Allah rahmet eylesin

:1shok:ayy ciddi mi ya çok üzüldüm allah rahmet eylesin

Annaaaa ölmüş mü gazanfer özcan. Üzüldüm ya bak şimdi. Ben de aynı diziyi seyrediyorum. Hasta diye kızı yıkamamıştık bir baktım şimdi konaklar çıkmaya başlamış. Şimdi yıkamayı düşünüyorum ama babamızın keyfi gelirse ay ne ağır kanlı oluyo bu erkekler ya. Ben mi rahatsızım o mu rahat çözemedik daha

helal olsun valla asortikçim ben cesaret edemem ben yıkadıktan sonra şapkasını çıkartıp oda dan çıkartıyorum yoksa oda da uyumuyor bizimki illa ben ilgilenicem bende oda da 2 saat kalamıyorum sıkıntıdan patlarım

iyi akşamlar kızalr gazanfer özcan ölmüşduydunuzmu Allah rahmet eylesin

ayy ölmüşmü ?biraz önce okudum durumu ağır yazıyodu ..allah rahmet eylesin..

bende yalnız yıkıyorum uzun zamandır ..akşama kalırda babası olursa beraber yıkıyoruz..

bu arada benim kız bu ara yeni huy edindi uykusu gelince gözü bişey görmüyo ve eeee eeee eeee diye mızırdanıyo ..sizde de varmı böyle bir durum..eskiden sallarken eee derdi şimdi uykusu gelince:uhm:

ben yatak odasında yıkıyoorum sedacımm odada tv olduğu için orda oturuyoruz kızanımla işim olursa yatağın
ortasına yatırıyorum çıkıp işimi hallediyorumm

gazanfer özcan a allah rahmet eylesin bende çok üzüldüm,

asorticim bizede geçen ay bişey dememişti doktor bugün yazdı bitene kadar kullanılacak dedi

lelalcim sizede verir herhalde bu ay

mmmf sağol verdiğin bilgiler için tecrübe bir başka tabii:)) bir şey sorucam rahat içiyormu bebek o hapı, eritip verceksiniz dedi gerçi ama tadı güzeldir inşallah

gerçi benim oğlum ilaçları seviyor, gaz ilacını çok güzel yiyor, hatta bugün rota aşısını öyle yalana yalana büyük bir zevkle yediki doktor bir tane daha vereyim sevdiysen diyor:))

seda bizde odada yıkıyoruz, ekstra elektrikli ısıtıcı takıyorum, gerçi iki kez banyoda yıkadım iyice suyu açıp buhar yaptıktan sonra tabii

Tekbaşına yıkayabilenlere bravo valla. Ben hala cesaret edemedim ama bizim kız da öyle hareketli ki kociş bile zor zaptediyo bazen. Bi de elini suda çırpmayı öğrenmiş her yer su oluyo...
Ben de bugün kızı anneme bırakıp 4-5 saatliğine işe gitmiştim. Döndiğimden beri keyifsiz hanfendi. Oyunlarıma eskisi gibi tepki vermiyor, mahsun duruyor. 5'ten beri de gece uykusuna yattı sanki, bi emmeye kalkıyo. Karnını doyurunca tekrar uyuyor. Acaba bana küstü ondan mı yapıyor dedim ama annem de o daha anlamaz falan diyor. Büyük ihtimalle öyle denk geldi ama benim içim acıdı, suçluluk duygusuna kapıldım. Yarın akşam da konsere gitmeyi planlıyorduk, anneme bırakıcaktım ama gitmesek mi acaba demeye başladım.
Bu arada Elif'çim çok geçmiş olsun canım. Allah tüm bebişleri korusun...

benimkide küstü canım çok güzel anlıyorlar valla anlamazlarmı, özellikle dün fazla kalmıştım dışarıda resmen trip yaptı adam bana,

bugünde babasının kucağındayken hem ağlıyor hem gel gel yapıyor eliyle alır almaz sustu

ikincisinde öyle yaptım zaten akıllımkaydirigubbakcemile3

neydi o ben espürükü kaçırdım galbaa göya okudum ama çift görüyomartık bu seferki aşı tipimizi kaydırdı acık.
denizannesi ilacı o zamanlar kaşığın tersiyle ezip bir çay kaşığı suyla veriyopdum püreye başlayıncada onun içine bütünatıyodum yada kahvaltıya arada kaynayıp gidiyodu sen nasıl vermek istersen artıkşakkıdıama ihmal etme

kızlar ya benim aklıma takılan bişey var bebişlerimiz emeklemeye başlayınca hadi kendi evimiz temiz olucak hergün silmeler halı temizleme v.s ama başkalarına gittiğimizde yerlerinde durmayacaklar ozaman napıcaz başkalarının temizliğinden emin olamayızki mesela annemlerin yazlığında bahçeli olduğundan kapılar açık ve her yer toz oluyor temizlikle başa çıkılmıyor napıcam yawww
birde siz koltuklara yatırıyormusunuz alt bezi sermeden evde ben yatırmıyorum çünkü herkes koltuklara oturuyor mesela otobüsle gelip koltuğa oturma vs.bu konulara çok dikkat ediyorum

Dün b.evler yaşam hastanesine götürdm abdurrahmna die bi doktor vardı adam yaşayan ölü gibi zorla konuşuyodu resmen tahlili 10 dk da verdiler şaşırdım bu kadar kısamı sürüyor anlamadım sıra yoktu gerçi ama allaha şükür bişey çıkmadı buarada julicim sen rotavirüs aşısını yaptırdın mı

Selam, ben de bir kasım annesiyim. Burayı keşfedeli çok olmadı, takip edince katılmak istedim size hemen. Meleğim 3 aylık ve bu sürede doğru düzgün dışarı çıkmış değiliz, patlaadım yani. Sıkıntıları, mutlulukları, sevinçleri ortak bir gurupta ben de olmak isterim, e kabul ederseniz tabi.şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…